|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
16.3.2010 12:45:43   
malajka84
phelps...sem vesela zate. sej mislim, da vse komaj čakamo ta prvi pregled, da nas malo pomiri, pa da vidimo tisto malo pikico.:)

No moje stanje je pa tko...v postelji..kašelj se je sicer malo umiril, vročina malo padla....sem pa še vedno vsa cotasta, ma ne bomo jamrali, mal počitka pa bo..pa mal babičinih zvarkov, k mi jih je dohtarca dala pa bo...pa kr odštevam dneve do ponedeljka, ko grem h G, ker me je zdej tale moja bolezen prestrašla, pa kr tuhtam, če je vse ok,...no probam mislit na to da je in d ne more bit drugače, vseen bom pa pomirjena v ponedeljek pri G. Bom pa tud jst v 7t pa 3dni, tk d verjetn še ne bo srčka slišat,...no bomo vidli.:)

KEra je zdej naslednja za pregled..ta teden jih je še nekaj ne?

Aja pa pozdravček vsem novim....user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.3.2010 12:51:41   
majabar
BOSTINA, samo, da gre na boljše!! Optimistično;).
blodinka ima pregled jutri, v četrtek pa lottyka in jaz. Ne vem, veliko sem prebrala in povsod piše, da se srček vidi med 6. in 7. tednom. Mogoče sem neučakana, ampak v četrtek bom v 8. tednu in bom sigurno žalostna, če ga ne bom videla. Je pa res, da je težko izračunati natančno pri nerednih menstruacijah koliko časa smo dejansko noseče. Ena oktobrka, ki ima rok 31.10. je videla srček že pred 14 dnevi, srečkauser posted image !

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.3.2010 12:56:39   
Marimax
Hvala za dobrodošlico in čestitke novim pridruženim nosečkam: pearl , roža03 in Valentina85 !user posted image
Včeraj sem se nekaj hvalila, da slabosti še ni. Po moje je kakšen škrat gledal na RR in mi je danes poslal prve slabosti, tako za pokušino.
Ni še hudo, ampak po moje se začenja. V prvi nosečnosti mi ni bilo slabo nikoli, le kave nisem mogla videti. No, bomo videli tokrat...

Tiste, ki imate že več otrok. Kako je imeti 2, 3 škratke doma ? Se da ? Glede na vedno večje število parov, ki se odloča za več otrok, bi rekla da jauser posted image .

majabar: : jaz niti ne toliko rada pečem, bolj kuham. To mi je na srečo res v veselje. Katera pa je tvoja najljubša slaščica ?
Upam da ne bo kateri slabo ob morebitni izmenjavi receptovuser posted image . Moj favorite je tiramisu.

phelps: čestitam za prvi pregled in slikico. Tudi jaz odštevam...devet dni vključno z današnjim. Dolga bo...

Emma83: pojma nimam kaj bi pomagalo glede napihnjenosti. Pomembno je, da dosti pijemo v teh mesecih.

Lepo bodite, grem zdaj poplakniti tabletko folne kisline s 3 dl čaja in nato uspavati našega fanta...se beremo !

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.3.2010 12:58:19   
Marimax
Vse, ki imate preglede ta teden, SREČNO ! Pa poročajte prosim user posted image

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 13:35:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marimax)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
16.3.2010 14:09:19   
Renesme**
Jaz imam prvi pregled šele v 10tednu, tako da če se takrat ne bo nič videlouser posted image , se mi pa zdi , da g. naročajo vedno kasneje, ravno zaradi takih stvari kot se je zgodilo pri phelps, če naročijo tam nekje na spodnji meji za pregled, se lahko že vidi, lahko pa še ne in potem smo vse zaskrbljene...

Jaz sem si tudi kupila nek bio čaj hibiskus z ingverjem in to tako ogabno peče....ampak slabo mi je pa takouser posted image , pa skoz se mi spahuje, pa napihnjena sem tudi....ne vem, v 1. nosečnosti sem potem enkrat ugotovila, da mi je slabo(še bolj) po sladkem in kislem in tega potem 5 mesecev tudi videti nisem smela, zdaj pa ne vem če mi je že po čem določenem slabouser posted image

Kdaj boste povedale v službi?

Pa dobrodošli obe noviuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.3.2010 14:14:44   
Čirimbara
Pozdravljene, sonosečke!

BOSTINA, upam, da se kmalu pozdraviš. user posted image

Majabar, meni je tista ideja, da organiziraš poslovilni piknik in prodaš/podariš svoje stvari prijateljem, ful dobra!

