dskubin
|
Kako zatišje babe... Mi smo vsi fajn na Otoku, volitve so mimo, še kak teden bo pestro, pol pa bomo spet normalno lahko kaj pogledali na TV , no, sej ne, da mam čas . Drgač raziskujemo okoli po bližnji okolici, domotožja še ni - vse kar pogrešam, je kakšna stopinja več. Še dobro, da sem večino poletnih stvari kar doma pustila, baje so imeli v lanskem poletju tu celo 2 dneva, ko je šlo čez 25 Čeprav sem doma, sem kar polno zaposlena z vsemi 3 mulčki, s tem, da sta taprvadva oba v fazi trme, odgovarjanja in preizkušanja mej, tko da je kakšen dan res pestro. Popoldan gremo vsi ven do večerje, pol še pripravim kaj za naslednji dan, če mi slučajno uspe, drgač pa kar dol padem hmal za otroci. Slike? Kartica polna, pa jih ne morem dol spravt, k je čitalc crknu in smo v nabavi novega, sam pr nas to traaaja, kabel pa imam s sabo za brez veze, ker je cd s programom za snemanje ostal doma. Jaz pa sem naivno mislila, da to prštekaš, pa preložiš slike - nope. Ma svašta, doldat se ga pa ne da, oz. morš še enkrat plačat D&D sta v vrtcu samo 2,5 ure po kosilu, tko da smo ukinli popoldansko spanje med tednom, sta pa zato malo bolj sitna zvečer, pa gresta malo, ampak malo prej spat. Gresta pa zaenkrat rada v vrtec, se nič ne upirata in pritožujeta, pa začela sta že počasi prinašat kakšne besede domov Spoznali smo že ogromno novih ljudi z vsega sveta in trudim se čimprej spravit v družbo, da pridemo do koristnih informacij o šolah, zdravstvu,.. iz prve roke. Včasih je dan kar prekratek za vse, kar bi radi postorili. Se še kaj oglasim...