![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:30:07
|
|
|
|
Ulla80
|
ma ja, jst sem res že kr pozabla, bi šla kr takuj rodit, če bi mela kej hec... sam je res blo kruto, sploh zato k je tak šopalo...noro....sem doma bolj dolgo mečkala in ko sem tja prišla, so cel halo nagnali, da bo kar....se mi je čist čudno zdelo, a so zmešani al kva, sej pa sem že enkrat rodila pa vem da ne gre to kr...a oni bojo men govoril pa popadki še niso bli tko hudi, sej pogosti so bli, sam boleči ne tko...pol mi je pa mehur predrla, je pa začel v momentu tak sekat, da sm misla da me bo kar tist moment pobralo..da to pa ni šans da preživim, ne glede na to kok zaj.... sem drgač v eni urci je blo konc, bi blo še prej, pa je mel mali miljonkrat ovito popkovino po celem telesu in nikakor šel ven so me tud kr fejst prerezali.... ah ja, sej ni blo tolk hudo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:31:15
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, dej povej no, a test je mel dve prekrižani črti?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:31:39
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sicer je pa tko...že takoj ko ena napiše drugi, da ima ZS....študiram, le kaj se spet menjo...pa kake skrivnosti si delijo, jst bi tud rada vedla a dej no a veš da sem prej prav hotla napisat, da ti je marta uslugo nardila, ko je povedala, kaj si dopisujeva
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:31:47
|
|
|
|
sonček33
|
ja plohca, rojevanje ni zabava, ampak trdo delo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:33:38
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja plohca, rojevanje ni zabava, ampak trdo delo sam res pa čist mi je blo bedno, k je tam zravn bla ena, k so ji dal umetne popadke in je najprej lepo tam ležala pa debatirala s svojim, pol k so ji popadki prjel, je trikrat mal zajamrala in rodila 15 min ni blo vse skup, WTF, jst sm se pa matrala k živau....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:38:14
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sicer je pa tko...že takoj ko ena napiše drugi, da ima ZS....študiram, le kaj se spet menjo...pa kake skrivnosti si delijo, jst bi tud rada vedla a dej no a veš da sem prej prav hotla napisat, da ti je marta uslugo nardila, ko je povedala, kaj si dopisujeva khurde, kaj zdaj?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:38:54
|
|
|
|
farfala
|
ulla a prideš ti v torek kaj v MB?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:39:26
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 tjaša in je bila "proti", ker to kao sploh ni tok zelo lep ime tjaša je super lepo ime naša bi bila ajda
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:41:18
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja plohca, rojevanje ni zabava, ampak trdo delo hvala sonček, da si me prizemljila khurde: ne izivej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:41:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja plohca, rojevanje ni zabava, ampak trdo delo Jaz sem dolgo govorila, da ni šans da grem še kdaj. Ampak me je itak G potolažla, da res ni šans in da bo naslednjič dogovorjen carski (tokrat je bil urgentni - po 8 urah popadkov, od tega 5 ur tiščancev na minuto pa malo umetnih pa vakuum...se je zagozdil 2 cm pred "izhodom" ). Ma nimam ravno nizkega praga bolečine, ampak pri porodu sem padla skup od bolečine in utrujenosti. Tak če že lih sprašuješ o teh zadevah Plohca sem pa izkoristila priložnost in se še mal skašljala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:43:40
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: barba naš Tine bi bil pa verjetn Zala porod v drugo - bolj boleč, vendar krajši, veliko več šivov k je bla večja raztrganina ... Ploha pa te nimam namena strašit kolk časa je trajov 1 porod in kolk drugi?? prvi 3,5 ure, drugi 2 ure ... v prvo 3 šivi, v drugo je reku dr, da rajš ne pove k če bi blo še mal bi blo do črevesa ..mi je Urh razložu, da je drugi otrok navadno večji kot prvi sploh če je v drugo fantek .. pr nas je to kar držal, sploh pri obsegu glave .. Meta 36 cm, Tine 39 cm pa ne strašiš me, ker že v prvo sem brala od super duper porodov in do strahotnih zgodb, da sem bil apripravljena na vse, končalo se je pa super... no, sam da te ne strašim ... mene ni blo nikol strah rodit k se s tem sploh nisem obremenjevala khurde - itak k sem zadnjo plačo vidla me je skor kap, en teden bolniške, en teden dopusta ... plača poden .... rajš mal stisnem pa pol ke gresta spat delam in mam vse narejen ... pr lači pa za te dni k delam doma nimam plačanga prevoza, malica mi pa pripada ... tko, da je čist OK
