|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
12.3.2010 17:05:13   
Tory78
Dobrodošle Penelope84, nadinne in ječi12.

Penelope84 jaz sem tudi imela še prvi teden po pozitivnem testu krče, so pa pozneje počasi izginili. Tak da mislim da je to čisto normalno.

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.3.2010 17:13:30   
nadinne
Živjo

Moj PDP naj bi bil 21.11.2010 (to pravi računalnik user posted image ), stara sem 27 let, prihajam z Gorenjske in to je moja prva nosečnost. Kdaj imam prvi pregled pa sporočim v ponedeljek, ko se bom naročila.
Sama nekih znakov nosečnosti nimam...edino zelo zelo občutljive bradavičke in pa že 3 dni imam napihnjen trebuh in če pritisnem me rahlo zaskeli...slabosti še ni in upam da jih ne bo...imam že tako ali tako občutljiv želodec in tega mi ni treba user posted image Drugače imam pa tudi jaz občutek kot da se mi bo gli kar ulila user posted image , ko grem na wc kar gledam če je papir kaj rdeč user posted image . Ampak o user posted image in user posted image ni več dvoma. Komaj čakam prvi pregled, da mi g potrdi da je vse ok!

Čestitke tudi ostlim srečkam user posted image . Upam da bomo prijetno klepetale vse dokler ne stisnemo naših sončkov k sebi...in tudi še naprej user posted image

ČAU

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 327
12.3.2010 17:16:53   
severnica77
teycika

Jaz sem dobila v bistvu kapsule Utrogestan za vstavljanje v nožnico. Nisem pa takoj prvi dan šla do G ampak mislim, da tretji dan.

Če je izcedek prenehal nimaš po moje kaj skrbeti. Zelo veliko punc ima na začetku tudi rjav izcedek. Tako, da ne skrbi. Če bi se pa to vleklo dalj časa pa je smiseln pregled pri G.

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.3.2010 17:29:10   
daya
Živjo!

Ja jaz imam preglede bolj pogosto in sem jih vedno imela, ko sem imela te rjave izcedke. Naslednjega imam 18.3. jih imam pa še vedno. Jaz sem jih dobila v soboto in sem v ponedeljek poklicala k gin in me je takoj naročila.

Joj zdajle mi je spet ful slabo, prej je bilo pa skoraj cel dan ok, razen zjutraj.

Lp,

Daya

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.3.2010 17:36:35   
majabar
Tudi jaz se trenutno počutim slabše kot ves dan do zdaj. Kot bi me povozil avtous! Bi spala, a ne morem... Sem bila pa zjutraj na pregledu na Medicini športa, kot vsako leto. Ko sem povedala, da sem noseča, nisem delala obremenitvenega testa Ponavadi pogamnjam kolo dokler se mi ne začne vrteti. Mi pa ni znal svetovati, kako naj ravnam s svojim športom. 16 let sem namreč že v državni reprezentanci v lokostrelstvu. Je rekel, da sicer ne ve, a on bi mi kar prepovedal treninge, ker se preveč naprezam. Po tem pregledu sem šla na trening in me je trebuh zelo bolel. Po mojem iz strahu pred njegovimi besedami. Na pregledu čez en teden bom še ginekologa vprašala.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.3.2010 17:46:16   
pikizenc
majabar - jaz drugače jemljem elevit, pa mi ni nič slabo. Sem pa že slišala, da nekaterim je in pol vzamejo zvečer pred spanjem, da pol u bistvu ne vejo, da jim je slabo.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.3.2010 19:19:12   
teycika
Jz sem imela v času ko naj bi imela menst. tudi krče, ene 3x na dan po par minut. Bom vidla zdaj ali jih bom še kaj imela, lahko pa do bodo vsak mesec v času, ko naj bi nastopila menst. 

