|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
19.3.2010 8:41:00   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, radio gaga sem mislila

klistir mislim, da vse spuca. jaz sem tudi proti glede na izkušnje, ker so mi že svečke za odpiranje odprle vse. klistir je samo še poslabšal (beri pospešil moje že itak prehitro odpiranje). ah, bo že

itak smo vsak zase primer....mene lahko trikrat klistirajo....sploh če me bodo prej odpirale....mene so pa 4 svečke za 2 cm odprle v treh dneh.
Ah kje je še to......kad pride pride. Noben še ni not ostal a neuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.3.2010 8:42:21   
altati
jaz sem enkrat šla rodit brez česarkoli odvajalnega, enkrat s svečko, enkrat s klistirjem....po pravici povedano - nisem zaznala sploh nobene razlike.....tako da bi težko rekla kaj je bolje in kaj slabše....

Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.3.2010 8:43:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Noben še ni not ostal a neuser posted image

pikapolona, vsaka stvar se zgodi enkrat ta prvič user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.3.2010 8:54:16   
moci
o, kok je fajn prižgat računalnik in na oktobru dogaja skoraj kot včasihuser posted image
pa se mi zdi, da smo ostale skoraj same lj-gorenjskauser posted image mogoče smrdimouser posted image

piškot, a to se da? temu, ki mi je vezal sem povedala, pa je rekel, da mora vse na novo. najbrž tud računat potemuser posted image v ponedeljek gremo v nm, pa bom videla, če bodo še enkrat dali pod mikroskop. če bo treba te pokličem, da poveš za kakega knjigoveza ...

psaša, zoja je tulila kot nora, ko smo jo hoteli obuvat. potem se je pa še pravočasno naveličala do takrat, ko je shodila. smo ji pa čevlje pustili tud malo za igrat. mogoče je to pomagalouser posted image
a potem so fantje bolj pridni? mhm.

pikapolona, moj mož je blazno romantičen, a veš?user posted image sem čakala, če me bo kam povabil, pa sem se naveličala. saj načeloma bi šlo brez večerje, samo jaz sem en teden planirala, kako se bom prekršila in jedla sladicouser posted image v nedeljo je bila zares obletnica, ja. a ti si to vse zapomniš? user posted image samo smo bili s kolegi na bledu, sicer smo šli jest, samo to ni to, s tremi otroki, ki se derejo en čez drugega. ne štejeuser posted image

dihanje - no, jaz sem se učila, pa ne znam. a je to bolje? meni je bilo smešno, kaj čemuser posted image menda pa precej pomaga, ne? sicer sem pa prebrala modrost rojevanja, tako da sem podkovanauser posted image

anč, teorijo o dihanju, prosimuser posted image

lucika, ti si najprej odpočij, bomo že počakale. a je aidan v vrtcu?

frrrr, jaz te prav občudujem s tvojim spalnim ritmom. jaz ne morem zaspat podnevi, če zaspim, potem morajo vsi zbežat, ker se grooozno počutim in glava me boli in dve uri ne pridem k sebi, spanje po kosih je pa približno enako. tega se najbolj bojim zdaj, ko bomo spet ponoči žurirali, me je že v prvo to sesulo.

altati, a ti ne veš, da se jaz ne znam lepo obnašat? sploh sem imela pa včeraj dan za tečnarjenje, ubogi moj možuser posted image tvojega sem samo pogledala in ugotovila, da ga ne poznam, pa sem naprej nakupovala ... ti si kriva, kaj ga pa skrivašuser posted image
jaz bom tudi rabila veliiiiiko nove garderobe, pa čeveljčke. no, te sem že videla, pa bom počakala, da bom sama v čevljih, mogoče bo velikost drugačnauser posted image

muki štrajka, saj pravim, da nekaj smrdimo, saj tudi maxi precej štrajka, pa še katera.

