|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
18.3.2010 14:05:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

ženske, ve boste kmalu vse po spisku na porodniškiuser posted image .

Ja, sej, pa ti tudi, a ne? user posted image

pa ne še tako hitrouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
18.3.2010 14:06:37   
altati
lucika-  čestitke!
no pa s kakšno fotko tega novega, dišečega bitja bi nas tudi lahko počastilauser posted image !
in ja, uživaj! Res ti je lepo!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
18.3.2010 14:55:36   
psaša
Dan.
Ja, mala je z noricami iz tahujšega ven. Sem pa tja še kakšni mehurčki, drugače pa so že hraste. Sam je bila pa res bogauser posted image . Jaz sem skoraj jokala zraven taka je bila. Miha se ji še lupčka ni upal dati. Je rekel P, da samo po podplati in na dlaneh ne dobijo pikic. Ja pa jade, tud tam jim ima.
Zdaj pa čakamo še Mihata, če se je slučajno nalezel od tamale. Saj itak, iz porodniške bom šla na nego, imam tak občutek.user posted image
Še tri tedne pa se mi izteče porodniška, kam je šel čas.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 19:06:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
18.3.2010 20:02:10   
piskot
cer.

tamalca oba kasljata, smrkata in kuhata. 3 tedne vrtca user posted image

lucika ja ja, sliko hocemo. no rodit tudi jaz ne bi sla namesto druge, pa sem imela pol lazje otroke kot ti user posted image .

moci ma daj no, bos pa ja stisnila se do sobote. pikapolona ti imas pa tudi se en kup opravkov.

sivkamivka jaz sem imela nekaj casa to navado, da sem ta dobre knjige zapirala v omaro, da jih noben ni videl user posted image .

maxica joj kako gre hitro. pa mene so ta drugic isto z EA hecali toliko casa da je bilo potem ze prepozno. jaz pa pojma ne o dihanju.

psasa jap, taka je bila tudi nasa ana. za zjokat. ampak saj zdaj jih pa ne bosta vec imeli. ti pa ze kar delat a kaj!? noro hitro.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.3.2010 20:28:09   
moci
jaz grem jutri z možem ven, za obletnico poroke. 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.3.2010 20:56:16   
moci
lucika, točno, nisi nam še pokazala najmlajšega članauser posted image

psaša, upam, da se miha izogne. oziroma kar vam bolj prav prideuser posted image

altati, menda sem srečala tvojega gospoda, pa ga sploh nisem poznalauser posted image po mojem sem ga itak samo enkrat srečala.

kaj imam jaz smole s tem faksom. zdaj so mi v diplomski vezali literaturo obojestransko, pa sem rekla, da ne sme bit. je bilo po vezah in brez računa, tako, da se lahko žalim sončni upraviuser posted image
zdaj bom molila, da ne bo noben tega gledal. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
18.3.2010 21:11:40   
piskot
ej moci, saj ni take panike. lahko neses k kaksnemu knjigovezu, pa ti samo tiste strani ven izreze, pa nove notri prilepi. se sploh ne opazi. itak pa lahko tudi probas ce ne bodo opazili. sam ce ti je zadnjic z ravnilom robove merila ... 

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.3.2010 21:19:58   
psaša
piskot kako vaša Ana sprejema varstvo? Je kakšen jok? Ma, zdaj bi Lara najraje nazaj not vame zlezla, če bi lahko. Se že prav bojim kako bo. Samo mami mami mami. Pa nosila bi se, pa še vsak položaj ni dober user posted image . Za zaspat pa samo joška. Se mi zdi zdaj ta mesec od kar je skoz bolna, da je samo še slabše.

Pa sedaj jo probavam obut v copatke ali pa čeveljčke, joj, kakšen histeričen jok. Ta se ti strga.user posted image  Ima katera kakšen predlog kako naj se lotim tega?

