Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 11:51:49
|
|
|
|
Buska
|
jona klara: glede na velikost vodilnih foliklov in glede na to, da si ze zacela s pikicami za celice, bo po mojem u soboto padla sopka - bos javila jaz sem odlicno, se vedno lezim in grejem ... cez teden dni bo sele test ... se tko ulecejo ti dnevi
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 12:55:46
|
|
|
|
pupe
|
no pri meni pa je izcedek zmerom močnejši sem se že prijavila za naprej za pregled, za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 13:02:36
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupe no pri meni pa je izcedek zmerom močnejši sem se že prijavila za naprej za pregled, za vsak slučaj Pupe - drži se. Kam pa si se prijavila za naprej za pregled? l.p. m.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 13:51:43
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Ojla punce, evo, se je kar vlila kri, tako da po moje je to to. Dajte mi pomagajte, ali naj grem vseeno v ponedeljek na test krvi ali ne? Kaj bi ve/ste naredile v tem primeru? A še je sploh kaj možnosti da je kaj, ker so mi vstavili dva zarodka? Res ne vem kaj naj naredim. m.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 14:00:36
|
|
|
|
TittyK
|
Ojla punce! Vrtnica - mi dve sva bile skupaj na ET . Žal mi je, da se ti je ulilo . Meni zdaj uliva že 4 dan in ne grem na test v ponedeljek, se mi zdi brezveze. Ti pa počakaj, da boš videla, če se krvavitev stopnjuje. Če se ne bo, potem pojdi. Najboljši, da poslušaš tvoj občutek. Punce koliko časa pa mora biti med postopki. A mislite, da bi lahko prišla še enkrat pred poletjem? Vsem trenutno v postopku pa želim veliko sreče, dejmo punce malo poboljšat trenutno statistiko . LP, Titty
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 14:05:24
|
|
|
|
SANDOLINA
|
pozdravljene, danes sem bila na krvnem (15 dan po ET) in je beta 669. ali katera ve, če je ta rezultat ok, ker ene ga imajo kr dosti več, tako da upam da ni kaj narobe. sicer so mi rekli, da sem noseča. hvala.lp.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 14:07:03
|
|
|
|
TittyK
|
Sandolina, bravo to bo to Lp, Titty
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 14:19:05
|
|
|
|
pupe
|
vrtnica prijavila sem se k zdravniku ki me zdravi za neplodnost prijavila sem se prek maila, tko da datum imam že 8.4., ker nisem imela nič zamrznjenčkov da se pogovoriva kako in kdaj naprej drugače pa sandolina, čestitke , počivaj in uživaj do uz potem pa veselo naprej ti privočim
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 14:22:13
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: TittyK Ojla punce! Vrtnica - mi dve sva bile skupaj na ET . Žal mi je, da se ti je ulilo . Meni zdaj uliva že 4 dan in ne grem na test v ponedeljek, se mi zdi brezveze. Ti pa počakaj, da boš videla, če se krvavitev stopnjuje. Če se ne bo, potem pojdi. Najboljši, da poslušaš tvoj občutek. Punce koliko časa pa mora biti med postopki. A mislite, da bi lahko prišla še enkrat pred poletjem? Vsem trenutno v postopku pa želim veliko sreče, dejmo punce malo poboljšat trenutno statistiko . LP, Titty Titty - verjento sve res bile skupaj na ET, in zgleda obe neuspešno. Vendar bo treba iti naprej, kaj pa drugega preostane. Vendar me ima res, da bi šla na krvni test glede na to da so mi stavili dva zarodka. Res ne vem kaj naj naredim. Sem v dilemi. Za mano je sedaj to drugi postopek (saj lahko že tako napišem) in po prvem neuspelen postpoku sem imela 3 cikluse pavze in potem 4 ciklus sem poklicala in potem 22 dan v tem ciklusu začela s špikanjem. Sem pa takoj ko ni uspelo si dobila evidenčno številko in tudi si dobila termin pri moji zdravnici na GKLJ (Bokalova je moja) za novo napotnico. Malce dvomim da boš prišla v ponovni postopek pred poletjem, vendar lahko pa poskušiš. Zdaj nevem kdaj točno začnejo s počitnicami. Jaz se kar pripravljam za ponovni postopek v jeseni. lep pozdrav m.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 14:23:23
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupe vrtnica prijavila sem se k zdravniku ki me zdravi za neplodnost prijavila sem se prek maila, tko da datum imam že 8.4., ker nisem imela nič zamrznjenčkov da se pogovoriva kako in kdaj naprej A si potem že kar obupala? No, saj jaz sem tudi že.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 15:07:41
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANDOLINA pozdravljene, danes sem bila na krvnem (15 dan po ET) in je beta 669. ali katera ve, če je ta rezultat ok, ker ene ga imajo kr dosti več, tako da upam da ni kaj narobe. sicer so mi rekli, da sem noseča. hvala.lp. Bravooooo......
