|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
18.3.2010 17:54:49   
baguSka
se blizji... user posted image okol Ivancne... oz Krke.. user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.3.2010 17:58:11   
špica84
vcasih ko je bila stala v trebnjem sem sla mim ivancne da sm se guzvi izognila user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.3.2010 17:59:00   
pupe
ja sem skoraj obupala
saj pravim počakam do testa, če ne bo že prej user posted image
sedaj imam izcedek, bolet me je začel trebuh,....
ma kar bo pa bo, itak ne meorem uplivat direktno na to, saj me razumete, je pa želja takkkoo velika
hvala za objemčke in dobre željeuser posted image user posted image user posted image
vam  poročam jutri kako bo z menoj, danes sem preveč žalostna

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.3.2010 18:05:12   
baguSka
Pupe...... ne bit prevec zalostna....... user posted image user posted image

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.3.2010 18:06:34   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

vcasih ko je bila stala v trebnjem sem sla mim ivancne da sm se guzvi izognila user posted image

verjamem user posted image no jaz na ivancni picim z AC in se peljem proti Muljavi in Krki... tam cisto blizu Krke je pa cilj... user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.3.2010 18:19:13   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

verjamem user posted image no jaz na ivancni picim z AC in se peljem proti Muljavi in Krki... tam cisto blizu Krke je pa cilj... user posted image

Punce vidim da nas je kar nekaj Dolenjk....user posted image (no ene odseljene, ene pa priseljene), tudi jaz spadam k vam....en hrib nad Višnjo Goro....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.3.2010 18:24:29   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

IZVIRNO SPOROČILO: SANDOLINA

pozdravljene,
danes sem bila na krvnem (15 dan po ET) in je beta 669. ali katera ve, če je ta rezultat ok, ker ene ga imajo kr dosti več, tako da upam da ni kaj narobe. sicer so mi rekli, da sem noseča. user posted image

hvala.lp.

Bravooooo......user posted image user posted image user posted image user posted image

Vredu je, ena začnemo prej izločati hormon, druge kasneje, se pa ta hormon vsak dan skoraj podvoji (vsaj meni so tako rekli) Čestitam user posted image user posted image user posted image , ti nič ne skrbi, zdaj samo lepo počivaj in razmišljaj pozitivno.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
18.3.2010 18:26:07   
mojškra
pregled?

l.p.
m.
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Ojla punce,

evo, se je kar vlila kri, tako da po moje je to to. Dajte mi pomagajte, ali naj grem vseeno v ponedeljek na test krvi ali ne? Kaj bi ve/ste naredile v tem primeru? A še je sploh kaj možnosti da je kaj, ker so mi vstavili dva zarodka? Res ne vem kaj naj naredim.

m.

user posted image user posted image user posted image - žal mi je

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.3.2010 18:32:44   
baguSka
Teta M - lepo! Mi2 sva pred leti sicer tudi zivela dol... ampak le za dobo enega leta! Drugace sva oba iz LJ in tud zdej ze dve leti in pol ziviva v LJ. Greva pa se vedno dol na vikend, ko se zacne lepo vreme, ker je FUUUULL lepo... user posted image

Mojskra - ja kaj pa ti tuki delas?? a se nisi poslovila do naslednjega petka??user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
18.3.2010 18:40:15   
mojškra

Teta M - lepo! Mi2 sva pred leti sicer tudi zivela dol... ampak le za dobo enega leta! Drugace sva oba iz LJ in tud zdej ze dve leti in pol ziviva v LJ. Greva pa se vedno dol na vikend, ko se zacne lepo vreme, ker je FUUUULL lepo... user posted image

Mojskra - ja kaj pa ti tuki delas?? a se nisi poslovila do naslednjega petka??user posted image

Ja pa ne morem brez vas no,user posted image , moram kaj napisati, kakšno vzpodbudo za vas, pa še meni je potem lažje, očitno me je ta forum preveč zasvojil, tako kot so otroci zasvojeni z igricami user posted image user posted image user posted image . Dolga je še do petka, in ve mi krajšate čas.user posted image user posted image user posted image . Jutri pa greš po svoje pikce a ne? Vso srečo ti želim in čimprej javi, ko jih boš imela pod svojim srčkom. Doma pa se hitro vleži na desni bok, in leži dokler ti ritnice ne zatrdijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.3.2010 18:42:44   
baguSka
Ja zasvojenost je huda rec... poglej kok mam ze sama objavljenih postov. Brez cvekarij pomoje.user posted image user posted image No, je pa res da sem ze dolgo let prisotna...

