|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
14.3.2010 15:22:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
mi pa gremo na 1. roj dan tijinega fantauser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
14.3.2010 16:04:57   
Anonimen
oh, Dudica...user posted image  sicer se mi to še ni zgodilo, sem bila pa tudi sama en takšen primer v otroštvu.
moj veliki uživa hodit po svojih poteh. že od nekdaj. in včasih je prav stresno.

danes sva šla v Postojnsko jamo. sem ga držala za roko, da se mi ja ne bi izgubil med stalagniti ali splezal med stalaktite ali skril za kakšen stalagmat (a sem se prav naučila, a moram še na eno vodeno uro?)
vlakec je zakon! mali pa je ostal zunaj z očkom... se mi zdi, da vseeno ne bi bilo zanj (na vlakcu kar piha). oziroma je fino, če se s seboj vzame voziček marelo (sem videla ene tri).
vreme čudovito!
sva bila z O.jem prva v vrsti, potem pa ga je zadnjo minutko tiščalo lulat. in ker se v jami ne sme lulat, sva letela ven...

zdaj pa sem sesuta. in do večera bom še sama z njima. seveda: U. se je naspal, O. pa je orto utrujen kot jaz.
človeške ribice so enkratne!

Tanja_ lahko tudi meni pošlješ, če ni pretežko za izpolnit...
vas preberem še zvečer kaj. lp;

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.3.2010 16:06:26   
Anonimen
Sem čist v šoku. Včeraj je imel od mojega bratranec prometno nesrečo in je v njej umrl. Njegova žena je hudo poškodovana. Imata dva mičkena otroka. Grozno samo na to mislim.

sožaljeuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
14.3.2010 16:48:27   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

oj,

Sem čist v šoku. Včeraj je imel od mojega bratranec prometno nesrečo in je v njej umrl. Njegova žena je hudo poškodovana. Imata dva mičkena otroka. Grozno samo na to mislim. user posted image
Se mi otročka tolk smilita in starši.

dudi grozno kar si doživela. user posted image user posted image . Tudi jaz sem mislila, da ti je samo malo ušel po cesti, ne pa takole. kakor se čudno sliši so meni uni povodci za otroke dobra ideja pa si naj ljudje mislijo kar hočejo.

Ojojjj, žal mi je za ta dogodekuser posted image , žal, nesreča nikoli ne počiva in usoda jemlje mlada življenja ljudi, ki je pred njimi še vseuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo z ženo vse vredu, da bo kmalu okrevala, da bo vsaj mamica z otroci, če je že otrokom usoda vzela očijauser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
14.3.2010 18:29:35   
maja1488
leela...sožalje. To je res grozno, pa povsod se ti lahko zgodi. V PO je pa enga povozilo ane? Mislim, da vem kdo ga je. Žalostno.

Mi smo se zjutraj spokali na morje. Blo je super, Z je ratala tečna in smo šli jest. Cel čas je stokala in smo šli domov....rezultat user posted image  vročina. Mi res ne smemo nosu skoz vrata vtaknit. user posted image

Dudi...v torek ne grem v Ikeo. Boš mogla majano nažicat user posted image

V petek pa pridem, tut če vile padajo. Leela..a se ga lahko napijem in pr tebi prespim? Rabim alkohol!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
14.3.2010 18:38:50   
maja1488
majana....ti vračam za manco zver user posted image user posted image user posted image
prijetno branje KLIKEC

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
14.3.2010 18:51:24   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

leela...sožalje. To je res grozno, pa povsod se ti lahko zgodi. V PO je pa enga povozilo ane? Mislim, da vem kdo ga je. Žalostno.

Mi smo se zjutraj spokali na morje. Blo je super, Z je ratala tečna in smo šli jest. Cel čas je stokala in smo šli domov....rezultat user posted image  vročina. Mi res ne smemo nosu skoz vrata vtaknit. user posted image

Dudi...v torek ne grem v Ikeo. Boš mogla majano nažicat user posted image

V petek pa pridem, tut če vile padajo. Leela..a se ga lahko napijem in pr tebi prespim? Rabim alkohol!

