|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 20:57:16   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

claud...ne smeš filmov narejenih po knjigah gledat.
Baje je tale Veronika se skuša ubiti ... knjiga dost boljša kot film...

Jah vedno je knjiga boljša...
Baje je tale twightlight al kako je že naslov tud ful dobra...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.3.2010 20:58:45   
Čebel@

claud...ne smeš filmov narejenih po knjigah gledat.
Baje je tale Veronika se skuša ubiti ... knjiga dost boljša kot film...
vedno je tako,ker v knjigi so vsi detajli napisaniuser posted image user posted image user posted image
jaz sem le Šifro prebrala in mi je superuser posted image user posted image user posted image Angeli in demoni imam pa tudi že domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.3.2010 21:00:01   
Urša08
Onasiss že 2 x sem te vprašala kako je Evitauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.3.2010 21:01:05   
Onasiss
Angele in demone sem začela brat v angleščini, pa sem imela potem naval izpitov na faksu in sem jo vrnila. Čakam na poletje... je baje še boljša!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.3.2010 21:01:25   
Urša08
črticaa ma sej ne spi 12 ur. Spat gre ob 8 zvečer in vstane ob 6 al pa 6.10, pa tud ponoč se še zbuja tko da mi ne rabš bit nč fovšuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res da mi ponavadi 1 x na teden pusti celo noč spatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.3.2010 21:02:20   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Onasiss že 2 x sem te vprašala kako je Evitauser posted image user posted image user posted image user posted image

jo sory....danes je končno spala...eno noč prej je spet jokcala sredi noči... drugače pa še vedno iščem NORICE...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
18.3.2010 21:03:45   
Urša08
Onasiss superca, tud današnja nočka naj bo prespana. ti si pa vsaj med vikendom malce spočijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.3.2010 21:04:17   
Čebel@

jo sory....danes je končno spala...eno noč prej je spet jokcala sredi noči... drugače pa še vedno iščem NORICE...user posted image user posted image user posted image
moj nečak jih imauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
18.3.2010 21:04:49   
Urša08
Punce lahko nočko. Dobr spančkejte, mejte prespane nočke, da se spočijete/mo.

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
18.3.2010 21:06:31   
tanci29
HEJ HOJ

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.3.2010 21:06:40   
Čebel@
ajd tudi jaz grem pod kovter-je bil dolg dan.....pa še buča me hoče neki bolet

čaooooo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
18.3.2010 21:06:42   
črticaa

user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj pa iščeš norice,..kako pa veš da jih ima če nima mehurčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.3.2010 21:07:54   
claud
Bogi so malčki....vedno vsi rečejo ja zdele jim je najbl luštn k so tko mejhni...nč jim ne manjka....
mah, ni jim tko luštn...kr naprej je neki...prehladi, zobki...za svojo starost morjo velik prestat...pa še ne morjo povedat kaj jih muči, kaj boli..user posted image user posted image .
Evo, sm se mal postavla na stran naših malčkovuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.3.2010 21:08:08   
Onasiss

Onasiss superca, tud današnja nočka naj bo prespana. ti si pa vsaj med vikendom malce spočijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zelo optimistično... sem še vedno jezna na Onasisa...ima čudne pubertetniške izpade....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
18.3.2010 21:08:51   
tanci29
vidm da ste pri knjigah

mam vse knjige od dan browna pa mislm da niti ene doma....morm it mal pobrskat...ene ziher ne bom nazaj dobla ker se sploh ne spomnim komu sem jo posodilauser posted image

vidim da bomo mel nov naval nosečkic...bravo in čestitke

onasiss-a si na bolovanju...kaj ste bubančki...sorči nisem že dolgo nič brala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.3.2010 21:09:05   
claud
Tanci na raport!!!!!!!!!!!! hej hooooooooooj

Zaspanke...nočko!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.3.2010 21:09:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HEJ HOJ

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dekle postoj!!! umiri s malo, prižgi si cigaro, nekaj pojej pa kaj lepga povej!!!!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.3.2010 21:10:27   
claud
Tanci...kako ti, otroc, familija? uživate, ste zdravi....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.3.2010 21:11:18   
tanci29
onasiss-ne ne smem jest...odkar sem šla nazaj u službo sem dobla +4kg....cigara mi ne diši...raj bi enga refoškauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.3.2010 21:11:37   
Onasiss
Tanci... začelo se je prejšnji petek z laringitisom, nadaljevalo z slinavko, vnetim ušeskom in začetkom noric. Vročine bistveno ni imela visoke, je po cele noči zelo jokala.....

nisem na bolniški, ker je moj popoldne tako da jo ima dopoldne ko sem v službi...vsaj neki dobrega od njega....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.3.2010 21:12:15   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: claud

fajn...dones smo šli ven s porivalčkom pa poganjalčkomuser posted image ...sem letala k zmešana na vse straniuser posted image ...je blo fajn...pa vi

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.3.2010 21:13:07   
Onasiss

onasiss-ne ne smem jest...odkar sem šla nazaj u službo sem dobla +4kg....cigara mi ne diši...raj bi enga refoškauser posted image

ah... po moje si prav lušzna sedaj.... prej si bla presuha.... mam sodelavca k prav, da ženska mora bit kje za prjetuser posted image .....predvsem pa mora imet **** ročke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
18.3.2010 21:13:33   
tanci29

Tanci... začelo se je prejšnji petek z laringitisom, nadaljevalo z slinavko, vnetim ušeskom in začetkom noric. Vročine bistveno ni imela visoke, je po cele noči zelo jokala.....

nisem na bolniški, ker je moj popoldne tako da jo ima dopoldne ko sem v službi...vsaj neki dobrega od njega....

ojej...nč luštnega...revica malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravite se čimprej....do katere ure pa delaš popoldne

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.3.2010 21:13:58   
claud

Bemtiš....jst bi si mogla umislt kako delo v mirovanju da bi šla kaka kilca goruser posted image ......
Zdj če grem v salon bo šlo spet sam doluser posted image user posted image user posted image
Ne najdem več manjših cunj da bi mi ble prav in v širino in dolžinouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
18.3.2010 21:15:52   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

fajn...dones smo šli ven s porivalčkom pa poganjalčkomuser posted image ...sem letala k zmešana na vse straniuser posted image ...je blo fajn...pa vi

user posted image user posted image user posted image ti si itak vedno letečauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi...mi pa uživamo notranji zrakuser posted image ...vročina,driska....user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.