Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 9:41:06
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Jaz si temperature več ne merim. Sem pa v prvih dneh po ET imela vročine 37 stopinj in to cel dan. Sedaj pa je normalno 36,7 že kar en čas. Drugače pa me prsi več čisto nič ne bolijo in tudi trebuha nimam napetega. No, jaz pa za spremembo se moram siliti s hrano in mi je tudi slabo. Ves čas imam občutek slabosti. Moram pa priznati da me res ima da bi delala test - vendar še ne bom. l.p. m.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 9:44:16
|
|
|
|
šopka
|
mene tudi drži da delam test... pa ne vem še...najraje bi da končam to sranje od čakanja..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 10:00:19
|
|
|
|
suzi74
|
Dobro jutro šopka vrtnica pupe in ostale! Tudi pri meni enkrat špika, enkrat zaboli spodaj v trebuhu....enkrat več sluzi enkrat manj....prsa tako tako....trebuh ima pa zjutraj malo napihnjen zvečer pa sem kot balon-v šestem mesecu-zjutaj ko se zbudim pa spet nič..... jaz sem za vami dva-tri dni in živčki so danes manj napeti-sicer smo pa šele dopoldan. Kaj kej delate sedaj ko ste doma na bolniški?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 10:03:41
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 Kaj kej delate sedaj ko ste doma na bolniški? npr. jaz lezim, tipkam po PCju, gledam TV, cvekam po telefonu :)
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 10:04:17
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Uživam v tem času in imam čas za sebe Drugače pa se zjutraj zbudim, si vstavim utrogestan, za pol ure še poležim da mi vse ne steče ven takoj, potem počasi zajtrk, malo za računalnik da z vami klepetam, malo na sprehod - na svež zrak, malce postorim po stanovanju, vendra nič težkega ne zdigujem, kuham kosilo, mogoče malo likam, knjigo berem,... skratka se kar zaposlim. No to je moj delovnik v tem času No, pa da ne pozabim, vsake toliko časa grem na wc in preverim če je še belina l.p. m.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 10:08:11
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro jst se pa zadnje dneve pocutim kot da bi bila v meni.na momente me zebe na momente mi je full vroce.drgac sem pa super
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 10:09:43
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 dobro jutro jst se pa zadnje dneve pocutim kot da bi bila v meni.na momente me zebe na momente mi je full vroce.drgac sem pa super tudi jaz imam tako - in ponavadi sem imela tako preden ko sem dobila
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 10:36:33
|
|
|
|
suzi74
|
buska -ojla-Oprosti-tebe sem pozabila prej posebej pozdravit-sem šele zdaj prebrala (za nazaj) da imava na isti dan test kam hodiš ti- v Postojno? Jaz dopoldan tudi tipkam pilota, pa malo računalnik-čez vikend sem malo urejala slikice iz fotoaparata-mi je prišel prav čas-saj nimam nič urejenega že nekaj mesecev-če že ne kakšno leto...Sem mislila da bom lajko prebrala kakšno knjigo-pa ne gre...skuham kosilo...na sprehod si ne upam, da ne bi kdo kaj iz službe imel za povedat-a če gremo na sprehod je to OK v zvezi s kakšno komisijo? al mogoče kompliciram?-ja glede tega mi ni vseeno. Enkrat v prejšnjem postopku sem šla na sprehod in me je videla sodelavka in takoj povedala šefu in sem jih poslušala o izkoriščanju zdravstva...in da imam veze za bolniško...pa sem zdaj ko pribita doma in malo potrpim....pa tako lepo sončece je bilo zadnje dneve...da ne bo spet treba neumnosti poslušat
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 10:38:25
|
|
|
|
suzi74
|
Popoldan pa pride hčerkica domov iz vrtca pa mi gre hitreje čas mimo....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 10:44:52
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Suzi74 - glede bolniške in sprehoda. Jaz sem moji zdravnici povedala zakaj sem na bolniškem in razlog katerega je napisala za odprtje bolniškega lista je zraven tega kar vse damo skoz za umetno oploditev tudi stres v službi. Tako da kot priporočilo je napisala zraven tega sprehod v naravo. No, pri meni je tako, da v službi vedo zakaj me ni v službo (na srečo imam dober kolektiv) in vedo da ne bom cele dneve stanovanju - da bom tudi zunaj na sprehodu in to pomeni, da ne bom si čistila avta, delala na vrtu,.. temveč res na sprehodu in na zraku. Je pa res verjetno v kakem kolektivu delaš. l.p. m.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:02:31
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce, se vam pridružujem. 3.3 so naju dali na čakalno listo v mb (Vlaisavljević), danes sva dobila pošto, da imava razgovor 23.03, in postopek v mesecu aprilu, ravno na moj 30. rojstni dan!!!! Sem tako vesela. Za nama so 3 neuspeli postopki v Ljubljani, tako da se tega zelo veseliva. Hvala in LP.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:06:38
|
|
|
|
Urshy78
|
Sandolina, 12. dan po ET ti test že zanesljivo pokaže pravilno, tako da ti lahko kar čestitam kupi si pa danes še CB, jaz sem si ga, ker BC mini kar nisem mogla verjeti, pa čeprav mi je pokazalo dve močni črtici glede bete: kar je vrednost nad 40, pomeni nosečnost. če boš imela beto okoli 1000, bo to lep rezultat. za primerjavo, jaz sem jo imela 1332. BEBIII, jaz nimam nobenih znakcov, edino bolj pogosto lulam pa zvečer ob pol devetih že spim kako si ti? počasi se bo treba pripraviti na nov boj in bom ful držala pesti, da bo tokrat uspešen jona klara, kje se skrivaš? kako si preživela prvo špikico??