Matr je bil Miha en priden fant. Ta nam bo še dala vetra.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.3.2010 22:08:36   
pikapolona2
ja jst sem tudi naslednji petek za dejt mislila.

moci...sam mal zamujata z večerjo a ne...je bil 14 marec dan Duser posted image Midva sva šla v podtabor v ribjo...kar z Brino...sva jedla božanske ribice...priporočam. Sam ne vem...a ribe ješ? Tole z ravnilom in diplomsko je pa res bolano.....pa smola za vezavo...poskusi mogoče pa ne bodo videli. Pri nas je pa obvezno vse obojestransko.

Maxi...lepo da se kej javiš.....pa super da še sam 10_x_ v službo.......boš ti prej doma kot pa grem jst rodituser posted image

psaša...nimam ideje...kje pa bo zdej Lara? gre v privat varstvo? Pa kakšne finte...čevljev nočeuser posted image

Frrr...a smo dovolj pesti držali?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.3.2010 22:11:31   
pikapolona2
lucika fotko fotko......pa verjamem da ne bi za druge rojevala.user posted image

piškot...pol se spet ne bomo videliuser posted image ....ampak maste pa res štako s temi prehladi in vročinami itd......
sem danes v vrtcu spraševala če so kej dost bolani...pa baje neka driska spet na pohodu....sosedov fantek jo je že imel 5 dni...revček. Upam da se ji mi izognemo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.3.2010 22:13:53   
pikapolona2
sam še to...jaz tudi nimam pojma o dihanju. Pr nas so v materinski šoli rekli, da je to BZV vnaprej se učit....da nam bodo v porodni babice razložile.user posted image No ko sem bla pa v porodni me je pa moja prečudovita babica napizdila kak diham...pa sem ji povedala kaj so nam v šoli rekli...se je pa na peti obrnila in šla ven. Tak da še danes ne vem kak se diha......pa upam da bo tud v drugo epiduralna zarabila...ne me strašit no!

Neposredna povezava do sporočila: 2362
18.3.2010 22:18:41   
lucika
jaz sem taaaak zmatrana. tak fejst, da se mi ne lubi sklonit in pogledat nekje globoko za pisalno mizo, kam nam je potegnilo kabel za slike naložit. takoj ko zberem moči, vam pokažem naše zlato:) res, tri dni že zbiram voljo, pa še ni uspelo...

Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.3.2010 23:30:29   
frrrr
piškot in psaša - vam pikicepokice za zdravje

lucika in vse, ki vas pomlad matra - vam nekaj energije.
čeprav sm js dans tut že eno kitico odspala in grem kmau naprej drnjohat. vse v hiši je zdaj tiho. smo vsi UTRUJENI. imamo na obisku brata z nečakinjo in mojo mamo. torej trenutno 3je odrasli in trije otroci spijo. pa dobro uro nazaj so bli 4je odrasli v istem položaju user posted image adijo pamet.

pesti... hvala! če imate še energije, še prav pridejo.

jutri ima naš fant v sg urologa. za popoldne sem ga pa še na bioresonanco naročila. danes ob 18ih sem klicala in ima jutri ob 15ih uro. so se mu po ritki spet pojavili mozoljčki. ab je držal glih ene 14 dni, potem pa vsak dan kak mozolj več. prav takšni turi zgledajo. vglavnem fanta gresta jutri na koroško in se vrneta v soboto. pa mojo mami s seboj peljeta. bomo z bratom in dvema princeskama same.

dejt naslednji petek bo verjetno izvedljivo, jutri ni.

pa čestitke za obletnice pikapoloni in moci. psaša tut tut kmau a ne?

in super za hitro odštevanje službenih dni Maxice, sivkemivke, altati user posted image in še katere srečke nosečke

