|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
17.3.2010 12:32:06   
malajka84
Dan punce....o spet nove med nami! Pozdravljena sarar!!!:)
VSe, ki imate preglede ta teden, nam pa le javite kak pa kaj?

No jst sm pa bolš dans icer kašlam še kar močno ne tak pogosto, vročine pa ni več, tak da sem šla prej mal na sonček, mal na zrak....sej bo počas bo, jutr grem nazaj k zdravnic, tak da bomo vidli kaj bo rekla.

Že nestrpno pa odštevam čas do ponedeljka. Upam, da bom slišala srček, bom v 7 tedniu pa 3 dni, tak da mal sem brala ene slišijo ene ne,..bomo vidli, komi čakam...še 5 dni.:)

Mejte se vse lepo!!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 426
17.3.2010 12:38:01   
phelps
aleunam, super za seznamček. Pri meni si napisala, da imam naslenji pregled 29.4. (ne drži), imam ga že čez 12 dni, to je 29.3.2010 user posted image

Babe, pravkar sem spravila v sebe tuno z zelenjavo Rio mare in še  t e k n i l a  mi je user posted image , tako vesela. Sem hodila po trgovini in gledala, kaj bi, pa se mi je strogo sokolje oko ravno na tuni ustavilo. Kupila še skuto s sadjem, pa pravi želodček, da  bo dovolj user posted image Bo pa za kasneje (ne bomo izivali usode) user posted image

Kot je že Lottyka rekla, jaz tudi ne bom lagala, če me kdo vpraša, če sem noseča.
Itak, da bo odgovor DA user posted image

Sarar, dobrodošla user posted image jeeej, nas je že kar nekaj user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 17.3.2010 12:40:34 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 427
17.3.2010 12:43:03   
Marimax
Super za seznamček ! Pridna ! Moji podatki štimajo tako da ni kaj popravljaliuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 428
17.3.2010 12:43:16   
daya
Penelope, kako lepo da so tvojo nosečnost tako lepo sprejeli.
Zakaj pa greš na bolniško oz. kako to, da se že kar poslavljaš? A je kaj narobe oz. kako veš da te ne bo nazaj do porodniške? Ker baje so zdaj kaj strogi glede teh bolnišk.

LP,

Daya

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 429
17.3.2010 12:52:26   
Isabellabina
Uh,zdravo punce,se me še spomnite?????user posted image

No moji izvidi beta hcg-ja so ful smešni.Pokazali so nekaj čez 300 enot,pa je ponovni odvzem čez tri dni pokazal padec za samo 2 enoti,tak ,da nimam pojma kaj se dogaja in sem dala še enkrat kri.Moji G ni jasno pravi,da lahko v začetku hormon variira se pravi naraste in lahko tudi pada ampak...no ne vem ....,sicer pa nič več ne krvavim,že kar dolgo,od znakov imam samo napete prsa in glavobole in ravno zato pravi ,G da se nekaj dogaja ,ker hormoni nekaj divjajo.Sicer pa imam v torek pregled in bomo več vedeli.Je pa rekla,da si moram dat pregledat še ščitnicouser posted image

Sicer pa je seznamček prav lepo pogledat....

Vsem,ki imate ta teden preglede,želim ,da vidite svoje pikice in seveda najvažnejše user posted image -

Toliko,grem zdaj še bančnico igrat....že malo zamujam s položnicamiuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 430
17.3.2010 12:59:56   
phelps
big mamma, vzpodbudne besede user posted image in nikar si ne dovoli, da bi nas zapustila user posted image

Jaz imam očitno danes precej boljši dan kot včeraj ampak pravijo, da ne hvali dneva pred nočjo... Moje črne ure so med četrto in šesto popoldan user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 431
17.3.2010 13:07:30   
majabar
BOSTINA, boš v 7. tednu in 3 dni (to pomeni 6t 3/7) ali noseča 7 tednov in 3 dni (to jt sreda 8. tedna). V teh začetnih tednih je to velika razlika! V 8. tednu bi morala slišati srček...
BIG MAMMA, lepo te je spet slišati in videti, da šee imaš upanje! A UZ pa ni naredila ponovno? Aja, verjetno sta se o izvidih kar preko telefona pogovorili.
Za seznamček: sem iz Ljubljane

< Sporočilo je popravil majabar -- 17.3.2010 13:08:19 >

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 432
17.3.2010 13:13:00   
phelps
Kaj je zdaj tole s temi tedni? Jaz nič ne razumem.

