tintara
|
Terida, ste bili v ZOO? Mi smo bili danes, je bilo kar polno, čeprav potem okoli kosila, je šla večina domov (mi pa kmalu za njimi ). Shopgirl: nič bat za cepljenje. Pri nas ni bilo nikoli kakih stranskih učinkov, no razen lokalnih na mestu vboda (pride do male zatrdline). Ko bo cepljena, ji mesto malo pomasiraj in pri parih previjanjih hladi mesto z zloženčkom in fiziološko. Ma, najbolj od vsega jih boli, ko daješ dol flajšterček, boš videla. Jaz vedno malo zmasiram, če začneš takoj po cepljenju se zatrdlina sploh ne naredi in na začetku nimam občutka, da bi jih bolelo - čez ene 6 ur jih pa začne (na mestu vboda), tako da potem jim dam jaz mir z masiranjem. Priporočajo pa Calpol, najbrž lahko tudi scečke, sam verjetno samo polovico (podolgem prereži, so me naučili zadnjič). No, pri nas do sedaj nismo nikoli potrebovali protibolečinskih ali protivročinskih stvari (po cepljenju seveda, sicer pa že). Lenč.i: tudi jaz sem imela slabe pretoke oz so mi celo dejali, da jih ni več. Zahiran ni bil, imel je ravno povprečne mere (43cm in 2000 g), tako da ne verjamem čist, da pretokov ni bilo več. Ne morem si misliti, da bi ravno zadeli trenutek (no v dnevih sicer, ne v minutah), ko se je prenehalo pretakat. Moj občutek mi pravi, da bi otrok še rastel, sam najbrž res ne s ta pravo hitrostjo. Sam je bilo vseeno čisto prav, da so ga vzeli ven. Tudi mi smo bili tam en mesec - čeprav so mi prvi dan rekli, da ga dobim po enem ali dveh dneh. No, nas je v glavnem hecal cuker, ki se ni hotel uravnat, pa potem je ob čakanju, da začne jest, prišlo še do dveh okužb in se je zavleklo. Mi smo šli domov konec novembra. Gotovo poznava en kup istih mam, te bom enkrat povprašala, sam prek ZS. Araz: no, bom nehala težit s tem prijemanjem . Meni se zdi, da je naš toook daleč še od tega, da bi prijel recimo ropotuljico, čle bi mu jo ponudila (še posebno hitro), da mi je ful neverjetno, kaj vse že zmorejo vaši. Sem mal razvajena, ker ta prva dva sta bila vedno hitra in med prvimi, no, se bo treba navadit. Pa bo že. Mal me seveda tudi skrbi, da vseeno potrebuje kako fizioterapijo, sam saj ko ga gledam,je čist fajn dečko. Ma važn, da se smeje. V razvojni pravi, da mu gre super in da počasi dohaja vrstnike (kako smešen je ta izraz, na začetku gre vse po mesecih, potem gre na leto, potem smo pa itak v rangu 5 letih vsi vrstniki). Romama: evo, prvi učinki novega nakupa. Oba nosita svojega dojenčka, še malo pa bo začel dojit, pa prveijat... in tudi svojo sestro bolje sprejel. Ma saj naš Vane je bil tudi že okepan (ga je ta starejši) in imel modrico od badminton loparja na glavi (to ga je pa ta mala). Bilo je sicer čist nehote, sam kaj, boli vseeno, ane. Aja, pri nas se vedno, ko primem Vaneta, igramo vrtec. Nadja mi pripelje svojega Vaneta in še tri ruzake za povrh (obvezno na kamionu, ki ga mora potem it tankat) in mi vsak dan razloži, kako ga moram čuvat, kaj jest dat, kako kopat... Ma, hecna je. Blondy: jaz grem ven z vnetimi učki, ker drugače sploh še ne bi bili zunaj. Trenutno je uček spet v hujši fazi in ima ob uču že kar razjedo (stalno mu tečejo solzice ven, pa še čistim mu po 10x na dan s FR). V sredo spet vprašam, sam pomoje ni kaj veliko drugega, kot da čakamo, da zraste oz v skrajnem primeru bomo mogli na širjenje solzevodov. Kriza, nič prijetno se mi ne sliši. Takole, komentar celega tedna. Jupi, spet je pomlad! Aja, špozabila sem se pohvalit, danes sem šla zjutraj na res hiter sprehod (sama, očka imel vse tri). Sem ful šibala, čist mičken vmes polavfala in je fuuul pasal. Sem odločena, da nadaljujem. Ko sme prišla odmov, se je Vane smejal, ta velika dva sta pa živžav gledala. Takole, imejte se in lahko noč. T
|