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 16:49:01
|
|
|
|
Rielka
|
ojla punce jona klara kar tako naprej,se malo pa bo tahuje za tabo,drzim pesti spica84 kako si kaj,kako ti gre spikanje od rok SANDOLINA super za beto in srecno se naprej baguska ti gres tudi proti koncu,kako si,navijam tudi zate miklarom ,skoda da ni uspelo,samo ne obupat pupe BEBIII kako si,komi cakas na razgovor a ne,pole pa akcija No jaz pa seee vedno cakam to posto,upam da niso pozabili name!!! Lp
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 16:51:23
|
|
|
|
baguSka
|
zdej k si vprasala ziiiiivcna.... prejt pa nism bla!! cestitke sandolina!!! rielka - a da bi jih poklicala jih pa ne mores!?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:01:23
|
|
|
|
baguSka
|
sam se enkrat grem spat....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:01:28
|
|
|
|
Rielka
|
baguska ne bit zivcna,sej bo ,bom drzala pesti zate!in pa . Sej bi poklicala,no ja ce jutri ne bo poste poklicem
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:08:09
|
|
|
|
baguSka
|
Ti kr poklic, da ne bos neucakana... Jst bi kr zdele ze sla iskat svoje pikiice!! In VEM, da tud one mene ze nestrpno cakajo....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:18:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
Rielka, ti jutri kr pokliči in vprašaj, kdaj je bil konzilij, bi ti lahko povedala, kdaj točno približno dobiš pošto, pa povej ji da si že klicala in vprašala Pošta bo sigurno hitro pred tvojimi vrati mene je tako presenetila, da sem se zjokala od sreče BaguSka, ja verjamem, da bi takoj dobila svoje boš pa zato jutri in pol jih boš lepo nosila še Sandolina, iskrene čestitke sedaj pa lepo uživaj in se razvajaj
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:20:19
|
|
|
|
baguSka
|
BEBIII - your wish is my command!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:22:00
|
|
|
|
CLAUDY11
|
VRTNICA!! KR PEJD NA KRVNEGA ČE SO TI USTAVILI 2 FOLIKLAS JE ŠE VEDNO MOŽNOST DA SE JE 1 OBDRŽAL!! ko se je men ulil sem klicala reša pa je reku da naj grem vseeno na test!!sam nažalost ni blo nič mi je pa tud sam 1 ustavil!!!! ali tudi ješ tablete estrofem???? men jih je v 2 postopku predpisu verjetno ker so pingvinčki bol občutlivi!! lp baguska !! super da si punkcijo tako pogum no prestala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:25:42
|
|
|
|
špica84
|
eto jaz sem dobro.dones sm bnila v btcju,sm sla caj kupit. ja resnicno komaj cakam petek nasljednji.pa veselim se sobote,ko bom fertik z nocnimi in grem na dolensnko na domace konce
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:28:33
|
|
|
|
baguSka
|
Claudy - tabletke delajo cudeze... Špica - kaksen caj si sla pa kupit!?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:29:26
|
|
|
|
baguSka
|
Aja in na kateri konec dolenske gres!? Mi2 mava tud vikend dol... v tistih krajih.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:46:23
|
|
|
|
špica84
|
gres dejansko proti hrvaski meji ze od brežic naprej. zmankal mi je krvomocnice in sem jo sla kupit
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:49:21
|
|
|
|
baguSka
|
aja tok delc... uff.. mi2 sva bl blizu... a full redno pijes to!? jaz sem jo ze leta nazaj... pa nekak nism cist 100% vanjo...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 18.3.2010 17:53:12
|
|
|
|
špica84
|
vbistvu ne zdj sm jo zacel zadnja dva mesca. jah vcasih sem bila kr dalec doma.a si ti kje bliz novga mesta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......