Ursi2
|
Živjo, punce!Se vam malo oglašam.Luka ravno spi, jz pa sem si končno vzela malo časa za vas! No, še vedno sem 2 v 1. V torek sem imela pregled in sma se zmenila, da če ne bo prej kaj, da pridem v pon dopoldan v bolnico in mi bo sprožil porod!Mi je prav fajn!Ker v torek imam drgač itak rok in že tk sem skoz mal na trnih, če ga mal dlje časa ne čutim. Kar se pa večkrat zgodi, saj je skoz naspidirano 100/h in si lahko revček da duška šele zvečer. Tudi noči so kr neki. Se mi spet po 3x na noč zbuja ali pa še večkrat. Pa včasih spet v takem histeričnem joku, da ga ne moreš umirit. Me pa zanima, ali so tudi vaši mali škrati zadnje čase tako štorasti. Pri nas ne mine 1 dan, da ne bi vsaj ene buške ali kaj hujšega fasal. Po obrazu je že tak, da mi je nerodno it med ljudi. En dan se je zaletel v vrata pri mojih, je imel po celem obrazu dol modro in še okrog očesa modro, naslednji dan se je nekaj afnal na svojem stolu (Peg perego) in se je zvrnil ko deska dol in direkt na obraz. Na srečo sem bila blizu in sem skočila in ga ujela dobesedno 2cm pred tlemi. Mi še danes ni jasno, kako mi je uspelo. Potem je naslednji dan letel h garaži po klancu. Pa to počne zdej že zelo dolgo, sam zadnjič so bila pa vrata priprta, ker so delavci skoz neki nosli in se je zaletel v njih tako, da ga je vrglo kak meter nazaj. Je nekaj časa samo ležal. Jz pa čist adijo, kaj je nrobe. Naslednji dan je hotel potiskat voziček in ni pustil, da bi ga jz mal nazaj držala. Ker je rahlo navzdol, kr hitr gre prehitro voziček in seveda ga je zvrnalo po asfaltu, ki je poln peska in imaod čela pa po nosu in do ustnic konkretnorano in sedaj prasko. No, v torek, ko sem bila jz že na poti h G, me pa kliče moj, da naj obrnem in grem hiter nazaj domov in peljem LUkana k zdravniku, ker si je prebil brado. In to na unmu plastičnemu triciklnu, ko ima ročaj zadaj!Mi še danes ni jasno, kaj je delal. Sedaj pa hodima vsak dan tja, na prevez. Me prav jezi, ko morma vedno čakat vsaj pol ure tam, ker pač vedno ravno zdravnice ni, tam pa polno bolanih s takimi in drgačnimi virozami in drisko in bruhanjem. Mi pa res ni, da bi zdej kaj fasal. Upam, da grema jutri zadnjič. Pa upam, da se bo Luka mal unesel in se mal bol pazil. Pa ni šans. Še bolj se afna in mu gre vse mogoče po glavi! Zdej je on frajer in hodi po stopnicah, brez da bi se držal. OK, sej vredu, pri nas doma, ko je navajen teh stopnic, pa niso neki strme, sam ko pa gremo kam in je mene strah stopnic on pa gre in da roke na hrbet in frajer lepo sam dol. Če pa mu hoče ker mal pomagat al pa da bi se vsaj prijel, pa se začne še bolj afnat. Tk da zdej ga rajši kr pustim, da gre, ker če ne je še slabši. Ma, sej zdej sem ful zajamrala, sam sploh mi ni jasno. Pa čeveljčkov je navajen in zna lepo hodit v njih, niti mu niso premali, da bi bil zaradi tega štorast. Ker tud v hiši ni kaj boljš. Ma upam, da je sam obdobje in da bo kmal mim, pa da ne bo kaj hujšga ko teh nekaj prask in bušk. Drgač se imamo fajn, akcija je skoz, Luka res uživa, ko sma lahko veliko zunaj. Sploh pa zdej, ko se začenja zunaj delat in lahko pomaga. uPAM, da mi bo jutri pa v soboto uspelo še malo rože okorg hiše porihtat, ker potem kak mesec najbrž ne bo kaj veliko od mene. Zdej je vsako jutro tako fajn, ker se skupi zbudima v postelji. Ponavadi se zbudi okorg 5-ih in potem spi na meni v fotelju dokler da ne gre moj v službo okrog 6-ih , potem pa ga nesem v najino posteljo in še kake pol ure spima. Je tako fajn, ko me potem začne božat, da se zbudim ali pa se začne kaj smejat ali govorit. Sicer on je potem že čist poln energije, jz pa še ne pol ure rabim, da k sebi pridem. Ne vem, kaj mi je, ampak jutra me pa zdej kak zadnji teden prav matrajo. iMELA BI ENO PROŠNJO. aLI MI lahko date par idej, kaj lahko počnem z Lukanom, ko sma notri (no pa tudi zunaj)? Sploh tiste, ki jih imate v vrtcu, kaj vse počnejo. MIdva npr veliko barvama, rišema, štempljama s štampiljkami, rišema z vodenimi barvicami, včasih s prstnimi barvami. Imam doma plastelin, sam ga še nisma uporabljala. POtem mi itak pomaga skoz zraven kuhat pa pospravljat. Berema knjige, se igrava s plišatimi živalmi, si nardima bunker iz njegove postelje, mal pospravljama kake predale, kar je itak zanimivo, ko lahko vse premeče.Sestavljanke zadnje čase sploh noče sestavljat, kocke občasno, večinoma pa kr vozi avte in traktorje okrog. Veliko se lovima ali skrivama, pa kr naprej morma kaj merit pa šravfat. Zanima me predvesm, kaj je takega, kar počnejo v vrtcu, ker sama nimam več idej in bi rada, da bi mu bilo zanimivo. Sploh zdej, ko boma na začetku mal bolj not. Midva sma se pa odločila, da mu boma kolo poganjalca kupila jeseni za god, sedaj pa sma mu v Intersparu kupila leseni stolček za hranjenje.Je tako važen zdej, pa prav kr kako leto bolj velik zgleda, ko na njem sedi. Ups, Luka se je zbudil!!!!!!!
|