|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
14.3.2010 19:45:25   
christiana21
Jaz tudi grem ajo ajo. Lepo spančkajte, spočite se in uspešen ponedeljek želim, no ja...naj bo cel teden maksimalno dober.
Grem zdj js večerjat (itak sm za kosilo sam eno bedrco in pol kile solate pojedla, zajtrka pa ni blo)user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
14.3.2010 19:47:51   
majana79
k.tja, na tistem forumu je intervju z njo, o materinstvu 

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
14.3.2010 19:48:10   
Anonimen
majana, jaz bi ga (oz. samo ritko) namočila v kamilčni kopeli pa potem tanko namazala z Bepanthenom.
pri nas pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
14.3.2010 19:48:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
user posted image Prima!user posted image Jaz bi pipo rabilauser posted image Pa dva stola. Kaj pravišuser posted image

lahko naslednjič, ko bomo šli sam na izlet user posted image

prou pa nčuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
14.3.2010 19:48:55   
Anonimen

k.tja, na tistem forumu je intervju z njo, o materinstvu 

ja? grem prebirat.
a je že mama?
joj, nič ne berem več Lady pa teh tračastih časopiskov...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
14.3.2010 19:49:36   
koala.cek
mi smo tudi uživali ob morju. upam, da jutri ne fašeta vročine. zdej smo bili že dvakrat, pa sta potem vedno kaj fasala. mah, mogoče pa tako mora biti. da se tako spucata.

leela - groza. moje sožalje. take bolečine se ne da opisat. pred enim mesecem sem bila priča, ko je umrla 3 letna punčka. hudo. se nisem nekaj časa pobrala.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
14.3.2010 19:49:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

majana, jaz bi ga (oz. samo ritko) namočila v kamilčni kopeli pa potem tanko namazala z Bepanthenom.
pri nas pomaga.

Jp. Umivat samo z vodo in mazat- jaz uporabljam Praško pasto za take primere...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
14.3.2010 19:50:11   
majana79

user posted image Prima!user posted image Jaz bi pipo rabilauser posted image Pa dva stola. Kaj pravišuser posted image

če bi mela prostor, bi ti rade volje prinesla, samo že tako sem mogla omejit... res

če bo šla sestra slučajno v kratkem, ti pa sporočim

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
14.3.2010 19:50:17   
Anonimen
Grem zdj js večerjat (itak sm za kosilo sam eno bedrco in pol kile solate pojedla, zajtrka pa ni blo)

Christiana, če boš spuščala obroke, bo telo začelo shranjevati. poskusi jesti 5x dnevno po malem.

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
14.3.2010 19:52:20   
FLASK_A

če bi mela prostor, bi ti rade volje prinesla, samo že tako sem mogla omejit... res

Hehe, a maš slabo vestuser posted image Dej nehi ga no biksat. Boš šla pa zame, Katmat in Dudi čez kakšen tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
14.3.2010 19:53:17   
Dudica1
majana sem ti poslala.

ktja kje je ta intervju??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
14.3.2010 19:54:07   
majana79

pri nas pomaga.

sej sem ga... itak ga že tako umivam samo z vodo, pa s praško sem ga tut mazala (ko so ble samo pikice - tri dni), pa ni blo nič boljše user posted image zdej sem dala sudocrem, če bo to kej pomagalo

grrrr

v glavi mi vsake tolk časa dobesedno kljuva in boli k svinja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
14.3.2010 19:55:32   
majana79

Hehe, a maš slabo vestuser posted image Dej nehi ga no biksat. Boš šla pa zame, Katmat in Dudi čez kakšen tedenuser posted image user posted image user posted image

ma ne, sam vem da si že enkrat omenila da neki rabiš user posted image

kaj rajši kake vaze ne potrebuješ, ne pa skor stavbnega pohištva user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.3.2010 19:56:24   
koala.cek
majana - glede kakca ti ne znam pomagati. glede kože pa takole: čim manj umivat. mi smo dejansko postali sedaj packi. umivam jih max 3 krat na teden, ne uporabljam nobenih šamponov, jih pa zvečer potem vsaj z osvežilnimi robčki obrišem. njuna koža je postala tako lepa in nežna, da ne moreš verjeti. nobenih flekcov, nobene suhe kože, nobenih pikic, ništa.