Aja še nekaj punce... iz lastnih izkušenj. Ne tule pisat, da se nekaj MORA videti ipd. Ker bo za tiste, ki bi MORALE videti user posted image pa ga ne bodo, to kar velik šok.

Povem izkušnjo moje prijateljice. Je zelo vitka (manj kot 50 kg). V 7. tednu ji niso videli nič (sumili IMV), v 8. tednu komaj vrečko, v 9. plod, teden dni kasneje pa še srček. Enkrat v teh dneh bo pa rodila.

< Sporočilo je popravil phelps -- 17.3.2010 13:18:41 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 433
17.3.2010 13:17:54   
ječi12
ojla punce

js sm se naročila samoplačniško da pregled,ker je pač moja G tok zasedena da me je naročila šele v 11- tednu.

tko da naslednji teden na materinski dan mam pregled. takt bom noseča 6t 6/7. tko da upam da bo sreček že lepo bil. to bi blo tko lepo darilo za materinski dan.

dobrodošle nove.

sarar evo pa si tukaj user posted image super. še ena roza na seznamu!!
čestitke.

meni slabo ni.edin ko začutim da sm lačna moram takoj jest...drugač pa drugi znaki so tko da laufa use kot je treba.

povedat mislim pa po prvem pregledu. ve neki bližnjih prjatlc pa moji doma...ostalim pa kasneje.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 434
17.3.2010 13:19:33   
ječi12
phelps če rečeš da si v 7. tednu. potem si noseč polnih 6. tednov in dni kokr je.
če pa rečeš da si noseč 7. tednov si pa že v 8. tednu...

pri tok mejhnih pikicah kot so naše je pa to ful pomembno ker usak dan in teden štejeta.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 435
17.3.2010 13:21:16   
majabar
Zdaj sem pogledala PDP, noseča boš 6 tednov in 3 dni, torej boš sredi 7. tedna.
ječi12, prav si storila, da si se naročila prej in boš lahko mirna. 11. teden je res pozno. Verjamem, da ni lepšega darila za materinsi dan:). Moja svakinja je rodila pa prejšnji teden, na dan žena:).

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 436
17.3.2010 13:39:51   
majabar
PHELPS, po mojem tu ne gre za take razlike, da lahko recimo srček vidiš v 5. ali šele v 10. tednu, ampak pride do takih razlik, ker ne vemo točno, kdaj smo imele ovulacijo in kdaj smo dejansko zanosile. Pa tu ni problem v tem, če je nekdo zelo suh ali močnejše postave. Vaginalni UZ po mojem ni odvisen od tega. Če se motim, me popravite.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 437
17.3.2010 14:21:15   
Marimax
Meni je pri teh nosecniskih tednih najbolj smesno, ker si v bistvu ze v 3-4 tednu, pa si komaj zanosil. Tedni se namrec štejejo od zadnje menstruacije dalje.
Kdaj ste imele zadnjo menstruacijo vas bodo sprasevali na vseh pregledih skozi nosecnost, zato si ta datum velja zapomniti.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 438
17.3.2010 14:33:15   
ječi12
ja to kako se šteje nosečnost je res smešno.samo to je točno zato ker ne zanosimo use po regelcih in pol morajo imeti en datum kerega se držijo.

js mislim da je res odvisno kdaj srček bije od tega kdaj si zanosil.

skratka samo da bojo bili naši srčki pa bo super.

tut js sm mela šanso dve leti nazaj da bi rodila na dan žena.pa sm pol tri dni prej :) tko da nimamo nč posebnega datuma,ampak zame najlepšega :D

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 439
17.3.2010 14:39:30   
phelps
Mislim, da sedaj razumem, fora je povem v črki V user posted image

