|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
13.3.2010 22:35:59   
bcljka

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamouser posted image /user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image  markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image   mamimo, 2user posted image , user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image Majček28, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted image , 1 user posted image , user posted image

14.06.2010

user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , 1user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image  
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted image , 1user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , 1user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 84 user posted image z 85 user posted image na poti

20x  user posted image
15x  user posted image
50x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.3.2010 22:36:52   
bcljka

user posted image

user posted image  

16.03.2010

nikcaa - pregled

17.03.2010
milabe - pregled
innes4 - pregled/inekcija Rh-
krtkova - pregled
bejbika81 - 3D

18.03.2010
bcljka - pregled
tukaj - pregled

23.03.2010
naraščaj - 3D
tina2806 - pregled
Štajerka26 - pregled
ziva1 - pregled
RAKICA1 - pregled

24.03.2010
naraščaj - pregled
nikita - pregled

25.3.2010
pik ipoki - pregled
ivy@ - pregled/inekcija Rh-

29.03.2010
Bonnie_RR - pregled

30.3.2010
misar - pregled
Zoja83 - pregled

31.3.2010
nikcaa - 3D
rendi - pregled

2.4.2010
dvojčica6 - pregled

6.4.2010

bubika26 - pregled
Maxica - pregled
nikri - 3D
strelka81 - pregled

7.4.2010
rendi - 3D
annie - pregled

9.4.2010
nikri - pregled

12.4.2010
Aninchy - pregled

14.4.2010
gajka -pregled

< Sporočilo je popravil bcljka -- 13.3.2010 22:37:11 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
14.3.2010 8:21:45   
meymey
Najprej petkova pohorska omletaaaaa!
user posted image

Potem pa še slikca naših novih sostanovalcev...user posted image
user posted image

Aja pa še eno jutranjo user posted image častim!!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
14.3.2010 8:38:39   
milabe
js sem tud že omenila izcedke, zdej me pa skrbi ker sem otečena spodaj user posted image pa seveda izcedek je vsakodnevni, redek, ni gost... že 3 dni je zatečeno in ne vem a naj grem kr jutri G al naj počakam na sredo ko imam pregled....

Drugače pa včeraj sem dobila voziček, in ga z mojim občodujema, kar sred dnevne stoji, in mislim da bo tam do junija, da ga bojo vsi lahk vidli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
14.3.2010 9:59:11   
Bonnie_RR
Zdravo, user posted image !

Se že vidi, da bo danes lep in sončen dan. Super! user posted image

Midva sva bila včeraj zvečer v kinu (btw film Zlovešči otok user posted image - kr neki) s kolegoma, še prej sva pa midve s kolegico malo trgovine prečekirali, moški del je šel pa ta čas seveda na pijačo. user posted image

Danes greva po tamalega in na kosilo, potem pa malo po obiskih in na kakšen fajn sprehod.

Aktualne teme...

izcedki... Ja, je povečan, ampak nobenih "čudnih" barv. V mojem primeru je bilo še bolj od začetka tako, da je vsak drugačen izcedek (rjav, rdeč, roza barve nisem zasledila) pomenil težave. Js bi verjetno ob vsakem drugačnem izcedku vsaj poklicala G za mnenje.

bunda... Zaprem lahko (sicer zelo na tesno) samo še eno in pa črn plašč, ki je krojen na A. Itak pa upam na lepše in toplejše vreme v prihodnje, tako da se glede tega sploh ne obremenjujem...

sladke dobrote... Js nekih tort in sladic nimam kaj preveč rada, bolj sem za kakšen sladoled ali sadno kupo - to je bolj moje področje...user posted image

tejalea... Dobrodošla in čestitke za user posted image user posted image !

soba za user posted image ... Midva sobe še ne bova urejala, ker bo vsaj prvo leto posteljica v spalnici. Potem bomo pa videli, ali ju bova dala skupaj v sobo ali kako. Tamali ima sedaj svojo v rumeno-modri kombinaciji z motivi medvedkov na stenah.

