|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
18.2.2010 8:57:23   
helenav
melaverde ti je že Zrak odgovorila....za koga to rabiš?? Če ni nujno, jaz na ta pregled ne bi več šča..ker je ful neprijeten...možnost zapletov in to čakanje ubija....pa samo 1% od vseh ki grejo imajo slab rezultat.

Jaz sem včeraj dobila še po pošti in so upoštevali mojo željo, d ane napišejo spolauser posted image user posted image user posted image ....PRIDNI....
SIBIL v prvo sem vedela vse, sedaj pa je moja želja za KINDER SURPRISE....to najbolj pomembno je da je zdravo!!!!

zrak..zaenkrat bom hodila enkrat na teden...ker nočem pretiravat...4 mesece, sem mogla se pazit, počivat....in sedaj grem con la calma....raje tako, kot, pa da bi bilo spet kaj narobe ( na začetku sem malček krvavela...pa nikoli ne veš...)..Me je pa v ponedeljek pol vse bolelo....ko sem delala vaje za roke in hrbet, je vse pokalouser posted image user posted image ...nas je pa ful to leto....

in punce moje....naša 'zrak' je tako lepa....jo ni za prepoznat...ponavadi vsa koščena..sedaj pa lepa polna....v obraz si cela druga!!!!!!! CI PIACEuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.2.2010 8:58:22   
helenav
MA KAJ JE TO....NIČ ODEBELJENO..NOBENE BARVE????? MAH TA RR ME NE UBOGA VEČ....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.2.2010 9:38:12   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

melaverde ti je že Zrak odgovorila....za koga to rabiš?? Če ni nujno, jaz na ta pregled ne bi več šča..ker je ful neprijeten...možnost zapletov in to čakanje ubija....pa samo 1% od vseh ki grejo imajo slab rezultat.

ma iz gole firbčnosti, da ne bom še kak mail dobila če potrebujem zame... :-)
sem spoznala eno mamo ki je imela nuhalno ok, sedaj pa je 6 letni fantek na ravni 5 mesečnika...pa razmišljam in sem prišla do zaključka, da si to lahko redkokdo privošči...

in punce moje....naša 'zrak' je tako lepa....jo ni za prepoznat...ponavadi vsa koščena..sedaj pa lepa polna....v obraz si cela druga!!!!!!! CI PIACEuser posted image

meni se sploh ne zdi polna, pa tudi trebuh je lep majhen...ala rit ja, ma hvala bogu...ven mora :-))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
18.2.2010 10:27:08   
helenav
MELAVERDE..Ma ta amiocinteza ti pove, samo, ali je dnk ok, oziroma kromosomske napake....to kar se je zgodilo tej punci, nevem ali bi ji amiocinteza povedala.....

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
18.2.2010 11:02:40   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ma iz gole firbčnosti, da ne bom še kak mail dobila če potrebujem zame... :-)
sem spoznala eno mamo ki je imela nuhalno ok, sedaj pa je 6 letni fantek na ravni 5 mesečnika...pa razmišljam in sem prišla do zaključka, da si to lahko redkokdo privošči...

meni se sploh ne zdi polna, pa tudi trebuh je lep majhen...ala rit ja, ma hvala bogu...ven mora :-))

user posted image user posted image to sem se pa nasmejala user posted image user posted image  ja tokrat sem noseča v rit.. oz.imam dva trebuhauser posted image user posted image

Mela veliko primerov sem že slišala ko je bilo rečeno, da je ok in na koncu..ni bilo ravno tako...

Thaiss priden Matia.. si ne predstavljam 1 l fiziološke v nos.., ampak če ne gre drugače je treba

Sibil to virozo sem imela tudi jaz in ne vpraši sem skoraj ležala pod školjko .. grozno

Helena ma tisti dan nas je bilo največ od kar sploh hodim, v sredah je manj gužve, ker je tudi joga.... pa itak še malo pa nas odpade ene 4user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
18.2.2010 11:50:50   
dskubin
Pupe moje, najlepša hvala vsem za čestitke!

