Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:45:25
|
|
|
|
christiana21
|
Jaz tudi grem ajo ajo. Lepo spančkajte, spočite se in uspešen ponedeljek želim, no ja...naj bo cel teden maksimalno dober. Grem zdj js večerjat (itak sm za kosilo sam eno bedrco in pol kile solate pojedla, zajtrka pa ni blo)
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:47:51
|
|
|
|
majana79
|
k.tja, na tistem forumu je intervju z njo, o materinstvu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, jaz bi ga (oz. samo ritko) namočila v kamilčni kopeli pa potem tanko namazala z Bepanthenom. pri nas pomaga.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:48:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Prima! Jaz bi pipo rabila Pa dva stola. Kaj praviš lahko naslednjič, ko bomo šli sam na izlet prou pa nč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 k.tja, na tistem forumu je intervju z njo, o materinstvu ja? grem prebirat. a je že mama? joj, nič ne berem več Lady pa teh tračastih časopiskov...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:49:36
|
|
|
|
koala.cek
|
mi smo tudi uživali ob morju. upam, da jutri ne fašeta vročine. zdej smo bili že dvakrat, pa sta potem vedno kaj fasala. mah, mogoče pa tako mora biti. da se tako spucata. leela - groza. moje sožalje. take bolečine se ne da opisat. pred enim mesecem sem bila priča, ko je umrla 3 letna punčka. hudo. se nisem nekaj časa pobrala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:49:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, jaz bi ga (oz. samo ritko) namočila v kamilčni kopeli pa potem tanko namazala z Bepanthenom. pri nas pomaga. Jp. Umivat samo z vodo in mazat- jaz uporabljam Praško pasto za take primere...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:50:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Prima! Jaz bi pipo rabila Pa dva stola. Kaj praviš lahko naslednjič, ko bomo šli sam na izlet prou pa nč če bi mela prostor, bi ti rade volje prinesla, samo že tako sem mogla omejit... res če bo šla sestra slučajno v kratkem, ti pa sporočim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem zdj js večerjat (itak sm za kosilo sam eno bedrco in pol kile solate pojedla, zajtrka pa ni blo) Christiana, če boš spuščala obroke, bo telo začelo shranjevati. poskusi jesti 5x dnevno po malem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:52:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Prima! Jaz bi pipo rabila Pa dva stola. Kaj praviš lahko naslednjič, ko bomo šli sam na izlet prou pa nč če bi mela prostor, bi ti rade volje prinesla, samo že tako sem mogla omejit... res če bo šla sestra slučajno v kratkem, ti pa sporočim Hehe, a maš slabo vest Dej nehi ga no biksat. Boš šla pa zame, Katmat in Dudi čez kakšen teden
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:53:17
|
|
|
|
Dudica1
|
majana sem ti poslala. ktja kje je ta intervju??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:54:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, jaz bi ga (oz. samo ritko) namočila v kamilčni kopeli pa potem tanko namazala z Bepanthenom. pri nas pomaga. Jp. Umivat samo z vodo in mazat- jaz uporabljam Praško pasto za take primere... sej sem ga... itak ga že tako umivam samo z vodo, pa s praško sem ga tut mazala (ko so ble samo pikice - tri dni), pa ni blo nič boljše zdej sem dala sudocrem, če bo to kej pomagalo grrrr v glavi mi vsake tolk časa dobesedno kljuva in boli k svinja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:55:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Prima! Jaz bi pipo rabila Pa dva stola. Kaj praviš lahko naslednjič, ko bomo šli sam na izlet prou pa nč če bi mela prostor, bi ti rade volje prinesla, samo že tako sem mogla omejit... res če bo šla sestra slučajno v kratkem, ti pa sporočim Hehe, a maš slabo vest Dej nehi ga no biksat. Boš šla pa zame, Katmat in Dudi čez kakšen teden ma ne, sam vem da si že enkrat omenila da neki rabiš kaj rajši kake vaze ne potrebuješ, ne pa skor stavbnega pohištva
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:56:24
