Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 15:22:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mi pa gremo na 1. roj dan tijinega fanta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 16:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
oh, Dudica... sicer se mi to še ni zgodilo, sem bila pa tudi sama en takšen primer v otroštvu. moj veliki uživa hodit po svojih poteh. že od nekdaj. in včasih je prav stresno. danes sva šla v Postojnsko jamo. sem ga držala za roko, da se mi ja ne bi izgubil med stalagniti ali splezal med stalaktite ali skril za kakšen stalagmat (a sem se prav naučila, a moram še na eno vodeno uro?) vlakec je zakon! mali pa je ostal zunaj z očkom... se mi zdi, da vseeno ne bi bilo zanj (na vlakcu kar piha). oziroma je fino, če se s seboj vzame voziček marelo (sem videla ene tri). vreme čudovito! sva bila z O.jem prva v vrsti, potem pa ga je zadnjo minutko tiščalo lulat. in ker se v jami ne sme lulat, sva letela ven... zdaj pa sem sesuta. in do večera bom še sama z njima. seveda: U. se je naspal, O. pa je orto utrujen kot jaz. človeške ribice so enkratne! Tanja_ lahko tudi meni pošlješ, če ni pretežko za izpolnit... vas preberem še zvečer kaj. lp;
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 16:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem čist v šoku. Včeraj je imel od mojega bratranec prometno nesrečo in je v njej umrl. Njegova žena je hudo poškodovana. Imata dva mičkena otroka. Grozno samo na to mislim. sožalje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 16:48:27
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela oj, Sem čist v šoku. Včeraj je imel od mojega bratranec prometno nesrečo in je v njej umrl. Njegova žena je hudo poškodovana. Imata dva mičkena otroka. Grozno samo na to mislim. Se mi otročka tolk smilita in starši. dudi grozno kar si doživela. . Tudi jaz sem mislila, da ti je samo malo ušel po cesti, ne pa takole. kakor se čudno sliši so meni uni povodci za otroke dobra ideja pa si naj ljudje mislijo kar hočejo. Ojojjj, žal mi je za ta dogodek , žal, nesreča nikoli ne počiva in usoda jemlje mlada življenja ljudi, ki je pred njimi še vse . Upam, da bo z ženo vse vredu, da bo kmalu okrevala, da bo vsaj mamica z otroci, če je že otrokom usoda vzela očija
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 18:29:35
|
|
|
|
maja1488
|
leela...sožalje. To je res grozno, pa povsod se ti lahko zgodi. V PO je pa enga povozilo ane? Mislim, da vem kdo ga je. Žalostno. Mi smo se zjutraj spokali na morje. Blo je super, Z je ratala tečna in smo šli jest. Cel čas je stokala in smo šli domov....rezultat vročina. Mi res ne smemo nosu skoz vrata vtaknit. Dudi...v torek ne grem v Ikeo. Boš mogla majano nažicat V petek pa pridem, tut če vile padajo. Leela..a se ga lahko napijem in pr tebi prespim? Rabim alkohol!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 18:38:50
|
|
|
|
maja1488
|
majana....ti vračam za manco zver prijetno branje KLIKEC
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 18:51:24
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 leela...sožalje. To je res grozno, pa povsod se ti lahko zgodi. V PO je pa enga povozilo ane? Mislim, da vem kdo ga je. Žalostno. Mi smo se zjutraj spokali na morje. Blo je super, Z je ratala tečna in smo šli jest. Cel čas je stokala in smo šli domov....rezultat vročina. Mi res ne smemo nosu skoz vrata vtaknit. Dudi...v torek ne grem v Ikeo. Boš mogla majano nažicat V petek pa pridem, tut če vile padajo. Leela..a se ga lahko napijem in pr tebi prespim? Rabim alkohol! Morjeeeeee,jaz bi tudi šla. Že 2. leti ga nisem vidla . Najprej je bila razlog selitev na svoje, potem pa rizična nosečnost, pa na križarjenje po Karibih sem imela šanso it s fotrom in sestro . Očitno viroze napadajo na vsakem koraku, Z. želim čimprejšnje okrevanje in naj vročina kmalu pade . Alkohol....jaz ga tudi rabim. Tašča vsakič ko me vidi mi pravi, da sm se