Prej sem bila zunaj in sem seveda najdla zmrzjeno po tleh, da sm skoraj špago nardila, HB sem se ujela in nisem padla, ampak zategnilo je pa kar dobrouser posted image  . Se bom mogla kar čuvat, da ne bo kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 332
12.3.2010 21:56:33   
Anonimen
Pozdravljene :)

Tudi jaz imam končno user posted image :) Juhuhu...sem takooo vesela. PO računalniških izračunih naj bi bil rok 13.11. :) Prvi pregled imam pa med 22-26 marcem. Je rekla sestra, naj pridem en dan tisti teden.

Skrbi me malo, ker imam že kr nekaj dni malo izcedka. Ni ravno rjav, ni pa bel. Na papirju ni nič, na dnevnem vloku ga je pa malo...lahko bi rekla temno rumen. Bi se morala it prej pokazat...ali mislite, da ni nič takega. Počutim se ok...edino utrujena sem bolj. Kr zeha se mi cel dan. user posted image Na srečo mi ni nič slabo. Edino zjutraj mi manj paše jest, ampak lahko vseeno nekaj malega pojem.

VEM, da bo vse ok :) In komaj čakam prvi pregled, da izvem kak detajl ;) Iz prebranega ste verjetno ugotovile, da je to moja prva user posted image :D

(odgovor članu teycika)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
12.3.2010 23:27:08   
ječi12
ojla

js sm iz LJ. mam pa prvi pregled šele 20.4. vidim da nism edina,tko da bomo skupej čakale.
ene vidm da ste zlo hitro naročene.zanimivo.

js jem folno in sicer centramed mami. sm jih tudi prvič pa sm jih kr kupila. sj sm šele druzga pojedla. amapk jih bom zdj pojedla celo škatlo pol pa mislm da bo dovolj.

je že pozno,pa še kr bluzim. mam dons rd :) sm "praznovala" dobr da ne grem kam žurat bi me čudno gledali če nebi hotla nazdravit.

povedali bomo pa po prvem pregledu. neki jih ve,ampak samo uni k so mi bližje.

največja drama bo povedat tasči in tastu ker skupaj živimo v isti hiši. bova najbrž do maja zavlačevala.user posted image

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.3.2010 8:16:34   
Renesme**
jutro!

Jaz sem bila pa včeraj po službi čist fertik, bi kar spala...
Danes zjutraj m e še tehtnica ni razveselila, ej če bo šlo tako naprej bom jaz imela 90 kil na koncu, potem sem si šla še ogledat staromaterinsko in sem imela toliko kg kot jih imam zdaj v 25t nosečnosti (no res je da je bilo zdaj že na 3kg podlage) ampak me kar malo matra, ampak lačna sem pa skozuser posted image
Kako že pravijo samo da bodo bebice zdrave, hujšali bomo pa potem, samo men gre tole hujšanje bolj slabouser posted image

Izcedek sem imela jaz 3 dni v 5.tednu, zdaj je pa dobro.

Zame (user posted image ) ve že kar nekaj ljudi, najbolj zanimivo je pa to, da pa razen mami, od domačih še nobedenuser posted image

Tašči vem da bova šele po pregledu povedala, je pa svakinja lani novembra tudi rodila, tako da bo še pestro:) Če me ne bodo pogruntal že prej, ker ponavadi se ravno to zgodiuser posted image

Dobrodošle tudi vse noveuser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.3.2010 8:47:30   
Tory78
Dobro jutro !

user posted image

Jaz sem se fajn naspala, pa taki lepi sonček je pri nas, bo treba po zajtrku na kak sprehod it, malo na sveži zrak, da čimbolj izkoristimo vikend, pol pa me tak čaka pospravljanje, sesanje, pranje perila, je vse lepo počakalo na vikend.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.3.2010 9:10:05   
Tory78
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 19.3.10, Prlekija
            - lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.3.10
            - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 18.3.10
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted imageŠtajerska 
             - blodinka, 21, 
1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10

3.11.10
- big mamma, 36, 7user posted image5user posted image , NP 23.3.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 18.3.10 user posted image
             - phelps, 29, 1user posted image0user posted image , NP 15.3.10, Dolenjska 

7.11.10
8.11.10
  - 4mybaby, 33, 1user posted image  , 0user posted image   , NP 18.3.10, Ljubljana
- emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10,
Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
- Anonimna,  1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 20.4.2010, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10
- Norvežanka
16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  ,  Celje 

20.11.10
21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , Gorenjska

22.11.10
23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 26 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

Neposredna povezava do sporočila: 337
13.3.2010 9:11:57   
majabar
Dobro jutro!

