|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
15.3.2010 18:04:13   
pearl
Še ena nosečka s predvidenim rokom 11. 11. Eno simpatično in navihano pupo že imamo, zdaj pa čakamo še enega sončka.

Nosečnost je bp, le utrujena sem na trenutke.

Prijetne pomladne dni.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.3.2010 18:21:41   
nadinne
Čau punce.

Joj končno sem doma...tale služba mi bo vso energijo izpila!
No naročila sem se na prvi pregled in ga imam čez 3 tedne...6.aprila zvečer. To je takoooooo DALEČ user posted image
Mislim da boš šele na tem pregledu zares dojela da v meni raste moja mala pikica user posted image Sedaj se mi to zdi še tako neresnično user posted image

Sedaj grem pa končno nekaj konkretnega pojesti...polnozrnati makaroni...fuj user posted image

Maromax in Pearl ČESTITKE in dobrodošli!

user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.3.2010 18:31:56   
Renesme**
da se še jaz malo oglasim

Danes sem prvič zjutraj bruhala, pa ko bi imela kaj za bruhat, tako se mi je samo okoli obračalo pa samo slino sem pluvalauser posted image No drugače mi je čez cel dan na trenutke slabo, pa lačna sem pa mi nič ne paše jest oz. bi jedla pa odprem hladilnik in me vse mine- včeraj sem si šla potem po ene 2 urah tuhtanja kaj bi jedla gres skuhatuser posted image

Mene tudi vsake toliko prime, da bi še komu povedala, ampak me potem mine, ker je res šele komaj 6 tednov, pregled pa je še tako daleč.

Jaz prsi tako čez dan "ne čutim"user posted image ampak zvečer, ko dam modrček dol so pa ful težke in občutljive in ja tudi jaz ne morem več spati na trebuhu.

Blagor vam, ki imate že zdaj preglede, jaz bi tudi rada videla mojo pikico!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.3.2010 18:48:52   
majabar
Dobrodošle vse nove!!
Meni je ćez dan bolj ali manj slabo in do danes mi res ni nič pasalo jesti, še posebaj pa ne sladko. Danes pa sem pojedla 6 piškotovuser posted image . Sem se kar malo zasekirala, če že prihajam v obdobje, ko se mi veča apetit. Na splošno mi je hrana eden najljubših hobijev-peka sladic in njihovo konzumiranjeuser posted image .
phelps, čakamo na tvoje poročanje:)!

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.3.2010 18:56:33   
phelps
Evo phelpsa na poročanje user posted image

Kje naj začnem. Bila na pregledu, dobila slikico moje male pikice, se vidi plodek in vrečka, srček pa žal še ne user posted image . Čeprav sem se pripravila na to, (sem bila res zgodaj naročena), ne vem, kaj naj si mislim. G. je rekla, da ni razloga za skrb, bom upoštevala njena navodila user posted image Dobila že materino knjižico, cel kup enega gradiva - čtiva, v knjižici sem opazila, da piše PDP 2.11.2010 user posted image Dala kri, vodo in telefonsko, če bo karkoli narobe - me pokličejo. Sem pa dobila tudi Canesten - vnetje tako kot sem predvidevala. Čez 14 dni pa ponovno pregled.

Vem, da bi bilo idealno, da bi se že videl srček ampak jaz sem vseeno vesela in pozitivna. Ta fotka mi je trenutno najlepša na svetu in je kar ne morem nehat gledat (spet jokamuser posted image ). Jeeeej user posted image

Se slišimo jutri, poročam kaj piše v čtivu!

Aja, pa dobrodošle vse nove! Jaz sem danes čisto egocentrična, pa brez zamere user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 15.3.2010 18:57:45 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.3.2010 20:31:41   
Penelope84
Hej, dobrodošle vse srečke nosečke! Čedalje več nas je, super!user posted image
Danes sem zvedela, da imam 13.4. šele prvi pregled, to je še tako doooooolgoooo!user posted image

phelps, nič ne skrbi vse je Ok, naslednjič boš njegovega srčeka sigurno slišala, kako razbija.
Sedaj je pomembno, da je plodek v GV.
user posted image Trenutno pa uživaj v svoji/njegovi slikiciuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.3.2010 20:42:20   
majabar
phelps, nič nisi egocentrična, vse se veselimo s tabo in smo se veselile tvojih novic. Shrani slikico!!! Si zdaj v sedmem tednu? Tudi jaz imam PDP 2.11., zadnjo menstruacijo sem imela 22.1., a imam ciklus dolg cca 32 dni. Ne vem, kaj naj v četrtek pričakujem na pregledu. A tebi je spremenila PDP glede na velikost ploda?

