|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
11.3.2010 19:24:33   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bit, a prav slovenksa postelja se reče al kako?

http://www.postelja.com/

tukaj si poglej..

bo zgledalo kod da dobim kakšno provizijo... pa je ne user posted image   odločla sva se za njo na podlagi priporočil prijateljev

Mi2 imava na veliki postli tut Slovensko posteljo in je zakon user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
11.3.2010 19:29:11   
Reby
Urshy - čestitke za srčka, zdej bo pa kr lažje a ne? user posted image

3D/4D - jaz sem bila pri Reševi, pa sva dala 100 EUR za pregled in CD. Men se zdi to ful velik, ampak sva dala, ker je to bila pač prva nosečnost in dolgo pričakovan otroček. Nisva bila ne vem kaj zadovoljna, še slikce je take bedne nardila. Če bom še enkrat noseča, na to sigurno ne bom šla, je dovolj nuhalna in morfologija. Je bla pa moja prjatlca v Kalliste in ful zadovoljna. Jaz sem hotla na NS v Kalliste in sem se že naročila, pa me je Reš nadrl, da tja pa že ne bom šla, da me je že on pri njegovi hčeri naročil user posted image Z nuhalno sem bila ful zadovoljna, s 3D/4D pa malo manj.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.3.2010 20:22:43   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bit, dormeota imava...starega 4 leta...pa mislim da ne bi smel bit še za  zamenjat...al ja?

Oj Fargi, jaz sem zdej dobla Dormeo Memory za v otroško, ampak že za taveliko postlo, ker jaz tam spim. A si ga ti tut ozemljila, mi je ful hecn, zram je ena žica in piše, da pripneš na jogi in potem potegneš do ozemljenega telesa, npr. radiator...

reby, ja sva ga takrat ozemljila..a to je treba večkrat ponavljat? itak ne vem kje je tist "kabl"...

a mate v velikih postelja tavelike jogije al 2x po normalnega?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.3.2010 21:28:44   
Goldy
Mi2 imava tudi jogi od slovenske postelje in je tut zakon!user posted image

3D/4D - mi2 sva šla pa k eni G v Litijo in plačala 40 eurov. Naredila je morfologijo in posnela slikce, pa posnela filmčke, posnela nam je pa na USB ključ. Kakšna razlika je pa med njo in Strahovo, Reševo... pa ne vem. Bila sva zadovoljna.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.3.2010 21:35:31   
Fargesia
goldy, h kežarjevi...a se ti je fajn zdela? a si poklicala v ZD?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.3.2010 21:52:36   
Goldy
fargi - menda je res bila Kežarjeva. Ja, nam se je fajn zdela. Bila zelo, zelo prijazna. Včasih že mal osladna, samo naju ni motilo.user posted image  Ja, poklicala sem v ZD in se naročila. Mogoče dobiš za 80, 100 ali več eurov še kaj več, daljše filmčke, bolj dodelane slike, samo nama je bilo to ok. Pa vse lepo razložila, naredila morfologijo. Posebej se spomnim, da nam je pokazala zametke zobkov. user posted image  Saj pravim, da pa ne morem primerjat, kaj to prinese v primerjavi z drugimi, ker nisem od nobene videla ne cd, ne slikc.... Verjetno je že kakšna razlika, kaj pa vem.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.3.2010 22:36:29   
Fargesia
goldy, hvala za razlago...sej jst ne rabim velik slikc pa filmčkov...glih tok da je...v katerem tednu pa si bila?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.3.2010 23:06:23   
Goldy
fargi - mislim, da sem bila v 27T.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.3.2010 7:35:03   
loremi
Dobro jutro!

