|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
16.3.2010 12:40:18   
moci
o fino, sivkamivka.
zdaj si pa rešenauser posted image
jaz sem pa tudi do konca meseca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.3.2010 20:23:24   
piskot
cer.

misim da nimam nic bolj pametnega za povedat od tega, da sem utrujena. anca ima spet tezave z zobmi po mojem. ah ja, saj bo kmal mimo.

pri nas nimamo sterimarja. imamo brizge in navadno fiziolosko. ker jo moramo uporabljat 2× dnevno po 0,5 za martina, pol pa se za ano mal ... bi po mojem pri sterimarju ze bankrotirala. aja danes smo imeli kontrolo pri otologu in otrok uredu slisi. jeeee. kaj je bil smesen s tistimi slusalkami pa dvigoval roko. user posted image

sivkamivka ja super. sam da je to za tabo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
17.3.2010 8:48:09   
frrrr
pikapolona - se veselim z moci, nimam časa za svojo user posted image

moci - sva dobri 2 leti nazaj sklenile pakt. ti si diplomirala in noseča. js pa še začela nisem, pa samo še debela, nč več noseča user posted image sam gobec me je user posted image
aja, da ne boš kaj sikala o kilaži nazaj... imam točno 10kg več kot leta 2007 tak čas.

sivkamivka - super za vrei teste sladkorne.

piškot - super za dobre rezultate otroškega sluha.

kaj pa pr nas dogaja? čez vikend bila moja starša na obisku. včeraj bila tašča. pa še brat se je mau ustavil. danes pride spet brat s hčerkico in bosta tu do petka ali mogoče do nedelje.
jaša se je v petek peljal ics-om iz maribora do ljubljane. mu je bilo zelo všeč. sta šla z možem do njegove sestre, kjer sta vidla še nemota in vodne bolhe in... bil je navdušen user posted image
brina prejšnji teden odkrila noge in je čist hepi, ko si stopala ujame. začela je čist neke druge zvoke spuščat in je prav smešna. pa obračanje ji ne dela več problemov, tut navzgor se obrne user posted image
v hoffru sem tamaumu kupila grablje in metlo in je včeraj sneg pred hišo razgrabil, pa mau pometal... kr delal in delal je... se mu je prav vidlo kolk je že utrujen user posted image smo prišli domov, direkt v kopalnico v banjo, jest in potem smo kar skupaj zaspali. no, brina je mau prej mrknila in sva se z jašo še postiskala. user posted image

tole vam morm še povedat. jaša dobil od tete in strica v dar knjigo razigrančki, kjer je zgodba o bobru. govori o majhnem bobru, kako raste. jeseni mu očka bober pove, da si bo moral zgradit nov dom, ker bosta z mamico imela nove mladičke. in prejšnjič me jaša vpraša, če se bosta z brino mogla tut odselit, ko bova midva imela nove otročke user posted image kaj se tem mulčkom vse plete po glavi, noro.

danes bi vas prosila za pesti... js komi tipkam, ker jih tolk stiskam. hvala!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
17.3.2010 9:20:02   
moci
jutro

frrrr, saj še nisem diplomirala. user posted image ti si pa po porodu precej shujšala, se vidi. leto 2007 pa ... pojma nimam, kakšne smo bile takratuser posted image
stiskam pesti.

pri nas so se pa v vrtcu o dojenčkih učili. menda pridejo, ko zvončki zacvetijouser posted image

piškot, jaz še fiziološko kuhamuser posted image zdaj sem jo kupila za user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 9:40:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.3.2010 20:05:57   
piskot
kako je bilo ze z nasim dejtom? pred aprilom moramo definitivno it a?

Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.3.2010 20:23:34   
moci
april bo zdaj zdajuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.3.2010 20:25:08   
moci
jaz sem bila pa na psihološki pripravi na porod, se mi je zdelo, da škodit ne more.
saj je bilo smešno, samo ne vem, če niso prvorodke bolj sproščene odšle kot prišleuser posted image

zoja je bila celo popoldne zunaj. to bo spala. recimo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 20:44:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.3.2010 21:04:30   
piskot
ja moci zato pa tezim, da bi se v kratkem zmenile. recimo naslednji teden.

pa gremo sam na drink, da ti ne bo prevec hudo.

sivkamivka poznam to s knjigami. samo na koncu si srecen ce vsaj pride nazaj nepolita, nestrgana ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 2335
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 21:10:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.3.2010 7:50:18   
pikapolona2
dobro jutro.
Vidim da se vse razpleta po planu....sivkamivka super za cukertestuser posted image

jst bi za dejt lahko šele v petek....a je to že prepozno?

