christiana21
|
Dobro jutro! Gloria veselo je mleko, jo ati hrani, jaz pa grem kuhat kavo. Čeprav sem dolgo spala sem izžeta od joka včeraj , pa sj tašča ni vredna mojih solz, ampak je pač bolelo in je bilo treba dati bolečino ven. Itak je rekel Bogdan, da jo bo danes poklical in ji povedal, da naj me pusti pri miru in skrbi zase. Včasih imam občutek, da me ima tastara za sovražnico, ker sem ji "vzela" Bogdana, ampak njena stvar je, če ne dojame, da on bo njen sin vedno..eh...tašče . Naša štručka je danes spala doooollllggggoooo , spat je šla ob 22ih, takoj, ko se je najedla in je spala do cca.5.00, ko me je zbudila z mešanico joka, smeha in čebljanja, šla sem k njej, ji dala dudo nazaj v usta, ji povedala, da je mamica utrujena in, da bi še malo spala, pokrila sem jo in šla iz sobe in evo, mala me je ubogala, spala je do 6.30.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|