|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 21:16:11   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

onasiss-ne ne smem jest...odkar sem šla nazaj u službo sem dobla +4kg....cigara mi ne diši...raj bi enga refoškauser posted image

Bemtiš....jst bi si mogla umislt kako delo v mirovanju da bi šla kaka kilca goruser posted image ......
Zdj če grem v salon bo šlo spet sam doluser posted image user posted image user posted image
Ne najdem več manjših cunj da bi mi ble prav in v širino in dolžinouser posted image

user posted image user posted image user posted image  verjamem da ti ni fajn...men se pozna da nisem več na dieti....v službi pa kar šetam vamo tamouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
18.3.2010 21:17:30   
tanci29
claud-a vi tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo zdravilčke

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
18.3.2010 21:20:30   
claud

claud-a vi tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo zdravilčke

hvalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
18.3.2010 21:21:38   
claud

onasiss-ne ne smem jest...odkar sem šla nazaj u službo sem dobla +4kg....cigara mi ne diši...raj bi enga refoškauser posted image

Bemtiš....jst bi si mogla umislt kako delo v mirovanju da bi šla kaka kilca goruser posted image ......
Zdj če grem v salon bo šlo spet sam doluser posted image user posted image user posted image
Ne najdem več manjših cunj da bi mi ble prav in v širino in dolžinouser posted image

user posted image user posted image user posted image  verjamem da ti ni fajn...men se pozna da nisem več na dieti....v službi pa kar šetam vamo tamouser posted image

Ti si bla na dieti?user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
18.3.2010 21:21:40   
tanci29
no k sem glih tukile pa mi še ve povejte...mene kar malo mori ker ne vem če sem prav naredila.

kot veste sta erik in hana v dveh vrtcih...zdej sem pa erika prepisala da bo septembra v haninem vrtcu. sem malo kolebala kaj naj naredim, ker hanin vrtec mi je mimogrede v službo, boljši pogoji parkiranja in ima ful dobro vzgojiteljico. erikov vrtec je malo naokoli, samo je fajn ker majo atrije direkt iz sobice. parkirišče poraz nikol placa, ima pa zelo fajn pomočnico vzgojiteljice. pol so rekli da tukaj pri hani najverjetneje ne bo mesta, nakar so ga našli in sem ga prepisala. zdej me pa kar nekaj grabi če sem se prav odločila ali ne? ma sej ne morem vedt.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
18.3.2010 21:21:48   
sjmm
čer!

Pri nas mir....bomo vidl kok cajt

claud..tale tvoj bivši šef al kva je že ...ma kak bi pogledu k bi eno 35letnco srečo....upam, da je bol slabovidnuser posted image user posted image user posted image

zaspanke....NOČKO!

OOOtanči...čer!!!!!!!!user posted image

onassis...a tvojga tud meče...moj odkar je imel rojstni dan je čist mim udarjen!user posted image user posted image ...a norice še niso pršle al kako??? mogoče pa ne bojo??!!

joj, ste mi lušte nardile s knjigam....moja velika strast....zdej pa sem čist out of time...bo treba kej za dušco v roke vzet...sam, da spat začnemo, pa, da se mulci nehajo preoblačt, pa dec težit zvečer, da ga zapostavlam...sej bom kmal na vrst!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
18.3.2010 21:22:26   
tanci29
claud-ja na brezmlečni...to je pa skoraj vse...saj veš hanina alergija na kravje mleko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
18.3.2010 21:23:34   
sjmm

no k sem glih tukile pa mi še ve povejte...mene kar malo mori ker ne vem če sem prav naredila.

kot veste sta erik in hana v dveh vrtcih...zdej sem pa erika prepisala da bo septembra v haninem vrtcu. sem malo kolebala kaj naj naredim, ker hanin vrtec mi je mimogrede v službo, boljši pogoji parkiranja in ima ful dobro vzgojiteljico. erikov vrtec je malo naokoli, samo je fajn ker majo atrije direkt iz sobice. parkirišče poraz nikol placa, ima pa zelo fajn pomočnico vzgojiteljice. pol so rekli da tukaj pri hani najverjetneje ne bo mesta, nakar so ga našli in sem ga prepisala. zdej me pa kar nekaj grabi če sem se prav odločila ali ne? ma sej ne morem vedt.