Jaaa jutr zjutri se bojo ze grele v meni, kok od njih ne vem se, ampak kar bo, bo SUPER!user posted image

A mogoce ves zakaj ravno desni bok!? To me ze skoz firbec matra.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.3.2010 18:43:34   
mojškra
MATEJA33- kje pa je naša user posted image ? Nič se ne javi, upam da ni kaj narobe? Mateja oglasi se kako si kaj.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.3.2010 18:45:42   
mojškra

Ja zasvojenost je huda rec... poglej kok mam ze sama objavljenih postov. Brez cvekarij pomoje.user posted image user posted image No, je pa res da sem ze dolgo let prisotna...

Jaaa jutr zjutri se bojo ze grele v meni, kok od njih ne vem se, ampak kar bo, bo SUPER!user posted image

A mogoce ves zakaj ravno desni bok!? To me ze skoz firbec matra.... user posted image user posted image user posted image

Nam so sestre rekle po ET, punce hitro se vležite na desni bok če hočete imeti fantka. Ne vem zakaj na desni bok. In potem smo vse ležale na desnem boku (pa ne zaradi fantkov), samo ubogale smo jih. Drugega razloga ne vem user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.3.2010 18:48:42   
baguSka
hehe.. no ok, bom izmenjavala, da bosta oba... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.3.2010 18:49:02   
Teta M
Baguska:srečno jutri in svojim pikicam daj lepo dobrodšlico...potem pa počivat, brez herojstva!user posted image
Mojškra:kako je kaj s tabo? se je situacija kaj umirila?
Vrtnica.m: user posted image user posted image
Vsem ostalim pa želim čim manj komplikacij v postopkih, čim več pluskov naj nas razveseli v marcu in aprilu...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
18.3.2010 18:53:57   
mojškra
Teta M-ja zdaj ne krvavim več, hvala bogu in upam da ostane tako 9 mesecev in upam da še en teden hitro mine, da končno zagledam bitje srca. To čakanje me res ubija.
BEBII- kam si se skrila?
URSHY- čakamo na tvoje poročilo danesuser posted image user posted image
Mateja33- upam da je  vse ok.

ZA VSE NAVIJAM STO NA UROuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
18.3.2010 18:55:45   
baguSka
hvala teta M in te bom ubogala.. user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
18.3.2010 19:08:44   
spominčica
Danes padla prva špikicauser posted image user posted image user posted image user posted image . UZ pa 1.aprila (upam da ni prvoaprilska šala hihi)

Še naprej držim pesti za vse vas drage moje

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
18.3.2010 19:13:19   
upanje81
Nočem biti vsiljiva, ampak a res ni nobene, ki bi lahko delila svoje izkušnje z mano?
Kopiram od včeraj iz Marec/April 2010 IVF/ICSI-2 del

Še jaz se vam pridružim, saj vas že zelo dolgo spremljam in navijam za vsako izmed vas.
Po nekaj letih truda (naravno, potem klomifen, operacija (laparo,histero), pa spermiogram) so tudi naju napotili na icsi. Prvi postopek je bil decembra 2010 neuspešen, v feb pa sem imela transfer dveh zamrznjenčkov, žal tudi neuspešno.

Danes sem dobila novo napotnico, z novim postopkom naj bi začela meseca maja.
Imam pa nekaj vprašanj:
1. Zanima me če se je kateri dogajalo, da je po neuspelem et-ju imela izcedke (rjave barve) pred ali po M.
2. Postopek v maju naj bi bil imsi/icsi, če je katera, ki že ima izkušnjo s tem postopkom bi prosila če kaj več napiše o tem.
3. Ke sem imela v prvem postopku hiperstimulacijo (menopur+ superfact), pridelala 20 celic se je dr. odločil, da gremo tokrat z mildi postopkom (menopur+C?). Kaj je to C?
4. Ali je to vredu odločitev da grem zdaj mildi postopek, kakšna je sploh razlika?

Naj vam še povem, da za vse močno, močno stiskam pesti, da nam čimprej rata.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
18.3.2010 19:15:45   
jona klara
baguška-srečno jutri, da boš dobro grelauser posted image user posted image ,mislim nate.

