Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 8:15:51
|
|
|
|
baki
|
a zato je mene tk glava bolela še dons čutim v glavi tak čuden pritisk
< Sporočilo je popravil baki -- 18.3.2010 8:16:31 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 8:17:13
|
|
|
|
baki
|
po mojem tole vreme zabulano fulllll dol tišči
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 8:19:37
|
|
|
|
baki
|
TAMIKA KJE SI PA TIIIIII?te pogrešam .upam da ste vredu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 9:25:01
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Midva z Nejcem sva že doma. Je mel Nejc sistematskega pri treh letih in so izvidi ok, sodeloval je kar solidno tko da super. Potem sva šla še v lekarno po par malenkosti itak je blo kuj 20e potem pa domov. Žiga spančka pri tašči, Nejc se pa tam igra. Jaz morm pa hlače dol nest za skrajšat se še tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 9:34:10
|
|
|
|
petrušk_
|
ojla punce.... djte mi neki prosim povedat.... v letu 2009 sm mela 23 dni dopusta 3 dni sm ga izkoristla v januarju, pol sm pa nastopla s porodniško kolk mi pol še pripada zj tega starega dopusta, k baje ga neki propade....kera ve?? hvala za odgovor
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 9:44:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 9:46:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA PA ZOŽAT TUT NE SAM KRAJŠAZ kolumbo ne ne so nove hlače, pa mi ful pašejo, trebuha pa kot da ni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 9:48:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 9:48:26
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo super da se greš mal k mamic spočit - kar pridno izkoristi in se spočij Glede kavice pri sjmm te še itak pokličem da se zmenmo ker dan Aha pa po vsej verjetnosti bom mela oba otročka s sabo, je tašča drug teden dopoldan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 9:49:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 9:49:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 9:52:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA KJE SI JIH KUPILA jst sm jesen kupila ene kavboljke v CA in so take k bi jih za mene delal V Nesu - so pa poletne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 9:52:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ojla punce.... djte mi neki prosim povedat.... v letu 2009 sm mela 23 dni dopusta 3 dni sm ga izkoristla v januarju, pol sm pa nastopla s porodniško kolk mi pol še pripada zj tega starega dopusta, k baje ga neki propade....kera ve?? hvala za odgovor odvisno od podjetja-meni da je zapadlo 12 dni,ostalo se je pa preneslo in sem ga koristila 10 dni ko sem končala s porodniško in cca. 1 teden imam še tastarega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 9:57:29
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ojla punce.... djte mi neki prosim povedat.... v letu 2009 sm mela 23 dni dopusta 3 dni sm ga izkoristla v januarju, pol sm pa nastopla s porodniško kolk mi pol še pripada zj tega starega dopusta, k baje ga neki propade....kera ve?? hvala za odgovor odvisno od podjetja-meni da je zapadlo 12 dni,ostalo se je pa preneslo in sem ga koristila 10 dni ko sem končala s porodniško in cca. 1 teden imam še tastarega sm že zvedla...propadlo mi ga je 7 dni....tko da mi ostane še 13 dni starga....zakooooooooon....sj bom cel let sam na dopustu - jao jao....dobr da sm ga 9 dni že pokoristla...heheh hvala vseen....lp
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:01:03
|
|
|
|
Čebel@
|
dan nočka lepo prespana,edino ob 4.30 sva jo poslušala k je ene čudne zvoke spuščala in je sanjala ....je pa malo tečkica danes-se drgne po dlesni in kar cmera ......prva 2 zobka sta lepo potiho prišla ven,ta pa jo zgleda kar boli .....sva že pojedli malico:jabolko+breskva+melona in je vse pohamsala .....zdej pa se naliva s sokcem,pol gre pa že počasi počivat pa ne morem da nebi delila z vami :začela sva intezivno delati na ,tko da upam da se čiprej prime,ker bi rada imela malo razliko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:02:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ojla punce.... djte mi neki prosim povedat.... v letu 2009 sm mela 23 dni dopusta 3 dni sm ga izkoristla v januarju, pol sm pa nastopla s porodniško kolk mi pol še pripada zj tega starega dopusta, k baje ga neki propade....kera ve?? hvala za odgovor odvisno od podjetja-meni da je zapadlo 12 dni,ostalo se je pa preneslo in sem ga koristila 10 dni ko sem končala s porodniško in cca. 1 teden imam še tastarega sm že zvedla...propadlo mi ga je 7 dni....tko da mi ostane še 13 dni starga....zakooooooooon....sj bom cel let sam na dopustu - jao jao....dobr da sm ga 9 dni že pokoristla...heheh hvala vseen....lp ni kej.....sicer ne vem kako je pri vas,ampak pri nas delodajalec določi dneve ko koristimo star dopust,edino za letnega se sam odločiš....no jaz imam HB tok uredu nadrejeno,da bom lahko imela frej ko se bo treba intenzivno učit za maturo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:11:34
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ super za odločitev pa seveda da čim prej zagledaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:13:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ super za odločitev pa seveda da čim prej zagledaš hvala ...sem vam mislila povedat ko bi že bil ,ampak nisem zdržala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:13:51
|
|
|
|
Čebel@
|
11000 post
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:17:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 11000 post ti čvekica ti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:20:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 11000 post ti čvekica ti .....gremo proti 12000
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:21:08
|
|
|
|
claud
|
Dan! Larissa isto stanje.....driska, vročina.....Sm klicala p in pravi da to po njenem mnenju ni reakcija na cepivo, ker driska ni značilna pri tem....je pa verjetnost da so zobi krivi al pa kakšna virozica ki zdj razsaja....ne vem kje bi jo lahko staknila Spali nismo nč....pol enkrat sredi noči sm ji dala svečko in je zaspala za 1 uro Brala vas nisem nč ker se mi enostavno ne da...baterije mam na low.... Tipkamo, beremo.... čao
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 18.3.2010 10:24:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Larissa isto stanje.....driska, vročina.....Sm klicala p in pravi da to po njenem mnenju ni reakcija na cepivo, ker driska ni značilna pri tem....je pa verjetnost da so zobi krivi al pa kakšna virozica ki zdj razsaja....ne vem kje bi jo lahko staknila Spali nismo nč....pol enkrat sredi noči sm ji dala svečko in je zaspala za 1 uro Brala vas nisem nč ker se mi enostavno ne da...baterije mam na low.... Tipkamo, beremo.... čao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 10:30:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 10:31:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?