Maxica
|
Juhu, oktober dobro jutro. Lucika, le odpočij si, tvojo porodno zgodbo sem pa prebrala, verjamem, da ni ravno mačji kašelj roditi 4,5 kg otroka. Fotko pa tudi jaz prosim, čeprav verjamem, da imate zdaj dva lepotca doma. Pismo, Psaša, saj si lih predvčerajšnjim rodila, kva res gre hitro čas. Norice pa upam, da se počasi poslavljajo od vas. Bi ti rekla, da upam, da jih Miha ne pokasira, pa kaj vraga, ko pravijo, da je najbolje, da jih čimprej in čimmanjši prebolijo, pa je potem mir. Glede varstva boš pa videla, da ko bo čas za to, da se bo že nekak poštimalo. Za čeveljčke pa kar vztrajaj. Jaz sem dokaj popustljiva mama pri marsikateri banalnosti, ampak kar je pa treba, je pa treba in ni pardona. Kdo je šef pri hiši???? Kolikorkrat si ji bo dala dol, jih daj gor, slej ali prej bo ugotovila, da se ne da zmagati v taki vojni. Saj pri nas Lanček tudi hoče biti šef, že od rojstva dalje, pa kje mu že popustim, ampak so pa stvari, kjer lahko gre z glavo skozi zid, pa ne bo "zmagal". Moci, upam, da ne bodo zakomplicirali pri diplomski. Mater, je pa res kar smola takole, da ti pa en drug vse skupaj zašuštra. Pa čestitke za obletnico. Presneto, tolk časa smo čakali, da bo končno ta poroka, zdaj je pa že kar eno leto od tega. Piskot, pozdravite se kmalu. Kako kaj spanje pri vas? Frrr, fajn opravite pri urologu in pikice naj tudi izginejo, kar povejte jim, da jih nič ne rabite. Altati, z garderobo še mal počakaj, da se ti trebušček začne kaj konkretneje videti, kaj češ zdaj zapravljati. Klistir - jaz sem se ga ful bala v prvo, ker me je mama ful strašila, kakšen vrag je bil to včasih, ampak potem, ko sem to izkušnjo dala čez, sem se prav super počutila, po moje sem se prvič v življenju enkrat orng spucala. Prav nič zoprno mi ni bilo, no. V drugo me je pa itak že prej cel dan nekaj driskalo, potem je pa šlo vse tako na hitro, da za klistir ni bilo časa, ampak kupčka poleg Lana pa tudi ni bilo. Drugače sem pa ravno včeraj eno oddajo gledala, so govorili o porodih (današnji Polnočni klub btw) in sem ugotovila, da sem jaz čisto en nezakompliciran človek. Pri porodu sem se pa res obakrat čist prepustila vodenju strokovnemu osebju, edino, kar sem imela želje, je bila EA. Sem imela pa res srečo, saj sem imela obakrat isto babico, ful fajn, tako umirjeno, prijazno punco. Tako da, Pikapolona, ojej, sranje, si kar ne morem predstavljati, da te potem en nadira. Bravo za moža. A zdaj greš na Jesenice po EA? @lina, a vi pa kar angino? Ja, kolikor je meni znano, so odstranitve mandljev tudi delali včasih zato, če so se angine prevečkrat pojavljale, tako da si nekak predstavljam, da je pol ne dobiš. Pozdravite se čimprej, da lahko začnete uživati v pomladi. No, evo, Moci, zdaj sem pa odštihala svoje za ene par dni, a ne? Drugače pa pogrešam Mis, pa "izbrisane", pa Arabelo, Muki pa ne.