phelps
|
Oila so Najprej glede ingverjevih bonbonov. Kupila sem jih v lekarni z naravnimi zdravili oz. nekakšna prodajalna za vegance in vegeterjance. Lekarna in prodajalna v enem -vse strogo bio. Kako se pa imenuje, pa ne vem. Lahko se danes mimo zapeljem, pa vam povem (je na Dolenjskem, ne dvomim pa v to, da imate v prestolnici mnogo takih trgovin). Pa bomboni ne vsebujejo nikakršnega sladkorja (fuj zame v teh časih). Kupila sem si tudi čisti ingverjev čaj, ki ga pa še nisem poizkusila. Sicer pa meni tudi ni dobro, če se najem. Jedla bi samo polento brez dodatkov, kruh brez vsega, polnozrnate makarone brez dodatkov... Na srečo mi (še) paše sadje, zelenjava pa ne več (prej sem jo oboževala). Slanih krekerjev tudi videti ne morem več (sem zamenjala s kruhom). Prvi pregled - tiste, ki ste naročene zgodaj, le pojdite. Ne vem, jaz sem nekako pomirjena sedaj, povezala sem se z mojim Phelpsom (mu v mislih povem, ga ga imam rada in da je vse ok ). Nekako se počutim bolj varna, da "nekdo skrbi zame", na podlagi tega, da sem oddala kri in vodo. Danes bodo poslali v LJ na teste, v nekaj dneh naj bi prišlo nazaj v naš ZD. Pa da je zarodek tam kjer mora bit (na začetku sem imela res močna zbadanja, pa sem se ustrašila glede IMV)... Imam čisto glavo in to je najbolj pomembno. V materinski knjižici pa piše, da naj bi se prvi pregled opravljal šele v 11. tednu, drugi pa v 20. (jaz bom pa do 11 tedna že dvakrat pregledana ). Včeraj sta šla moj fant in moj brat zapit zadevo in se novica nekontrolirano širi - mater, moški?! Pa naj bi bile ženske čvekle?! Je pa res, da sem posledično tudi jaz izvedela, kdo vse dela na , kar tudi ni zanemarljiva informacija naudušena in bi rada kar takoj začela (poleti gresta pa na Tajsko -treking)