Meni je tudi hecno tole tretiranje nosečnosti od zadnje user posted image . Jaz imam namreč dolg cikel 33 dni in sem dejansko noseča precej manj, kot se dejansko tretira (pozna O). Pa nevermind, bistvo je, da ostanemo pozitivne in se ne zanašamo na ne vem kakšne tabele in grafe. V takem primeru bi jaz lahko dala že križ čez sebe user posted image . Mi pa jasno ni takšno branje v vzpodbudo.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 440
17.3.2010 14:42:07   
ječi12
phelps a si bla že na pregledu pa srček še ni bil? kok si bla pa "po M" noseča? kdaj te je pa pol naročil G?

js točno vem ker dan smo slončkal in se je prjelo. in vem da je blo malo kasneje...useeno upam da bo 7.tednov dovolj da se bo use lepo videlo.

to pa itak da moramo bit pozitivne,brez tega ni nč....

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 441
17.3.2010 14:45:48   
majabar
Moj bratec je prejšnji teden dobil 2. hčerkico. Ta je prišla 8 tednov prezgodaj, 1. pa 7 tednov prezgodaj. 14 dni pred zadnjim porodom je imela svakinja ogromno plodovnice in so zdravniki rekli, da je to lahko zaradi Downovega sindroma (verjetnost na NS 1:13.000), ali pa ima punčka okvaro ledvic, možganov ali prebavnega trakta. Bila sta čisto na koncu z živci. Na koncu se je rodila sicer majhna, a zdrava Metka. Bratec pravi, da nikoli več ne bi hodila na preglede, morda samo na 1, da bi se prepričala o nosečnosti, ker so nadaljni lahko tudi brez vsakega razloga zaskrbljujoči.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.3.2010 15:01:14   
Renesme**
Dan

Danes sem si šla po novo zalogo Dabrostona, ja zdej ko sem začela ga je pa treba kar še naprej jest....in v čakalnici že ene 6 nosečkuser posted image , joj že vidim, da se bom tudi v tej nosečnosti načakala na teh pregledih, pa saj na začetku je še ok, ampak potem na koncu ko s tistim trebuhom tam 2 uri sedišuser posted image

Ja meni so tudi teli pregledi malo zoprni, bi bili pa prav fini, če bi že vnaprej vedel, da bo vse ok, potem pa tam ležiš, G. nekaj gleda, meri, se sprehaja po tvojem trebuhu....ti mu pa probaš z obraza razbrati kaj se dogaja- bedno res...mene je tudi v prvo prestrašila ko mi je rekla da je malo manjša( za 14 dni po tistih krivuljah)....potem sem se nadaljna 2 meseca sekirala....na koncu rodila 2 tedna prej, zdravo, res pa malo manjšo punčko,pač niso vsi po tabelcah!
Roka mi pa ni prestavljala, ker na NS je bil pa točen datum po ZM.

Aja pa stehtala me je in imam +2kg- men se bo zrolal....upam da vsaj do NS ne bo šlo več gor, sem optimist....user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.3.2010 15:06:30   
phelps
Ječi12, ja bila sem na pregledu v ponedeljek 15.3.. Zadnjo user posted image sem imela 26.1., O pa okoli 14.2.. Na pregledu sem videla vrečko in plod, ginekologinja je rekla, da je vse ok. Sem jo vprašala, kaj pomeni, da ni srčka, pa je odgovorila, da je vseskupaj še premajhno, da bi lahko videla in da to ne pomeni nič.

Jaz se tudi ne bom kar predala in "potabelčkala", ostajam optimist user posted image

Pri nas tudi bilo 7 nosečk (od 10 čakajočih), sva s sestro prijetno pokramljali o tem user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 17.3.2010 15:13:05 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.3.2010 15:09:41   
Marimax
Renesme**: zakaj pa moras jemati Dabroston ? A to ti je tvoj ginekolog predpisal ?