s stališča, da bosta oba skupaj..po moje ok...zaradi njiju k se bosta dobr počutila in zaradi tebe k boš sam na en konc hodila...men se sliš gutuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
18.3.2010 21:23:47   
claud
Erik se bo verjetno hitro vklopil v druščino, tko da pomoje si se dobr odločla...k tole da morš v 2 različna vrtca je ena potrata časa......user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
18.3.2010 21:24:23   
tanci29
sjmm-hej bejb...a ga dec biksa...pomlad se bliža....knjigice so res fajn...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
18.3.2010 21:25:37   
claud

claud-ja na brezmlečni...to je pa skoraj vse...saj veš hanina alergija na kravje mleko

Aaa točno...pozabla, spomnlauser posted image

Evo moj mali pacient zbujen....grem jo mal čohat...

mejte se...nočko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
18.3.2010 21:26:11   
tanci29
ja hvala vam...sej vem da je bolje v enem vrtcu, samo nisem ziher če sem tapravga prepisalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
18.3.2010 21:26:25   
sjmm

aja, sej res pomlad...letos imam mojga Majčka..pa sem pomlad kr spregledala...ti hudič...to bo to....sam upam, da ne bo s kero drugo pomlad užil tale moj dec...ma z leti se jim kr neki bliskat začne ke po glavuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
18.3.2010 21:27:08   
sjmm

ja hvala vam...sej vem da je bolje v enem vrtcu, samo nisem ziher če sem tapravga prepisalauser posted image

aaaaaaa..no, sej boš vidla....user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
18.3.2010 21:27:22   
tanci29

Aaa točno...pozabla, spomnlauser posted image

Evo moj mali pacient zbujen....grem jo mal čohat...

mejte se...nočko

fajn se cartejte...pocartejte in nacartejte

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
18.3.2010 21:28:09   
Onasiss
tanci...jaz delam samo dopoldne, do 15,30....vikende in praznike sem frejuser posted image

Čist prav si naredila. Mogoče so pa tudi dobre vzgojiteljice. Morš gledat na to, da boš TI čimdlje s svojimi otroci in da jih ne boš preveč izpostavljala neki dolgi vožnji. brezveze pol boš ta cajkt raje kje v parku preživela....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
18.3.2010 21:29:09   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

aja, sej res pomlad...letos imam mojga Majčka..pa sem pomlad kr spregledala...ti hudič...to bo to....sam upam, da ne bo s kero drugo pomlad užil tale moj dec...ma z leti se jim kr neki bliskat začne ke po glavuser posted image user posted image user posted image user posted image

kje si pa upa....ne ne to pa ne...ma verjamem da tolk pa ma v glavi

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
18.3.2010 21:30:11   
Onasiss

jaz sem mojmu rekla, da ga bom kr zbila, če ga bo preveč sral... mi je včasih kar kul, ker ga popoldne ni doma, ker je na momente kar težek...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
18.3.2010 21:30:31   
sjmm

kje si pa upa....ne ne to pa ne...ma verjamem da tolk pa ma v glavi

ma ga bom z uno ponvo k mi jo je zadnč čebelca posodlauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
18.3.2010 21:32:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

jaz sem mojmu rekla, da ga bom kr zbila, če ga bo preveč sral... mi je včasih kar kul, ker ga popoldne ni doma, ker je na momente kar težek...user posted image user posted image

hja, tko k vsi...ni kej...jz sploh nč ne nardim k je moj doma....se vsi kr neki okol uvijamo...je bol, da grem zvis iz bajte kam na luft, če smo kompletni...če sem sama z mulčki...vse poštimanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
18.3.2010 21:32:51   
tanci29
haha sjmm ti kar užgi...da se mal strese kar je notr

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
18.3.2010 21:33:53   
sjmm

haha sjmm ti kar užgi...da se mal strese kar je notr

al si ti hudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a tvoj je priden??? kako pa kaj Hana v vrtcu??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
18.3.2010 21:34:35   
tanci29
zzzzzzzzzzzzz
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

jaz sem mojmu rekla, da ga bom e, če ga bo preveč sral... mi je včasih kar kul, ker ga popoldne ni doma, ker je na momente kar težek...user posted image user posted image
eeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwq
a

asssffffffffffččččččččćžđž.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
18.3.2010 21:34:40   
Onasiss
Grem u mižule... mejte se .....

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
18.3.2010 21:36:29   
sjmm
je moj prkolovratu..grem red delat, da ga drget ne bo pomlad metalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babnce....fajn spančkejte!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.