klistir - jaz si tudi ne predstavljam, da ga ne bi uporabili. in ne vidim nič groznega na njem. bolje to, kot pa da dojenček v kakec padeuser posted image jaz najbrž sploh ne bi pritiskala potem, bi mi bilo nerodnouser posted image

me pa zanima, kako se tam v porodnišnici zmeniš, kaj bi rad. pa kaj, če potem ugotoviš, da ti tisto ne paše, kot si si predstavljalauser posted image tam v šoli za starše nakladajo o načrtu, pa željah, glasbi, barvi in ne vem kaj še, ko prideš v porodnišnico te pa šibajo po tekočem traku, noben nič ne vpraša, itak je gneča. kaj pa vemuser posted image jaz trenutno vem samo, da ne bi ves čas ležala. pa da bi ostala cela tam spodaj. velike želje, anedeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.3.2010 8:56:22   
moci
vauuu, kakšen post sem napisala user posted image pridna moci user posted image user posted image user posted image

a ni fletn, ko sonček sije. jeeej.

jaz čakam, da se voda segreje in grem v banjo. mal smrdimuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.3.2010 9:01:32   
pikapolona2
moci...če si se pa točno en mesec za mano poročila...obedve na 14ga....samo zato sem si zapomnilauser posted image user posted image

Pa moj tudi ni kje dost romantičen....ampak za tole ribjo se je pa sam spomniluser posted image user posted image ....pa eno miceno darilo mi je kupu....sem ga sama pokazala....enen pesmice od ferija lainščka....pol sem mu pa še zatežila naj mi vsaj nekaj napiše notri kot posvetilo. Ah ja.....si pač mal same romantiko naredimo a neuser posted image

tiso o željah pa jaz tudi sam čakam da vidim kolk si lahko zmišljuješ....jaz si tudi sam to želim da dobim vsaj 20 posto bolj prjazno babico k u ta prvo.....pa da me ne bi rezali.....pa da bi EA zagrabila. skromno a ne. Brez posebne barve in muzke bom pa tudi zdržala...sej bo M ob meni....on je jako zabaven...sploh prvič je bil tko fajn, da ne vem kaj bi brez njega....je une čudne misli nekam drgam spelal.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.3.2010 9:08:14   
altati
moci, če govoriva o Lj porodnišnici.
če nič ne rečeš, te res šibajo kot po tekočem traku.
če pa usta odpreš, se pa ustavijo in ti prisluhnejo.
samo nastopit moraš odločno.
jaz sem točno povedala kaj zahteva: da nimam namena ležat, da hočem lumpijevo porodno, da hočem porod čepe, da nočem protibolečinskih sredstev in umetnih popadkov. in so mi prisluhnili. Prisluhnili so mi v prvo, v drugo inv  tretje. Ampak z željami sem začela pri ginekologu (tistemu, ki te pregleda v porodnišnici ob prihodu) in ko ti to ginekologu omeniš, mora babca to upoštevat. babce bi seveda vse to preslišale, če bi se dalo ( no, priznam da so svetle izjeme, v 3., pri Jašu je bila definitivno izjemna). Tako da punca, ti kar pogumno in naglas povej kaj želiš in boš to dobila!

Sam ena prigoda pri Jašu. Sem babci povedala da pač nimam namena ležat. Pa ona meni da če ne ležim, ne more ctg-ja delat, pa sem ji rekla da se to sigurno da. Ona pa da ne in ne..sem rekla ok, ga pa ne bova delali, jaz ležala ne bom. nakar pride ginekolog to sliši in razloži babci da imajo že lep čas brezžični ctg. No, potem se ona obarva zelo rdeče in razloži da ga še ni uporabljala. pa smo se hitro odločili, da se bomo naučili uporabeuser posted image .Na koncu je bila vsa vesela, ker je dejansko  ugotovila da je uporaba več kot enostavna (pomagal ji je pa moj gospod mož). In sem lahko veselo šetala ne samo po sobi, tudi po hodniku in WC-ju.

je pa res, da je za porod v čepe, ki sem ga želela, potrebovala še eno babco, ampak tudi to ni bil problem najtiuser posted image .

