|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
18.3.2010 8:15:51   
baki
a zato je mene tk glava bolelauser posted image user posted image user posted image še dons čutim v glavi tak čuden pritisk

< Sporočilo je popravil baki -- 18.3.2010 8:16:31 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
18.3.2010 8:17:13   
baki
po mojem tole vreme zabulano fulllll dol tišči

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
18.3.2010 8:19:37   
baki
TAMIKA KJE SI PA TIIIIII?te pogrešamuser posted image user posted image .upam da ste vredu

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
18.3.2010 9:25:01   
Urša08
jutro

Midva z Nejcem sva že doma. Je mel Nejc sistematskega pri treh letih in so izvidi ok, sodeloval je kar solidno tko da super. Potem sva šla še v lekarno po par malenkosti itak je blo kuj 20e potem pa domov. Žiga spančka pri tašči, Nejc se pa tam igra. Jaz morm pa hlače dol nest za skrajšatuser posted image

se še tipkamo

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
18.3.2010 9:34:10   
petrušk_
ojla punce....

djte mi neki prosim povedat....
v letu 2009 sm mela 23 dni dopusta
3 dni sm ga izkoristla v januarju, pol sm pa nastopla s porodniško

kolk mi pol še pripada zj tega starega dopusta, k baje ga neki propade....kera ve??

hvala za odgovor

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 9:44:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
18.3.2010 9:46:16   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA PA ZOŽAT TUT NE SAM KRAJŠAZuser posted image user posted image user posted image

kolumbo ne ne so nove hlače, pa mi ful pašejo, trebuha pa kot da niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2057
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 9:48:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2058
18.3.2010 9:48:26   
Urša08
Kolumbo super da se greš mal k mamic spočit - kar pridno izkoristi in se spočijuser posted image

Glede kavice pri sjmm te še itak pokličem da se zmenmo ker danuser posted image Aha pa po vsej verjetnosti bom mela oba otročka s sabo, je tašča drug teden dopoldan.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 9:49:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2060
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 9:49:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2061
18.3.2010 9:52:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA KJE SI JIH KUPILA
jst sm jesen kupila ene kavboljke v CA in so take k bi jih za mene delaluser posted image

V Nesu - so pa poletne

Neposredna povezava do sporočila: 2062
18.3.2010 9:52:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ojla punce....

kolk mi pol še pripada zj tega starega dopusta, k baje ga neki propade....kera ve??

hvala za odgovor

odvisno od podjetja-meni da je zapadlo 12 dni,ostalo se je pa preneslo in sem ga koristila 10 dni ko sem končala s porodniško in cca. 1 teden imam še tastarega

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
18.3.2010 9:57:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ojla punce....

hvala za odgovor

odvisno od podjetja-meni da je zapadlo 12 dni,ostalo se je pa preneslo in sem ga koristila 10 dni ko sem končala s porodniško in cca. 1 teden imam še tastarega

sm že zvedla...propadlo mi ga je 7 dni....tko da mi ostane še 13 dni starga....zakooooooooon....sj bom cel let sam na dopustu - jao jao....dobr da sm ga 9 dni že pokoristla...heheh

hvala vseen....lp

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
18.3.2010 10:01:03   
Čebel@
dan

nočka lepo prespana,edino ob 4.30 sva jo poslušala k je ene čudne zvoke spuščala in je sanjalauser posted image user posted image user posted image user posted image ....je pa malo tečkica danes-se drgne po dlesni in kar cmerauser posted image ......prva 2 zobka sta lepo potiho prišla ven,ta pa jo zgleda kar boliuser posted image .....sva že pojedli malico:jabolko+breskva+melona in je vse pohamsalauser posted image .....zdej pa se naliva s sokcem,pol gre pa že počasi počivatuser posted image

pa ne morem da nebi delila z vamiuser posted image :začela sva intezivno delati na user posted image ,tko da upam da se čiprej prime,ker bi rada imela malo razlikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
18.3.2010 10:02:39   
Čebel@

ojla punce....

hvala za odgovor

sm že zvedla...propadlo mi ga je 7 dni....tko da mi ostane še 13 dni starga....zakooooooooon....sj bom cel let sam na dopustu - jao jao....dobr da sm ga 9 dni že pokoristla...heheh

hvala vseen....lp

ni kej.....sicer ne vem kako je pri vas,ampak pri nas delodajalec določi dneve ko koristimo star dopust,edino za letnega se sam odločiš....no jaz imam HB tok uredu nadrejeno,da bom lahko imela frej ko se bo treba intenzivno učit za maturo

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
18.3.2010 10:11:34   
Urša08
čebel@ super za odločitev user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda da čim prej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
18.3.2010 10:13:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ super za odločitev user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda da čim prej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image ...sem vam mislila povedat ko bi že bil user posted image ,ampak nisem zdržalauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
18.3.2010 10:13:51   
Čebel@
11000 postuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
18.3.2010 10:17:18   
Urša08

ti čvekica ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
18.3.2010 10:20:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ti čvekica ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....gremo proti 12000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
18.3.2010 10:21:08   
claud
Dan!

Larissa isto stanje.....driska, vročina.....Sm klicala p in pravi da to po njenem mnenju ni reakcija na cepivo, ker driska ni značilna pri tem....je pa verjetnost da so zobi krivi al pa kakšna virozica ki zdj razsaja....ne vem kje bi jo lahko staknilauser posted image

Spali nismo nč....pol enkrat sredi noči sm ji dala svečko in je zaspala za 1 urouser posted image

Brala vas nisem nč ker se mi enostavno ne da...baterije mam na low....user posted image

Tipkamo, beremo....

čao

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
18.3.2010 10:24:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Larissa isto stanje.....driska, vročina.....Sm klicala p in pravi da to po njenem mnenju ni reakcija na cepivo, ker driska ni značilna pri tem....je pa verjetnost da so zobi krivi al pa kakšna virozica ki zdj razsaja....ne vem kje bi jo lahko staknilauser posted image

Spali nismo nč....pol enkrat sredi noči sm ji dala svečko in je zaspala za 1 urouser posted image

Brala vas nisem nč ker se mi enostavno ne da...baterije mam na low....user posted image

Tipkamo, beremo....

čao
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 10:30:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 10:31:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?