Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.3.2010 15:38:23
|
|
|
|
BarbiG
|
Biba, jaz tud mislim, da je z otročkom vse v redu in da nosečnost napreduje kot mora. Tudi pri meni so v drugi nosečnosti ob odsotnosti mojega G zagnali paniko, da je z otročkom nekaj narobe, ker ima ful majhen želodček in da je treba porod sprožit. sploh niso upošteval, da imam pač otročke z manjšim želodčkom. Na koncu sem potem res rodila 10 dni pred rokom - porod so mi sprožil, z otrokom vse v redu, imam pač bolj drobčkene otročke, sam so zdravi kot dren. In to je tisto najvažnejše. Ne sekiraj se, prepričana sem, da bo vse v redu in da boš v naročje čez nekaj tednov stisnila enga zdravga korenjaka, ki bo pač po mamici bolj šlank. Se mi zdi, da nekateri G hočjo preveč po povprečnih merah primerjat naše otročke in se premalo posvečajo vsaki posameznici.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.3.2010 17:29:17
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobro jutro, hitro ven na sončka, tiste ki lahko greste. Zakaj pa ne greš ven? A si ne upaš zarad komisije... Dej, dej, kr pejt mal na sončka in na kavico v mesto :) Sej mene je blo tut na začetku mal strah, pol pa sem skoz okrog hodla :) ne upam sem včeraj iskoristla .... sem morala po bolniški list v ZD pa sva z mojim preletela pol lj A dej no, kok se bomo pa pol na kavici doble zdej, ko bo lepo vreme? Nosečke potrebujejo gibanje, svež zrak in sonček. Naj ti tvoj G napiše na zdravniško potrdilo, da priporoča zmerno gibanje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.3.2010 18:40:56
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobro jutro, hitro ven na sončka, tiste ki lahko greste. Zakaj pa ne greš ven? A si ne upaš zarad komisije... Dej, dej, kr pejt mal na sončka in na kavico v mesto :) Sej mene je blo tut na začetku mal strah, pol pa sem skoz okrog hodla :) ne upam sem včeraj iskoristla .... sem morala po bolniški list v ZD pa sva z mojim preletela pol lj A dej no, kok se bomo pa pol na kavici doble zdej, ko bo lepo vreme? Nosečke potrebujejo gibanje, svež zrak in sonček. Naj ti tvoj G napiše na zdravniško potrdilo, da priporoča zmerno gibanje. sej imam v četrtek G pa jo imam namen prosit, da mi napiše izhode ker bo pomlad in poletje predolgo za 4 stenami na kavico pa itak da bomo šle ko bo sonček
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 10:33:27
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro /dober dan! takšen lep dan je zunja...moj mož ima pa že dva dni vročino... punce, a katera pozna vozičke Hartan? tale mi je všeč... lep dan vam želim!!!
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 14.3.2010 10:34:03 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 12:08:57
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro /dober dan! takšen lep dan je zunja...moj mož ima pa že dva dni vročino... punce, a katera pozna vozičke Hartan? tale mi je všeč... lep dan vam želim!!! Ne poznam, je pa tudi meni ta všeč!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 16:02:35
|
|
|
|
bit
|
dan, lep vozek Fragi.... midva sva se odločila za peg perego GT3 sedaj sem 1 uro čistla Regrat.... pol mercatorjeve vrečke......se že veselim večerje.. Mama mi ga je poslala po bratu.... kako so zlate te naše mamice
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 18:37:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Loremi, bošček, si sploh ne morem predstavljati kako te mora to skrbeti ampak sem prepričana da bo s pikicama vse ok punce, dajte mi povedat, ali je to normalno, da sem tako pozno naročena za prvi UZ pri svoji G? ET sem imela 9.2., pregled imam pa šele 8. aprila. takrat bom noseča že okoli 11 tednov tudi za Dabroston mi sestra ni znala nič povedati, tako da niti ne vem komu moram rečti za recept? moram klicati GK ali rečem to osebni zdravnici? URSHY- Sem se priključila še semlele . A ne pri osebnem zdravniku tako kot takrat ko si dala kri za beto?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 18:48:41
|
|
|
|
bit
|
mojškra.... dobrodošla tudi na tem naslovu .... sporoči podatke (naj bodo druge barve ali pa odebeljeni) za prvi UZ da te BarbiG ali Loremi data na seznam da bomo lahko navijali
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 18:52:30
|
|
|
|
mojškra
|
BEBIII-zs
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 19:07:27
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, kukuc, dobrodošla
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 19:26:42
|
|
|
|
Fargesia
|
Mojškra, dobrodošla! bit, sej verjetno ne bo takšne barve...pravijo da je težek vozek...ga bo treba it v živo pogledat.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 19:29:51
|
|
|
|
bit
|
Fargi.... meni so skoraj vsi 3 kolesniki všeč barva je sekundarnega pomena huhhh... kako sem dobro papcala...skledo regrata
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 19:38:04
|
|
|
|