< Sporočilo je popravil altati -- 19.3.2010 9:09:54 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.3.2010 9:10:48   
altati
Tam v Lj, ko čakaš pred porodnim blokom vsepovsod po steni visijo plakati, kako naj izrazimo svoje želje in jih bodo upoštevali...jaz sem se zelo hiro sklicevala na tiste plakate, če kaj niso želeli upoštevatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 9:13:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
19.3.2010 9:19:02   
moci

moci, zmeni se z anč, če boš šla v lj rodit

a ni anč rekla, da se z njo še ne da?

bom šla v lj, ja.
mah, bom videla kako odločna bom, mi manjka ta blesavi gen

Neposredna povezava do sporočila: 2385
19.3.2010 9:24:58   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

moci, zmeni se z anč, če boš šla v lj rodit

a ni anč rekla, da se z njo še ne da?

bom šla v lj, ja.
mah, bom videla kako odločna bom, mi manjka ta blesavi gen

jaz sem drgač kar odločen človek....ampak v tistem momentu k sem bila pa pred porodno...pa cela prestrašena...pa pojma nisem imela...pa babica me je k psa nadrla...pa še je blo faktorjev...sem pa čist zmrznila. Jaz priznam da sem se začela tako jokat, da k je moj uletu sploh nisem mogla pol ure povedat nič...sam hlipala sem...ampak res nič. Pol sem mu vse povedala kak je bila prijazna in jo je moj nato spucal ji rekel naj nama da materinsko da greva v Lj....aha pol je pa začela mal baba nazaj jemat pa se opravičevat. zato pa HB za fotre! Še danes ne vem kak je blo babi ime......vse ostale so imele priponke z imeni....samo ona ne......ker ko je bilo vsega konec in sem bila doma bi jim ziher eno pismo napisala v Kranj.

Bomo vidl kak bo zdej na jesenicah....upam da boljšeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
19.3.2010 9:25:14   
@lina
kaj me že tako dolgo ni bilo, da sem se morala ponovno prijavit?user posted image user posted image

angina bolezen je fina. Jo kdo hoče?  podarim... Naš starejši si jo je omislil...user posted image  Pa taki lepi dnevi so pred nami...

zdaj pa vprašanje: jaz imam od nekod (ne vem od kje) v glavi, da če si operiral mandlje, ne moreš imet angine? Je to res? user posted image  Lahko  upam, da mali tega ne bo pokasiral? 

Veselim se z vami za oddano diplomsko, dobro opravljene teste in vesela pričakovanja. user posted image
Jaz si pa samo želim, da bi bilo te zime, teh virusov in bakterij že enkrat konec... 

Pa prijeten vikend vsem! 