voziček... Midva se še dogovarjava oz. odločava...user posted image user posted image

aja, sem skoraj pozabila najvažnejše.. Od petka sem spet bolj mobilna, ker smo končno prišli do drugega avtomobila.user posted image Dragi je le dobil svojo novo igračko, js sem pa vsa srečna, da je sedaj (upam da) za par let konec govora o vseh mogočih avtih...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.3.2010 10:05:32 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
14.3.2010 11:24:26   
nikcaa
en lep sonckast pozdravcekuser posted image
tako, pri meni nic kaj novega... rastemo, brcamo.. in čakamo da spet vidimo našega user posted image
v torek imam pregled.. jupi..user posted image

soba za user posted image je zaenkrat likalnica in tako bo se nekaj casa ostalouser posted image
midva sva se tud odlocila da leto, dve, tri bova naso pikico imela kar pri sebi v sobici...
bova videla sproti...
tejalea- pozdrav se z moje strani in user posted image user posted image za user posted image user posted image

bunda za enkrat me še zapne... sam dolgo pa tud ne sme bit več mraz...user posted image
za spomlad pa si bom mogla eno jaknico kupit... hm.. ne vem pa kaksno in kjeuser posted image
bcljka-tebi pa user posted image za seznamček.....

tako: UZIVAJTE, UZIVAJTE v tako lepem dnevu...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
14.3.2010 18:28:25   
Aninchy
Hejla!

No, pa je še en prekrasen sončen dan za nami! Zjutraj se je sicer začelo malo čudno, ker ni user posted image nič brcal, ko ponavadi zjutraj redno telovadi user posted image , no, pa sem ga po kosilu le začutila, ko mi je začel skakat po mehurju user posted image . Potem sem šla s starim atom na en dooolg sprehod in pa s staro mamo na pokopališče malo svečke prižgat... Zdaj sem pa končno prišla domov in sem čiiiisto utrujena! user posted image

tejaleauser posted image za user posted image user posted image ! Pa dobrodošla med čvekami user posted image

meymey - naj ti povem, da sem zatežila stari mami, če zna pohorsko omleto naredit, pa je rekla, da NE, tako da sem se kar odločila, da jo bova skupaj delali user posted image pa sem ful napisala na facebook, da bom delala to omleto, ampak da pojma nimam kak naj bi zgledala, pa mi ful moj user posted image odpiše: Kaj ne morš mene vprašatuser posted image   user posted image user posted image user posted image Niti pomislila nisem, da on to zna! user posted image Treba se je še samo zmenit, kdaj jo bova naredila... ker ta teden žal ne bo nič časauser posted image

Aja, pa user posted image user posted image user posted image za ribice! Midva imava tudi akvarij, ampak imava samo pajčolanke not in enega polžka user posted image

izcedek - res mislim, da imam kar srečo, ker ga skoraj nimam... Na vsake toliko vidim kak bel flekec na hlačkih, to pa je tud vse...

Midva tudi (še) ne bova urejala sobice za dojenčka, ker bo pri naju, imava pa že urejen kotiček zanj... Sicer nisva nič na novo belila, ker nama je tako čisto všeč, edino nalepila sem živalice na steno user posted image

voziček bom naročila iz Nemčije (lux4kids) nekje sredi aprila user posted image

Lp!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
14.3.2010 19:47:34   
pik ipoki

helloo!!
po dolgem času sem malo javljam!

sem vidla da mamo novo... dobrodošla in čestitam za user posted image user posted image

midva bova s sobico počakala, da prideva v svoje stanovanje... ko bo sezidano, mormo dvignit streho, pa nam tale vreme ni nič naklonjeno. za enkrat bo pa user posted image kr pri nama v spalnici.