Jaz jemljem le tiste tabletke (folna kislina), pa sem si morala dati prav na posebno uro v dnevu, ker bi drugace pozabila. Tako ponavadi vzamem folno kar po kosilu, dosedaj mi še kar uspeva.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.3.2010 15:35:27   
ječi12
phelps aja tkole je blo..ja itak čez kšn tedn se bo že lepo vidllo.
je pa res da je pol tisto čakanje najjbrž smotano.sam pol je tko lepše.

dobrostona ni treba jemat,ga predpiše zdravnik.

samo folna je priporočljiva ni pa nujna.to se usaka po svoje odloči.

no js jo jem,in bom najbrž to škatlo k jo mam pa je to to.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.3.2010 15:47:37   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 19.3.10, Prlekija
         - lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.3.10
         - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 18.3.10, Ljubljana
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska 
          - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.3.10, Dolenjska

3.11.10
- big mamma, 36, 7user posted image , 5user posted image , NP 23.3.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 18.3.10 user posted image  

7.11.10
8.11.10
  - 4mybaby, 33, 1user posted image  , 0user posted image   , NP 18.3.10, Ljubljana
- emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
- Anonimna,  1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10
- Norvežanka

16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska

22.11.10
- sarar, Ljubljana

23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 32 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

< Sporočilo je popravil aleunam -- 17.3.2010 15:49:03 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.3.2010 17:00:22   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Marimax

Renesme**: zakaj pa moras jemati Dabroston ? A to ti je tvoj ginekolog predpisal ?

ker sem imela izcedek in je rekla da če bom bila bolj mirna mi pa lahko Dabroston predpiše, zdaj pa moram to jemati do min. 12, ker so le hormoni...drugače je pa zdaj vse ok. Jemljem pa tudi folno- Elevit.
Jaz jemljem le tiste tabletke (folna kislina), pa sem si morala dati prav na posebno uro v dnevu, ker bi drugace pozabila. Tako ponavadi vzamem folno kar po kosilu, dosedaj mi še kar uspeva.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.3.2010 18:35:45   
Tory78
Pozdravljene punce,

sem si morala kr nekaj časa vzet, da sem vse prebrala. Ste pridno čvekale user posted image

aleunam, super za seznamček, je bilo že kr nekaj novih podatkov.

Dobrodošle vse nove nosečke user posted image
Pa big mamma se je javila, sem prepričana da bomo vse skupaj prišle do novembra  user posted image

Mene pa še vedno matra zaspanost, danes sma šla z dragim malo na sprehod po službi, da sem malo k sebi prišla, slabosti pa HB nimam.

Pa končno so se začeli prvi pregledi, punce poročajte !

Phelps, srček pa boš sigurno videla 29.3., saj to bo kmalu.

Jaz tudi že tudi odštevam do mojega pregleda, samo žal še v tednih, danes je točno 3 tedne. Takrat bom menda že v 10 tednu, če ne več, meni to tudi ni najbolj jasno. Zadnjo M sem imala 24.1., pa ko sem klicala svojo G, mi je sestra govorila da bom 7.4. v 9 tednu ??? Ne vem kak je to izračunala. Nič bo treba pač do takrat potrpet. Sem pa upala, da bom imela pregled pred veliko nočjo in bi lahko takrat že povedala še ostalim v družini, bomo vidli če bom lahko tiho na družinskem kosilu. V službi bom pa povedala verjetno v 12 tednu, če bom do takrat vzdržala, ker imam kr stresno delo.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.3.2010 19:29:33   
tinka81

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Marimax

ker sem imela izcedek in je rekla da če bom bila bolj mirna mi pa lahko Dabroston predpiše, zdaj pa moram to jemati do min. 12, ker so le hormoni...drugače je pa zdaj vse ok. Jemljem pa tudi folno- Elevit.

Smem vprašat, kak izcedek si imela? Jaz imam vsak da ze 10 dni maaalo sveeetlo rjavega izcedka. Prejle sem pa imela na dnevnem vlozku izcedek temno rjave barve. Me je kr malo zaskrbelo :( Mislite, da bi morala it do G. vprašat kaj sedaj? Sem pa trenutno v taki situaciji v službi, da ne morem it ven kr tak...ta teden še ne.
Prrroosim za nasvet user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......