marjanaj
|
joj babuške, a zdej smo že na drogah? malo nirvane res ne bi škodilo drugače pa sem imela danes redni servis točno en mesec pred PDP. V glavnem vse ok, CTG kaže odlično, MV al karkoli pač že še lepo zaprt, itd, itd... očitno še ne bomo kmalu rodili , sem pa vseeno dobila sem napotnice za porodnišnico in rešilca... In sem mojemu G rekla, da bi midva pa še test za streptokok B naredila, pa je rekel ok. Je pač vzel bris, kar mi ni nič računal. Edino potem sem ga mogla sama nesti v Microlab, kjer v tem laboratoriju naredijo potem test. Tukaj pa pač plačaš. Prišlo me je celih 10,43 €. Mislim, da sem kar ugodno čez prišla, a ne? cojka torej zadeva je taka, sem vprašala mojega G, če bi naredil test tudi nekomu, ki ni drugače njegov pacient, pa je reku da ni problema. Plačati bi mogla pač samo odvzem brisa, ki bi ti ga računal 15 € kot pač samoplačnici. Potem pa takoj dobiš ta bris in ga neseš naprej v laboratorij. Tale Microlab d.o.o. je na Ul. Bratov Babnik 10, to je ta center v Dravljah, kjer je tudi več različnih ordinacij (zobarji, ginekologi, razni dohtrji, nuhalne delajo tudi tukaj v tej stavbi in Coris ima svoje prostore...). Stane pa 10,43 €. Če je zdravnica tam, dobiš lahko takoj rezulate, lahko pa ti jih pošljejo na dom. Torej bi te v tem primeru celoten test prišel cca. 25 €, kar je vseeno manj kot pri tvojemu G, a ne? no upam, da se ti kaj pomagala
|