mojškra
|
BIT-kot opozorilo, ki sem ga jaz dobila glede regrata, pa nočem strašiti, ampak pazite če ga jeste, da ga ful ful ful operete, zaradi mačjih iztrebkov in mačje bolezni. Upam, da nisi zamerila, ravno zdaj ko si se ga že najedla. Ampak to ne pomeni, da ga ne smeš jesti, samo umijte ga 10 krat več, kot bi ga drugače, nič drugega. Sicer pa jaz regrata sploh ne jem rada, ker ga ne znam, se mi zmeraj zatakne nekje ko ga hočem pojesti dol -mam raje meska
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 19:41:05
|
|
|
|
Fargesia
|
pomoje ni panike, glede na to da je iz trgovine regrat. ker te solate iz trgovine zemlje niti ne vidijo, kaj šele kakšne mačke. z njive oziroma travnika se pa definitivno strinjam, da ne papcat če še niste prebolele tokse. jaz je nisem... bit, ja men so tud trikolesniki
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 19:42:09
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, kukuc, dobrodošla URSHY78-kako si kaj mačkica? Si danes pojedla drugo polovico zelja? Jaz sem pa tako napihnjena kot v tretjem mesecu . Razmišljam, da bi šla kar v službo do ultrazvoka, ali naj bom doma . Se mi ne da biti doma, ker samo razmišljam in tuhtam kako in kaj, kdaj bom zaslišala . Počutim pa se kar dobro zaenkrat, razen apetit je zeeeloooooo veeeliiik. .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 19:47:16
|
|
|
|
mojškra
|
FARGESIA- ja se strinjam s tabo. Sem mislila, da si bila tako pridna in si ga šla sama nabirat na kakšen travnik, ki so ga prej ravnokar pognojili . Ne ni panike za kupljeno solato, saj to je vse v rastljinjakih. Bolj je problem domača solata iz domačega vrta, kjer muce pridno kakajo in lulajo . No jaz pa sem prej pekla kifljčke z čokolado in sem papcala. Ti si vsaj zdravo jedla.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 19:58:30
|
|
|
|
Fargesia
|
mojškra, bit je zdravo jedla...jaz žal ne...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 20:07:41
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Sicer pa jaz regrata sploh ne jem rada, ker ga ne znam, se mi zmeraj zatakne nekje ko ga hočem pojesti dol -mam raje meska Mogoče ga pa ne znaš najbolje pripraviti, pa ne zamerit . Jaz ga vedno še drobno narežem, da ne ostane tako dolg...potem se pa nič ne zatakne. Če ima pa čez še topel krompirček in jajček, pa bognedaj še kakšne ocvirke ...potem, pa gre kar sam po grlu, mljaaaaask !!!! Ti kar jej meska...bo za nas več regrata ostalo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 20:23:34
|
|
|
|
Goldy
|
fargi - Hartan je zelo super voziček. Ga ima kolegica tako da same pohvale. Tak orng, robusten voz.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 20:25:10
|
|
|
|
Fargesia
|
goldy, hvala! sam to me skrbi da ne bi šel v avto... jutri grem na cuker test...a sem vas že vprašala, če moram bit tešča?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 20:26:44
|
|
|
|
mojškra
|
JA MALCE SEM POBRKLJALA, danes sem kot kura zmešana, vse mi pada iz rok, narobe govorim.....sorči Prvi ultrazvok 26.3. , takrat upam da zaslišim .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 20:30:11
|
|
|
|
mojškra
|
O ja ga narežem na drobno, seveda ga znam pripraviti, sploh ni treba dvomiti v mene - te povabim enkrat na regrat s krompirjem in domačimi ocvirki jaz pa bom meska jedla . Pri nas doma ga skozi jedo, le jaz ga ne maram, tako da pripravit ga znam, le jest ga ne morem, in mama mi je zmeraj govorila PAZI DA SE TI NA REBRA NE OBESI, če poješ samo en košček. Pač ga ne maram, nič drugega.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 20:31:12
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra O ja ga narežem na drobno, seveda ga znam pripraviti, sploh ni treba dvomiti v mene - te povabim enkrat na regrat s krompirjem in domačimi ocvirki jaz pa bom meska jedla . Kdaj potem????
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 20:31:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra O ja ga narežem na drobno, seveda ga znam pripraviti, sploh ni treba dvomiti v mene - te povabim enkrat na regrat s krompirjem in domačimi ocvirki jaz pa bom meska jedla . Kdaj potem???? Jaz prinesem pa meska !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.3.2010 21:07:06
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BIT-kot opozorilo, ki sem ga jaz dobila glede regrata, pa nočem strašiti, ampak pazite če ga jeste, da ga ful ful ful operete, zaradi mačjih iztrebkov in mačje bolezni. Upam, da nisi zamerila, ravno zdaj ko si se ga že najedla. Ampak to ne pomeni, da ga ne smeš jesti, samo umijte ga 10 krat več, kot bi ga drugače, nič drugega. Sicer pa jaz regrata sploh ne jem rada, ker ga ne znam, se mi zmeraj zatakne nekje ko ga hočem pojesti dol -mam raje meska ne ne nisem jezna.... tudi sama sem ga dobro oprala. Sem pa na tokso pozitivna tako da ena skrb manj
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.