|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
13.3.2010 21:38:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa ga je sfalilo. user posted image user posted image user posted image user posted image Lukeca mislim.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
13.3.2010 21:38:15   
botrca

Pa ga je sfalilo. user posted image user posted image user posted image user posted image Lukeca mislim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
13.3.2010 21:38:25   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tasa_m svetovno kosilo user posted image  user posted image  user posted image . Liji pa naredi pire in špinačo, pa seveda mesekouser posted image . Jaz tudi ne vem kaj bomo jutri jedli. Mogoče bo moj doma pa bom dal kako idejo. Vam jutri povem.

Kaj je DSDS?

Ma sem zdaj glih študirala, da ne vem če nebom nardila musake pa solatko... Se mi lušta že lep čas. Pa govejo župo cuj. Ni ned.kosila brez župe user posted image user posted image user posted image

Kaj pa Monti pa take pa to??user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
13.3.2010 21:39:11   
elevitka
Kim je adijo ... Ines pa baba pa pol ... sam ni pevsko obdarjena ... bolj kot model user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
13.3.2010 21:39:44   
tasa_m
tudi mi nismo 100let imeli musako, samo mi ne diši v nedeljouser posted image . Ja nedelja brez juhe res ne gre, pri nas je enako user posted image .

jaz bi nekaj na easy da mi lahko še Lija je, da ne rabim posebej za njo delat, ker med 10 in 11 pridejo eni avto gledat iz Lj. ker ga prodajava, pol pa ko se naspi pa gremo do Bumbarja malo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
13.3.2010 21:39:50   
botrca
Kaj pa bo jutri za sladico?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
13.3.2010 21:40:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo
se ga ne držim, pa sem shujšala 2kg.
Sam mal se sekiram, pa grejo kile dol user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
13.3.2010 21:40:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Kim je adijo ... Ines pa baba pa pol ... sam ni pevsko obdarjena ... bolj kot model user posted image
meni je tud ful simpatična ja.. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
13.3.2010 21:40:56   
botrca

...gremo do Bumbarja malo.

ste že bli z Lijo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
13.3.2010 21:40:56   
elevitka
Eh checker je adijo ... to pupe do 15 let norijo za njim ... si vidla ena je zadnič skup padla... pa oma talala njegovo tel. cifro... revež mel 3500 zgrešenih klicev.... KAK MU JE EGO NABILOuser posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
13.3.2010 21:40:57   
ly117
Ma sem zdaj glih študirala, da ne vem če nebom nardila musake pa solatko... Se mi lušta že lep čas. Pa govejo župo cuj. Ni ned.kosila brez župe user posted image user posted image user posted image

Tasa se lahko povabim na musako?

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
13.3.2010 21:41:21   
tasa_m

mi imamo potico od tašče user posted image user posted image user posted image drugače pa kar puding z keksom.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
13.3.2010 21:42:35   
botrca
Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali user posted image ...ne vem kaj...user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
13.3.2010 21:42:48   
tasa_m

...gremo do Bumbarja malo.

ste že bli z Lijo?

ja, ko se je odprl, samo takrat je bila še mala pikica user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
13.3.2010 21:43:01   
elevitka
samo da vam lušte naredim ...

BAŠEM SE Z KREMŠNITO !!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
13.3.2010 21:43:04   
tasa_m

Eh checker je adijo ... to pupe do 15 let norijo za njim ... si vidla ena je zadnič skup padla... pa oma talala njegovo tel. cifro... revež mel 3500 zgrešenih klicev.... KAK MU JE EGO NABILO user posted image
ja, samo toti mali bo daleč prišo sam zarad tega..ker zna "šov" naret. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
13.3.2010 21:43:19   
botrca

mi imamo potico od tašče user posted image user posted image user posted image drugače pa kar puding z keksom.user posted image

kak pa je puding s keksom? mletega not zmešaš ali kak?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
13.3.2010 21:43:31   
tasa_m

pridi, pridi...če ti vrat ne odprem je to zato, ker smo vse pojedli user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
13.3.2010 21:44:02   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dober tek...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
13.3.2010 21:44:29   
botrca

pridi, pridi...če ti vrat ne odprem je to zato, ker smo vse pojedli user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
13.3.2010 21:44:37   
tasa_m

kak pa je puding s keksom? mletega not zmešaš ali kak?
ne,ne jaz dam kar celega not. Ko vlijem puding v šalčko, dam noter še albert keks. Je pol bolj mehko vse skup, pa še najem se.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
13.3.2010 21:45:04   
tasa_m

nop, nea mi, ker sem požrla pol bombonjere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
13.3.2010 21:45:47   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: nebo
se ga ne držim, pa sem shujšala 2kg.
Sam mal se sekiram, pa grejo kile dol user posted image user posted image

točno, ko planiraš ponavadi ne gre...samo psiha svoje naredi pa so kile takoj dol...pri enih...eni pa glih takrat jejo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
13.3.2010 21:45:53   
ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
13.3.2010 21:45:56   
tasa_m

Jaz pa študiram da bi naredila ali štefani pečenko ali lazanjo...ali user posted image ...ne vem kaj...user posted image .
to bom jaz enkrat med tednom nardila..
mam mojega cel teden doma, ker je sneg in ni dela. Bemomilomater, koda ma v pisarni sneg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.