špica-
dobro bodi na dolenjskem, kako so kaj hormončki'' te kaj razganja?mene že matra skrb pred punkcijo, že gledam nosečkasta oblačila, čeprav vem, da se ne smem prehitro veseliti, da kaj ne preseneti.

mojškra-super,da je prenehalo, sedaj pa miruj in počivaj!pa razvajaj seuser posted image

vrtnica, pupe, titty-mislim na vas , pošiljam objemčke upajte še vednouser posted image user posted image
sicer me pa zanima, če nam v tem mesecu ne uspe, lahko pridemo na vrsto šele jeseni?hallo, to je noro

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
18.3.2010 19:20:41   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Nočem biti vsiljiva, ampak a res ni nobene, ki bi lahko delila svoje izkušnje z mano?
Kopiram od včeraj iz Marec/April 2010 IVF/ICSI-2 del

Še jaz se vam pridružim, saj vas že zelo dolgo spremljam in navijam za vsako izmed vas.
Po nekaj letih truda (naravno, potem klomifen, operacija (laparo,histero), pa spermiogram) so tudi naju napotili na icsi. Prvi postopek je bil decembra 2010 neuspešen, v feb pa sem imela transfer dveh zamrznjenčkov, žal tudi neuspešno.

Danes sem dobila novo napotnico, z novim postopkom naj bi začela meseca maja.
Imam pa nekaj vprašanj:
1. Zanima me če se je kateri dogajalo, da je po neuspelem et-ju imela izcedke (rjave barve) pred ali po M.
2. Postopek v maju naj bi bil imsi/icsi, če je katera, ki že ima izkušnjo s tem postopkom bi prosila če kaj več napiše o tem.
3. Ke sem imela v prvem postopku hiperstimulacijo (menopur+ superfact), pridelala 20 celic se je dr. odločil, da gremo tokrat z mildi postopkom (menopur+C?). Kaj je to C?
4. Ali je to vredu odločitev da grem zdaj mildi postopek, kakšna je sploh razlika?

Naj vam še povem, da za vse močno, močno stiskam pesti, da nam čimprej rata.
dobrodošla med nami, jaz sem prvič v postopku, tako, da nekaterih stvari ne vem,ki jih sprašuješ, bodo punce povedale, tudi jaz imam mild postopek ampak ivf, ne icsi tako kot ti, mild je postopek, kjer  se začneš pikati 5 dan ciklusa, to traja kak teden, C pomeni centrotid, to sem jaz danes dobila, to dobiš, ko pridejo folikli do določene rasti nekje 14, da potem naprej rastejo enakomerno, veliko sreče ti želim v novem postopku, sigurno bo lažji, ker je krajši, katerega dr. pa imaš

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
18.3.2010 19:22:04   
jona klara
spominčica-super za začetek postopka, srečno, pa da ti bodo hormoni čimmanj nagajali

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
18.3.2010 19:28:38   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image  

AKTUALNO

Četrtek, 18.03.
jona klara - UZ

Petek, 19.03.
spominčica - prevzem zdravil
BaguSka - ET

Sobota,20.03.
jona klara  -uz

Torek,  23.03.
mateja_goljev - razgovor

Sreda, 24.03.
BEBIII - razgovor

Petek, 26.03.
špica84 - UZ
Teta M - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30 ,Miklaromuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

pupe grejeuser posted image user posted image  test 21.03.
 vrtnica.m grejeuser posted image user posted image  test 22.03.
šopka greje user posted image  test 22.03.
Buska grejeuser posted image  test 25.03.
suzi74 grejeuser posted image user posted image  test 25.03

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR   user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra ( LJ )
user posted image  mateja33 (MB )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
18.3.2010 19:43:46   
Teta M
Mojškra: super da se je situacija umirila, vse bo ok, ti se samo sprosti in počivaj, imam občutek da bosta kar lepo 2user posted image ,user posted image s katerima bo vse ok....
spominčica: super,naj čimhitreje mine obdobje špikanja in z čim manj stranskimi učinki
jona klara:naj te punkcija čim manj skrbi, vse preživijo, čim bolj sproščena bodi,pa bo vse ok....ja jesen pride v poštev za vse ki jim ne bo uspelo sedaj v teh mesecih, saj so na klinikah dopusti, pa še vsaj 3 ciklusi morajo iti mimo...pa je že jesen tukaj..sej mogoče je pa tako prav,se bo telo malo spucalo teh umetnih hormonov in se pripravilo na nove postopke....pa situacija je itak od vsake do vsake drugačna....

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.3.2010 19:43:56   
spominčica
Jona klara - sem ena izmed srečnic, ki nimajo pretiranih težav s hormoni, vsaj do sedaj.user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......