Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:26:40
|
|
|
|
hermy1
|
A si bila na NS pri Strahovi? Jaz sem bila v Dravljah, pa sem zato mislila, da bi torkat zamenjala. Pa še nisem tako daleč , da bi se morala danes odločit.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:33:28
|
|
|
|
Fargesia
|
sej jst tud še nisem tok daleč (al sem že?)...kdaj se sploh dela? pri strahovi sem bila...sej je fajn sam 110 evrov se mi zdi pa kr mal velik.... no, zdej sem vidla da je pa v dravljah 100 evrov...
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 11.3.2010 8:36:21 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:34:49
|
|
|
|
bit
|
jutrooo, S* čestitke za 19mm velikega otročička....sem prav vesela da vse poteka tako kot mora Urshy78... danes dobro opravi tudi ti na prvem UZ in nam sporoči lepo novičko Fragi....zakaj pa hodiš na fizio... upam da ni kaj huješega. Naj ti koristi BarbiG....kako si..si si že kaj nabrala moči....al si še zelo utrujena. Loremi... kako si ti ...še malo pa boš spet vidla čmrljčka 3D/4D kaj pa vem mogoče..bova šla sedaj najprej čakava še morfologijo.. vse ostale ki sem jih spustila ..nenamensko..uživajte v tem zimskem dnevu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:36:18
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sej jst tud še nisem tok daleč (al sem že?)...kdaj se sploh dela? pri strahovi sem bila...sej je fajn sam 110 evrov se mi zdi pa kr mal velik.... Piše: od 25 - 30 tedna. 110 evrov !!!! No, bom tud jest še globoko razmislila.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:37:21
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Fragi....zakaj pa hodiš na fizio... upam da ni kaj huješega. Naj ti koristi križ...sem kot stara mama...komi s postelje vstanem...pol se mi pa doma režijo k mam 4 povštre okol sebe, da se naštelam za spanje...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:38:15
|
|
|
|
hermy1
|
Sej v Dravljah je pa 100! Tko, da ni bistvene razlike!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:41:10
|
|
|
|
Fargesia
|
v dobrni stane 80 evrov...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:41:39
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Sej v Dravljah je pa 100! Tko, da ni bistvene razlike! ja, sej sem gor napisala (dodala) na prejšnjem postu...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:42:50
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia križ...sem kot stara mama...komi s postelje vstanem...pol se mi pa doma režijo k mam 4 povštre okol sebe, da se naštelam za spanje... A so to leta ...al je kaj drugega posredi!!! Če se spomnim sebe pri 23 letih in prvi nosečnosti, ne vem, če nisem bila še bolj nikakva, kot v tej. Tko so me boleli kolki, da to kar res ni bilo. Zdaj jih tako čuvam...sam, da mal špikne, že masiram...se obračam...saj zdaj tud jamrat ne bi upala nikomur...bi takoj slišala kakšno prijazno pripombo: Kaj pa se gre v teh letih otroke delat!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:44:19
|
|
|
|
Fargesia
|
hihi, ne vem če so leta. (27)...je rekla G da je njo tud v nosečnosti začel matrat...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:45:51
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ja, sej sem gor napisala (dodala) na prejšnjem postu... Zgrešila!!! To z dobrno pa ni slaba ideja...če me pelje čez vikend, naprimer !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 8:48:41
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit Fragi....zakaj pa hodiš na fizio... upam da ni kaj huješega. Naj ti koristi križ...sem kot stara mama...komi s postelje vstanem...pol se mi pa doma režijo k mam 4 povštre okol sebe, da se naštelam za spanje... hihihi..... stara mama, ki bo postala mama....ta pa je luštna.. upam da ti bo pomagala Fizio.. kaj pa jogi...imaš dober? Od kar imam slovensko posteljo (vzmetnico) spim kot angelček na oblaku...prej sem pa trpela kot žival...vsakič ko sem se morala obrniti sem se zbudila in stokala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 9:50:36
