Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 10:15:59
|
|
|
|
asso
|
Čestieke vsem štirim tudi z naše strani
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 10:20:07
|
|
|
|
thaiss
|
.
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 10:25:58
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss . ?????????????????????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 13:18:52
|
|
|
|
NAVT
|
Bravo dskubin in bravo mali veliki Dane! Ja, RR poskrbi, da se ne polenimo! Ko se bomo navadile, bo pa spet sprememba. Thaiss, kako je bilo na govorilnih? Mi moramo malo spodbujat k samoobuvanju, ker sta obe nezainteresirani, da bi to počeli sami. Pa malo jih bomo začeli ločevati, se namreč sploh ne vklapljata v družbo. Zadnjič, ko je bila samo Brina v vrtcu, je Taja (sošolka) vprašala Kje je pa druga taka?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 13:23:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss . ????????????????????? ah nič...sem se premislila
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 13:30:40
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Thaiss, kako je bilo na govorilnih? Mi moramo malo spodbujat k samoobuvanju, ker sta obe nezainteresirani, da bi to počeli sami. Pa malo jih bomo začeli ločevati, se namreč sploh ne vklapljata v družbo. Zadnjič, ko je bila samo Brina v vrtcu, je Taja (sošolka) vprašala Kje je pa druga taka? vse uredu, zelo samostojen....vse kar doma ne zna, v vrtcu zna ni kej dosti zainteresiran za igro z otroki, ga morajo malo spodbujat, ker on bi z N&P&J pospravljal, šel kuhat kavo in se z njimi igral Kje je pa druga taka Faca Taja!!! Matia pa reče: Ne naša Neža ampak una od dvojčic...ali pridejo dvojčice??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 15:10:56
|
|
|
|
melaverde
|
Živijo! sem že mislila da so me odklopili ker nikakor nisem našla vhoda :-( najprej lep pozdrav vsem.... dskubin, iskrene čestitke in najlepše želje z našega hriba !!!!!!
< Sporočilo je popravil melaverde -- 12.2.2010 15:11:11 >
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 15:13:25
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav 26. 1 sem prestala horionsko biopsijo..prav nič prijetna izkušnja... in sedaj čakam na rezultate. V torek bo 14 dni od posega in praVijo, da če te v tem času nič ne pokličejo so rezultati ok.... ŠPERJAMO... izrazla sem tudi željo, naj mi ne povejo spola in upam, da me bodo upoštevali... sklepam da te niso klicali??? super
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.2.2010 17:08:55
|
|
|
|
zrak
|
dskubin.... wow 56 cm... pravi velik možek... čestitke tudi z naše strani... Počasi me že panika daje.. še slaba dva meseca pa smo tudi mi na vrsti.. Helena..kot zgleda smo dobro džali pesti... Pris nas je za zdaj vse ok.. Enei je v vrtcu super, doma pa imamo počasi borbe odraščanja, uveljavljanja.... vsem lepe pozdravčke..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.2.2010 20:15:29
|
|
|
|
n€na
|
ojla!!!! Najprej Dskubin ČESTITKE ZA NOVEGA ČLANA V DRUŽINI... Želim ti veliko cartanja in veliko prespanih noči Moram vam pa povedat, da midve z Zalo res, ampak res uživava v Savinjski pri babici in dediju...danes se nama je pridružil ša tata ...jaz sem po dveh letih končno spet stopila na smučke in kar nisem mogla verjet, da nisem pozabla, kako se smuča ..Zala je pa bila tačas pri svakinji in njenih otrocih in me ni niti malo pogrešala....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.2.2010 20:16:53
|
|
|
|
majrim
|
... dskubin....... še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu Daneta ....ne joči Peter je bil vajin navdih??' ---ma da vidite punce,kako je to lepo bitje ....človek bi ga kar stiskal in lupčkal....verjetno sem taka,ker ga ne morem imet....pol bi kar vsakega samo lupčkala in stiskala..komaj čakam,da se vidimo dskubin .... je pa ratala prava tišina tuki....nekam lene ste ratale ...drugače pa pri nas vse ok...zdravi ,veseli in zaljubljeni ...da ne govorim o tem,da š najbolj najmlajši ...pa še užali se,če ne sedi zraven marožota
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.2.2010 22:35:18
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ....ne joči Peter je bil vajin navdih??' Ne joči Peter torej ni edinim navdih
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.2.2010 8:14:12
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!!! Evo mene spet na delovnem mestu..... Vikend je ultra super uspel...B in Zala pa še danes uživata skupaj doma ...js bi tudi bla doma ampak nekdo mora delat, da drugi lahko uživajo Sem pa jaz imela ta teden tudi pregled pri G in me je zaradi dveh zaporednih SS-jev poslala v bolnico na neke preiskave....in po preiskavah bova dobila, upam vsaj, zeleno luč, da poskusiva znova helenav...kako je?? jaz še kar stiskam pesti majrim....maš prav ja, res smo ratale lene....vse smo na šihtu in potem ni časa za čvek...lahko bi se pa spet vse skupaj dobile in šle malo okoli z našimi škrati ali pa same...zvečer na babji čvek