izcedek - jest mam že celo nosečnost full močan izcedekuser posted image user posted image , vsak dan dva dnevna vložka sigurno če ne tri. tako čudno sluzasto, med belo in malo zelenkasto... tako čudo, enkrat bolj zdrčkasto drugič čist vodenouser posted image pa vsakič vprašam G če je to normalno, pa pravi da ni za paniko delat in da je to normalno, MEN SE NE ZDIuser posted image user posted image !!!! že kar nekaj časa razmišljam da bi ga zamenjala, kako to storiš, greš k drugemu in vpašaš če te vzame al kako??

drgače smo pa super, bebi živahn, amapk mam pa problem, ker ponoči se zbudim ker me čist noro brca in ugotovim da spim na trebuhu... spolh me ne žuli ampak me on zbudi... in pol je čist divji, pomoje ker nima placa... a zna bit to kej narobeuser posted image user posted image user posted image full se trudim da ne spim na trebuhu, ker nikoli nisem spala, zdej pa kr.

no dost čvekanja... lep večer vsem user posted image in vašim user posted image pa tudi rojenim in nerojenim user posted image

< Sporočilo je popravil pik ipoki -- 14.3.2010 19:48:56 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
14.3.2010 20:42:35   
diksy
zdravo punce,

tudi jaz imam eno vprašanje za vas, je mogoče katera RHD negativna? ginekolog mi je dal napotnico za rhogan in sicer za 28t. kaj ma katera izkušnje s tem,ker po PDP katerega mi je postavil moj ginekolog in PDP od UZ je razlike skoraj 10 dni  - mora bit inekcija točno v tem tednu al teden gor ali dol ne igra pomena? sama sem zaj v dvomih  kdaj naj grem, ginekologa mam pa tud tak smotanega, da ga takrat niti uspela nisem vprašat, ker zlo na hitro odpravi pacientke-ga bo treba menjat:)

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
14.3.2010 20:49:09   
innes4
diksy... jest sem tut RH negativna. Mi je moja gin.tut dala napotnico za ICT test, poj pa dobim še injekcijo. Sem sicer hotla it že v petek, ampak so mi v laboratoriju rekl, da ta test delajo samo od pondelka do četrtkauser posted image , tko da grem jutr spet tja. Sm pa že v 29.tednu, tko da jest mislm, da more bit pač okol 28.tedna, teden gor, dol, mislm da ni problem. Jest mam drugač pregled v sredo, tko da mi je sestra pr gin.rekla, nej grem pač par dni prej, da oni do srede dobijo rezultate ICT testa.
Kej več ti bom pa lahko jutr napisala, al pa v sredo ko bom iz pregleda user posted image

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
14.3.2010 21:39:22   
leeea
dober večer!
tudi sama pričakujem junijčka user posted image to bo moj 4. otrok, prva hčerka je na žalost user posted image user posted image
rok imam 7.6., pričakujemo pa user posted image ime ji bo Neli user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
14.3.2010 21:54:25   
bcljka
dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image lepo da nas je vedno več user posted image

diksy in tejalea dejta še vidve podatke, da vas dam vse na seznamček user posted image

(odgovor članu leeea)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
14.3.2010 22:26:53   
tukaj
Lep večer vsem,

danes pa je bil res lep sonček. Sem popoldan preživela s svojimi.

Dobrodošli novi junijčki.

Lepoo noč vsem, upam, da bom jaz vsaj danes lahko malo bolj normalno spala. Vsaj mali zgleda, da je še vedno vredu - pridno telovadi - še dedka, je danes malo nabrcal in je bil ful vesel - tko da upam, da se res vse dobro izteče.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.3.2010 7:04:41   
misar
napišem cel roman in me vrže ven user posted image user posted image

dobro jutro

častim kavico user posted image

kaj več pa popoldan, očitno user posted image user posted image user posted image

lep sončen dan

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.3.2010 7:19:50   
nikcaa
JUTROOO in za začetek user posted image za use user posted image ...
moj user posted image je seu delat... pol pa se jst pokonci skocim...
ne spim vec kot ponavadi....in ne usak premik zbudi...
danes nas caka se en precudovit dan ker se soncek ze prebuja...user posted image user posted image user posted image