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro pupike! Vidim, da imate težave s križem. Mene pa že od začetka nosečnosti grozno boli trtica! Sploh ne vem več kaj narest. Včasih se na kavču komaj z levega na desni bok prekotalim, da o vstajanju ne govorim . Pravijo, da bo po porodu vse boljš! Jaz sem bila na 3D/4D UZ v Domžalah, samo ne pri Strahovi ampak v centru Kalliste. Sam UZ je bil 85 eur, za CD sem dala pa še 9 eur, je pa posnet celoten pregled (več kot 45 minut filma) Meni je bilo všeč, ker mi je naredila še enkrat kompletno morfologijo in tudi ko se pupika ni hotela pokazat, naju je poslala na kavo in smo potem gledali naprej. Lep zasnežen pozdravček!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 10:19:18
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, dormeota imava...starega 4 leta...pa mislim da ne bi smel bit še za zamenjat...al ja? zup, kje pa je ta kallisto?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 10:37:27
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia zup, kje pa je ta kallisto? Ubistvu čist zraven Strahove, malo naprej od nje (sosednji blok), naslov je Slamnikasrka cesta 3/b.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 10:39:17
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia zup, kje pa je ta kallisto? Ubistvu čist zraven Strahove, malo naprej od nje (sosednji blok), naslov je Slamnikasrka cesta 3/b. hvala! a si se po mailu naročila? v katerem tednu si pa imela?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 10:41:02
|
|
|
|
zup2
|
Jaz sem kar poklicala pa sem bila takoj na vrsti. Sem bila pa točno 27 tednov noseča!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 12:28:45
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, dormeota imava...starega 4 leta...pa mislim da ne bi smel bit še za zamenjat...al ja? midva sva tudi imela prej Doremo..4 leta star...se je kar sesedel....bila zadovoljna potem pa kar na enkrat katastrofa..komaj sem čakala da bo jutro...da sem ustala Imava tudi njihove letvice spodaj ki so dobre....te vzmetnice ne menjam več...je zakon
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 14:53:17
|
|
|
|
Urshy78
|
jaz sem imela pa danes prvi UZ na GK in imamo enega , sem tako vesela, da ne morem povedati in sploh še ne dojemam da se vse to zares dogaja sem pa že klicala svojo G za prvi pregled. imam ga 8. aprila. sem pa na GK pozabila vprašati ali moram Dabroston še naprej jemati ali ne?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 14:58:54
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jaz sem imela pa danes prvi UZ na GK in imamo enega , sem tako vesela, da ne morem povedati in sploh še ne dojemam da se vse to zares dogaja sem pa že klicala svojo G za prvi pregled. imam ga 8. aprila. sem pa na GK pozabila vprašati ali moram Dabroston še naprej jemati ali ne? super novička.....sedaj pa le verjemi da se to tebi dogaja in uzivaj v
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 15:18:45
|
|
|
|
Fargesia
|
urshy, ...in ja, dabroston se je do 12.tedna. bit, a prav slovenksa postelja se reče al kako? zup, pol mam še čas, da se naročim.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 15:48:50
|
|
|
|
tejalea
|
Urshy, čestitke za . Dabroston pa kar jej, kako pa ti b povedala še tvoja G. Proti koncu zmanjšuješ dozo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 17:30:17
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, a prav slovenksa postelja se reče al kako? http://www.postelja.com/ tukaj si poglej.. bo zgledalo kod da dobim kakšno provizijo... pa je ne odločla sva se za njo na podlagi priporočil prijateljev
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 17:58:32
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jaz sem imela pa danes prvi UZ na GK in imamo enega , sem tako vesela, da ne morem povedati in sploh še ne dojemam da se vse to zares dogaja sem pa že klicala svojo G za prvi pregled. imam ga 8. aprila. sem pa na GK pozabila vprašati ali moram Dabroston še naprej jemati ali ne? Iskrene čestitke!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.3.2010 19:23:56
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, dormeota imava...starega 4 leta...pa mislim da ne bi smel bit še za zamenjat...al ja? Oj Fargi, jaz sem zdej dobla Dormeo Memory za v otroško, ampak že za taveliko postlo, ker jaz tam spim. A si ga ti tut ozemljila, mi je ful hecn, zram je ena žica in piše, da pripneš na jogi in potem potegneš do ozemljenega telesa, npr. radiator...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.