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:09:07
|
|
|
|
Buska
|
buska -ojla-Oprosti-tebe sem pozabila prej posebej pozdravit-sem šele zdaj prebrala (za nazaj) da imava na isti dan test kam hodiš ti- v Postojno? tudi v PO, potem, pa smo se verjetno srecale tko, da bomo na isti dan trepetale a je, al ni ... sam jst verjamem, da je meni kar se bolniske in izhodov tice nimam tezav, sefu sem povedala in je rekel, da bi rad, da me 2 leti ne vidi vec .... in je tudi sam rekel, da ce bom imela kake tezave glede tega, da mu naj takoj javim ...tko, da ....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:10:21
|
|
|
|
Buska
|
suzi74, kdaj pa si bila v cet na ET. jst sm sla tam okrog 9. noter?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:13:30
|
|
|
|
mojškra
|
SANDOLINA- da boš bolj prepričana si kupi CB, saj ga lahko delaš 4 dni pred pričakovano menstruacijo. Si pa itak naša nova . Glede bete- tako kot je povedala Urshy- za primerjavo sem jo jaz imela 2034, ne vem ali to pomeni, da sta se oba obdržala, bomo videli na ultrazvoku. Držim pesti zate . Urshy- dober si se ti to zmenila, pa to je že čez 3 dni. Da bi potlej vse poročaš. Kako si drugače? Si vredu v službi?. Jaz grem v četrtek kar v službo, imamo ocenjevanje, da me šef oceni (brez ocene ni napredovanja) . MATEJA33- ti je še . Meni ni. Jaz sem samo lačna in zeloooo žejna. PUNCE VSEM DRŽIM PESTI IN ČIMPREJ NALULAJTE PLUSEK
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:14:00
|
|
|
|
suzi74
|
vrtnica- hvala - a tebi je prav v karton napisala sedaj ko si na čakanju testa?-a si sama prosila-ali ti je ona povedala....ja glede tega bi bila bolj mirna mateja_goljev - vesela sem zate - naj ti tvoje letošnje okroglo leto prinese za novoletno darilo tudi eno jokajočo nežno štručko !
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:29:48
|
|
|
|
suzi74
|
Buska - jaz sm bila na ET v četrtek tudi okoli 9 ure-verjetno smo bile skupaj v čakalnici.... kdaj si pa imela punkcijo?-jaz v torek tudi ob deveti. Vrtnica in Buska Glede sprehodov se bom pozanimala pri zdravnici. Če bo pa plusek-in vem da bodo v marcu kar padali debeli in močni vsem nam-bom poklicala šefa pa se z njim pomenila-da mu ne bodo sodelavke spet po glavi "skakale". Pred postopkom sem se z njim pogovorila in je tudi meni rekel, da si zame želi da me ne bi bilo nazaj dve leti...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:32:28
|
|
|
|
Buska
|
suzi74: punkcijo sem imela v pon .. jaz sem bila tista z blond lasmi v copu. sedela sma pa na srednjih stolih :) ... pa ti?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:40:09
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 vrtnica- hvala - a tebi je prav v karton napisala sedaj ko si na čakanju testa?-a si sama prosila-ali ti je ona povedala....ja glede tega bi bila bolj mirna Ma moram priznati da imam super osebno zdravnico - kar se tega tiče. Predložila sem ji vse papirje, kopije od GKLJ katere je vse vložila v mojo kartoteko in mi rekla, da če se dobro počutim in glede na to da čakam na "rezultate" je dobro da se malo sprehodim na svežem zraku in da nisem cele dneve doma. Če pa imam stresno službo, pa je brez pomena iti v službo, ker je že sam ta postopek, to čakanje dovolj stresno in si naj lepo vzamem čas za sebe in da si ne bom kdaj kaj očitala. No, tak pogovor sve imele. In nekaj takega je tudi napisala v kartoteko ko mi je odprla bolniški list. l.p. m
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:48:57
|
|
|
|
mateja33
|
mojškra-dans mi ni blo slabo,sam me neki križ boli pa jem tud kr naprej, pa lulam non stop.uspodi sm neki napihjena ne vem ka je dej to,kdaj bo 23 da vidim kok pa kej .............to čakaje ubija
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 11:54:09
|
|
|
|
suzi74
|
Buska - midva sva prišla malo pred deveto, a ker je bila noter gužva sva bila nekaj časa zunaj na stolih-potem sva se pa vsedla tudi midva na srednje stole-verjetno si bila ti takrat noter-jaz sem imela tako potrol zeleno majco pa rutko Vrtnica -vidim da imaš reš fajn zdravnico!!To je res še en dodaten balazam za naše občutljive dušice. Moj osebni nič ne komplicira-vendar pa ni nič kaj zgovoren-če kaj vprašaš ti pove-če ne pa sam pove dejstva. Papirje mi je nesel kar mož....ima veliko stopnic do ordinacije pa me je možek malo prišparal.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 12:22:34
|
|
|
|
šopka
|
pri meni se zgleda začenja začetek konca. jokam in tulim že pol ure odkar sem na hlačkah zagledala drobno rjavo pikico. dvakrat me je zdaj že v križu zabolelo polna sem mozoljev tak da mislim da to je to.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 12:27:20
|
|
|
|
sonček33
|
šopka, ne obupaj prehitro. Rjav izcedek je pogost. Drži se. Jaz pa držim pesti.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 12:34:33
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Šopka - ne obupaj prehitro. Kot ti je napisala sonček33 da je pogost rjav izcedek. A si ti mogoče vstavljaš Utrogestan? Mogoče je kaj od tega priteklo ven in je čudne barve. Drugače pa poskusi napraviti test da boš bolj mirna ali pa greš na krvnega že prej. Drži se!!!! in ne obupaj!!! Navijam zate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.