Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:36:43
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 haha sjmm ti kar užgi...da se mal strese kar je notr al si ti huda ...a tvoj je priden??? kako pa kaj Hana v vrtcu?? ma mal heca...moj je priden...se pozna da sem nazaj v službi in nisem tolk zoprna ...danes nas je celo presenetil in prišel domov ob polšestih...smo bili glih zunaj tako da se nam je malo pridružil....super je bilo....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:38:05
|
|
|
|
tanci29
|
onasiss-ej ti bi se tud tepla....prejle mi je erik tipkov zraven in sem čist zbluzila...se je odločil da še ne bo spal, pa mi je prišel pomagat tipkat....ajde lepo pankejte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:57:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm očitno ma dobro konstrukcijo A je Žiga edini k poje ob pol sedmih večerjico potem pa do jutra (7.30) nč ne je, pa nč čajčka ne pije Očitno ne rabi mi jemo flašo ob 20-ih naslednji obrok je okol 10 včasih šele ob 11 zjutri vmes nič ne pije nič ne je
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 21:57:55
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci pa kje ti hodiš.... pa ajvy pogrešam,.... punce kje ste....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:17:27
|
|
|
|
SURF
|
..evo ..samo še v posteljo se spravima,ko moj papirje pregleda.... Katjuša punce so v službah in po moje zato bolj malo časa za rr .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:17:54
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša evo me...sej veš ko sem jaz ponavadiže vsi spijo ma ful nimam cajta pol pa če mam mal sem pa tolk izven da sploh ne vem kaj nej napišem...sej veš ne vem več debatirat z vami ker preprosto ne vem kaj se dogaja. drugače pa popoldne ni šanse da pridem sem, me otroci ne pustijo, smo manj skupaj in potem še tisto tako hitro mine da je joj... kako ste vi? kdaj se selite
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:18:22
|
|
|
|
SURF
|
...pa mi je Tančy ušla....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:18:52
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ..evo ..samo še v posteljo se spravima,ko moj papirje pregleda.... Katjuša punce so v službah in po moje zato bolj malo časa za rr . surf-lepo ninkej...ja to je razlog vsaj pri meni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:19:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...pa mi je Tančy ušla.... ne ne tanci je tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:19:59
|
|
|
|
SURF
|
opa..tu si še... Daj mi prosim povej kake so kej cene letov v Avstralijo,katera agencija...prijateljica kateri bom priča ima sorodnike tam si od nekdaj želi tja...pa sem malo razmišljala v tej smeri,če ni predrago?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:22:24
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF opa..tu si še... Daj mi prosim povej kake so kej cene letov v Avstralijo,katera agencija...prijateljica kateri bom priča ima sorodnike tam si od nekdaj želi tja...pa sem malo razmišljala v tej smeri,če ni predrago? uf...mi letimo vedno s quantas...cena za economy je cca.1300 €...teli grejo iz frankfurta mislim da letijo tja še emirati, samo je čist predolgo....pa mogoče iz londona british airways
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:23:51
|
|
|
|
SURF
|
..ahm...je drago...a to je enosmerna vozovnica?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:23:59
|
|
|
|
tanci29
|
kdaj imate poroko? joj kok jest čakam da me kdo povabi, ful bi šla spet na kako poroko pa se noben noče ožent
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:24:24
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ..ahm...je drago...a to je enosmerna vozovnica? ne povratna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:29:59
|
|
|
|
SURF
|
neki mi frka tale rr... hvala ti za info takole s prve roke . poroka bo 22.maja,potem ena junija in še ena septembra-tam bo pa moj priča...bankrot na koncu leta Moj se heca in pravi,da se midva nimava časa užent,ker je taka gužva .. Ja js tudi rada grem na poroko,je toook lepo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:31:07
|
|
|
|
SURF
|
..Tančy a to je cena za enega?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:33:36
|
|
|
|
SURF
|
....evo sedaj moj mene čaka ... Tančy lepo nočko,še jutri pa vikend Tudi ostalim lepo nočko.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:37:28
|
|
|
|
tanci29
|
surf-ja tole je cena za enega, povratna...je pa to cena iz ljubljane z adrio do frankfurta in potem s quantas naprej...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:39:08
|
|
|
|
tanci29
|
surf-nočko tudi tebi oz. vama oz. kar vsem trem joj maste pa res gužvo...sej pol pa ne bo neki cajta nč...mis+dva sva ene dve let sam po porokah hodila zdej pa suša...jest bi pa tolk šla... uživčkajte...papa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 22:40:11
|
|
|
|
tanci29
|
aja sem pozabla povedat da je erik omagal sede na sedežni ...no zdej je že v postli ampak je bil ful funny k ga je zmanjkovalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 7:23:53
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 7:28:26
|
|
|
|
Urša08
|
Uvau včerej pa ste načvekale Mene je mal čez 9 zmanjkalo, moj sploh dojel ni k sem rekla da grem spat, je sam zajamral če se hecam da tok zgodi spat hodim Nočka neki srednjega. Danes me pa čakajo cunje - že od nedelje nisem prala tko da smo kr veselo napolnili koše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 7:33:13
|
|
|
|
baki
|
jutro urša .a si že not v cunjah .jst sem dala zvečer prat zdej jih morem prestavit v sušilca.dons nisem mela zjutraj veliko dela k sem včeraj vse opravla.dons še sam po tleh pobrišemza prat pa mislim da nimam zdej kaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 7:33:33
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro Hana v 12,5h ni spustila glasa ........pri nas se že kaže
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 7:38:03
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro Hana v 12,5h ni spustila glasa ........pri nas se že kaže jutro čebel sonček bo nimaš kaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.