Zaenkrat smo super, Dane je priden, spi in je (tok tok tok), tavečja pa sta bratca zelo lepo sprejela, pestujeta ga, prinašata njemu dudico, mami kremico, pomagata pri previjanju, pojeta mu uspravanke user posted image

Tko da se največ ukvarjam z mojimi šivi, ki bolijo kot user posted image , zgledajo pa tudi user posted image , se ni G prav nič potrudila s šivanjem, najhujše od vsega pa so moje ragade na bradavicah - isti user posted image , kot pri Dražu, z ene mi prav kri teče user posted image .

Zadnjič, ko je bila samo Brina v vrtcu, je Taja (sošolka) vprašala Kje je pa druga taka? user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: n€na
.jaz sem po dveh letih končno spet stopila na smučke in kar nisem mogla verjet, da nisem pozabla, kako se smučauser posted image user posted image .

Si predstavljaš lani mene po 15ih letih user posted image No, pa mi je kar šlo, sem samo sebe presenetila. Ampak vaja pa res dela mojstra.

....ne joči Peter je bil vajin navdih??

Ne, ne, mi je pa res simpatično, ker me je isto vprašala ena sestra gori, če je dobil ime po stlicu Danetu, so mi šle prav solze na oči, se vidi, da smo z iste štorje user posted image

moj firbec ni vzdržal...sem klicala v ljubljano in IMAM ZDRAVEGA OTROKA!!!!!!!!!!!

ijeeeeeeeeeee user posted image

Stanovanje napreduje, drug teden začnejo polagat ploščice in parket, potem še ena roka barve in pohištvo in se selimo...joj komaj čakam.user posted image

Uau, hitro vam laufa. Super!!! Pa user posted image zate!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
18.2.2010 20:49:26   
Sibil_
Čer!

Majrim-nikamor daleč, na Markovec oziroma Zgornja Semedela. user posted image

Zrak-ja je prav škifo ta viroza, jaz sem tri ure in pol hodila na wc na 5 minut-na koncu me je že zanašalo.Zdehidrirala do konca-ah ja. Še danes sem malo švoh, ampak bo.

Helenav-samo da je ok, zdaj se pa le čuvaj do konca!user posted image

Ja, danes sem šla zjutraj pred šihtom gledat stanovanje in so sobice takooo lepe...ahhh....

Dskubin-a vajini otroci so vsi na D zanalašč?Je to kakšno pravilo al slučajnost?Sicer je pa Dane lepo in bolj redko ime...user posted image

Šibam še malo študirat, uživajte pa razpišite se še kaj!

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
18.2.2010 21:26:58   
dskubin
Dskubin-a vajini otroci so vsi na D zanalašč?Je to kakšno pravilo al slučajnost?Sicer je pa Dane lepo in bolj redko ime...user posted image

Ma kaj pa vem, nekako naključno, ker če bi bla Draž in Diti nasprotnega spola, ne bi imel noben imena na D, v tatretje pa sem izbrala jaz in sem izmed 3h imen, ki smo jih skupaj izbrali pač izbrala tega na D, ostali dve pa nista bili na D. Če bi bla pa punčka, bi pa bla na D, smo imeli samo 1 ime izbrano user posted image

Ja, tko zdej moj mož živi v 4D svetu user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 18.2.2010 21:27:24 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
18.2.2010 21:47:07   
Sibil_
hehe, kolk je revež...user posted image

Katera imena ste pa imeli izbrana?Al je skrivnost oziroma se špara za baby nr.4?

Šibam spat, že komaj gledam....nočko vsem,user posted image

Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
19.2.2010 10:27:10   
helenav
dskubin

pa dej povej kaj....Porod? je bila Nata;:.))))user posted image user posted image ..kako se je začelo...?user posted image

Firbec..kaj čm

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
19.2.2010 12:15:50   
dskubin
Katera imena ste pa imeli izbrana?Al je skrivnost oziroma se špara za baby nr.4?