Phelps, čestitke za prvo slikico! Naslednji pregled imaš pa tudi kmalu, pa boš takrat srček slišala.

Jaz sem pa novico povedala hčerki in je prav navdušena. Sicer ji je težko, ker še ne sme nikomur povedat in je bila zadnjič na obisku pri babici skoraj ves čas tiho. No, kadar sva sami, se pa ves čas pogovarja z malim škratkom. Pravi mu ''hej ti tam noter'' Seveda je takoj povedala novico vsem igračam - vsaki posebej - in avtu. Avtu tudi vsakič, ko jo peljem v vrtec, pove, da prevaža tri ljudi.
Ostali zaenkrat še ne vedo, rada bi počakala do prvega pregleda, ampak ga imam šele v 12. tednu ... Drugače je pa 1. 4. tudi en tak lep datum za povedat novičko, a ni? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
16.3.2010 14:27:52   
aleunam
Čirimbara, maš fajno hčerko. Da je tiho, je pa dobra. Otrokom je težko obdržati takšno novičko.

Jaz pa se danes precej slabo počutim. Še dve uri nazaj je bilo ok, sedaj pa se mi zdi, da bom vsak hip zaspala za mizo, slabo mi je, pa vse me boli (kot med gripo). Upam, da je samo utrujenost.

Če lani avgusta ne bi bila IMN, bi imela v četrtek 18.3. rok. Sem že bila med marčevkami... Komaj čakam pregled v petek, da se prepričam, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu Čirimbara)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.3.2010 15:09:22   
severnica77
Jaz še premišljujem kdaj povedati v službi. Po eni strani želim to opravilo čim prej odpikati, po drugi strani pa vseeno želim dati skozi vsaj prvi pregled. Razlagati kako in kaj, če se ne izteče pa bi bilo še bolj mučno.
Po moje je tam okoli 11, 12 tedna čisto o.k.

Pa ostale?

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 16.3.2010 15:10:20 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 15:28:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
16.3.2010 16:46:48   
severnica77
strippy - jaz sicer imam za nedoločen čas pa mi bo tudi kar kriza ....
Saj širšemu krogu in v službi bom novico sporočila tudi okoli 12. tedna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.3.2010 18:54:36   
Marimax
Jaz nameravam sporociti po 12 tednu, ko je tisto kriticno obdobje mimo. Sem imela enkrat SS in vem kako mucno je potem pojasnjevati, da ne bo nic. So se potem moji in njegovi tako sekirali...
Tokrat sva povedala le moji sestri in njegovemu najboljsemu prijatelju, za ostale bo cas enkrat konec aprila/zacetek maja. Ce se ne bo prej kaj videlouser posted image .Zenske te ponavadi same pogruntajo...

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.3.2010 19:45:07   
malajka84
midva mava tud tak namen, no domačim sva povedala ostalim pa po 12.tednu..sej je težk bit tiho, ma bo že:)

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.3.2010 19:57:21   
pikizenc
Čao punce.

Vidim, da mam zaenkrat srečo, ker mi skoraj še ni slabo, včasih je mal neprijetno, ampak nič resnega. Ampak na mojo srečo, se bo zdej glih začel, k sm se pohvalila user posted image  Jaz bi danes vse ocvrto jedla ... prou sanjam o ocvrti piški user posted image  Punce a se je kera kej izobrazila glede kaj se lahko je pa kaj ne. Sej komplicirat ne mislim preveč, ampak za mehke sire ala brie sem pa slišala, da ni glih ok... jst bi pa to tkooooo jedla

Povedala bom pa najprej svojim po pregledu na naslednji teden. Upam, da mami za materinski dan zve da bo babica user posted image  V službi pa po moje tud enkrat takrat, ker je majhen kolektiv in bodo morali najdt zamenjavo, tako da se mi zdi fer...

Neposredna povezava do sporočila: 414
16.3.2010 22:24:32   
majabar
Še en večeren pozdravček od mene:)!
Danes mi skoraj ni slabo. Sem pa delala do 21:30 in mi je zdaj slabo od utrujenosti. Kaj pa naj, če nekoga zob boli, ne morem, da ne bi pomagala.
Danes je drugi dan, ko imam tek in drugi dan, ko mi skoraj ni slabo, očitno povezano:). Me že skrbi, da bom začela pretiravati s hrano, ker sem tako srečna, da mi ne gre na bruhanje, ko dam kaj v usta.

Zdaj pa umit in spat.

nočko

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.3.2010 8:11:25   
phelps
Dobro jutro!