Morjeeeeee,jaz bi tudi šla. Že 2. leti ga nisem vidlauser posted image . Najprej je bila razlog selitev na svoje, potem pa rizična nosečnost, pa na križarjenje po Karibih sem imela šanso it s fotrom in sestrouser posted image user posted image user posted image .
Očitno viroze napadajo na vsakem koraku, Z. želim čimprejšnje okrevanje in naj vročina kmalu padeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Alkohol....jaz ga tudi rabim. Tašča vsakič ko me vidi mi pravi, da sm se zredila, jaz pa sem šla 4kg dol, saj vem, da gre počasi dol, ampak redim se pa ne. In tudi danes sem dobila servirano, da sem precej khhmmm polna, potrdila je pa še taščina mama. Jezna sem in žalostna user posted image , doma pač nisem v oprijetem teliranem kostimu ali pa v srajčki in kavbojkah, ampak v udobnih, širokih trenerkah. Teži mi že od porodauser posted image user posted image user posted image . Nekaj časa sem celo zaradi nje zavračala določene obroke, da bi šla dol s kilami, jokala sama v spalnici in se sekirala. Voljo do sexa mi je pa itak zbila, ker vsakič, ko se pogledam v ogledalo mi v glavi odzavnjajo njene pripombe. In tako je vse zaradi nje v kuuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
14.3.2010 18:55:56   
koala.cek
christiana - user posted image user posted image  sej vem ti nič ne pomaga, ampak tako je. zadnje čase velikokrat uporabljam tale pregovor: kar ne ubije, jača. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1658
14.3.2010 19:00:28   
christiana21
Žal je pri njej Bog dal predolg jezik in premalo ammm zmožnosti razsojanja kaj je dobro rečt in kaj ne. Pa razumela bi jo, če ne bi imela njena druga snaha 85-90 kg in 160 cm, meni pa sere zaradi 76kg na 170 cm višine. Pa da ne bo pomore, tudi moja taščica ni ravno med suhicami (160cm in 78kg), ampak ona je zase takoooooo suha, da je oh in ah

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
14.3.2010 19:13:48   
Dudica1
Smo doma,bila je čudovita bolj šprotna nedelja ker smo rolali in kolesarili user posted image user posted image
Šli na pico po tortice in domov user posted image

maja škoda no ker ne boš šla v ikeo...user posted image
majana kdaj boš pa ti šla??

Neposredna povezava do sporočila: 1660
14.3.2010 19:14:10   
Dudica1
leela grozno...sožalje user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
14.3.2010 19:18:00   
maja1488
christiana....pošlji taščo v Kuser posted image  in uživaj s svojo družinico Zamujenih dnevov ti ne bo noben vrnu. Ne tašča, ne lepa postava. Res....UŽIVAJ!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.3.2010 19:20:10   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Žal je pri njej Bog dal predolg jezik in premalo ammm zmožnosti razsojanja kaj je dobro rečt in kaj ne. Pa razumela bi jo, če ne bi imela njena druga snaha 85-90 kg in 160 cm, meni pa sere zaradi 76kg na 170 cm višine. Pa da ne bo pomore, tudi moja taščica ni ravno med suhicami (160cm in 78kg), ampak ona je zase takoooooo suha, da je oh in ah

Christiana - kakor je težko, ampak poskusi to čim bolj preslišat. Poskusi se sama dobro počutit v svojem telesu in boš najlepša. Jaz sem dosti komentarjev o teži poslušala kot otrok (od sester) in sem vedno mislila, da sem debela. Ko pa sedaj gledam slike ugotavljam, da sem bila ravno prav. Ker sem odraščala s sliko, da sem predebela, sem se malo zapustila in sem se res zredila. Šele ko sem bila nekaj čez dvajset sem se sprijaznila s svojo podobo, naučila pokazat dobre strani in skrit slabosti in sem se nehala redit. Je pa moja ciljna teća trenutno tam 75kg pri 173cm. Tako da so tvoje mere prav lepe. Nekaj zaloge pa moraš imet, da zdržiš vse te napore, ki jih prestajate. Če bi bila čisto presušena, ti hitreje zmanjka energije. Jaz imam trenutno še vsaj 5 kg preveč, pa se kljub temu ne počutim grde. Zavedam se, da sem na svet spravila tri otroke, da sem možu še privlačna in to mi je dovolj. Kljub temu, da imam sestro, ki ima pri enaki višini kot jaz okrog 50kg - si pa ne jaz ne moj mož ne želiva, da bi bila taka (da ne govorim, da sploh ne bi mogla biti, saj imam popolnoma drugačno konstitucijo).
Skratka, poskusi preslišat zlobne jezike in začni uživat kot lepa mamica in žena.