O ne ne, smo hotli 3, 3 mamo. Bo kar dovolj user posted image . Če bi Draž bil punčka, bi bil Lana, Diti bi bla Svit, Dane pa Dana (pa imeli smo še za fanta Voranc, temu imenu sta se pa otroka vedno tako nasmejala, da sem ga potem zaradi tega opustila) user posted image

pa dej povej kaj....Porod? je bila Nata;:.))))user posted image user posted image ..kako se je začelo...?user posted image
Firbec..kaj čm

Ah bolelo kot user posted image user posted image Ne, ni bla Nata HB, ker sigurno ne bi tko hitro rodila, bi čakala smeno user posted image Zgledalo je pa tako: sem imela popadke že cel dan, ampak take švoh in neredne. Pol zvečer pa malo bolj močne, ma na kake 15 - 25 minut in smo šli lepo okoli 11ih v posteljo in sva se z user posted image pogovarjala, če bomo šli danes user posted image . Pa me ni pustilo pri miru in so se do 12:30 v momentu zgostili na 8 minut, smo se lepo oblekli in šibali gor, kjer sem imela že popadke na 4-5 minut in bila 3-4 cm odprta. Je bla v smeni Kristina, ma zlata. Sledilo je klistiranje in čakanje tam 1 uro. Gor se je malo umirilo, zato so mi takoj našopali umetne (ker sem hotla takoj rodit, zjutraj je prišla user posted image ). Ampak umetni ful bolj bolijo, kot svoji popadki, tudi v prvo sem imela umetne, v drugo pa samo svoje pa ni primerjave. V glavnem ob 3:30 sem prosila, če me lahko odklopi s ctg-ja, da grem na wc in da bi malo hodila okoli, je rekla prav, bova zbrale eno lepo uro, da te pogledam in je rekla ob 4ih. Tko sem se pol ure šetkala po sobi in smo se z mojim in babico malo hecali (onadva se dobro poznata že iz mladosti) in ob 4ih sem bla odprta 6-7, pol sem ji rekla ob ene 4:15, da me kakat, če me lahko še malo odklopi in je rekla o ne, sej nimaš kaj, bomo kar rodili. Mi je predrla mehur in v 2h popadkih je bil ob 4:40 Dane zunaj. Itak bolelo user posted image , ma šlo je pa hitro in predvsem nisem bila v tej P navajena take prijaznosti user posted image V sosednji sobi je 2 uri pred mano tudi rodila ena v tatretje, obe trpele v tišini, obe brez nikakršnih protibolečinskih sredstevuser posted image . Čeprav zdej, ko je vse mimo, bi kr še enkrat epiduralno. Paše user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
19.2.2010 12:47:55   
thaiss
dskubin lušen porod; kratek a intenzivenuser posted image  Kako to da se nisi odločla za EA, glede na to da si jo (če se ne motim)imela pri prejšnjih porodih??
Kdaj pa odletite???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
19.2.2010 14:04:09   
dskubin
V taprvo sem jo imela ja, zadnje 2,5 ure od 14ih user posted image , v tadrugo jim je uspelo samo vstavit kateter, doze pa ne (niti poskusne), ker sem prej rodila, zdej sem pa upala, da bo tudi tako hitro in se mi ni dalo anestezist-a/ke sredi noči za brez veze ven metat user posted image .

Letimo pa predvidoma konec marca, mormo videt, kako nam bo zalaufalo. Pa da te začetne preglede damo skozi, pri pediatru, ginekologinji, pa Diti sem že naročila na vse pri 3h letih (sistematski in psiholog).

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
19.2.2010 14:46:45   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Diti sem že naročila na vse pri 3h letih (sistematski in psiholog).

jaz sem bila včeraj pri P in vprašala Mojco za sistematski, pa je rekla da pošiljajo vabilauser posted image
A psihologa imajo tudi pri treh letihuser posted image user posted image  kje pa?