lep dancek usem in seveda usem novim en lep pozdrav

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
15.3.2010 7:26:08   
dvojčica6
en lep sončen pozdravček vsem starim in novim junijkamuser posted image user posted image user posted image !
berem, da vas bebiji pridno brcajouser posted image

pik ipoki meni gre tutu tolk na živce izcedek, ma pravi gin, da dokler ne srbi in nima nekega vonja, je vse normalno!! pa tut jaz moram te dnevne vložke prakticirat oz. zadnje čase jih ne prenašam več in raje menjavam spodnje hlače dvakrat dnevnouser posted image user posted image !!! Pol pa 14 gat prat v nedeljouser posted image nič bo treba potrpet zgleda...

milabe
kako otečena??? a te srbi? če ne poskušaj 2krat dnevno se umit tam doli in lahko da bo boljše... sreda pa je itak skor tle

memymey in aninchy  in Inika84 in vse ostale ki ste zbujale skušnjave s pohorsko omleto, naj se pohvalim, da jo tut primorke znamo naredituser posted image user posted image je ratala res dobra, zdej mi je žal, da je nisem poslikala...

ivy@
ti boš mela ziher pred mano pregled, pa jo vprašaj, kaj bi to lahk blo... js mam v začetku aprila šele...

Ok, za konec pa še eno zelo resno vprašanje - sej grem zdaj še Pušenjaka prebirat... ampak... no: za vikend sem staknila klopa, menda je bil celo živalski... dali smo ga ven celega, sam me vseeno skrbi, če ni bil mogoče kaj okužen in je strup lahko že spustil... a ve kjira kake posledice majo te bolezni za bebija??? sej vem, da moram zdaj spremljat mesto ugriza... ampak, no, če ma kjira kako izkušnjo, na dan z njo... hvala!!!

pa lp!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
15.3.2010 8:04:03   
meymey
Najprej pozdravljene vse nove punce!!! user posted image

Omleta bravo za vse, ki vam je uspelo naredit dobre pohorske user posted image .

Za klopa res ne vem, najbolje res da prebereš Pušenjakov forum ali njemu postaviš vprašanje.

Včeraj sem imela intenziven dan, poln naporov in pretresov in veselih novic... Zjutraj me je moj dragi za trening vlekel na hrib za bajto (a sem že povedala, da je on moj osebni trener??user posted image ). Potem sva skočla v Zootic po folijo in hrano za novi akvarij, kjer me je poklical najboljši prijatelj... njegova noseča punca že 3 dni krvavi, zdaj pa se je še poslabšalo... zelo mirno sem odreagirala in jo "nagnala" na urgenco.
Medtem sva odšla na kosilo k VD tašči, ampak jaz sem kr podoživljala strahove iz moje neuspele nosečnosti, sem bila zelo odsotna in zelo zaskrbljena za prijatelje... in pol pokliče prijatelj, da je vse v reduuuuu! Punce, ko bi vedele kako sem bila vesela... sploh nisem mogla govorit od joka user posted image (celo zdaj mi kr tečejo solze - je*** hormoni user posted image ).
Potem sem zvedela, da je včeraj rodila soseda, ima zdravega sinkota. Sonček je svetil, zvečer sva pogledala dober film... super dan after all... ampak jaz sem bila taaaako utrujena zvečer user posted image . Zaspala sem kot top.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.3.2010 9:38:49   
milabe
dvojčica6: ja sej bom počakala do srede, bom si pa šla večkrat na dan umit... HB ne srbi in peče, sem že mislila, da od tega ker grem 100x na dan na wc, in pol tolkrat na dan brišeš....user posted image   pa mal zateče, heheheh, mal heca...

klop: če ste ga še isti dan vn spravli, po moje ni kej hudega...Pušenjak pa bo že vedel....

