|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
9.3.2010 14:20:18   
tejalea
Lepa slikca!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.3.2010 15:01:21   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

user posted image

tole je pa buši nad bušiji, fenomenalna slika, sploh je tale ČB tehnika super user posted image user posted image user posted image

Kako kjut buši!!! Sem morala hitr hčeri pokazat sliko,...da bo vedla kako mora mojega slikat...čeprav je ena žalost, da je pri men lahko še tako dobr fotograf...slikca pa ne bo taka user posted image !

Pa seveda čestike Lana za punčkico! Lepo se cartajte, veliko spanja in sesanja!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.3.2010 15:54:02   
gapii27
ojla

da malo pokomentiram glede porodnišnice... sama sem rodila v lj in moram rečt da sem bla full zadovoljna...od oskrbe do sanitarij, tud vsega potrebnega za higieno je blo več kot preveč , če ti zmanjka je skos zunaj voziček in vzameš sam kaj rabiš.. sem bla pa na oddelku E in ne vem, če se kaj mogoče razlikujejo od drugih oddelkov... dve sobi-vmes pa kopalnic in wc-torej za 3-4 ženske wc in kopalnica...čistilka pa pride trikrat na dan pucatuser posted image

lepi buši bibončekuser posted image user posted image

naša pikca

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.3.2010 16:20:47   
BarbiG
Lana, iskrene čestitke za Živo in lepo se cartajte.

Biba, zelo lep buši. Kar pa se porodnišnic tiče. Za mano sta že dva poroda v LJ in tudi tretji bo v LJ. Moje mišljenje je, da so povsod take in drugačne zgodbe, vendar pa v primeru, da je karkoli z otročkom narobe, ga takoj s helikopterjem prepeljejo v LJ, ti pa ostaneš tam, kjer si rodila. Obakrat sem imela v LJ samo pozitivne izkušnje, dovolj vložkov, čistoča sanitarij zadovoljiva, meni je tudi ustrezalo, da je otroček tudi prvo noč bil pri meni. Je pa res, da hrana ni vrhunska, samo se da preživet. Je pa odvisno, kaj si ti želiš in kaj ti je prioriteta. Odloči se na podlagi tega. Samo še nekaj v zvezi z EA - ni nujno, da ti prime. Poznam kar nekaj žensk, ki jim EA ni prijela, pa v zakup moraš vzet tudi, da lahko pride tudi do stranskih učinkov v hrbtenjači. Je pa to zgolj in le tvoja odločitev. Jaz ne bi za nič na svetu zamudila naravnega poroda. Je pa res, da sta bila oba izredno lahka, končana v dobrih 2 urah. Verjamem pa, da če se ženska matra 12 ur in več s porodno bolečino, da naslednjič razmišlja o EA.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.3.2010 16:50:05   
Tanja_Jes
Lana....to je bilo res brzinsko...čestitke staršema in mali Živi...naj bo vajin sonček zdrav in naj vama prinese  še tisto malo zadovoljstvo kot pika na i vajini ljubezni, ki jo bosta posredovala temu malemu bitju. Pa bodite zdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba...res lep trebušček user posted image user posted image user posted image balzam za oči user posted image

Kar se tiče poroda, pa sem jest tut pristaš naravnega poroda brez EA. Pravijo da je porod najmočnejša a najlepša bolečina, tko da bom jaz kar naravno. Sicer je pa to moja prva nosečnost, mogoče se bom pri drugem premislila. user posted image user posted image user posted image
Jest bom kar na Jesenicah rodila, ker imam 5 min peš do bolnišnice. Sem bila pa zdej na preiskavah in so se res potrudile, še ležat so me dale za tisti čas ko sem čakala na rezultate in imam zaenkrat dobre iskušnje. Ima pa vsaka porodnišnica oz. bolnišnica svojo dobro in slabo plat in takšne in drugačne zgodbe. Poskušam ujeti le tiste dobre in biti zadovoljna s tem, kar mi je dano in upati na najboljše!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.3.2010 17:24:48   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Biba.. v Postojni sem bila na Laparo in AC in moram povedat da so sestre zelo prijazne. Mene je bolj strah tega, kaj če .....sej vem da kompliciram....samo me gloda črv...kaj če se zakomplicira...potem te deportirajo v LJ.  Koliko časa s tem izgubijo..? Ali imajo dovolj znanja glede mojih ledvic....ali imajo dovolj inkubatorjev? In sem spet na začetku.

