Maxica
|
Ojla, da se vam lih malo oglasim, ker imam lih mal luknje. Nič novega pri nas, smo dobro, rastemo, eni bolj kot drugi , jaz pa pridno odštevam dneve do več kot zasluženega dopusta. Sam še 10_x_ vstanem, če vas ravno zanima. Pa pomlad končno prihaja, kaj bi jamrala. In se kar pozna, ker sta otroka celo dopoldne in potem še malo po kosilu zunaj, tako da Lančka kar premaga popoldanski spanec, ki je sicer malo bolj pozen, ampak pri nas tako ne kompliciramo glede tega. Do septembra, ko gre Max v šolo, pol bo pa nov režim. Sivkamivka, kako si, kaj je bilo potem s krvjo? Meni je zadnjič ginekolog rekel, da imam spet čist nizko posteljico in da je lahko tudi predležeča, pa ni ravno dobro videl. Mi je dal kar napotnico za porodnišnico in če bi začela krvaveti, naj hitro grem v porodnišnico. A ni vrag, da sem še isti dan v službi šla na wc, že tako sem bolj kot ne zaprta in grem bolj težko, pa še ko grem, grem na trdo. In se obrišem, in zagledam na papirju mal krvi. Saj jo je bilo lih za vzorec, ampak da se mi to isti dan naredi, kot me ginekolog prestraši, majke mi, sem se ustrašila. Ampak potem sem dognala, da je to sigurno od pretrdega blata in itak smo potem na 3D UZ videli, da ni nič narobe s posteljico. Sam se pa človek ustraši, ej. Super za tvoj sladkor. Pikapolona, meni se zdi, da čist vsako soboto naredim generalko, ampak kaj, ko tako malo časa traja učinek. Ampak zdaj bom doma in bom s palico v roki nadzorovala čistočo stanovanja. Moci, kaj so vam kaj povedali na predavanju? Jaz ne nameram hoditi v nobeno šolo za starše. Prvič sem hodila, se učila dihati, sem dobila pol EA in nisem rabila ničesar, drugič nisem hodila, bi rabila znati dihat, ker sem tako pozno EA dobila, v tretje pa grem spet na EA, otroka naj bi še znala previjati in držati ter dojiti, kaj pa vem... Pa pridna z diplomo, bravo. Piskot, super za sluh. Psaša, kako je z vami, še norice na pohodu? Borovnicka, tebe je tudi lepo brat. Frrr, pesti pa jaz skoz držim, saj veš.