lp

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.3.2010 11:37:18   
tejalea
Tako, jaz danes kličem svojega G glede tega roza - rjavega izcedka, ki se pojavlja zdaj že tretji dan, potem pa bomo videli.
Podatki: 2 nosečnost, ena pupa, sedaj pa pričakujemo dva fanta! PDP: 18.6.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.3.2010 11:59:02   
bcljka
tejalea - isti PDP k jst user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.3.2010 16:02:13   
diksy
aha, te pa tak ni panike:)

vidim,da si jeseničanka, tudi jaz sem bila pa sem se pred parimi leti v mb preselila k dragemu:)

PDP 15.6.2010 ( vedno nekaj spreminjajo )
naslednji redni pregled 29.3.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.3.2010 20:31:24   
nikita*
Kako sem user posted image user posted image user posted image , ko vam že vse napišem me pa ven vrže grrrrrrr.

Uglavnem, danes sem imela test za nosečniško sladkorno (100mg). Punce moje to pa je sladko, mi je bilo tako slabo, da sem mislia, da bom vse ven vrglauser posted image . Uglavnem tam se bila 4 ure, ker so mi 4krat vzeli kri in to vse iz iste roke, me je že tako bolelo.
Najbolj se je dogajalo pa mojemu user posted image , sem mu tako dozo sladkorja dala, da je ves dopoldan poplesaval v trebušku, mi je šlo kar na smeh user posted image .
Test sem prestala, rezultati so bp, tako da ko sem domov prišla sem si takoj privoščila čokoladne piškote user posted image .

Jutri pa spet po 4 dneh v službo user posted image , tako se mi ne gre. V službi imam vsak dan neko dramo, tako da hodim prav psihično in fizično utrujena domov.user posted image Vsak dan bolj razmišljam, da bi šla na bolniško. Čeprav mi je obljubljena pogodba  za nedoločen čas, mi je ta moment vseeno, tudi če jo ne dobim, samo mir bi rada. Pa še ker so samo besede za nedoločen čas, mi gre lahko 16dni dopusta v nič.
Še moje user posted image je tako živahno sedaj ko sem doma, se tudi on dobro počuti, ker nisem tako na trnih. Drug teden imama G in se bom z njo pogovorila.
Sem se vam mogla mal spovedat, ker mi hormoni delajo in mi je sedaj malo lažje, ker zadnje čase kar naprej user posted image user posted image .

Lepo se imejte in veliko se smejte

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.3.2010 20:52:10   
amazonka3
Dobrodošle teje user posted image

Se nisem nič javila, sem tako sesuta. Celi prejšnji teden je bila naša zdej ne več tamala z trebušno virozo, je takouser posted image user posted image user posted image  da je v soboto pristala na infekcijski kliniki na infuziji. HB je zdaj dobro. Bilo je pa grozn, medicinske sestre bi te iz zdravstvenega ven vrgle, dohtarji tečni, šele na kliniki so bili prijazni (takrat je pa itak že prepozno).
Jaz sem pa tud čist pod hormoni Nikitauser posted image , samo da ne jokam, ampak me vsaka stvar tko iz tira vrže da samo piuser posted image  in sem čist razkurjena. No, to samo če je kaj nepravično, pa z vsem se nekaj obremenjujem....ahhhhh...

Ma sej ne vem kaj naj še napišem.....fajn se mejte.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.3.2010 20:52:43   
tejalea
Smo že tri, kimamo isti dan pdp, tudi moja sodelavka! user posted image
Jaz sem od G, ki je ugotovil, da imam vnetje. Upam, da se bo hitro pozdravilo in da bo mir!user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.3.2010 21:20:40   
nikcaa
user posted image še en pozdrav pred spanjem...

sm use lepo zlikala... in pospravila...
ta čas pa je moj user posted image user posted image user posted image zaspal....
hehe... ga privajam na likanje... sam ne gle glih po načrtu user posted image user posted image user posted image
jutri pa pregled.....user posted image user posted image user posted image ...komaj cakam,..
morem čim prej spat, da bo jutrisnji dan cim prej prisel....
...da vidim najino pikicoooo....user posted image user posted image user posted image

toliko za danes.... NOČKOOO  user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?