< Sporočilo je popravil barba -- 16.3.2010 21:47:15 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:44:33
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: a tk je pol blo...sam a loh še huj bolijo kot že sicer...ker jest sem med popadki spala in se spovnem popadkov sam takrat ko so mi CTG delal...voda mi je pa čist na konc "spontano" odtekla, tak da teh res hudih nism tolk močno čutila, ker sem bila polna adrenalina, počutla sem se kot da loh na everest pridem....no copate si pa nism mogla obut...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:46:10
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja plohca, rojevanje ni zabava, ampak trdo delo Jaz sem dolgo govorila, da ni šans da grem še kdaj. Ampak me je itak G potolažla, da res ni šans in da bo naslednjič dogovorjen carski (tokrat je bil urgentni - po 8 urah popadkov, od tega 5 ur tiščancev na minuto pa malo umetnih pa vakuum...se je zagozdil 2 cm pred "izhodom" ). Ma nimam ravno nizkega praga bolečine, ampak pri porodu sem padla skup od bolečine in utrujenosti. Tak če že lih sprašuješ o teh zadevah Plohca sem pa izkoristila priložnost in se še mal skašljala. uf ti se kr izpovej...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:47:53
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: barba naš Tine bi bil pa verjetn Zala porod v drugo - bolj boleč, vendar krajši, veliko več šivov k je bla večja raztrganina ... Ploha pa te nimam namena strašit kolk časa je trajov 1 porod in kolk drugi?? prvi 3,5 ure, drugi 2 ure ... v prvo 3 šivi, v drugo je reku dr, da rajš ne pove k če bi blo še mal bi blo do črevesa ..mi je Urh razložu, da je drugi otrok navadno večji kot prvi sploh če je v drugo fantek .. pr nas je to kar držal, sploh pri obsegu glave .. Meta 36 cm, Tine 39 cm pa ne strašiš me, ker že v prvo sem brala od super duper porodov in do strahotnih zgodb, da sem bil apripravljena na vse, končalo se je pa super... no, sam da te ne strašim ... mene ni blo nikol strah rodit k se s tem sploh nisem obremenjevala želim si, da bi bila zdej spet punca... občutek imam da bo punca... no zdej, zdej me je pa strah (hecam se, kao) aja poroda me je pa že odkar vem kje to ven pride, strah, tko da nima veze
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:49:35
|
|
|
|
barba
|
Ploha - no pol bo pa punca ... mene občutek ni izdal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:50:26
|
|
|
|
marta82
|
Khurde zs. Zdaj ti pa ne bom več tu pisala...vsake tolko poglej če ti pismo gor skače ok?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:52:24
|
|
|
|
sonček33
|
khurde je izmaglila, al je pa šla lulat ... na palčko
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:53:46
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde je izmaglila, al je pa šla lulat ... na palčko upam, da lulat na palčko sam more s prvim jutranjim urinom
< Sporočilo je popravil Ploha -- 16.3.2010 21:54:46 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:54:15
|
|
|
|
farfala
|
joj, zdaj sem šele skapirala - barba ima meto in tineta in ploha bo mogoče tud imela tineta, meto pa že ima . Finta
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:54:52
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde je izmaglila, al je pa šla lulat ... na palčko upam, da lulat na palčko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:55:07
|
|
|
|
sonček33
|
farfala, ja dobro jutro hec
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:55:39
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala joj, zdaj sem šele skapirala - barba ima meto in tineta in ploha bo mogoče tud imela tineta, meto pa že ima . Finta zdej si me pa reees nasmejala, faca
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:56:35
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 farfala, ja dobro jutro hec morgen
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:57:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
plohca, sem povedala prvič pesmica, drugič grozljivka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 21:57:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 farfala, ja dobro jutro hec Farfala ne skrbi, da imaš edina dolgo lajtngo...meni je tudi komaj pred kratkim potegnilo.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.