Dobrodošle vse nove:)!
Tudi jaz sem se kar naspala, zdaj pa uživam v dobrom zajtrku (nemasten jogurt, borovnice, koščki jabolka in otrobi). Popoldne grem prvič pogledat mojo malo nečakinjo (pri 2100g in 46cm diha sama, dobiva hrano po cevki, a kaže zelo dobro:)), potem je pa moj očka povabil, da pri njemu pečemo palačinke:)! To se š ni zgodilo, ne vem, od kod mi ideja, a komaj čakam! Ker živim sama, si jih mnogokrat zaželim, a samo zase jih ne spečem. Razen bratca moja družina še ne ve zauser posted image in bom počakala vsaj do 1. pregleda.

Lep vikend!!!

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.3.2010 9:33:00   
Tory78
Ječi12, vse najboljše za rojstni dan, pa naj se ti uresničijo vse želje  user posted image

Glede folne kisline pa sem jaz včasih občasno jemala elevit, ko še nism bila user posted image  , pa mi niso najbolj pasale, se mi je zdelo da imam zaradi njih zaprtje, zdaj pa jemljem centramed mami, pa je HB vse ok.

Jaz sem se tudi včeraj tehtala, pa imam +1kg, sem mislila, da bo že več pokazala, ker non-stop jem. Si ne znam predstavljat kak bo ko bom imela 15 al pa 20 kg več, sem bila vedno bolj med suhicami. Bomo pač po porodu hujšale.

Majabar upam da bo mala nečakinja kmalu lahko šla domov, samo da je vse vredu.

Punce uživajte v vikendu !!!

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.3.2010 9:44:43   
malajka84
Ječi12 vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro punce, jst sm ap zbolela..:( in zdej vsa panična, da ne bi kej pikic škodl....učer sm dežurnga zdravnika klicala arad visoke vročine in je reku d 1 lekadol na dan lahk uzamem...pa nej počivam, v ponedeljek pa se pokazat pridit k dohtarju...Nej gre u ***, glih zdej zbolim, kašlam k nora, pa še vročina.

A je kera, k je že bla noseča, med nosečnostjo zbolela? Nej me nekdo mal potolaži....

Drugač pa skos okno opazujem lep sončen dan, punce izkoristite ga maksimalno!!user posted image

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.3.2010 10:04:16   
nadinne
Živjo.

Ječi12 VSE NAJBOLJŠE!!

BOSTINA, tudi jaz sem zbolela...v ponedeljek sem imela zelo visoko vročino, od torka pa komaj diham in kašljam kot za stavo...problem je ker sploh nisem vedela da sem noseča...lekadol sem pila 2x na dan (ta ne škodi), sem pa zelo veliko jedla saptolete, ker me je res žrelo bolelo in pa ponoči sem uporabila pršilo za nos Operil, da sem vsaj nekaj spala. No in ko sem v četrtek zvečer naredila test (bolj iz firbca, ker sem bila prepričana da nisem noseča) in zagledala user posted image me je enako zaskrbelo. Nehala sem vse jemati takoj...sedaj si pomagam le še s fiziološko za nos in to je to...danes je že 6 dan prehlada in nisem nič bolje...no malo...pa še hripava oz skoraj brez glasu sem že 2 dni.
Enako kot ti me je zaskrbelo kaj bo z mojo pikico, ali sem ji nehote kaj škodovala...moja sestra (ki je čez dala že 2 nosečnosti) pravi naj ne zganjam panike, da sigurno ni nič narobe. Spremeniti za nazaj ne moremo nič. Upoštevaj navodila zdravnika in boš videla da bo vse super. user posted image Jaz grem tudi do zdravnika če v ponedeljek ne bom nič boljša...če ne drugače da me da na bolniško in bom doma počivala, ker sedaj sem v službi tudi po 11 ur in se v bistvu sploh ne čudim da se ne morem pozdravit. Čeprav vem da me bodo v službi grdo gledali...ampak jaz in moja pikica sva na prvem mestu!

