|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
17.3.2010 13:09:37   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Kaj imajo vaši malčki obuto v tem prehodnem času? Zjutraj je še hladno,potem se pa ogreje

Naša ima trenutno še škorenjčke, ampak niso tisti ful topli, ampak taki bolj prehodni.
Bova pa tudi midve mogle v nabavo obutve

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
17.3.2010 13:10:47   
Soncnica Sandra ***

Mami danes še ne gre domov,ker ima popoldne še ene preiskave,trenutno pa dobiva ene kapljice.Popoldne gremo k atiju na obisk,da mu nesem kosilo za jutri,k mami bomo šli pa jutri,če še ne bo šla domov.
Tally...user posted image  za dobro počutje in user posted image ,da bolečine čimprej ponehajo,Aleks bo pa tudi začel počasi spat in user posted image  za Emilijo.
Špelin@..burek je super ratal,glede okusa,le testo je malo preveč trdo.Mogoče veš zakaj?A si ti dala jajce v testo?A si že šla v celje?Mi gremo verjetno danes v nabavo,pa še sestro sem zdražilauser posted image
SS...user posted image  za Manco.Naš gre na kahlico sedet,ko grem jaz na wc,samo polulal pa se še ni.Bi se pa vozil z njo,ker ima en avtouser posted image
Jana...faca Nejcuser posted image

Pikopoke za tvojo mami, da bo šla jutri domov.
Ati bo pa tudi najbrž vesel, ker bo imel dostavo na dom user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
17.3.2010 13:21:05   
jana81

Kaj imajo vaši malčki obuto v tem prehodnem času? Zjutraj je še hladno,potem se pa ogreje

Nejc ima kr ene geox-ke, ki so kot gležnarji malo višji. pa tud premočijo ne..
Bomo pa počasi šli kupit še patike, ampak čakam če bo še kej znižanega v Geox-u, Cicibank ne bom več kupovala.. mogoče le še opanke.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
17.3.2010 13:25:40   
tilči
Hvala SS in Jana za odgovore.Naš ima zaenkrat zjutraj še škornje,popoldne pa ima supergice.
Pa imam še eno vprašanjeuser posted image Glede na to,da se zelo hitro približujejo 2. rojstni dnevi naših malčkov,že kaj razmišljate o darilu?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
17.3.2010 13:40:25   
hijenca

Hvala SS in Jana za odgovore.Naš ima zaenkrat zjutraj še škornje,popoldne pa ima supergice.
Pa imam še eno vprašanjeuser posted image Glede na to,da se zelo hitro približujejo 2. rojstni dnevi naših malčkov,že kaj razmišljate o darilu?

Jaz razmišljam o igralni hiši, ampak so tako drage, bomo vidli, kako bo z denarjem. Tobogan je dobil letos pozimi, ker so ga imeli v akciji, traktor na pogon je dobil od dedija, ati pa mu je v nedeljo kupil otroški računalnik user posted image , ker tako rad na njegovem laptopu štrcka ima sedaj svojega. Ampak atijev je še vedno bolj zanimivuser posted image .

Obuto pa ima trenutno čeveljčke, čisto normalne, kadar pa grema ven, pa mu še škorenjčke obujem. Moram mu pa nabavit gumjaste škornje, da bo lahko z mano vrtnaril. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
17.3.2010 13:44:38   
jana81

nimam pojma..
od moje mami bo dobil ta velik trampolin (da bomo lahk vsi skakaliuser posted image ), od naju z atijem pa nimam pojma... mogoče hiško za zunaj.. igrala že ima, tobogan tudi.. traktor za zunaj je dobil od tašče lani za RD.. formulo in kolo mu je že ati kupil..res nimam pojma..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
17.3.2010 13:46:09   
Soncnica Sandra ***

Mogoče tobogan, najverjetneje pa bova kar nekaj € dala na njen račun, ker ji bo to nekoč bolj prav prišlo. Itak bo dobila kup stvari od žlahte user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
17.3.2010 14:56:58   
kasso

Do tega trenutka sploh nisem pomislila na darilo za Rd user posted image , vsekakor pa bo nekaj preprostega in uporabnega. Najprej je na vrsti Petja, ki bo od nas dobila čelado za rolanje in kolesarjenje, ker jo rabi. Varja pa še ne vemuser posted image user posted image
Imamo finančno krizo, polno stroškov, zaradi katerih sem zadnje čase kar user posted image ...avto je pri mehaniku, psica potrebuje operacijo....