Majabar, blagor ti, da lahko ješ. Jaz sem imela včeraj popoldan najhujšo krizo glede slabosti. Bojim se predvsem glede vitaminov - da jih premalo vnašam v svoje telo. Jedla bi kruh, ali pa še to ne (pred nosečnostjo sem oboževala polnozrnatega, zdaj spravim dol samo belega) user posted image

Jaz tudi nimam posebne želje komurkoli že povedat. Pred user posted image nikoli nisem razumela tistih žensk, ki so to skrivale, sedaj pa jih. Ravno zato, ker, če je karkoli narobe, se potem vsem smiliš ipd...

V službi pa mislim, da ne bo posebnega problema, ker delam v javni upravi in sem zaposlena za nedoločen čas. Včeraj sem povedala sodelavki, s katero si delimo pisarno - je kot nekakšna moja druga mama user posted image 2 leti pred penzijo, zanjo dam roko v ogenj, da ne bo nikomur naprej. Razmišljam pa o tem, kdaj bi moji šefici (njej definitivno prvo), odvisno predvsem od slabosti, če ne bom zdržala, ji bom pred 12. tednom.

Ja, naslednji pregled imam ko bom user posted image 8t 6d in srčno upam, da bo takrat že user posted image user posted image

Aleunam, zate pa še posebej upam, da bo na pregledu vse ok, prav tako za ostale! Držite se! user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 17.3.2010 8:13:24 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.3.2010 8:43:49   
aleunam
Dan, punce user posted image !

Hvala, phelps. Sem optimistična in komaj čakam pregled. user posted image  V bistvu je to trenutno skoraj edina stvar, ki me vleče naprej... Ravno danes sem izvedela, da je fantova babica bolana... Saj se preiskave vlečejo že par tednov, ampak nekako do zadnjega upaš na najboljše. Moram reči, da je kar stresno vse skup, pa vem, da ni dobro za mojo malo pikico. Ampak ne morem, da se ne bi vsaj malo sekirala, ko pa mi je njegova babica kot moja tretja babica, res pozitivna in pametna ženska. user posted image Sedaj jo čaka operacija, potem pa bomo videli kako se bo razvijalo naprej. Verjamem, da je dandanes medicina precej napredovala in da se da pomagati. user posted image

Slabosti... user posted image  Prisotne še vedno čez celi dan, ampak ne bruham.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.3.2010 9:03:34   
sarar
ojla punce! se vam lahko še jaz pridružim? včeraj mi je test pokazal da sem user posted image . rok, kolikor sem računala je 22.11. za pregled se bom pa drug teden naročila, k je moja gin na dopustu

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.3.2010 9:23:40   
daya
Živjo!

Jaz imam pa jutri pregled, tudi že komaj čakam, da vidim spet pikico.
No jaz pa bom verjetno jutri po pregledu povedala hčerkama, pa potem še moževim staršem, samo v službi bom pa verjetno enkrat aprila, čeprav komaj prenašam te slabosti v službi, mi je dopoldan najhuje.

No lepo bodite pa se pišemo.

Lp,

Daya

Neposredna povezava do sporočila: 419
17.3.2010 11:07:05   
Marimax
Evo se mene...sva z malim iz legic ze sestavila pravo zivalsko farmo, zdaj pa veselo prepeva ob CD-ju Damjane Golavsek. Ima mami 5 minut miruuser posted image
preden se lotim kosila. Korenckovo juhico imam od včeraj zvečer, samo se zrezke popečem in kaksen rižek ali kuskus zraven, solatka pa bo kosilce.

Sarar: čestitke za veselo novico in dobrodošla. Smo vesele vsake nove čveke user posted image .
aleunam in daya: srečno obema na pregledu in prosim poročajta kako bo šlo !
pikizenc: super, da nimaš se slabosti.Mogoce pa si v "klubu srečnic" (nosecke brez slabosti).Jaz sem bila v njem prvo nosečnost, priporočamuser posted image

Čemu se izogibati v nosečnosti: kot se spomnim naj se ne bi jedlo mehkih sirov, tatarskega biftka (in nasploh vsega surovega mesa torej premalo toplotno obdelanega), suhomesnih izdelkov domače izdelave (ker je ponavadi nepregledano), pa menda školjk in seveda izogibanje alkoholu in kavi (user posted image na dan). Zelenjavo (solato in podobno kar jemo surovo) nadvse dobro opraviti zaradi nevarnosti okuzbe s paraziti, ki povzrocajo toksoplazmo (to itak počnemo tudi kadar nismo noseče). Če se bom še česa spomnila bom pa dopisala.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.3.2010 11:14:45   
lottyka
Prav lep pozdrav vsem,