Jst lahk sam rečem, da je moja edina trenutna želja ta dva otročka donositi živa, zdrava in da bi se rodila vsej po 34. tednu. Ker mene bojo živci požrli user posted image  user posted image .
Poskušam imet v mislih Reby, ko je rekla, nej bom mirna neglede na vse, pa mi gre na jok, ko se spomnim, kaj se je včeraj zgodilo in ko me je tko strah, kaj bo vnaprej.
Že dan prej sem imela čudne tope krčevite bolečine v spodnjem delu trebuha, tud boscopan ni pomagal, včeraj pa je blo še hujše do sredine dneva, ko me je zagrabil tak krč po parih korakih (glih vstala sem iz kavča), da sem se mogla kr pripognit in šla do kopalnice, tam pa začutila, kako teče iz mene. Jst sem se tko ustrašla, iz mene je pa kr teklo in teklo. user posted image  user posted image  user posted image  100% sem bla, da mi odtega plodovna voda. Kličem fanta, na srečo je šel ravno od neke stranke in bil doma v parih minutah, drugač pa ne vem ... bi mami klicala, da pride pome. No in ko je prišel, še nisem bla oblečena za na urgenco, ker je še kar teklo. Potem je le nekak ponehalo, bila pa sem polna sluzi. Jokala sem ko dež, se oblekla in šla na urgenco. Sestra je bla neki nataknjena, zakaj sem tam ... no ko sem povedala, da sem v 15. tednu in mi je odteklo veliko vode (res ne pretiravam, najmanj 2 dcl jo je bilo), je zresnila pogled. Na pregledu mi je dr. (bla je mlada zlo zdravnica, dr. Jančar) prvo opravla test z neko plastično palčico če je v nožnici prisotna plodovna voda in test je bil negativen. Maternični vrat je bil videti lepo zaprt in ji ni blo jasno, kaj pričakovat, v kakem stanju sta plodka. Jst sem bla res pripravljena na slabo novico, čeprav sem se je tako bala. Ampak dr. je pri obeh videla gibe, da sta živa in da imata oba zadosti plodovne vode in primerno lego posteljice. Ni pa ju mogla izmerit, ker imajo menda tko slabe UZ aparate, sej se res ni bohvekaj vidlo. V glavnem ... živita in očitno se imata v redu je rekla. YES. Ampak ... od kje ta voda in taka količina potem?? Ne ve. Tud ona ne, si ne zna razlagat, je pa sigurno, da je bilo iz nožnice in ni bil urin.
Najprej sem se tresla od groze, potem od tega, kaj bom še doživela in kaj je to bilo, od kje ta voda??? Rekla sem, da sem naslednjič naročena pri mojem dr. 17.03. in da je to ok, da ne rabim hodit prej tja.
Spala nisem najboljš, ponoč sem še glavobol krotila z lekadoli pa še ni dobro. Itak sem mela tud moraste sanje. Mam pa še vedno preceeej sluzi spodaj user posted image , včer je blo tud malo krvi.

Uf, na dolgo sem se zdej razpisala ... ampak tole je bil šok no.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.3.2010 7:37:40   
hermy1
Dobro jutro, eno krasno, sončno jutro!!

user posted image

Goldy hvala za informacijeuser posted image   !

Fargi ali bova šli kar v Litijo user posted image ??

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.3.2010 7:43:37   
hermy1
Loremi, obe naenkrat sva tipkali...
Res grozno, da te ves čas nekaj "preganja"!!! Tud men se ne sanja, kaj bi to bilo, če ni bil ne urin in ne plodovnica.
Res ti želim, da bi se končno že končale te težave in bi se malo umirila in uživala!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.3.2010 7:58:47   
zup2
Dobro jutro!

Bemtiš Loremi, kaj tebe še ne bo doletelo user posted image . Mogoče si imela pa samo tak obilen izcedek, da je kar teklo iz tebe. Tolaži se s tem, da sta tvoja pikeca živahna in da se jima pri tebi lepo godi, kljub tem nesrečnim izcedkom in krvavljenju. Srečno!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.3.2010 8:14:25   
biba007
Loremi, ti šment ti, pa ti res ni nič prišparanega. Ubožec maliuser posted image . Ampak veš kaj? Tvoja dva čmrlja sta pa resnično močna in vzrtajna, prava borcauser posted image . Še par mesecev, pa se boste crkljali, boš videlauser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
12.3.2010 8:31:35   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Ampak veš kaj? Tvoja dva čmrlja sta pa resnično močna in vzrtajna, prava borcauser posted image . Še par mesecev, pa se boste crkljali, boš videlauser posted image

Iz tvojih besed k mojima malčkoma!!Hvala

in hvala vsem

trenutno se sploh ne morem sprostit ... sam na jok mi gre in jokam od strahu, kaj je blo in da bi ja pršla do konca nosčnosti user posted image
se mi zdi da zdej ko sem noseča, mi gre že tko vse še bolj na jok, ampak od prve nosečnosti naprej se sploh ne morem več konrolirat user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
12.3.2010 8:36:03   
Reby

bit, dormeota imava...starega 4 leta...pa mislim da ne bi smel bit še za  zamenjat...al ja?

Oj Fargi, jaz sem zdej dobla Dormeo Memory za v otroško, ampak že za taveliko postlo, ker jaz tam spim. A si ga ti tut ozemljila, mi je ful hecn, zram je ena žica in piše, da pripneš na jogi in potem potegneš do ozemljenega telesa, npr. radiator...

reby, ja sva ga takrat ozemljila..a to je treba večkrat ponavljat? itak ne vem kje je tist "kabl"...