Neposredna povezava do sporočila: 2387
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 9:26:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
19.3.2010 10:19:57   
Maxica
Juhu, oktober dobro jutro. user posted image
Lucika, le odpočij si, tvojo porodno zgodbo sem pa prebrala, verjamem, da ni ravno mačji kašelj roditi 4,5 kg otroka. Fotko pa tudi jaz prosim, čeprav verjamem, da imate zdaj dva lepotca doma. user posted image
Pismo, Psaša, saj si lih predvčerajšnjim rodila, kva res gre hitro čas. Norice pa upam, da se počasi poslavljajo od vas. Bi ti rekla, da upam, da jih Miha ne pokasira, pa kaj vraga, ko pravijo, da je najbolje, da jih čimprej in čimmanjši prebolijo, pa je potem mir.
Glede varstva boš pa videla, da ko bo čas za to, da se bo že nekak poštimalo.
Za čeveljčke pa kar vztrajaj. Jaz sem dokaj popustljiva mama pri marsikateri banalnosti, ampak kar je pa treba, je pa treba in ni pardona. Kdo je šef pri hiši???? user posted image user posted image  Kolikorkrat si ji bo dala dol, jih daj gor, slej ali prej bo ugotovila, da se ne da zmagati v taki vojni. user posted image  Saj pri nas Lanček tudi hoče biti šef, že od rojstva dalje, pa kje mu že popustim, ampak so pa stvari, kjer lahko gre z glavo skozi zid, pa ne bo "zmagal".
Moci, upam, da ne bodo zakomplicirali pri diplomski. Mater, je pa res kar smola takole, da ti pa en drug vse skupaj zašuštra. Pa čestitke za obletnico. Presneto, tolk časa smo čakali, da bo končno ta poroka, zdaj je pa že kar eno leto od tega. user posted image
Piskot, pozdravite se kmalu. Kako kaj spanje pri vas?
Frrr, fajn opravite pri urologu in pikice naj tudi izginejo, kar povejte jim, da jih nič ne rabite. user posted image
Altati, z garderobo še mal počakaj, da se ti trebušček začne kaj konkretneje videti, kaj češ zdaj zapravljati. user posted image
Klistir - jaz sem se ga ful bala v prvo, ker me je mama ful strašila, kakšen vrag je bil to včasih, ampak potem, ko sem to izkušnjo dala čez, sem se prav super počutila, po moje sem se prvič v življenju enkrat orng spucala. user posted image  Prav nič zoprno mi ni bilo, no. V drugo me je pa itak že prej cel dan nekaj driskalo, potem je pa šlo vse tako na hitro, da za klistir ni bilo časa, ampak kupčka poleg Lana pa tudi ni bilo. user posted image
Drugače sem pa ravno včeraj eno oddajo gledala, so govorili o porodih (današnji Polnočni klub btw) in sem ugotovila, da sem jaz čisto en nezakompliciran človek. Pri porodu sem se pa res obakrat čist prepustila vodenju strokovnemu osebju, edino, kar sem imela želje, je bila EA. user posted image  Sem imela pa res srečo, saj sem imela obakrat isto babico, ful fajn, tako umirjeno, prijazno punco.
Tako da, Pikapolona, ojej, sranje, si kar ne morem predstavljati, da te potem en nadira. Bravo za moža. user posted image A zdaj greš na Jesenice po EA?
@lina, a vi pa kar angino? Ja, kolikor je meni znano, so odstranitve mandljev tudi delali včasih zato, če so se angine prevečkrat pojavljale, tako da si nekak predstavljam, da je pol ne dobiš. user posted image  Pozdravite se čimprej, da lahko začnete uživati v pomladi. user posted image
No, evo, Moci, zdaj sem pa odštihala svoje za ene par dni, a ne? user posted image
Drugače pa pogrešam Mis, pa "izbrisane", pa Arabelo, Muki pa ne. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 2389
19.3.2010 12:39:14   
Lu
Heoj hoj, da se še enmau dolenjka oglasi user posted image

delam, delam, .... skoz delam. Še malo pol pa bo bolj u izi user posted image

Psaša norice smo tudi mi imeli pri obeh ( mali je mislim, da lih 21. dan dobil po Maji, ko sem prvo zagledala )... v grozni obliki sta imela oba. Tako, da čimlažje naj jih preboli, ne. Me pa res zanima kako jih je mala dobila, če sploh ni v vrtcu? Mihec pa ne. Zanimivo.

Mukica verjetno dela k črnc zdaj k se bliža konec meseca user posted image

Shopping. Jaz zase tudi že 100 let nisem nč kupila. Nujno rabim kupit kavbojke pa kar nimam cajta. Kje v LJ najdem Lewi´s trgovino? Prej sem jih imela od s´Oliverja pa bi zdaj mal menjala znamko user posted image

Drugače me pa grlo boli, Maja že nekja stoka kako jo boli glavica in grlo, Tian kašlja user posted image A sem rekla, da je Maja skoz nekaj bolna? Komaj čakam P O L E T J E.