No jaz grem jutri sedaj končno nazaj delat. Sicer bom jutri in v petek delala samo po 6 ur, naslednji teden pa imam tudi prepoved nadur tako da upam da bo za zdržat. Jaz bom povedala v službi verjetno po pregledu se pravi v petek. Predvsem zaradi slabosti in ker me itak imajo že na sumu in teh obiskov wc-ja je res težko skriti, sploh ker smo zelo majhen kolektiv. Mislim da v večjem kolektivu se da prikrit, v manjšem pa zelo težko. Ker smo vsi v 1 pisarni in te po tolikih letih že tako poznajo da takoj opazijo spremembe. Sem dobivala vprašanja če sem noseča že predno sem šla na bolniško. Sedaj pa ali se direkt zlažem ali pa povem. Če bo kaj narobe bodo pa itak vedeli ker bom spet na bolniški in verjetno potem kar precej  podrta. Drugače pa me ne skrbi, ker imam za nedoločen čas, poleg tega pričakujejo da bom kmalu zanosila, ker sva Oktobra poročila in me vsi  že itak skoz sprašujejo če je že kaj.

sarar dobrodošla.

Bostina upam da je že kaj bolje.

Čirimbara moraš imeti pa res super hčerko, da lahko obdrži zase. ponavadi otroci vse ščvekajo okoli. Pa prav lepo, da se tako veseli bratca ali sestrce.

aleunam user posted image upam da bo z babico kmalu bolje. Glede sekiranja pa ne moreš kaj, take stvari vsakega prizadenejo.

Drugače pa komaj čakam jutri pregled. Upam da bo vse o.k.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.3.2010 11:21:37   
Penelope84
hej. Vse nove srečkeuser posted image dobrodošle. Vidim, da vam je že kar slabo, meni zaenkrat še ni in mi je hudo zaradi vas, čeprav vem, da slabosti verjetno tudi pri meni še pridejo.
Drugače pa sem prebrala, da naj bi proti napihnjenosti bil janežev čaj. Jaz sem ga danes kupila in bom poskusila. Sporočim učinek.

Včeraj sem v službi morala sodelavcem povedat, ker sem pričela včeraj bolniško. Nesla sem tudi tortico v znak srečne popotnice do porodniškeuser posted image . Je bilo zelo ganljivo, po 15-ih letih sem pri nas v službi jaz tista, ki je zanosila, pa še najmlajša sem, so mi starejše mamice dajale same nasvete. user posted image
Drugače je naš tim sestavljen pretežno iz žensk, šef pa je moški, kateremu sem že tudi prej povedala zauser posted image . Res mam dobrega šefa, ki pa se je samo nasmihal ob komentarjih ostalih sodelavk. Zaželel mi je v imenu vseh srečno nosečnost in da naj bi šeluser posted image tako z lahkoto ven kot je šel noteruser posted image . Moja pripomba na to je bila, da mojuser posted image pravi, da bo verjetno dobil ven toliko kolikor je dal noteruser posted image , potem pa smeh.

Vsem, ki imate ta teden pregled, želim, da zaslišite srčeka. Bajči

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.3.2010 11:55:53   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 19.3.10, Prlekija
           - lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.3.10
           - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 18.3.10
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska 
            - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.4.2010, Dolenjska

3.11.10
- big mamma, 36, 7user posted image , 5user posted image , NP 23.3.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.2010, Štajerska

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 18.3.10 user posted image  

7.11.10
8.11.10
  - 4mybaby, 33, 1user posted image  , 0user posted image   , NP 18.3.10, Ljubljana
- emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.2010, Ljubljana
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
- Anonimna,  1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 20.4.2010, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10
- Norvežanka

16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.2010, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.2010, Gorenjska

22.11.10
- sarar, Ljubljana

23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 32 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

< Sporočilo je popravil aleunam -- 17.3.2010 12:01:01 >

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.3.2010 11:59:23   
aleunam
Punce, malo sem obnovila podatke. Upam, da sem zajela vse. Sicer pa bi bilo dobro, da se podatki za seznam pišejo z drugo barvo in odebeljeno, lahko tudi z VELIKIMI črkami. Je kar težko vse razbrati.

Phelps, tebe sem premaknila na 2.11., ker ti tako piše v materinski knjižici. Upam, da je vredu. Sicer pa naj vsaka pregleda seznam in dopiše manjkajoče podatke (ki sem jih mogoče izpustila ali jih niste napisale).user posted image

Kako je z big mammo?user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.3.2010 12:02:43   
aleunam
Danes ima pregled blodinka. Upam, da se nam javi z nasmehom na obrazu. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......