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.3.2010 20:49:05   
phelps
Oila!

O velikosti ploda se nisva pogovarjali, rekla je samo, da je še premajhen, da bi se videl srček. Sem pa malo brala forume in je to kar pogosto. Po mojih izračunih sem noseča 6t in 6d, imam pa 33 dni dolg cikel, tako, da sem realno noseča šele 4 tedne (ali pa še toliko ne). Glede na to sem pa kar vesela, da se vidi vsaj to (sem prebrala, da se pri nekaterih v tem času niti plod še ni videl, pa je bilo potem vseeno vse ok). Bom ostala na realnih tleh, pričakujoča 29.3., ko imam 2. pregled.

Še to: Kupila sem si ingverjeve bombone in mi ful pomagajo! So sicer pekoči, ampak priporočam vsem, ki imate probleme s user posted image . Ko ga imam v ustih skorajda ni slabosti (zame je to že blaženo stanje v teh dneh user posted image ).

Nočko user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 15.3.2010 20:51:49 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.3.2010 21:05:11   
majabar
Ojoj, če sem realno noseča slabe 4 tedne, potem ne vem, kdo je oče:). Sem namreč dobre tri tedne že ''samska'', moj angelček pa v Kolumbiji. Komaj čakam četrtek!!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.3.2010 21:40:55   
pikizenc
phelps - sej to je čist odvisno od posameznice, kdaj se kej vidi, sem pa itak mislila, da se redko vidi pred 7 tednom. Tako da itak vse verjamemo, da je vse ok, sam mal bo treba še počakat. Se mi pa zdi, da smo večinoma mal kasnej naročene.

Jaz naj bi bla okol 8 t in pol na pregledu. Kaj pa kej ostale?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.3.2010 21:49:42   
majabar
Jaz sem v po svojih izračunih pri 7t 2/7. Prvi pregled naj bi bil med 8. in 10. tednom. Si pa težko same izračunamo te tedne in dneve, zato pa pride do odstopanj.

< Sporočilo je popravil majabar -- 15.3.2010 21:54:45 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.3.2010 6:29:45   
daya
Živjo!

Phelps kje si dobila ingverjeve bonbone? Bi si jih tudi jaz kupila, sem ravnokar bruhala user posted image
Ja toje čisto normalno, da se še ne vidi srčka, ampak glede dolžine nosečnosti pa se mi zdi da vzamejo vsi gin. nekako povprečno dolg ciklus in se mi zdi da računajo 28 dni. Razen če je odstopanje to je velikost ploda za več kot 1 teden prestavijo datum. No take so vsaj moje izkušnje do zdaj.

Lepo bodite.

Daya

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.3.2010 7:33:07   
aleunam
Dan!

Phelps, čestitke za pikico user posted image . Srček pa še bo, saj ti je rekla, da ne skrbi.

Dobrodošle nove user posted image .

Meni pa je bilo včeraj nenormalno slabo. Od 3urne vožnje mi je bilo slabo vsaj 2 uri in 45 minut. user posted image  Tokrat prvič tako močno. Pa tudi spim bolj slabo... Saj bo.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.3.2010 8:02:30   
roža03
Pa nam je uspelo,po devetih mesecih..jutri sem naročena na redni pregled,včeraj in danes sem pa test naredila in je lep +.a naj vseeno grem,videlo se najbrž še ne bo,saj sem po izračunih noseča dobre 4 tedne..

je pa to 4 nosesečnost,doma pa imamo že dva otročka...rok poroda predviden 20,11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.3.2010 8:30:22   
Valentina85
Dobro jutro. Jaz sem nova na tej strani. Zadnjo M sem imela 9.2.2010. Prvi test sem naredila prejšni teden (first sign) in je bil pozitiven učiraj sem pa še CB in sva pridelala močne user posted image ...
Danes se naročim k ginekolgu. To je moja prva nosečnost, stara sem 25 iz Notranjske. Uspelo nama je po skoraj dveh letih in po prvem ciklu s klomifenom.
Konec prejšnega tedna bi 3 dni samo spala in spala, pa zmartrana sem ful, občutljive bradavice, jedla bi pa samo tuno in feferone... Jih je moj kupil kar na zalogo user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.3.2010 8:31:40   
Valentina85
Aja, PDP pa ne vem točno kdaj bi bil ker imam neredne cikle, ampak mislim da tam okrog 20.11. (na mamin rojstni dan ) user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 391
16.3.2010 8:46:08   
majabar
dobrodošli Valentina 85 in roža03:)! Med nami vama bo gotovo všeč;).
roža 03, sicer ne vem, zakaj so ti dali tako hitro datum za pregled. Lahko greš, a ne pričakuj preveč, ker se v 4. tednu še ne more videti ničesar. Je pa čisto OK, da vidiš, da je z maternico vse OK. Nimaš ničesar za izgubiti.
aleunam, jaz danes zaradi slabosti nisem skoraj nič spala, do zdaj je bilo pa čisto znosno. A bo polna luna, ali kaj podobnega? V Mercatorju se videla kandiran ingver, zgleda kot žele bonboni s sladkorjem. Prodajajo pa ga tam, kje prodajajo suho sadje in oreščke samopostrežno. Bi pa tudi sama rada vedela, če prodajajo prav ingverjeve bonbone, da nimajo sladkorja, ker mi ta trenutno naredi še večjo slabost.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 392
16.3.2010 8:55:40   
emma83
Pozdravljene novembrke,