sem že zmetala enega denarja za te kreme, pa ne bom rekla, da ni pomagalo, ampak čudežev pa tudi niso delale. se spomnim, da mene v otroštvu tudi niso vsak dan namakali, tuširali, ker za to ni bilo časa. problemov s kožo nisem nikoli imela. tako da...grem nazaj. v naravo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.3.2010 19:57:33   
FLASK_A

ma ne, sam vem da si že enkrat omenila da neki rabiš user posted image
kaj rajši kake vaze ne potrebuješ, ne pa skor stavbnega pohištva user posted image

Hihi, pa sej pravim da so zložljivi stoli. Nema veze, Bom šla sama enkrat na izlet. Ob zdravstvenem stanju otrok bo to lih čez par mesecevuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
14.3.2010 19:57:47   
koala.cek

pri nas pomaga.

sej sem ga... itak ga že tako umivam samo z vodo, pa s praško sem ga tut mazala (ko so ble samo pikice - tri dni), pa ni blo nič boljše user posted image zdej sem dala sudocrem, če bo to kej pomagalo

grrrr

v glavi mi vsake tolk časa dobesedno kljuva in boli k svinja user posted image

nam pomaga canesten

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
14.3.2010 19:58:12   
Dudica1
ja koalček pri nas ko sem bila jaz majhna je bila tudi sobota kopalni dan...samo enkrat na teden torej 

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
14.3.2010 19:59:04   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja koalček pri nas ko sem bola jaz majhna je bila tudi sobota kopalni dan...samo enkrat na teden torej 

točnouser posted image user posted image  pa nismo bili packi ane ?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.3.2010 19:59:23   
Anonimen
ktja kje je ta intervju??

Dudica, zdaj je že drugič noseča! ma, zakaj pa neuser posted image
http://bibaleze.si/clanek//starsi/manca-maticic-zver-rodila-se-je-vecna-ljubezen.html

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
14.3.2010 20:02:39   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

majana - glede kakca ti ne znam pomagati. glede kože pa takole: čim manj umivat. mi smo dejansko postali sedaj packi. umivam jih max 3 krat na teden, ne uporabljam nobenih šamponov, jih pa zvečer potem vsaj z osvežilnimi robčki obrišem. njuna koža je postala tako lepa in nežna, da ne moreš verjeti. nobenih flekcov, nobene suhe kože, nobenih pikic, ništa.

sem že zmetala enega denarja za te kreme, pa ne bom rekla, da ni pomagalo, ampak čudežev pa tudi niso delale. se spomnim, da mene v otroštvu tudi niso vsak dan namakali, tuširali, ker za to ni bilo časa. problemov s kožo nisem nikoli imela. tako da...grem nazaj. v naravo. user posted image

sej J. se tut ne umiva večkrat, ker ma občutljivo kožo, pa se mu izsuši... max 3x na teden, pa še to se 2x tušira

samo bi blo pa najbrž pametno jutri izpustit plavanje?

Neposredna povezava do sporočila: 1695
14.3.2010 20:02:49   
FLASK_A
Danes- dan za pozabit... Dve uri na sončku- pa mi nič ne pomaga... Bo treba k težavam bolj 'znanstveno' pristopit... Lep večer vam želim in mirno noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.3.2010 20:02:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ja koalček pri nas ko sem bola jaz majhna je bila tudi sobota kopalni dan...samo enkrat na teden torej 

točnouser posted image user posted image  pa nismo bili packi ane ?

ne ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.3.2010 20:05:38   
majana79

Danes- dan za pozabit... Dve uri na sončku- pa mi nič ne pomaga... Bo treba k težavam bolj 'znanstveno' pristopit... Lep večer vam želim in mirno noč.

nočko flaska!

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.3.2010 20:06:03   
Anonimen

ja koalček pri nas ko sem bila jaz majhna je bila tudi sobota kopalni dan...samo enkrat na teden torej 

ja, tudi pri nas se vse manj kopamo (minimalno 1x tedensko). smo bolj ekološko naravnaniuser posted image _pa časovno se nam ne sezide... pa še prehladi so bili...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.3.2010 20:07:29   
Anonimen

user posted image  naj ti noč prinese novo moč!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......