Še eno vprašanje: kako se štejejo tedni nosečnosti? Od prvega dne menstruacije al kako? Ker mi ni jasno kako sem že v 5 tednu (kot pravi izračun tukaj na RR).

Imejte lepo soboto...sonček sije user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.3.2010 10:27:05   
lottyka
Dobro jutro souser posted image !

Dobrodošle vse nove.
Ječi12 vse najboljše!!! user posted image

Bostina ne sekiraj se preveč ker jih veliko zboli na začetku nosečnosti. Tud jaz sem. Je pa meni zdravnica rekla tako, da lekadole se lahko jemlje do nekje 6 na dan in da če je visoka vročina jo je bolje zbiti, ker vročina definitivno slabše vpliva kot pa lekadol.

majabar to bo lepo ko jo boš vidla in pa uživaj na palačinkah.

renesmee mene je tud težko gledat tehtnico. Ampak zaenkrat mi uspeva da obdržim na isti teži, čeprav sem v zadnjem času dobila kar nekaj kg, ampak predno sem zanosila al pa prve dni. (tehtnici je zmanjkal baterij user posted image ) tako da se ne smem zapustit ampak kaj ko ne moreš da ne bi jedel, ker drugače je vsaj meni slabo. Tako da upam da ostanem na tej teži čim dlje. Mislim da bo lažje ko se bom lahko začela nazaj gibat in pa ko bom nazaj v službi in ne bom imela skoz hladilnika na dosegu roke.

nadine tedni se štejejo od prvega dneva zadnje M. Torej takrat ko imaš M je to že 1 teden. Torej ko zanosiš si že v 2-3 tednu. Poglej nosečniški koledarček tukaj na ringaraja imajo napisano tudi za prve tedne.

Drugače pa mi je slabo čez cel dan od jutra do večera ampak bruhanje se mi je pa malo ustavilo, tako da samo še občasno bruham. Jaz jemljem centrum materna, ker so eni redki ki nimajo laktoze noter (imam natoleranco na laktozo), prej sem jedla elevit več mesecev in sem pred kratkim spremenila in meni osebno mi delajo manj problemov. Sem si pa kupila zraven za prve mesece še tifol, ker imajo centrum pol manj folne kot elevit. Po treh mesecih pa bom jedla samo centrum. Meni je G. svetovala več folne zaradi mojih težav s prehrano (veliko stvari ne smem jesti zaradi alergij in netoleranc) in zato jemljem sedaj oboje. Vzamem pa vedno pred spanjem. So mi pa podaljšali bolniško še najmanj do srede user posted image , se mi tok vleče. Ampak zdej sem vsaj lahko pokonci in tud na kakšen sprehod že lahko grem.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.3.2010 11:58:10   
majabar
Meni pa teža še kar pada. Ko sem zagledalauser posted image pred dobrima 2 tednoma, sem imela 50,5kg, danes pa 49,0kg. Veliko razmišljam o tem, kaj bi jedla, a mi že ob misli na hrano rata slabo. Včeraj sem si po dveh tednih prvič privoščila nekaj sladkega-sladoled, ki ga obožujem! V ustih je bil odličen občutek, ko je prišlo do želodca, pa bi šla najraje izbruhat vse skupaj. Tako nadaljujem s svojo prehrano: skuta, jogurt, borovnice, jabolka, riževi vaflji, polnozrnate testenine s paradižnikom, papriko, koruzo in tuno. To je to:)! Upam, da mi bodo palačinke popoldne teknile, da ne bo kdo kaj posumil! Sem namreč največji sladkosned na svetu. Bi samo oh sladkarij živela, če bi se dalo:).