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
17.3.2010 20:19:52   
tilči
Dober večer!

Tilnu se je pojavilo par pikic po telesuuser posted image .Ena mi deluje kot vodna.Bomo videli,kaj bo prinesla nočuser posted image

Z mami sva govorili in ima jutri spet preiskave.Do sedaj so ugotovili,da se ji za očesom nabira vodauser posted image .Jutri bo potem več vedela
Smo bili pa pri mojem očetu in seveda sem mu pozabila nesti kosilo za jutriuser posted image ,tako da sem mu za dva dni skuhala.Če bo pa mami še v soboto v bolnici,bom pa že doma nekaj skuhala,kakšen golaž in segedin in bom še njemu nesla.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
18.3.2010 8:18:46   
tilči
Dobro jutro!

otroka sta v vrtcu.K sreči nimamo noricuser posted image .vsaj to rundo ne.Nejcu se je pa komaj dalo v vrtec.Najrajši bi bil doma,pa se je potem le odločil,da gre malo svoje prijateljčke pogledat

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
18.3.2010 8:57:14   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
18.3.2010 9:18:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo doktor pravi: Odlično, pokličite ponovno čez pol leta.
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
18.3.2010 9:19:45   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

kako dobro izgleda user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
18.3.2010 9:19:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

dan dan

se mal oglašam ker mam glih mal časa preden se Aleks zbudi. pri nas je kr pestro, Aleks bolj malo spi čez dan vse skupi 2 urci ponoči se pa tudi skos zbuja na 2 uri al pa celo manj tako da sem kr zmatrana. Ne vem iz kako tako malo bitjece zdrži tolk časa bit pokonci user posted image . Dudice pa noče niti pod razno. Mal ga že krčki dajejo ni pa zaenkrat tako hudo.

Na srečo je pa začela Emilija kr lepo spati, zdej že tri noči prespi celo noč, upam da tako tudi ostane. Danes sta šla z mojim zobarju v Domžale, včeraj je pa imela kontrolo v razvojni in je vse super kar se tiče razvoja, edino kaže da bo mogla it na operacijo tretjega mandeljna. je rekla P da počakamo na lepše vreme pa da vidimo če bo kaj boljše (možno da ima zadebeljeno sluznicouser posted image ), če se ne izboljša pa bomo ukrepali naprej.

Toliko zaenkrat se že oglaša user posted image

Pridna Emilija user posted image
Verjamem, da je pestro user posted image Kako pa kaj tvoje počutje? Po CR in to?

Špelin@ sej bo bolje, upam user posted image , počutje po CR pa je ok, že 5. dan sem bila brez bolečin in protibolečinskih sredstev, edino me boli hrbet ker sem imela delno anestezijo in bi mogla malo več počivat. sej probam dopoldan malo več ko je Emilija v vrtcu popoldan je pa težje ko je doma.
če bi se še enkrat odločala bi vzela splošno anestezijo, da ne bi imela teh groznih bolečin.

Uf, potem imaš te težave zaradi spinalne anestezije? user posted image Res poskusi kar najbolj počivat, čeprav verjetno nimaš ravno dosti prilik. Pazi nase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
18.3.2010 9:21:14   
špelin@
[/quote]
Joj, pri nas "štrikamo" s tremi vrstami obutve: če je zjutraj fajn mraz, ima še vedno zimske čevlje, če je razmočeno blato, gumijaste škornje (notri ene termo nogavice), če je pa suho in ni preveč mraz (kot recimo danes), mu obujem superge.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
18.3.2010 9:23:51   
špelin@

Od naju ne bo dobil nič posebnega - pač, kar bo rabil. Naši trije otroci imajo RD-je čisto na kupu in od naju dobi vsak tisto, kar rabi - do nekje 50 EUR. Pa plačava vse za njihovo praznovanje. Ker imamo kup povabljenih, piknik kar navrže user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
18.3.2010 9:25:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Do tega trenutka sploh nisem pomislila na darilo za Rd user posted image , vsekakor pa bo nekaj preprostega in uporabnega. Najprej je na vrsti Petja, ki bo od nas dobila čelado za rolanje in kolesarjenje, ker jo rabi. Varja pa še ne vemuser posted image user posted image
Imamo finančno krizo, polno stroškov, zaradi katerih sem zadnje čase kar user posted image ...avto je pri mehaniku, psica potrebuje operacijo....