Včeraj in danes sem na tečaju kako izdelaš nakit....sicer je čist začetni, sam ga ima ena zlatarska mojstrica pa kaže take male finte kak klešče obračaš pa kakšne spirale lahko delaš....fajn je. Danes bomo pa debelo žico tolkli da dobimo take sploščene oblike.

še danes in jutri pol pa vikend.....ne uide generalka ker imamo tako doma da me je kr sram. Sam sama se ne lotim tega....sklanjat se pa res ne morem več. Pa okna bi bilo potrebno umit......se človek zgrozi ko zjutraj sonce skozi pogleda......sam kaj ko bo to kratkotrajno ker imamo še vedno samo makedam (baje bo po najboljšem scenariju jeseni asfalt) in se ful kadiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.3.2010 7:52:43   
pikapolona2
za knjige sem pa jaz tudi tako žalostna ker se ne vračajo.....nekdo ima mojega viwecka vse tri knjige....pa ne vem kdo?????.....že kakšno leto naokoli poizvedujem pa noben ne prizna. Sem zadnjič Pasje čase kar v knjižnici vzela, da sem jih še enkrat prebrala.

Sem si pa eno leto nazaj začela pisat komu in kaj posodim......ampak od takrat dalje vse nazaj dobim.....od prej pogrešam ene 10 naslovov.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.3.2010 8:31:47   
moci
jaz imam ves čas normalen sladkor, tako da verjetno tud ena večerja ne bo hudega naredila. ni treba zaradi mene ful prilagajat, na koncu me pa itak ne bo, k bom v rimuuser posted image

sivkamivka, ja, v zd šentvid je zdaj tudi. samo je slaba udeležba, so taka intimna srečanjauser posted image potem še malo klepetamo in se smejemo. je pa razlika tudi v kakovosti, samo jaz samo obnavljam znanjeuser posted image nego sem itak zamudila. zapiske jaz imam, samo ti bi najbrž svoje, ane.

sposojene knjige - moja mami je kot en knjižni božiček. ne vem, če jih pol dobi nazaj. unih brezveznih si itak noben ne sposoja, tako da bo kmalu brez dobrih knjiguser posted image

pikapolona, ti si pa aktivna, še žico tolčešuser posted image tamalega bo kap tam notri. user posted image jaz imam bolj umirjeno delo, prosojnice pripravljam, pospravljam ... popoldne sem zunaj. čist luštno.

danes si mož želi v planico, samo jaz si kar ne predstavljam. bunde ne morem zapet, lulam kar naprej, tri ure tud ne bom mogla stat. po mojem bom raje kar doma.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 9:30:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 9:30:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.3.2010 9:40:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz imam ves čas normalen sladkor, tako da verjetno tud ena večerja ne bo hudega naredila. ni treba zaradi mene ful prilagajat, na koncu me pa itak ne bo, k bom v rimuuser posted image

a se ti že zdi, da se pripravlja?