Lanči še tu vsej četverici lubčka od RR strica, pridem jutri mimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma še BIT kr s prve roke....
Glej če boš šla dol in povedala kak je s tabo, bodo na to pozorni in ob prvi nepriliki kateri nebi bili kos jo boš zvrc z detetom v LJ. Brez skrbi! Ista pašta je če se z detetom kaj narobe, v tem primiru ga pride iskati urgentna služba iz lj ti a osteneš v bolnici in vsakodnevno vozijo mleko v LJ. Ko pa si sposobna samostojno sedeti te odpeljejo k njemu oziroma prestavijo tja.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.3.2010 17:57:32   
Fargesia
biba, kakšen lep trebušček!!!!user posted image

naše dete slikano danes...user posted image

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.3.2010 18:11:06   
bit
Kruce...hvala..bom razmislila.. je pa res da je do poroda šeee dolog...mora trebušček ...velik ratat. ..user posted image
moram pa res pohvalit vso osebje v Postojni.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.3.2010 18:12:24   
bit
Fragi...
no super..vidim da je pregled za vama...super slikca... a je z rokico maha ..al je tisto nogica user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.3.2010 7:13:33   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

biba007 waw krasen trebušček in še čb tehnika, superca! user posted image
Fargesia super slikica, mmmm! user posted image  Komej čakam, da jst tud spet vidim svoji pikici!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.3.2010 10:58:52   
Fargesia
zasnešeno jutro! kar pada in pada...vse je že belo! ni mi več všeč...je bilo tako lepo in fajn ko se je pokazal sonček in je bilo že toplo... mah sej bo hitro minilo...

jst poslušam "poletne" pesmi...razne klape...da me mal segreje...user posted image   TUKAJ

kdaj sem pa v šesti kvadratek skočila?user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 10.3.2010 11:04:12 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.3.2010 11:20:16   
hermy1
Fargesia, hvala za glasbico user posted image  user posted image  user posted image ! Res paše!
Jaz danes tako ne morem nič drugega počet, kot zabušavat. Imam tak "muskelfiber", da je joj. Včeraj sem bila po dolgem času (prvič kar sem noseča) na pilatesu za nosečke in, ker seveda nisem hotela izpast neka lenoba, sem pridno in pravilno delala,...danes pa rabim dvigalko, da me položi in dvigne iz wc...stegenske mišice plačujejo davek zabušavanja. Ampak filing je bil pa kul...spet se mal razmigat!

No, danes tako ne bi šla nič ven...sem pesku sam zasnežen balkon pokazala, to bo največ, kar dobi od mene!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.3.2010 11:41:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

kdaj sem pa v šesti kvadratek skočila?user posted image

Je dobro videti, a user posted image  user posted image  user posted image ??

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
10.3.2010 16:25:36   
tejalea
Lepa fotka, vsakič smo jih vesele, ne?
Pri nas tudi sneži že od jutra, tak da imamo že kar snega za metat.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.3.2010 17:38:51   
kajsica
Lep zasnežen dan vsem skupaj!

No tudi jaz bila danes na pregledu...mala morfologija......iiiiiiiiiiiiii kaj je bila lepa pikica, čeprav ni več pikica, pa srček...jaz se tega ne morem naposlušati, najraje bi kupila AS. Moj je bil prvič zraven in je bil čisto raznežen. Vse se je lepo vidlo, prstki, rokice nogice, samo smo ga malo lovili naokol ker je tolk delaval in moja G mi je rekla, da verjetno ga že čutim, da čez kakšen teden pa lahko pričakujem že konkretne brcike. V glavnem ustreza vsem merilom.

Naju je pa G šokirala z eno izjavo... ko smo gledali spol in ker je bilo na NS jasno in glasno rečeno da bo fantek, ona danes ni videla nič in je rekla da ji vse skupaj liči bolj na punčko user posted image ...zdaj pa ne vemo kaj imamo....ja bo treba počakat še ene 14 dni, da dobimo izvide od AC......sicer sploh ni važno kaj bo, samo naju je malo šokiralo. Barabica mala nama že sedaj nagaja kaj šele bo.user posted image

Fargi... lepa slikica!

Biba...tvojo slikici pa sem mojemu pokazala in sem samo rekla, dobro si poglej, takšno hočem jaz.....ful je lepa fotka.

Nekaj mi povejte babike.....katere ste šle ali pa imate namen it na 3D oz. 4D pregled? Mal ome matra da b9i šla, pa ne vem ali bi ali ne bi. CD s slikicami itak imam, na pregledu mi G vedno naredi slikice...ne vem res ne vem.

Jao se pogovarjate o porodu in AE...jaz bi jo imela, samo ne vem, kje se je treba prijavit, koliko časa prej, ali jo dobiš ali ne???? Jaz še na materinsko nisem šla, ma bo treba začet nekaj delat v tej smeri.

Lep večer želim vsem skupaj!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.3.2010 18:43:14   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj. Se samo na hitrco mal javim, ker me fanta kličeta k večerji. user posted image Pregled za nami, vse OK, sem dobila Legofer, ker mi primanjkuje železa, sam je to običajno pri dvojčkih. Sem ful vesela, ker je bil urin dons v redu. Glede kil ni nič komentiral, čeprav sem že + 6 kg. user posted image Kaj še bo do konca? user posted image Pa za bolniško mi je napisal, tako da ko v petek zaključim z dopustom, si odprem bolniško.

Kajši, hojla, dej mi prosim na mobitel pošlji tvojo številko, ker sem listek, jaz trapa, s tvojo št. založila, zdej te pa ne morem nič poklicat. Me pa veseli, da je vse v redu. Pa veš, da te imam že od začetka zaradi slabosti na sumu, da bosta dobila pupo?

