asso
|
Dan.... naj dam še malo od mene glas No, nič kaj novega... v tem obdobju sem tudi jaz z Nastio opravila sistematski pred šolo vključno s cepljenjem... vse v redu, kri super (hemoglobin 151 ) edino kar je pod vprašajem je vid. Je gledala tiste "grabljice" - gor, dol, levo, desno in tiste mičkene je rekla, da ne vidi Čez en mesec imamo revakcinacijo in bodo takrat še enkrat pogledali. Če ne bo vidla bo pač šla še na pregled okulistu... sicer ona se veseli morebitnih očal Pa tudi za pleničke (čez noč je še vedno plenička mokra) je rekla, da bi bila ura, da neha... tako, da bomo šli pogledat vodo in UZ ledvic in če je vse OK ji bomo pač dajali tablete ali ne vem kaka oblika je tega "hormona", ki uravnava ledvice ponoči... sicer nič kaj takega. Pri Tarin pa smo pri zobozdravnici prebili led in upam, da naslednjič bo tudi pridna in lepo odprla usta. Namreč drugič ko smo bili in je vidla, da Nastii vrta ni hotela sploh odpreti ust, čeprav je nujno petica za malo popravit, ker je črna kot dimnik in včasih joka, da jo boli. Zdej na zadnje ko smo bili, pa je, sicer malo s težavo, odprla usta in pustila tudi, da ji malo "očisti" Upam, da bo tako naprej, ker nima glih lepe zobe, da ne bi potrebovala zobarce. Končno ja, so daljši dnevi No, še malo toplega naj bo in lepša vremena pa bo super, ker to je da gorje... jaz sem vedno bolj "bolna", no grlo me boli že en teden in po dveh dneh brez bolečega me je spet začelo bolet Pa da ne govorim o vnetju oči, ki se mi zdej že tretjič počasi ponavlja Katastrofa... Lepo se imejte in uživajte v sončnih dneh, kar jih je
< Sporočilo je popravil asso -- 23.3.2010 11:27:03 >