dskubin
|
Katera imena ste pa imeli izbrana?Al je skrivnost oziroma se špara za baby nr.4? O ne ne, smo hotli 3, 3 mamo. Bo kar dovolj . Če bi Draž bil punčka, bi bil Lana, Diti bi bla Svit, Dane pa Dana (pa imeli smo še za fanta Voranc, temu imenu sta se pa otroka vedno tako nasmejala, da sem ga potem zaradi tega opustila) pa dej povej kaj....Porod? je bila Nata;:.))))user posted image user posted image ..kako se je začelo...?user posted image Firbec..kaj čm Ah bolelo kot Ne, ni bla Nata HB, ker sigurno ne bi tko hitro rodila, bi čakala smeno Zgledalo je pa tako: sem imela popadke že cel dan, ampak take švoh in neredne. Pol zvečer pa malo bolj močne, ma na kake 15 - 25 minut in smo šli lepo okoli 11ih v posteljo in sva se z pogovarjala, če bomo šli danes . Pa me ni pustilo pri miru in so se do 12:30 v momentu zgostili na 8 minut, smo se lepo oblekli in šibali gor, kjer sem imela že popadke na 4-5 minut in bila 3-4 cm odprta. Je bla v smeni Kristina, ma zlata. Sledilo je klistiranje in čakanje tam 1 uro. Gor se je malo umirilo, zato so mi takoj našopali umetne (ker sem hotla takoj rodit, zjutraj je prišla ). Ampak umetni ful bolj bolijo, kot svoji popadki, tudi v prvo sem imela umetne, v drugo pa samo svoje pa ni primerjave. V glavnem ob 3:30 sem prosila, če me lahko odklopi s ctg-ja, da grem na wc in da bi malo hodila okoli, je rekla prav, bova zbrale eno lepo uro, da te pogledam in je rekla ob 4ih. Tko sem se pol ure šetkala po sobi in smo se z mojim in babico malo hecali (onadva se dobro poznata že iz mladosti) in ob 4ih sem bla odprta 6-7, pol sem ji rekla ob ene 4:15, da me kakat, če me lahko še malo odklopi in je rekla o ne, sej nimaš kaj, bomo kar rodili. Mi je predrla mehur in v 2h popadkih je bil ob 4:40 Dane zunaj. Itak bolelo , ma šlo je pa hitro in predvsem nisem bila v tej P navajena take prijaznosti V sosednji sobi je 2 uri pred mano tudi rodila ena v tatretje, obe trpele v tišini, obe brez nikakršnih protibolečinskih sredstev . Čeprav zdej, ko je vse mimo, bi kr še enkrat epiduralno. Paše