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
19.2.2010 15:03:26   
helenav
dskubin bem..je šlo hitro ala...pa prijaznost ful šteje..to pa da boli..pa itak, kaj čmo....to vemo vse...ne poznam nobene ki bi pri tem uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa hočem Epiduralno!!!!!! obvezno,.)))

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
19.2.2010 20:39:50   
dskubin
jaz sem bila včeraj pri P in vprašala Mojco za sistematski, pa je rekla da pošiljajo vabilauser posted image
A psihologa imajo tudi pri treh letihuser posted image user posted image kje pa?

Ja, vem, da drugače oni pošljejo vabilo, samo mi nimamo časa čakat, ker če bo slučajno 14 dni kasneje, nas ne bo več. In sem zato prosila, če lahko nas nekam vtakne vmes. Drugače pa so pri naši P kar pridni in naročajo kar hitro okoli RD (vsaj do sedaj je bilo pri obeh tako). Za psihologa pa ti oni tam rečejo in dobiš vabilo lahko tudi čez kake 2, 3 mesece. Ko dobiš, greš - baje pa ni nujno, če nočeš (eni se ful jezijo, ker otroci nočejo sodelovat, itak, prvič grejo k enei x zdravnici, ki hoče nekaj od njih. No, jaz imam z Dražem dobre izkušnje, je bil ful priden, lahko pa moraš it ponovno, otroci so nepredvidljivi, lahko nočejo sploh ust odpret, samo tega ne moreš prej vedet). Ma meni je blo simpatično, da vidiš, kaj pričakujejo, da naj bi otrok pri 3h znal user posted image Je pa psihologinja Faganeli Irena, eni grejo k njej v Lucijo, ima pa se mi zdi 1x na teden tudi v Kopru, nas je obakrat naročila v Koper (ima ordinacijo pri Bossmanu).

< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.2.2010 20:41:40 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
19.2.2010 22:06:40   
majrim

MELAVERDE..Ma ta amiocinteza ti pove, samo, ali je dnk ok, oziroma kromosomske napake....to kar se je zgodilo tej punci, nevem ali bi ji amiocinteza povedala.....

no,moja nuhalna je tudi bila super,je pa bil dvojni test slab,tako,da sem mogla na amnio in če bi bila še enkrat noseča,bi šla pa čeprav samoplačniškouser posted image
...ampak zanimivo je to,da vsi vidijo napake..pa saj nobena stvar na tem svetu ni 100%...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
19.2.2010 22:08:34   
majrim
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,te je lepo brat dskubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....moramo pridet gor en dan,ko boste od voljeuser posted image user posted image user posted image ...komaj čakam,da ga vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
19.2.2010 22:14:17   
majrim

helena....ni neprijteno...oz. vsak doživlja po svoje...jaz nisem čutla nič in sem prav uživala,ker sem se s primarijem vsaj v miru pogovorilauser posted image user posted image user posted image ...možnost zapletov je minimalna...tako,kot je minimalen procent za slab izvid..in hvala bogu,da je takouser posted image
mela...priporočam,če obstaja količkaj mali sum...če pomisliš,kaj te pol šele čaka ,če je kaj...pa saj sama veš

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
22.2.2010 8:31:37   
zrak
končno ste tako lepo klepetale, da se prav moram tudi jaz malo oglasit..

mela jaz sem tokrat delala NS in tudi dvohormonski test, oboje je bilo ok.. upam, da bo tako tudi ostalo.. Seveda oboje je bilo samoplačniško, skupaj 100 €.

Dskubin.. sos.. ko berem me kar stisne.. Umetni popadki fuuull bolijo, vem ker sem poleg svojih še te fasala.. Sem se pa tudi za Epiduralno odločila.. tako kot prvič, če ne bom vrzdržala, bo kar rekla naj mi jo dajo..

Psihologo pri treh letih - se bojim, da Enei sploh ne bo hotu sodelovat, ker je ful sramežljiv.. mogoče pa preseneti..