Imam pa še eno vprašanje. A se katera spozna na te negativne tokove, ki grejo čez bivalni prostor? Nujno bi rabila kupit, baje obstajajo neke piramide ali krožniki, ki jih postaviš pod posteljo in to naj bi odbijalo ta tok. ??? No, če katera kaj ve, naj me poduči user posted image thks

Zdaj pa naprej delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
19.3.2010 12:55:24   
psaša
Lara je norice dobila od ene punčke, ki je bila na obisku. Takrat še niso vedeli, da jih ima, ravno tiste dva dni pred pikicami, ko so že kužni. Je pa zanimivo, da je ta punčka skupaj z Miho v vrtcu v isti skupini. Pa to ni bilo prvič, da je bil Miha izpostavljen noricam in jih ni dobil.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
19.3.2010 13:22:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Shopping. Jaz zase tudi že 100 let nisem nč kupila. Nujno rabim kupit kavbojke pa kar nimam cajta. Kje v LJ najdem Lewi´s trgovino? Prej sem jih imela od s´Oliverja pa bi zdaj mal menjala znamko user posted image

Ena je v City Parku, malo pred vhodom v Spar.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 20:17:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.3.2010 11:01:03   
moci
ja, zato sem jaz danes kot zombi. zdaj je ponovitev, samo miru niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.3.2010 13:28:29   
lucika
evo, uspelo mi je dobit kabel izpod carunalnika. sem dala par slikic na fb...saj ste vse tam, a ne?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.3.2010 14:53:06   
Lu
lucika pogledala in krasen je mali. oz. je kar velik user posted image In Aidan, kako je sprejel bratca?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.3.2010 15:29:22   
pikapolona2
jst sem že tudi pogledala malo štrucouser posted image user posted image ....pa tud mene zanima kako je starejši brat prenesel tole ločitev in nato prihod malega domov?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.3.2010 16:41:49   
lucika
dam še sem, zdaj ko sem se spomnila kako gre....
Aidan je super sprejel. smo ga sprva kr pustili, naj sam reagira, kot pač bo. pa ga je prvi dan od strani gledal, drugi dan spraševal kaj je not v košarici; zdaj si pa že stol podstavi in ga hodi božat. pa od mojstra miha avteka mu je prinesel, da ga ima lahko malo. mislim, to je več kot da bi mu kaj zdeklamiral. to je največ, kaj on da od sebe. in to je res ful ful ful, tak da sem zadovoljna. plus on res tanajbolj iskren možen nasmešek na obrazu. mati se topijo, seveda.
pa prve dni ga je klical dojenček, sva mislila, da si pač ne bo zapomnil imena...pol pa sam začne za eno liziko, maaaaami, to mi je evan prinesel. halo...

tole smo pa pri nas naredili:

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.3.2010 20:52:50   
piskot
lucika fejst deca ste si omislili user posted image

pri nas kasljamo, martin ima gnojne oci in je cist nesrecen. pol pa zmagata dedi in babi. komaj sem cakala da prideta iz smucanja, da bomo imeli spet normalno varstvo, pa da bo sel se martin lahko tja v ponedeljek. japajade. dedi ima zlomljeno roko. zgleda da jima je ful fino v francijo po gipse hodit. ampak, dobro je vsaj to da nima babi zlomljene roke. eeeeeh.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
20.3.2010 21:33:50   
pikapolona2
user posted image piškot mu bo pa martin kej na gips narisaluser posted image ....a pol bosta obadva čuvala....bosta zmogla?

midve sva pa dopoldne šle v Kr na lutke...spet...pol sm pa ob kosilu Marku razlagala kako so bile fajne...pa kako simpatična zgodba...pa kako domiselne lutke in super glasba...res čist sem not padla....pol me je pa zezal da jst hodim na lutke zaradi sebe in ne zaradi Brineuser posted image user posted image pa sej ima nmal prav....jst tko uživam ko gledam te predstave. Drug teden je še muca copatarica (to smo me že gledale) pol pa konec do jeseni.

Drgač je pa doma vse pospravljeno...posteljnina preoblečena......okna spucana.....pa Brina ima novo stalažo za igrače in ima po dolgem času vse pospravljeno ......me prav zanima kolk časa bo zdržalo vsaj malo urejeno po poličkah. Grem zdej mal počivatuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.