zredila, jaz pa sem šla 4kg dol, saj vem, da gre počasi dol, ampak redim se pa ne. In tudi danes sem dobila servirano, da sem precej khhmmm polna, potrdila je pa še taščina mama. Jezna sem in žalostna , doma pač nisem v oprijetem teliranem kostimu ali pa v srajčki in kavbojkah, ampak v udobnih, širokih trenerkah. Teži mi že od poroda . Nekaj časa sem celo zaradi nje zavračala določene obroke, da bi šla dol s kilami, jokala sama v spalnici in se sekirala. Voljo do sexa mi je pa itak zbila, ker vsakič, ko se pogledam v ogledalo mi v glavi odzavnjajo njene pripombe. In tako je vse zaradi nje v ku
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 18:55:56
|
|
|
|
koala.cek
|
christiana - sej vem ti nič ne pomaga, ampak tako je. zadnje čase velikokrat uporabljam tale pregovor: kar ne ubije, jača.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:00:28
|
|
|
|
christiana21
|
Žal je pri njej Bog dal predolg jezik in premalo ammm zmožnosti razsojanja kaj je dobro rečt in kaj ne. Pa razumela bi jo, če ne bi imela njena druga snaha 85-90 kg in 160 cm, meni pa sere zaradi 76kg na 170 cm višine. Pa da ne bo pomore, tudi moja taščica ni ravno med suhicami (160cm in 78kg), ampak ona je zase takoooooo suha, da je oh in ah
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:13:48
|
|
|
|
Dudica1
|
Smo doma,bila je čudovita bolj šprotna nedelja ker smo rolali in kolesarili Šli na pico po tortice in domov maja škoda no ker ne boš šla v ikeo... majana kdaj boš pa ti šla??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:14:10
|
|
|
|
Dudica1
|
leela grozno...sožalje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:18:00
|
|
|
|
maja1488
|
christiana....pošlji taščo v K in uživaj s svojo družinico Zamujenih dnevov ti ne bo noben vrnu. Ne tašča, ne lepa postava. Res....UŽIVAJ!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:20:10
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Žal je pri njej Bog dal predolg jezik in premalo ammm zmožnosti razsojanja kaj je dobro rečt in kaj ne. Pa razumela bi jo, če ne bi imela njena druga snaha 85-90 kg in 160 cm, meni pa sere zaradi 76kg na 170 cm višine. Pa da ne bo pomore, tudi moja taščica ni ravno med suhicami (160cm in 78kg), ampak ona je zase takoooooo suha, da je oh in ah Christiana - kakor je težko, ampak poskusi to čim bolj preslišat. Poskusi se sama dobro počutit v svojem telesu in boš najlepša. Jaz sem dosti komentarjev o teži poslušala kot otrok (od sester) in sem vedno mislila, da sem debela. Ko pa sedaj gledam slike ugotavljam, da sem bila ravno prav. Ker sem odraščala s sliko, da sem predebela, sem se malo zapustila in sem se res zredila. Šele ko sem bila nekaj čez dvajset sem se sprijaznila s svojo podobo, naučila pokazat dobre strani in skrit slabosti in sem se nehala redit. Je pa moja ciljna teća trenutno tam 75kg pri 173cm. Tako da so tvoje mere prav lepe. Nekaj zaloge pa moraš imet, da zdržiš vse te napore, ki jih prestajate. Če bi bila čisto presušena, ti hitreje zmanjka energije. Jaz imam trenutno še vsaj 5 kg preveč, pa se kljub temu ne počutim grde. Zavedam se, da sem na svet spravila tri otroke, da sem možu še privlačna in to mi je dovolj. Kljub temu, da imam sestro, ki ima pri enaki višini kot jaz okrog 50kg - si pa ne jaz ne moj mož ne želiva, da bi bila taka (da ne govorim, da sploh ne bi mogla biti, saj imam popolnoma drugačno konstitucijo). Skratka, poskusi preslišat zlobne jezike in začni uživat kot lepa mamica in žena.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:27:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 christiana....pošlji taščo v K in uživaj s svojo družinico Zamujenih dnevov ti ne bo noben vrnu. Ne tašča, ne lepa postava. Res....UŽIVAJ! podpis maja, prjatlca, dej, že tko me glava neki čudno boli, že od tega naslova mi je pa slabo ratalo dudi, v sredo ne vem kaj je našemu otroku najprej je imel par pikic po ritki, zdej se mu je pa še rdečina naredila.. skoz gor do jajčk (pa ga redno previjam, plenice so iste,...) občasno tko čudno punkne, da ma zeleno pleničko, ne pokakano, ampak samo kot da bi mu 'en moker ušel' skoz do pasu... danes je dobil korenček za kosilo in je blo končno malo bolj trdo, drugače pa že skoraj en teden bolj mehko kaka a čem ga it jutri kaj pokazat?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:30:32