Ne vem, jaz sem mislila, da more to skoz bit, kaj pa vem, bom na netu pobrskala. Da me ne bo pol kej tresl user posted image

V veliki postli mava velik jogi 160x200.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
12.3.2010 8:43:00   
Reby
loremi - evo, isto sem imela jaz, mi je odteklo nekaj plodovne vode, mi je rekel moj G, da je možno, da je počil en ovoj. Ko sem na urgenci takrat povedala, da je blo tut ful vode, so me pa samo čudno gledal...
Punca, saj veš, kaj sem ti rekla in prosim te, res poskusi se ne živcirati, odmisli stres, saj si vidla, da je s pikecoma vse ok, ti pa verjamem, da je šok. Objemčki user posted image user posted image user posted image Da te potolažim, men so se krvavitve nehale po 17. tednu, upam, da bo pri tebi isto.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
12.3.2010 9:05:23   
Fargesia
dobro jutro!

loremi, grozno...tvoja dva pikeca sta res prava borca in bosta ostala pri tebi do konca!!!!user posted image user posted image

hermy, ja, očitno bova res šli v litijo!!! moj neki komplicira, da ga je strah, da preveč UZjev ne bi kaj narobe otroku naredilo...kaj pravite?

bit, hmmm, nisem vedla da bi bilo treba met skos ozemljen...itak ne veva kakm sva vrgla un kabl...jst pa rabim 180x200...

aja, še tole...napredovala sem v naziv mentorja!user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
12.3.2010 9:20:22   
hermy1

hermy, ja, očitno bova res šli v litijo!!! moj neki komplicira, da ga je strah, da preveč UZjev ne bi kaj narobe otroku naredilo...kaj pravite?

aja, še tole...napredovala sem v naziv mentorja!user posted image

Po moje, je vse njegova skrb povezana s finančnim vidikom...vsaj moj bi se tako "znašel", če bi se mu zdelo kaj predrago in brez potrebe.  

Važičkaaaaaaa!!!! Seveda iskreno Č E S T I T A M!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
12.3.2010 9:25:33   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj.

Loremi, probaj tako kot ti je Reby napisala, nekako odmislit vse skupaj in se ne sekirat. Vem, da je težko, se jaz spopadam z isto težavo in probam skoz pozitivno mislit, da pri meni ne bo prišlo do TTTS sindroma. Priznam, da pride včasih dan, ko ne gre brez skrbi. Verjemi v svoja otročka, da si želita ostat pri mamici in misli na to, da pridno brcata in ju boš ti vsak čas tudi čutila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
12.3.2010 9:57:27   
bit

Ne vem, jaz sem mislila, da more to skoz bit, kaj pa vem, bom na netu pobrskala. Da me ne bo pol kej tresl user posted image

V veliki postli mava velik jogi 160x200.

ne rabita bit povezani z radiatorjem....user posted image moj k se spozna na to...pravi da je to lari fari...mal nam bučke prodajajo..user posted image

midva imava 2x 90x200  ker že tega komaj obrnem...velkega pa sploh ne bi mogla...

Reby aanee da se spi kot na oblakuuser posted image

fragi...če boš ozemljena te ne bo nič manj bolel hrbet..user posted image

loremi... pismu...boščica kako pa tebe nekdo testira ali boš zdržala....in veš kaj BOŠ...tako kot ti je Reby napisala...ostani pozitivna...danes se zjokaj jutri je pa nov dan in še en dan bližje da ju boš ponovno vidla..tvoja čmrljka sta prava borca ti pa tudiuser posted image

Drugače pa pri nas vse o.k. komaj čakamo metuljčke in brcike...(tisto zadnjič je bila prebava) moj me vsak dan vpraša a že brca.....ja brca sam  jaz ne čutimuser posted image  
Dobila sem tudi rezultate pregleda pri nefrologu in moji dve ledvici pridno delata, ni ravno najboljša slika ...ampak glede na to da čistita za dva je o.k. Če bo tako do konca, bo super.

bom na koncu napisala Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
12.3.2010 10:45:25   
Fargesia
hermy, pravi da ga ne matra denar...da nima veze kok stane, sam da ga zarad UZjev skrbi...

bit, škoda...če bi ozemljenost pomagala, bi kr sebe prheftala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
12.3.2010 10:52:40   
hermy1

hermy, pravi da ga ne matra denar...da nima veze kok stane, sam da ga zarad UZjev skrbi...

Potem se mu pa ne da pomagati! Ampak mislim, da bi jih zdravniki vseeno ne delali, če bi bili res nevarni.
Kaj pa BarbiG in ostale, ki jih imajo na 14 dni?  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
12.3.2010 11:02:32   
S*
loremi, tebi pa res ni nič prišparano. Ampak tvoji dve pikici ti vsak dan dokazujeta kako sta močni in jaz sem prepričana, da se bosta borili do konca. Močno upam, da se bo pri tebi stanje popravilo tako kot pravi reby in da boš uživala v drugem delu nosečnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
12.3.2010 11:10:50   
bit

bit, škoda...če bi ozemljenost pomagala, bi kr sebe prheftala.user posted image user posted image user posted image

ja sam na koga in kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
12.3.2010 11:13:22   
bit
S* ....a siješ sončece naše...user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.