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.3.2010 12:19:34   
pikizenc
Hej punce, mate ve tud sončka? Tkooooo lepo je user posted image  Bom šla sigurno na kak sprehod.

S težo sem zaenkrat še na istem. Sploh nimam občutka, kdaj naj bi se začele načeloma nabirat. Sej vem, da je vsaka user posted image  drugačna, apak vseeno ... Tako, da če mi katera lahko okvirno pove, bi bila vesela. Mi na srečo še ni slabo, ampak nekega blaznega apetita pa tud dejansko nimam.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.3.2010 18:12:01   
Anonimen
Pri nas je bil tud sonček. Ampak sem bila cel dan notr, me je mehur začel nekaj matrat, tako, da sme bila raje noter user posted image in se nalivala z vodo in brusničnim čajem.

Naj vas vprašam glede teh ”nosečniških znakov”. Sem nekje na koncu 4 tedna pa jih nimam pretirano. Zadnjič me je v trebuhu špikalo, zdej imam samo občutek napihnjenosti. Bradavičke ima na otip občutljive...drugače sem pa čist ok počutim. Edino zaspana sem malo bolj, ampak je pa tudi res, da ne pijem kave popoldne.

Ne vem...a se bojo drugi znaki še pojavili? Al imam tako srečo, da se počutim OK? Ali bi me moralo skrbeti? Tenkju za odgovor :)

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
14.3.2010 8:17:44   
majabar
pikizenc, tu je tabela kopirana iz enega drugega foruma:
Tabela pridobivanje teže po tednih.

teden....min..................max
12........0..........1...........3
16........0..........2...........5
20........0..........3...........6
24........1..........5...........8
28........3..........8...........11
32........6..........10.........13
36........7..........11.........15
40........9..........12.........18

Že ves čas čutim potrebo po nečem slanem. Hrane si namreč skoraj ne solim, solim samo vodo, ko kuham testenine (2x na teden) in kakšno solato (2x na teden). Zvečer sem si 1. v življenju sama zase naredila kokice in še solila sem jih. Moram reči, da mi je zelo pomagalo:)! Se mi pa zdi, da slabosti niso več tako močne kot še pred kakšnim tednom. Kako je z vami? Se znaki kaj spreminjajo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
14.3.2010 9:24:46   
Tory78
Dobro jutro,

Bostina in Nadinne upam da se čimprej pozdravita! user posted image user posted image user posted image

Pri nama pa je moj dragi bolan, tak da se moram pazit, da se kaj ne nalezem. Včeraj popoldne sma bila oba bolj boga, moj z vročino, meni pa je bilo prvič slabo, tak da sma popoldne preležala. Danes pa sem čisto ok, upam da tak ostane.

Anonimna , glede nosečniških znakov,  meni se spreminjajo. Na začetku sem bila napihnjena, špikalo me je v trebuhu in prsi so me bolele, ta teden sem  postala grozno utrujena, včeraj pa mi je bilo prvič slabo. Lačna sem pa non-stop zadnjih par tednov, tak da moram vsake 2 ure pojest vsaj neko malenkost. 

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 347
14.3.2010 9:29:14   
Tory78
Majabar, meni tud paše slano, pa si prej hrane nisem kaj dosti solila. Zdaj pa mi ful pašejo slane palčke, pa kokice.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 348
14.3.2010 9:30:33   
majabar
MMMMMMM, jaz sem si pa slanike zdaj spekla! Prišlo jih je pet in ker sama živim, jih moram danes pojesti, da se ne posušijo :):)user posted image !

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.3.2010 9:44:18   
teycika
Punce a vas še vedno bolijo ful prsa? Ker ko sem se zjutraj vstala, me skoraj niso nič bolele, no potem ko sem pritisnila na njih so me malo bolele, ampak ni primerjave s prejšnjimi dnevi, ko so bile kar bolečine, da se še dotakniti nisem smela. Včeraj bolečine, danes skoraj nič???

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......