meni so se pa v nedeljo zvečer začele slabosti, ne prenašam vonja kakršnihkoli salam, klobas, hrenovk ali česa podobnega. Zdaj se že dva dni nacejam z metinim čajem, ki mi edini pomaga in pa prepečence glodam kot zmešana. Danes zjutraj sem se tehtala in sem ugotovila, da se nisem nič zredila, mislim da sem celo shujšala 1 kg, samo sem pa napihnjena tako kot bi bila že v 4. mesecu. A katera pozna kakšen "recept" kako zmanjšati napihnjenost?

Drugače pa nič posebnega, do pregleda še 6 dni, z današnjim vred.

Vse nove dobrodošle in čestitke vsem.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 393
16.3.2010 9:05:27   
roža03
pred 1.mesecem sem se naročila na pregled(redni)ker nam 10 mesecev ni uspelo sem menila da bi bilo pametno it,zato sem naročena za jutri...ampak zdaj nama je uspelo,sodeč po včerajšjem testuuser posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.3.2010 9:11:24   
aleunam
Roža03, ti kar idi na pregled. Saj si se naročila pred zanositvijo, najbrž pa te bo naročil/a ponovno čez kakšne 3-4 tedne. user posted image

Emma83, tudi jaz sem napihnjena, sploh zvečer in ponoči mam tak občutek. Mislim, da moram zvečer čist malo pojesti, pa bo bolje. Pa tudi prebava je hitrejša. user posted image

Komaj čakam petek in pregled. user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.3.2010 10:34:26   
lottyka
Pozdravljene vse souser posted image posebej vse nove user posted image . Upam da nas bo vsak dan več.

Kje se dobijo ingverjevi bonboni pa tud mene zanima, bi jih probala. Čeprav se ogibam sladkega zdele. Pa ingverjeve piškote si moram še kupiti bodo idealni za v službo. Saj potem ko se bom gibala bom tud kakšen piškot lahko pojedla. Vidim da so se tudi pri ostalih začele slabosti. Mogoče bo kateri pomagalo kar sem jaz ugotovila in sicer kar ti pomaga en dan ni rečeno da ti bo pomagalo naslednji dan. Zato če kar je včeraj pomagalo danes ne deluje probaj drugo stvar, ne vztrajati pri isti zadevi. Vsekakor pa vsaj meni največkrat pomaga limona, ingver, krekerji, konstantno nekaj malega v želodcu in pa meni pomaga da manj bruham to, da se nikoli ne najem. Če se najem bruham, torej se ne smem nikoli do sitega najest. Posledično zato tudi večkrat jem. Meni še najbolj pomaga limona. Ko jem si zraven naredim šibko limonado in vmes pijem in meni res pomaga. Če bruhaš oz čutiš da boš bruhal takoj čim več tekočine vase, ker gre vse skupaj lažje. Se manj daviš, če je dovolj tekočine v želodcu. Po toliko bruhanjih jaz sedaj že preventivno pred in med obroki pijem. Pride pa dan, ko ti res nič ne pomaga, pa naredi kar češ. Tako da takrat pač potrpiš in veš da bo naslednji dan bolje.
Kar se tiče napihnjenost pa se kar pridružujem. Ampak recepta za izboljšanje ne poznam.

roža03 jaz na tvojem mestu bi šla na pregled ampak ne pričakuj preveč, da bi se že kaj videlo.

phelps user posted image , srček pa se bo na naslednjem pregledu videl. Jaz tudi že odštevam dneve. Komaj čakam.

mene teli tedni tud begajo. Jaz naj bi bila danes 7t1d ampak naj bi bila v 8 tednu. Glede na to da imam pregled v četrtek bom takrat 7t3d. A se to šteje sedaj 7teden al je pravilno 8 teden? A je 7t3d dovolj da mora bit srček viden al je še prekmal? Ker tile tedni me čist medejo. Sploh ne vem al gledaš 7 teden al 8 teden, če gledaš recimo razvoj tu na RR za ta teden. Joj sem zakomplicirala, upam da katera razume tole moje pisanje. A katera ve kako je s tem?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.3.2010 11:03:04   
severnica77
phelps user posted image  Čestitam za prvi pregled. Verjamem, da se ne moreš nagledati sličice! Saj srček bo pa na naslednjem pregledu. Možno je celo, da si mogoče malce kasneje zanosila.