|
|
|
|
Dudica1
|
majana a pa bi pol ti lahko meni prinesla nekaj stvari?Kolk boš mela že svojih stvari...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:35:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana a pa bi pol ti lahko meni prinesla nekaj stvari?Kolk boš mela že svojih stvari... kako manjšo stvar lahko, preveč pa žal ne, ker gremo po omarce za kuhno, pa bo kr neki tega
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:39:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mi smo se zjutraj spokali na morje. Blo je super, Z je ratala tečna in smo šli jest. Cel čas je stokala in smo šli domov....rezultat vročina. Mi res ne smemo nosu skoz vrata vtaknit. Ma vi kopirate nas IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 christiana....pošlji taščo v K in uživaj s svojo družinico Zamujenih dnevov ti ne bo noben vrnu. Ne tašča, ne lepa postava. Res....UŽIVAJ! podpis tudi jaz se podpišem. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana a pa bi pol ti lahko meni prinesla nekaj stvari?Kolk boš mela že svojih stvari... kako manjšo stvar lahko, preveč pa žal ne, ker gremo po omarce za kuhno, pa bo kr neki tega Prima! Jaz bi pipo rabila Pa dva stola. Kaj praviš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:39:59
|
|
|
|
KatMat
|
lahko noc vsem skupi... lep zacetek tedna vam zelim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:40:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pomemben podatek: stola sta zložljiva.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:40:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana a pa bi pol ti lahko meni prinesla nekaj stvari?Kolk boš mela že svojih stvari... kako manjšo stvar lahko, preveč pa žal ne, ker gremo po omarce za kuhno, pa bo kr neki tega a ti lahko pošljem na fb linke pa če boš boš če ne pa ne a prav,da ne boš gužvala... kam pa greš?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:40:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat lahko noc vsem skupi... lep zacetek tedna vam zelim Nočko! Spočij se!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:41:35
|
|
|
|
KatMat
|
jest pa sesalc
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:41:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Prima! Jaz bi pipo rabila Pa dva stola. Kaj praviš lahko naslednjič, ko bomo šli sam na izlet
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:42:17
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana a pa bi pol ti lahko meni prinesla nekaj stvari?Kolk boš mela že svojih stvari... kako manjšo stvar lahko, preveč pa žal ne, ker gremo po omarce za kuhno, pa bo kr neki tega a ti lahko pošljem na fb linke pa če boš boš če ne pa ne a prav,da ne boš gužvala... kam pa greš? ja kr pošlji v Graz
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 19:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Christiana ti je šivilja kar lepo napisala. meni je bilo za znoret "smešno", ko sem celo pubertetniško obdobje od brata poslušala, da naj shujšam pa da se ne znam namazat (make-up sem imela bolj punkerski )... potem pa se ti človek zaljubi v debeluško... ampak tisti občutek debelosti pa ne mine. drugače pa preizkušeno: ko se najbolj počutiš v svoji koži, se začnejo kile same od sebe topiti - ko si v sebi srečen, postaneš lep za ostale. Christiana, za seboj imaš težko obdobje in tašča je malo mimo s takšnimi pripombami_povej nam, kako je K.G.? maja, majana, kaj pa je bilo z Zverovo Manco? pa za vajine malčke!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......