|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
17.3.2010 11:41:59   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Devičke so krasne...moj mož je bil...res čudovit človek!!!  Sem si želela bika ali pa devičko, zdaj bo pa user posted image !
Le srečno naj že pride user posted image  user posted image  user posted image !!!

Hermy, lahko pa da bo devička, kaj pa veš. Moj naj bi bil levček, potem pa je prišel 10 dni kasneje in devička, kot moj mož user posted image Jaz sem pa lev.

bit - čestitke za AC, super, da je vse ok user posted image

Ja, vidiš, Reby, na to pa še nisem pomislila! Se mi je zdelo do 24. vseen predolgo...pa je le 6 dni...prva je bila 9 dni čez rok, druga teden dni prej...ta user posted image user posted image user posted image bomo pa videli??? Pustimo se presenetiti.

Ja, Bit - čestitke...a sem jaz zgrešila, ko si povedala al je user posted image  al user posted image ? Al skrivnost?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
17.3.2010 12:08:42   
bit
Dober dan,

huhh....danes sem se pa našopingirala....

sem izkoristla dane...morala sem v laboratoriji... in nasrečo jim računalniki niso delali..in sem imela fraj...
Ko sem zvedla da laboratoriji ne dela jaz pa s polnim mehurjem...mi je urin že na oči teku ven....sem jakno odpela pa jih milo pogledala ...če mi lahko dajo vsaj lonček ..ker ....huhh..so se me usmile ...potem pa v BTC  v mothercare...zapravljat... zase...se je bodoča mamica oblekla...

Sem dobila tako lepo majčko zraven iz enakega materijala pa še body za malčka..user posted image

Hermy... pobča bomo meli

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
17.3.2010 12:24:34   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
S*
Urshy78
mojškra
petyyy

user posted image

filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

četrtek, 18.03.
Bit - pregled
gasilka - morfologija
Fargesia - fizioterapija
Urshy78 - pregled

petek, 19.03.
hermy1 - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

torek, 23.03.
tejalea - pregled

petek, 26.03.
BarbiG - UZ
mojškra - UZ

sreda, 31.03.
petyyy - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

torek, 06.04.
Fargesia - pregled

sreda, 07.04.
S* - pregled
BarbiG - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE V MARCU 

mojškra (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
17.3.2010 12:40:35   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Sem dobila tako lepo majčko zraven iz enakega materijala pa še body za malčka..user posted image

Hermy... pobča bomo meli

Super za user posted image  in nakupovanje!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
17.3.2010 12:49:40   
bit
hermy  kako je s tvojo pritožbo na  ZZZS

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
17.3.2010 13:14:48   
lana70
Loremi, kako si draga...mislim nate že celo noč in boli me, ko pomislim, da se je vse skupaj zgodilo zato, ke rje nekdo bil malomaren ali brezbrižen.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
17.3.2010 13:51:47   
hermy1

Ne sprašuj ! Nobenega odgovora user posted image ...bi morali (baje) v 8.dneh poslat...pa ni še nič!
Čakam!!! Zdaj vsaj kam upam, ker sem uradno na dopustu!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
17.3.2010 13:58:37   
bit

Ne sprašuj ! Nobenega odgovora user posted image ...bi morali (baje) v 8.dneh poslat...pa ni še nič!
Čakam!!! Zdaj vsaj kam upam, ker sem uradno na dopustu!

kaj boš naredila če te spet zavrnejo?

meni 1.aprila poteče...pa me že sedaj skrbi kako se bodo odločli..

jutri imam pregled pa bomo vidli kaj bo rekla moja G...

Hermy a sem pomešala ...a nisi tudi ti rekla da boč šla na AC

upam da se bo naša kajsica hitro javla in nam sporočila lepe rezultate od AC user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
17.3.2010 14:27:34   
gigi1
Loremi ojooooj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tako mi je žal draga. Ni besed...samo... user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
17.3.2010 15:12:47   
hermy1

kaj boš naredila če te spet zavrnejo?

Hermy a sem pomešala ...a nisi tudi ti rekla da boč šla na AC

Kaj bom storila, če me zavrnejo ne vem...mi je pa moja G rekla, naj pridem takoj k njej, če me...v petek imam pa tako pregled user posted image  user posted image  user posted image , končno! Imam pa osebno zdravnico in G zelo vredu...bomo že kaj naumile, recimo  user posted image ?!