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - glede kakca ti ne znam pomagati. glede kože pa takole: čim manj umivat. mi smo dejansko postali sedaj packi. umivam jih max 3 krat na teden, ne uporabljam nobenih šamponov, jih pa zvečer potem vsaj z osvežilnimi robčki obrišem. njuna koža je postala tako lepa in nežna, da ne moreš verjeti. nobenih flekcov, nobene suhe kože, nobenih pikic, ništa. sem že zmetala enega denarja za te kreme, pa ne bom rekla, da ni pomagalo, ampak čudežev pa tudi niso delale. se spomnim, da mene v otroštvu tudi niso vsak dan namakali, tuširali, ker za to ni bilo časa. problemov s kožo nisem nikoli imela. tako da...grem nazaj. v naravo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:57:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Prima! Jaz bi pipo rabila Pa dva stola. Kaj praviš lahko naslednjič, ko bomo šli sam na izlet prou pa nč če bi mela prostor, bi ti rade volje prinesla, samo že tako sem mogla omejit... res če bo šla sestra slučajno v kratkem, ti pa sporočim Hehe, a maš slabo vest Dej nehi ga no biksat. Boš šla pa zame, Katmat in Dudi čez kakšen teden ma ne, sam vem da si že enkrat omenila da neki rabiš kaj rajši kake vaze ne potrebuješ, ne pa skor stavbnega pohištva Hihi, pa sej pravim da so zložljivi stoli. Nema veze, Bom šla sama enkrat na izlet. Ob zdravstvenem stanju otrok bo to lih čez par mesecev
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:57:47
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, jaz bi ga (oz. samo ritko) namočila v kamilčni kopeli pa potem tanko namazala z Bepanthenom. pri nas pomaga. Jp. Umivat samo z vodo in mazat- jaz uporabljam Praško pasto za take primere... sej sem ga... itak ga že tako umivam samo z vodo, pa s praško sem ga tut mazala (ko so ble samo pikice - tri dni), pa ni blo nič boljše zdej sem dala sudocrem, če bo to kej pomagalo grrrr v glavi mi vsake tolk časa dobesedno kljuva in boli k svinja nam pomaga canesten
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:58:12
|
|
|
|
Dudica1
|
ja koalček pri nas ko sem bila jaz majhna je bila tudi sobota kopalni dan...samo enkrat na teden torej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:59:04
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja koalček pri nas ko sem bola jaz majhna je bila tudi sobota kopalni dan...samo enkrat na teden torej točno pa nismo bili packi ane ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 20:02:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek majana - glede kakca ti ne znam pomagati. glede kože pa takole: čim manj umivat. mi smo dejansko postali sedaj packi. umivam jih max 3 krat na teden, ne uporabljam nobenih šamponov, jih pa zvečer potem vsaj z osvežilnimi robčki obrišem. njuna koža je postala tako lepa in nežna, da ne moreš verjeti. nobenih flekcov, nobene suhe kože, nobenih pikic, ništa. sem že zmetala enega denarja za te kreme, pa ne bom rekla, da ni pomagalo, ampak čudežev pa tudi niso delale. se spomnim, da mene v otroštvu tudi niso vsak dan namakali, tuširali, ker za to ni bilo časa. problemov s kožo nisem nikoli imela. tako da...grem nazaj. v naravo. sej J. se tut ne umiva večkrat, ker ma občutljivo kožo, pa se mu izsuši... max 3x na teden, pa še to se 2x tušira samo bi blo pa najbrž pametno jutri izpustit plavanje?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 20:02:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Danes- dan za pozabit... Dve uri na sončku- pa mi nič ne pomaga... Bo treba k težavam bolj 'znanstveno' pristopit... Lep večer vam želim in mirno noč.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 20:02:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja koalček pri nas ko sem bola jaz majhna je bila tudi sobota kopalni dan...samo enkrat na teden torej točno pa nismo bili packi ane ? ne ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 20:05:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Danes- dan za pozabit... Dve uri na sončku- pa mi nič ne pomaga... Bo treba k težavam bolj 'znanstveno' pristopit... Lep večer vam želim in mirno noč. nočko flaska!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 20:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja koalček pri nas ko sem bila jaz majhna je bila tudi sobota kopalni dan...samo enkrat na teden torej ja, tudi pri nas se vse manj kopamo (minimalno 1x tedensko). smo bolj ekološko naravnani _pa časovno se nam ne sezide... pa še prehladi so bili...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 20:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Danes- dan za pozabit... Dve uri na sončku- pa mi nič ne pomaga... Bo treba k težavam bolj 'znanstveno' pristopit... Lep večer vam želim in mirno noč. naj ti noč prinese novo moč!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......