Neposredna povezava do sporočila: 1663
14.3.2010 19:27:41   
majana79

christiana....pošlji taščo v Kuser posted image  in uživaj s svojo družinico Zamujenih dnevov ti ne bo noben vrnu. Ne tašča, ne lepa postava. Res....UŽIVAJ!

podpis

maja, prjatlca, dej, že tko me glava neki čudno boli, že od tega naslova mi je pa slabo ratalo user posted image

dudi, v sredo

ne vem kaj je našemu otroku user posted image   najprej je imel par pikic po ritki, zdej se mu je pa še rdečina naredila.. skoz gor do jajčk (pa ga redno previjam, plenice so iste,...)
občasno tko čudno punkne, da ma zeleno pleničko, ne pokakano, ampak samo kot da bi mu 'en moker ušel' skoz do pasu... danes je dobil korenček za kosilo in je blo končno malo bolj trdo, drugače pa že skoraj en teden bolj mehko kaka

a čem ga it jutri kaj pokazat?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
14.3.2010 19:30:32   
Dudica1
majana a pa bi pol ti lahko meni prinesla nekaj stvari?Kolk boš mela že svojih stvari...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
14.3.2010 19:35:26   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majana a pa bi pol ti lahko meni prinesla nekaj stvari?Kolk boš mela že svojih stvari...

kako manjšo stvar lahko, preveč pa žal ne, ker gremo po omarce za kuhno, pa bo kr neki tega

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
14.3.2010 19:39:45   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma vi kopirate nasuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

christiana....pošlji taščo v K  in uživaj s svojo družinico Zamujenih dnevov ti ne bo noben vrnu. Ne tašča, ne lepa postava. Res....UŽIVAJ!

podpis

tudi jaz se podpišem.

kako manjšo stvar lahko, preveč pa žal ne, ker gremo po omarce za kuhno, pa bo kr neki tega

user posted image Prima!user posted image Jaz bi pipo rabilauser posted image Pa dva stola. Kaj pravišuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
14.3.2010 19:39:59   
KatMat
lahko noc vsem skupi... lep zacetek tedna vam zelim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
14.3.2010 19:40:35   
FLASK_A
Pomemben podatek: stola sta zložljiva. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
14.3.2010 19:40:47   
Dudica1

a ti lahko pošljem na fb linke pa če boš boš če ne pa ne a prav,da ne boš gužvala...
kam pa greš?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
14.3.2010 19:40:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

lahko noc vsem skupi... lep zacetek tedna vam zelim

Nočko!
Spočij se!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
14.3.2010 19:41:35   
KatMat
jest pa sesalcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
14.3.2010 19:41:46   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
user posted image Prima!user posted image Jaz bi pipo rabilauser posted image Pa dva stola. Kaj pravišuser posted image

lahko naslednjič, ko bomo šli sam na izlet user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
14.3.2010 19:42:17   
majana79

a ti lahko pošljem na fb linke pa če boš boš če ne pa ne a prav,da ne boš gužvala...
kam pa greš?

ja kr pošlji

v Graz

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
14.3.2010 19:45:13   
Anonimen
Christiana user posted image  ti je šivilja kar lepo napisala.

meni je bilo za znoret "smešno", ko sem celo pubertetniško obdobje od brata poslušala, da naj shujšam pa da se ne znam namazat (make-up sem imela bolj punkerskiuser posted image )... potem pa se ti človek zaljubi v debeluško... ampak tisti občutek debelosti pa ne mine. drugače pa preizkušeno: ko se najbolj počutiš v svoji koži, se začnejo kile same od sebe topiti - ko si v sebi srečen, postaneš lep za ostale.

Christiana, za seboj imaš težko obdobje in tašča je malo mimo s takšnimi pripombami_povej nam, kako je K.G.?

maja, majana, kaj pa je bilo z Zverovo Manco? pa user posted image  za vajine malčke!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......