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.2.2010 8:35:26
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro midva z M sva danes doma, ker je njegov prehlad kar močen, nos zabasan, učke se mu solzijo... danes se bova še nalivala s fiziološko, če bo vredu gre jutri v vrtec, itak sem ostala doma samo zato, da lahko na veliko pucamo nos. n€na bravo za mini počitnice zdravi ,veseli in zaljubljeni ...da ne govorim o tem,da š najbolj najmlajši ...pa še užali se,če ne sedi zraven marožota ajej kaj še bo čez 10let, če je že zdej tako opasna .....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.2.2010 9:30:58
|
|
|
|
n€na
|
Matia
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.2.2010 14:08:57
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav moj firbec ni vzdržal...sem klicala v ljubljano in IMAM ZDRAVEGA OTROKA!!!!!!!!!!! [ Lepa novica :)
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.2.2010 15:08:15
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav moj firbec ni vzdržal...sem klicala v ljubljano in IMAM ZDRAVEGA OTROKA!!!!!!!!!!! thaiss čimprej se pozdravite!! čestitke, sej smo vedle da bo vse OK!!! Uživaj Matia je super, sva porabila danes 7dl fiziološke, sej bi je še več, ampak moram do lekarne. Sva šla do P in je vse okej, samo prehlad tako da
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.2.2010 20:30:26
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav moj firbec ni vzdržal...sem klicala v ljubljano in IMAM ZDRAVEGA OTROKA!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.2.2010 10:48:18
|
|
|
|
melaverde
|
helenav, res zelo lepa novička!! zdaj pa uživaj s polno paro... si mogoče kje zasledila (če je bilo kje navedeno) koliko stane tak pregled če greš samoplačniško??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.2.2010 12:52:00
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde helenav, res zelo lepa novička!! zdaj pa uživaj s polno paro... si mogoče kje zasledila (če je bilo kje navedeno) koliko stane tak pregled če greš samoplačniško?? http://www.noseca.com/cenik.html
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.2.2010 11:33:56
|
|
|
|
Sibil_
|
Dan! Dskubin čestitke, Helenav tudi za vas sem prav vesela, kaj spola ne boste vprašali? Jaz sem doma, nam je Lukas prinesel neko trebušno virozo in smo obležali, no fantje so ok jaz pa še danes preživljam čas na wc-ju. Sploh ni prijetno, da ne govorim o temu, da nisem v času pusta pojedla niti enega samega samcatega krofa. Stanovanje napreduje, drug teden začnejo polagat ploščice in parket, potem še ena roka barve in pohištvo in se selimo...joj komaj čakam. Za barve sem se kar odločila po navdihu, otroški bosta pol rumeni pol modri-dve steni taki dve taki, dnevna bo rdeče-siva, hodnik bo moder, spalnica zelenkasta, kuhinja z jedilnico pa mal na oranžno-rumeno.Bom poslikala ko bo končano. Grem še malo ležat, uživajte pa pišite kaj! LP, Sibil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.2.2010 20:37:49
|
|
|
|
majrim
|
sibil......kam se pa seliš???
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.2.2010 8:08:01
|
|
|
|
zrak
|
Helena juuupiiiddduuu... je moglo bit tako nič drugače, toliko ki smo pesti držale , pa kaka molitvica je tudi vmes padla... Tam zgoraj so nas meli poln kufer že.... ... Kje pa si bila včeraj..?? Je blo prav opasno ... sem skoraj predihavala popadke Thaiss 7 dc???? Pa se ti je pustil zlivat toliko fiziološke???? Sibil... lepo da si tako navdušena.. Mi tudi zaključujemo par stvari.. kot je Eneieva sobica, sobica od , pa barvanje, pa prizidki...itd.. prav štufa sem že tega in rabim malo mira..sej ko bo čas za mir, pa bo končno prišel še Majrim
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.2.2010 8:56:49
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss 7 dc???? Pa se ti je pustil zlivat toliko fiziološke???? zrak -7dc je bilo samo do 15ure, do večera je dobil še tri deci sigurno. Od ponedeljka sem porabla 3 litre fiziološke Matia pa se nič ne buni, ker že od vedno ni pardona pri pucanju nosa, pa se je navadu. Jaz je ne zlivam v nos, ampak z brizgo 20ml špricnem v nosnico in na drugi strani priteče ven. v torek zjutraj je imel tako zabasan nos, da smo kar z BabyVacom povlekli ven. Danes zjutraj je spet vprašal naj mu nos s sesalcem spucam sibil- super, ste že na finishu!!!! za zdravje
< Sporočilo je popravil thaiss -- 18.2.2010 8:57:45 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
spanjetailorob kateri uri hodijo vaši otroci spat?ob 19h (
15%)
ob 20h (
42%)
ob 21h (
29%)
0b 22h (
8%)
ob 23h (
3%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 453Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!