Na AC pa nisem šla, ne...je bila NS nizko tveganje...in sva se z mojim odločla, da ne.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
17.3.2010 15:16:08   
mojškra
POMOČ- JAZ PA IMAM RJAV IZCEDEK, pa čisto mal krvi? Kaj naj naredim? Grem na urgenco?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
17.3.2010 15:22:11   
hermy1
A imaš ob tem še kakšne krče ali  kaj podobnega? Sta s tvojim kaj user posted image ? Ker če sta, je to lahko samo od tega in ni hujšega.
Opazuj in če se bo slabšalo, bi jaz šla...čeprav, kot jaz berem punce...ko je tako zgodaj, svetujejo samo počitek in kakšen buskopan, če so krči.  
Več ti ne vem reč. Počivaj in opazuj...če boš na urgenci kje nekaj ur sedela, tud ne bo najboljš...se mi zdi.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
17.3.2010 17:45:15   
mojškra

A imaš ob tem še kakšne krče ali  kaj podobnega? Sta s tvojim kaj user posted image ? Ker če sta, je to lahko samo od tega in ni hujšega.
Opazuj in če se bo slabšalo, bi jaz šla...čeprav, kot jaz berem punce...ko je tako zgodaj, svetujejo samo počitek in kakšen buskopan, če so krči.  
Več ti ne vem reč. Počivaj in opazuj...če boš na urgenci kje nekaj ur sedela, tud ne bo najboljš...se mi zdi.

HERMY1- gasilske vaje z možičkem imam prepovedano. Sem bla na urgenci. Naredili takoj ultrazvok, čakala le 5 minut. Eden je velik 14,7 mm, drug pa 9 mm. Se mi zdi da kar veliko? Pri enem se lepo vidi plod, pri drugem pa še ne. Skratka počivat in misliti pozitivno so mi rekli.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
17.3.2010 17:49:52   
Fargesia
hejla! no, pa sem prestala ta dolg cuker test. sem si celo limono notr dala in je kr šlo.user posted image aja, vse je ok.

sem pa dobila odločbo od komisije in so mi do 4.4. podaljšali...jaz pa šele 6.4. pregled...tak da jutri kličem, da vidim kaj se da uredit...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
17.3.2010 18:29:49   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hejla! no, pa sem prestala ta dolg cuker test. sem si celo limono notr dala in je kr šlo.user posted image aja, vse je ok.

sem pa dobila odločbo od komisije in so mi do 4.4. podaljšali...jaz pa šele 6.4. pregled...tak da jutri kličem, da vidim kaj se da uredit...

Fargica... čestitke....user posted image user posted image user posted image   a si bila danes v ZD šiška

no želim ti da tudi bolničško zrihtaš tako kot je trebauser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 17.3.2010 18:30:10 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
17.3.2010 18:33:22   
bit
mojškra.... super da je vse vredu.

a to 14 mm pa 9 mm so to gestacijske vrečke ali velikosti ploda? Če je plod je res malo veliko..za tako zgodnjo nosečnost

no važno je da je vse o.k. sedaj pa mirno naprejuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
17.3.2010 18:34:39   
Fargesia
bit, na polikliniki sem bila.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
17.3.2010 18:40:52   
bit

je bla ena pred mano za cukr test pa sem se nate spomnila user posted image

no vidim da nisi bila ti...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
17.3.2010 18:43:29   
Fargesia

je bla ena pred mano za cukr test pa sem se nate spomnila user posted image

no vidim da nisi bila ti...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
17.3.2010 18:44:16   
Fargesia
hermy, jaz sem se naročila na 3D user posted image in to v litijo in stane 50 evrov. mam ga pa 30.3.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
17.3.2010 19:16:38   
hermy1

hermy, jaz sem se naročila na 3D user posted image in to v litijo in stane 50 evrov. mam ga pa 30.3.

O, super, boš poročala, kako boš zadovoljna...pa, da se še midva odpeljeva mal do litije user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
17.3.2010 19:38:37   
Fargesia

O, super, boš poročala, kako boš zadovoljna...pa, da se še midva odpeljeva mal do litije user posted image  user posted image  user posted image !

pa se vmes pri meni ustavita.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
17.3.2010 19:58:10   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HERMY1- gasilske vaje z možičkem imam prepovedano. Sem bla na urgenci. Naredili takoj ultrazvok, čakala le 5 minut. Eden je velik 14,7 mm, drug pa 9 mm. Se mi zdi da kar veliko? Pri enem se lepo vidi plod, pri drugem pa še ne. Skratka počivat in misliti pozitivno so mi rekli.

No, saj sem si mislila, da so prepovedane...čist za vsak slučaj sem vprašala. Super, da si bila tako hitro na vrsti. No, skratka pa tako, kot sva si mislili -počivat! No, si pa videla vsaj en plodek...kar pa tudi ni kar tako user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa držimo pesti, da "zadiha" še drugi in da težave izginejo!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
17.3.2010 19:59:24   
hermy1

O, to pa je zapeljiva ponudba user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
17.3.2010 21:02:08   
Fargesia

O, to pa je zapeljiva ponudba user posted image  user posted image  user posted image ...

samo regrata pa ne bom pucala!!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Nomalna nosečnost
FLASK_A

Pri normalnem poteku nosečnosti sem rodila:

čez rok (39%)

40T (19%)

39T (15%)

38T (9%)

37T (8%)

prej (10%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!