loremi
|
Dobro jutro! Hvala vsem za lepe besede, tole je pa res preizkušnja za živce in me stiska pri srcu, ko pomislim, kako daleč nam bo uspelo prit. Sem včer božala trebuh in jima govorila, naj se imata lepo in naj rasteta in se razvijata, da pridemo čimdlje in uspešno. Uf, srce mi včasih tko poskoči, da mi bo še ven pogledal. Dans vsej jokam ne več, upam, da bom šla mal ven iz hiše, za 5-10 min na zrak, če bo kej sončka. Komej čakam sredo in predled. Kr dneve odštevam. Se opravičujem, ker tolk obremenjujem tu vse s svojimi težavami, ampak nekam sem mogla zapisat. Hermy1 se strinjam z besedami BarbiG, naj preverjajo simulante za bolniško, me jo pa res rabimo, je pa ne odobrijo. Sej to je samo plod izkoriščanj bolniške, tam kjer ni potrebno - roko na srce, v preteklosti je blo precej deklet nosečih na bolniški (pa so nekatere ob tem še celo hodile v službo, se pravi je sploh niso rabile) zdej mamo pa me probleme zaradi tega. No pa ne samo to ... naše zdravstvo - brez besed! Upam, da ti odobrijo za naprej! Urshy78 čestitke za ! Kar se pa tiče nevarvnosti UZ-jev ... menda niso nevarni, samo če bi se pregled delal parkrat v enem dnevu in iz dneva v dan bi menda lahko bilo nevarno, pa ne vem zdele, kje sem to brala. Drugače je pa menda varna zadeva. Jst se sploh ne bom obremenjevala, ker si želim, da pogledajo moja čmrčka, kadar je le možno, če je vse ok. Je pa drugih nevarnosti okol nas še tolk, da se sploh ne zavedamo. Se opravičujem, če imam dans predolg jezik oz. da zveni, kot da koga kej obtožujem, karkoli, o jej samo tega nočem, ni blo nič slabo mišljenega . Prav vsem želim lep vikend!
|