Dobrodošle vse nove! Bo pa res pestro, ko pa se nas je nabralo že toliko user posted image . Upam, da ne bomo dežja priklicale!

Meni sicer rahlo slabo postaja na trenutke, ni pa nič kaj hudega. Bolijo me joškice še vedno, predvsem na dotik. Še vedno pa imam občutek, da bo vsak trenutek prišla M ..., tudi špika me še vedno, daje me utrujenost - ampak je še vse v mejah neke normale, da lahko funkcioniram. V službi mi je sicer malo težko zdržati, ker imamo kar raztegnjen delovnik.

Sem že malo gledala koledar in bom zaključila z delom že nekje konec septembra (ob predpostavki, da si privarčujem še nekaj dopusta :)).

lottyka -  če si danes 7t1d, si v osmem tednu - ker osmi teden teče (sedmega si že izpolnila user posted image ). V osmem tednu se srček že vidi oz. sliši. Meni se je pri prvi nosečnosti celo že pri 6t0dni. Sicer pa je odvisno vse od tega, kdaj točno si zanosila.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 16.3.2010 11:05:42 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.3.2010 12:07:50   
phelps
Oila souser posted image

Najprej glede ingverjevih bonbonov. Kupila sem jih v lekarni z naravnimi zdravili oz. nekakšna prodajalna za vegance in vegeterjance. Lekarna in prodajalna v enem -vse strogo bio. Kako se pa imenuje, pa ne vem. Lahko se danes mimo zapeljem, pa vam povem (je na Dolenjskem, ne dvomim pa v to, da imate v prestolnici mnogo takih trgovin). Pa bomboni ne vsebujejo nikakršnega sladkorja (fuj zame v teh časih). Kupila sem si tudi čisti ingverjev čaj, ki ga pa še nisem poizkusila.

Sicer pa meni tudi ni dobro, če se najem. Jedla bi samo polento brez dodatkov, kruh brez vsega, polnozrnate makarone brez dodatkov... Na srečo mi (še) paše sadje, zelenjava pa ne več (prej sem jo oboževala). Slanih krekerjev tudi videti ne morem več (sem zamenjala s kruhom).

Prvi pregled - tiste, ki ste naročene zgodaj, le pojdite. Ne vem, jaz sem nekako pomirjena sedaj, povezala sem se z mojim Phelpsom (mu v mislih povem, ga ga imam rada in da je vse okuser posted image ). Nekako se počutim bolj varna, da "nekdo skrbi zame", na podlagi tega, da sem oddala kri in vodo. Danes bodo poslali v LJ na teste, v nekaj dneh naj bi prišlo nazaj v naš ZD. Pa da je zarodek tam kjer mora bit (na začetku sem imela res močna zbadanja, pa sem se ustrašila glede IMV)... Imam čisto glavo in to je najbolj pomembno.
V materinski knjižici pa piše, da naj bi se prvi pregled opravljal šele v 11. tednu, drugi pa v 20. (jaz bom pa do 11 tedna že dvakrat pregledanauser posted image ).

Včeraj sta šla moj fant in moj brat zapit zadevo in se novica nekontrolirano širi - mater, moški?! Pa  naj bi bile ženske čvekle?! user posted image user posted image user posted image Je pa res, da sem posledično tudi jaz izvedela, kdo vse dela na user posted image , kar tudi ni zanemarljiva informacija user posted image user posted image user posted image   naudušena in bi rada kar takoj začela (poleti gresta pa na Tajsko -treking)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.3.2010 12:12:19   
phelps
Nekaj ga računalniški škratek svira...

V glavnem v zadnjem stavku sem napisala, da je bratova punca po novici čisto naudušena in bi rada začela kar takoj, čeprav gresta poleti na eno intenzivno potovanje... Pa niti ni pomembno za tale forum, kar nekaj pišem user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.3.2010 12:17:09   
majabar
phelps, vidim, da si čisto navdušena in prav je tako:)! Bom šla tudi jaz pogledat za te bonbone. Jutri sem prosta in bom izkoristila dan:)!
Sem ravnokar s treninga in sem kar utrujena, zdaj pa v službo do sedmih. Bom vsaj dobro spala, ker danes vse skupaj ni bilo nič!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......