user posted image user posted image user posted image
Kaj pa je narobe suser posted image ?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
18.3.2010 9:26:27   
špelin@
Z mami sva govorili in ima jutri spet preiskave.Do sedaj so ugotovili,da se ji za očesom nabira vodauser posted image .Jutri bo potem več vedela
Kako pa do tega pride?? user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo bili pa pri mojem očetu in seveda sem mu pozabila nesti kosilo za jutriuser posted image ,tako da sem mu za dva dni skuhala.Če bo pa mami še v soboto v bolnici,bom pa že doma nekaj skuhala,kakšen golaž in segedin in bom še njemu nesla.
A imaš daleč do očeta?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
18.3.2010 9:26:45   
tilči

Od naju ne bo dobil nič posebnega - pač, kar bo rabil. Naši trije otroci imajo RD-je čisto na kupu in od naju dobi vsak tisto, kar rabi - do nekje 50 EUR. Pa plačava vse za njihovo praznovanje. Ker imamo kup povabljenih, piknik kar navrže user posted image

Mislim,da bo pri nas nekaj podobnega.Razmišljam pa,da bi tetam malo namignila,kaj bi lahko skupaj kupili,pa vsak malo primakne.Še vedno pride ceneje,kot pa da vsak nekaj posebej kupi.
Ali ste gledale reklamo od Hoferja? Ne vem,katera je izazila željo za hišico? Bo po 100 eur

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
18.3.2010 9:27:34   
špelin@

Dobro jutro!

otroka sta v vrtcu.K sreči nimamo noricuser posted image .vsaj to rundo ne.Nejcu se je pa komaj dalo v vrtec.Najrajši bi bil doma,pa se je potem le odločil,da gre malo svoje prijateljčke pogledat

user posted image da ni noric. No, vseeno bi bilo fajn, če bi jih čimprej dali skozi.

Aja, Gregorja jutri peljem na cepljenje proti pnevmokoku.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
18.3.2010 9:28:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image

kako dobro izgleda user posted image

Sem namenoma iskala nekaj pomladnega user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
18.3.2010 9:28:53   
špelin@

Mislim,da bo pri nas nekaj podobnega.Razmišljam pa,da bi tetam malo namignila,kaj bi lahko skupaj kupili,pa vsak malo primakne.Še vedno pride ceneje,kot pa da vsak nekaj posebej kupi.
Ali ste gledale reklamo od Hoferja? Ne vem,katera je izazila željo za hišico? Bo po 100 eur

Jaz moram pa še na poštarja počakat, da prinese reklamo - a bo v četrtek drug teden ta hiška v akciji?

Aha, vidim hiško na netu user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.3.2010 9:29:17 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
18.3.2010 9:28:59   
tilči

Kako pa do tega pride?? user posted image user posted image user posted image user posted image

pojma nimam.Čakam,da me pokliče,ko opravi še ene preiskave,potem pa upam,da bo že kaj več vedela

A imaš daleč do očeta?
20 km.Saj drugače se sam rihta,četudi je brez ene noge,pa saj ima umetno in gre lahko do trgovine po kruh;za kuho pa ni najbolj nadarjen

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
18.3.2010 9:30:21   
tilči

Dobro jutro!

user posted image da ni noric. No, vseeno bi bilo fajn, če bi jih čimprej dali skozi.
Ja tudi to je res.Prej jih damo skuzi,lažje bo
Aja, Gregorja jutri peljem na cepljenje proti pnevmokoku.

user posted image user posted image user posted image ti zdravstvo krije?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
18.3.2010 9:31:27   
špelin@

pojma nimam.Čakam,da me pokliče,ko opravi še ene preiskave,potem pa upam,da bo že kaj več vedela

A imaš daleč do očeta?
20 km.Saj drugače se sam rihta,četudi je brez ene noge,pa saj ima umetno in gre lahko do trgovine po kruh;za kuho pa ni najbolj nadarjen

Bom fajn stiskala pesti za mami user posted image user posted image
Vau, dober je oče, da se takole sam poštima user posted image Kar pocrkljaj ga, da bo fino jedel user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?