ne, samo se mi tudi pri zoji niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.3.2010 12:08:30   
Maxica
Ojla, da se vam lih malo oglasim, ker imam lih mal luknje. Nič novega pri nas, smo dobro, rastemo, eni bolj kot drugi user posted image , jaz pa pridno odštevam dneve do več kot zasluženega dopusta. Sam še 10_x_ vstanem, če vas ravno zanima. Pa pomlad končno prihaja, kaj bi jamrala. user posted image
In se kar pozna, ker sta otroka celo dopoldne in potem še malo po kosilu zunaj, tako da Lančka kar premaga popoldanski spanec, ki je sicer malo bolj pozen, ampak pri nas tako ne kompliciramo glede tega. Do septembra, ko gre Max v šolo, pol bo pa nov režim. user posted image
Sivkamivka, kako si, kaj je bilo potem s krvjo? Meni je zadnjič ginekolog rekel, da imam spet čist nizko posteljico in da je lahko tudi predležeča, pa ni ravno dobro videl. user posted image  Mi je dal kar napotnico za porodnišnico in če bi začela krvaveti, naj hitro grem v porodnišnico. A ni vrag, da sem še isti dan v službi šla na wc, že tako sem bolj kot ne zaprta in grem bolj težko, pa še ko grem, grem na trdo. In se obrišem, in zagledam na papirju mal krvi. Saj jo je bilo lih za vzorec, ampak da se mi to isti dan naredi, kot me ginekolog prestraši, majke mi, sem se ustrašila. Ampak potem sem dognala, da je to sigurno od pretrdega blata in itak smo potem na 3D UZ videli, da ni nič narobe s posteljico. Sam se pa človek ustraši, ej.
Super za tvoj sladkor. user posted image
Pikapolona, meni se zdi, da čist vsako soboto naredim generalko, ampak kaj, ko tako malo časa traja učinek. Ampak zdaj bom doma in bom s palico v roki nadzorovala čistočo stanovanja. user posted image
Moci, kaj so vam kaj povedali na predavanju? Jaz ne nameram hoditi v nobeno šolo za starše. Prvič sem hodila, se učila dihati, sem dobila pol EA in nisem rabila ničesar, drugič nisem hodila, bi rabila znati dihat, ker sem tako pozno EA dobila, v tretje pa grem spet na EA, otroka naj bi še znala previjati in držati ter dojiti, kaj pa vem... user posted image user posted image  Pa pridna z diplomo, bravo. user posted image
Piskot, super za sluh. user posted image user posted image user posted image
Psaša, kako je z vami, še norice na pohodu?
Borovnicka, tebe je tudi lepo brat. user posted image
Frrr, pesti pa jaz skoz držim, saj veš. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 12:46:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.3.2010 13:10:49   
Maxica

maxica, upam da bo samo pri enkratnem puščanju ostalo. mogoče mi je počila kakšna kapilarica. super, da je s tvojo posteljico vse ok.

maxica, a ti tudi že s 1. aprilom ostajaš doma?

Ja, moram si sicer še čist točno izračunat, da kakšen dan preveč ne pridemuser posted image , ampak načeloma še do konca marca, pa basta. user posted image  A ti tudi?

Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.3.2010 13:39:30   
*anč*

jaz sem bila pa na psihološki pripravi na porod, se mi je zdelo, da škodit ne more.
saj je bilo smešno, samo ne vem, če niso prvorodke bolj sproščene odšle kot prišleuser posted image

a to je v okviru materinske šole? sem že vse pozabila, še zapiske sem posodila naprej. moram prosit, da mi vrne. upam, da jih dobim nazaj. zadnje čase posojene knjige kar nočejo in nočejo nazaj k meni user posted image

mam jst podrobna poročila iz šole za starše, sm jih lani spisala ... ti jih lahk na mail pošlem,če rabiš.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.3.2010 13:40:42   
altati
ženske, ve boste kmalu vse po spisku na porodniškiuser posted image .

Moji se pa ravno vračajo iz Planice, so šli gledat skoke, že navsezgodaj zjutraj. Vsi veseli in navdušeni.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.3.2010 13:42:21   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

a to je v okviru materinske šole? sem že vse pozabila, še zapiske sem posodila naprej. moram prosit, da mi vrne. upam, da jih dobim nazaj. zadnje čase posojene knjige kar nočejo in nočejo nazaj k meni user posted image

mam jst podrobna poročila iz šole za starše, sm jih lani spisala ... ti jih lahk na mail pošlem,če rabiš.

Bi pa jaz tudi prosila, če si tako dobra, da mal obnovim. user posted image  A imaš moj mail?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.3.2010 13:43:00   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

ženske, ve boste kmalu vse po spisku na porodniškiuser posted image .

Ja, sej, pa ti tudi, a ne? user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.3.2010 13:56:43   
lucika
da vas malo pozdravim!

frrr, hvala za čestitko; si me lepo presenetila:)

nosečkice, zdaj pa lepo po vrsti za mano:) saj se še spomnite, to je en tak lep, skoraj čaroben čas, ko si čisto zaljubljen v to malo dišeče, mehko, novo bitjece. saj realnost je previjanje ritke in dojenje in zaprta notri v hiši...pa kljub temu srečna, čisto zmešana, popolnoma zaljubljena......mmmmmmmmmmmmmmm, meni je res fino.
tak da, ja, lep čas vas čaka.
samo rodit namesto katere ne bi šla.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.