Zdaj pa šibnem v KP oddat papirje za porodniško... tokrat jih je polovico manj kot prvič.. samo dva lista...

Naredite si lep dan, ciao

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
22.2.2010 10:21:34   
helenav
majrim glede neprijetnosti sem jaz govorila o horionski bipsiji, AM nisem provala. Pravijo pa vse, ki so imele to biopsije, da ni lepo..malo debelejša igla je in pri temu, ti režejo resice in cca eno minuto šara po trebuhu, da potrže dovolj tkiva...meni je čačkala kar nekaj časa in pol ugotovila, da je še premalo povlekla in je mogla še enkrat notri...tako, da meni je bilo res škifo, pa še ful zadaj nosim in je kar precej daleč mogla ituser posted image ...jz sem samo zobe stiskala in molila boga, da je čimprej mimouser posted image ..

....ampak ok...se potrpi..in če bi mogla še enkrat zbrat bi spet to biopsijo, ker dobiš prej rezultate....

zrak danes se vidimo..komaj čakam..čeprav sem ta vikend tolko hodila, da me vse boli....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
23.2.2010 11:11:01   
asso
Evo še glasek od mene...

Rabim manjšo pavzico, ker že celo jutro urejam neki v excelu in se mi bo od vseh teh številk in besedil zmešalo...
Sem si vzela najprej pavzico za malico... boljše, da ne povem kaj je bilo user posted image Zjutraj sem kuhala polento za kosilo (tisto dolgo 45 min - zato že zjutraj) in si seveda en kos prinesla v službo... skupaj z mlekom mi je njami njami... no tudi palačinke sem zjutraj pekla...

No, kaj čem povedat... punci raseta... delata sive lase in vedno bolj me "mrazi", ker se bliža šola user posted image user posted image user posted image
No, v petek gremo na en krajši smučarski dopustek v KG, da vsi štirje malo uživamo, ne samo jaz in dragi :)
V službi gužvaaaa jaz pa razmišljam samo o dopustih, ki seveda ne bo vse zneslo kar bi... finančno ne gre pa tudi dopusta nimam glih na pretek :)

Dskubin, lepo slišat, da ste v redu in da ste se nekako ulavfali...

Helena tudi zate je lepo slišat. Dobrih novičk itak nikoli ni dovolj.

No, zdej pa vas pozdravim in "veselo" na delo :)

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
2.3.2010 21:43:33   
Sibil_
Čer!

Ben, ok da imamo vse nekaj za delat, ma od prejšnejga meseca nismo nič pisale?Sramota noo....user posted image

Anyway, jaz čakam sestro da rodi, ampak tale Tom se pusti čakat dio buh......me prav zanima kdaj bo piskal mobi, hehe.user posted image

Drugače je pa Lukas buban, ima oba ušeska vneta, itak AB. Bova doma ta teden, se bova cartala, sej mi bo pasalo v bistvu....user posted image

Niočko vsem,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
12.3.2010 11:33:48   
dskubin
Če katera pozna koga, ki rabi varstvo v Kopru od septembra naprej, imam kontakt, ki to nudi v stanovanjski hiši z večjo ograjeno “zeleno” okolico in domačimi živali, nad Hiper-marketom Mercator na Dolinski cesti v Kopru. Več v ZS.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.3.2010 11:41:30 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
17.3.2010 9:07:21   
dskubin
Dobro jutro pupe!

Tudi mi smo dali RD skozi, v nedeljo smo imeli polno hišo prijateljčkov. No, je tokrat minilo brez bolezni, ampak ustnico smo si vseeno uspeli prebit, pa je mamici hitro uspelo ustavit slap krvi in potolažit slavljenko :D

user posted image

Tole je pa tortica, bolje rečeno tortelona, ker je imela krepko čez 5 kil, ki sem jo uspela spacat :)

user posted image

Pa evo, da vam pokažem še našega juniorja, da ne boste mislile, da ga skrivamo, med čebričkanjem:

user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!