Seznamček punce pa probam jutri uštimat.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
10.3.2010 18:44:30   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Naju je pa G šokirala z eno izjavo... ko smo gledali spol in ker je bilo na NS jasno in glasno rečeno da bo fantek, ona danes ni videla nič in je rekla da ji vse skupaj liči bolj na punčko user posted image ...zdaj pa ne vemo kaj imamo....ja bo treba počakat še ene 14 dni, da dobimo izvide od AC......sicer sploh ni važno kaj bo, samo naju je malo šokiralo. Barabica mala nama že sedaj nagaja kaj šele bo.user posted image

Jao se pogovarjate o porodu in AE...jaz bi jo imela, samo ne vem, kje se je treba prijavit, koliko časa prej, ali jo dobiš ali ne???? Jaz še na materinsko nisem šla, ma bo treba začet nekaj delat v tej smeri.

Zdaj bomo pa videli, kdo se je zmotil user posted image ?! Bosta pa kmalu vedela pravi "rezultat"! Pri nas ostalih gre tako lahko do konca...enkrat punčka, enkrat fantek...no, jaz čakam pregled 19.3., če se bo kaj več videlo...do sedaj se ni moglo reč, kaj je.

No, jaz sem tud malo gledala glede porodnišnice...pa še ne prav resno. Zadnjič sem imela CR. Je rekla moja G, da ni nujno, da je tudi sedaj, ampak, če bi se pa kaj kompliciralo, pa verjetno ne bi prav dolgo odlašali. Pa sem si mislila, da bi ga imela z EA?! Bi mi blo fino, da bi hitro videla user posted image ...me je pa mal strah user posted image ?!  Je še čas. Tud za materinsko se mi zdi še malce zgodaj user posted image ?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
10.3.2010 19:43:44   
S*
Dober večer iz zasnežene in prevetrene Primorske. Ste me prav raznežile s temi slikicami user posted image  user posted image  user posted image !
Mi smo imeli danes prvi pregled pri moji ginekologinji. Zaenkrat je vse vredu,veliki smo 19 mm in srček nam močno bije. Naslednji pregled imam šele 7.aprila, seveda če ne bo spet kakšnih krvavitev. Do takrat pa ostajam doma, kar mi prav paše saj mi je še vedno zelo slabo, pa tudi pritisk imam tako nizek da sem samo za na kavč.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.3.2010 7:21:14   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

S* super za pregled! user posted image  user posted image
BarbiG kar tko lepo naprej! user posted image   Pa upam, da ne boš huda, ker sem seznamček pripopala sem user posted image .

Kajsica a ne ne, še mal se bo mala kepica igrala z vama in vaja puščala v nevednosti, kakega spola je, a ta pa je navihan user posted image .

Aha, še nekaj sem vedla da imam za dodat ... Urshy78 dobro opravi danes prvi UZ! user posted image

Lepo preživite tale zasneženi dan!

< Sporočilo je popravil loremi -- 11.3.2010 7:31:02 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.3.2010 7:33:30   
loremi
user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
S*
Urshy78

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

četrtek, 11.03.
Urshy78 - 1. UZ

sreda, 17.03.
Loremi - pregled

četrtek, 18.03.
Bit - pregled
gasilka - morfologija

petek, 19.03.
hermy1 - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

torek, 23.03.
tejalea - pregled

petek, 26.03.
BarbiG - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

sreda, 07.04.
S* - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.3.2010 7:39:43   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
S*
Urshy78

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

četrtek, 11.03.
Urshy78 - 1. UZ

sreda, 17.03.
Loremi - pregled

četrtek, 18.03.
Bit - pregled
gasilka - morfologija

petek, 19.03.
hermy1 - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

torek, 23.03.
tejalea - pregled

petek, 26.03.
BarbiG - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

sreda, 07.04.
S* - pregled
BarbiG - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.3.2010 7:41:28   
BarbiG
Dobro jutro.

Loremi, si me malo prehitela, pa nič zato. Sej oblubm, da bom probala bit mal bl ažurna glede seznama, ni pa seveda nič narobe, če nas tud ti kdaj tkole popedenaš. user posted image Sej kavico nam prav lepo vsako jutro postrežeš. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.3.2010 7:53:57   
Fargesia
Dobro jutro!!!!

Jaz sem zgodnja (vstala ob 7h), ker sme morala klicat v P za fizioterapijo...tak da jo imam 18.3., naslednji pregled pa 6.4.

eno vprašanjce...a ste bile (boste šle) na 3D/4D...in kam oz. kje ste bile?

lep dan vam želim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.3.2010 8:18:01   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

eno vprašanjce...a ste bile (boste šle) na 3D/4D...in kam oz. kje ste bile?

O tem pa še nisem razmišljala, čeprav je tako, da kar vse grem, kar je "moderno", in tko verjetno tud to. Kam pa še ne vem. Ena možnost je v Dravlje, ostalo pa še nisem gledala...Mi bodo informacije koristile.

Fargesia, naj ti fizioterapija koristi.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.3.2010 8:22:22   
Fargesia
hermy, jaz sem mal cene primerjala in so v draljah cenej kot pa strahova...

ja, upam, da bo fiziterapija pomagala.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.