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
19.3.2010 7:00:36   
altati
petek jeuser posted image user posted image user posted image user posted image  in pred nami vikend!
jutri ima naša sredinka tekmo v kopru, ta velika ima 4 urni trening dopoldne, kaj bomo pa s tamaučkom, pa še nimam pojma.
treba bi se bilo spravit v kakšen šoping, predvsem jaz bi potrebovala kakšno novo garderobo, ampak se mi enostavno ne da. pojma nimam kdo bi šel namesto meneuser posted image user posted image user posted image .

sivkamivka meni je non stop slabouser posted image .pa lačna sem tudi non stopuser posted image .

psaša - naša sredinka je imela polne podplate in dlani noric. pa polno lasišče in v ustah, ušesih, ni da ni......

lucika - daj reci tvojemu dragemu naj se skloni pod mizo po kabeluser posted image .

moci - upam da si mojemu gospodu vsaj dober dan rekla, da si se primerno kulturno obnašalauser posted image user posted image user posted image .

frrr -kam pa gresta na bioresonanco? upam, da bo uspešna. Pri naši sredinki je bila ne samo uspešna, jaz bi temu že rekla čudežna.

piskot - kaj spet delaš z ubogima otrokoma da sta bolna???? ti, ti mama!!!!user posted image

in kje je naša draga MUKI?????

pikapolona- kdaj greš pa ti rodit? jaz ne sledim tem datumom...meni se to čist prehitro odvija....no dobro dihaj, pritiskaj, ali karkoli bo že treba...kam pa greš rodit?

en lep končno pomladni vikend vsem skupaj!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
19.3.2010 8:13:01   
pikapolona2
altati jaz sem na vrsti 4.4. zjutraj se še jajc in šunke najem pol pa v porodnišnico k me bo tolk napenjalouser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
19.3.2010 8:15:32   
altati
pikapolona, mogoče bi si še prebranac zraven spekla user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2367
19.3.2010 8:16:47   
pikapolona2
altati bojo rekli ....prtisniiii...jaz pa prtisnem in se sprdnem k pujs. Otroka pa od nikoderuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 8:24:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2369
19.3.2010 8:25:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati bojo rekli ....prtisniiii...jaz pa prtisnem in se sprdnem k pujs. Otroka pa od nikoderuser posted image user posted image

in v porodni boš kot po čudežu ostala sama.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2370
19.3.2010 8:25:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, jaz bi šla pa rada v šoping, ampak raje bom še malo počakala user posted image

jaz sem pa pomoje res hudooo bolana, ker že 4 mesece nisem kupila nobene cunje, pa sploh se mi ne da it.....počasi bom morala do zdravnika, to mi res ni podobno.....

Neposredna povezava do sporočila: 2371
19.3.2010 8:29:03   
pikapolona2

pikapolona, haha, zato pa imajo klistir

altati, jaz bi šla pa rada v šoping, ampak raje bom še malo počakala user posted image

danes bo baje lep dan, uživajte. pa gaga bo tudi

sam klistir je za blato....prdce ti ne more zluftat...ali pač?
Meni je vedno hecno k vse ki zagovarjajo naravni porod so fuuul proti klistirju....sam sorry men je pa to nekja zelo utemeljenega.....pa še ti se boljše počutiš k veš da ti iz vseh lukenj nekaj ven ne lezeuser posted image user posted image

No pa dobro jutro....upam da ni kteri slabo k take pišemuser posted image

kaj je to gaga sivkamivka?

Neposredna povezava do sporočila: 2372
19.3.2010 8:29:53   
pikapolona2

jaz sem pa pomoje res hudooo bolana, ker že 4 mesece nisem kupila nobene cunje, pa sploh se mi ne da it.....počasi bom morala do zdravnika, to mi res ni podobno.....

pozimi so itak same zamorjene barve...čakaj zdaj da grešmimo zelene pa oranžne pa roza izložbeuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 8:35:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.3.2010 8:40:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

pozimi so itak same zamorjene barve...čakaj zdaj da grešmimo zelene pa oranžne pa roza izložbeuser posted image

hm, imam prav v mislih žive barve, res.....

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.