|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
11.3.2010 18:20:39   
alex17
ojla!
sem prejle že ful napisala, pa mi ni hotl objavt ker je seja potekla al kaj, grrr user posted image
no zdaj smo nazaj s sprehoda, smo bli vsi trije z očijem dobro uro in je ful pasal, mali je spal, midva pa opazovala hiše in debatirala o planih za naprej za najino user posted image ko smo prišli nazaj sem ga previla in me je skor kap-je bil posračkan do sredine hrbta da sva ga kar pod tuš dala user posted image sej ni čudn, da tok kaka, če bi pa skoz jedu-res, zadnje dni ma tak apetit da joj!
grahek, držim pesti da se vam kaj bolš obrne in boste imeli več očija doma! user posted image

kile-sem že nekaj časa na teži ob zanositvi, bi pa rada še ene 3 kilce zgubila da pridem na idealno, kar računam da bo šlo s tekom, ko bo končno topleje, samo bom morala zelo postopoma začet da slučajno mleka ne zgubim. diete pa niso zame, no way, sem bikica po horoskopu kar pomeni velik gurman user posted image

kopamo se pa mi nekje na 2-3 dni, oči ga drži jaz pa umivam, ostale dni ga pa kar na previjalni umijem z mokro krpico po celem telesu, kak dan ko že spi pa tudi samo rito očistim pa ga potem drug dan zjutraj umijem. nam je patronažna rekla, da se ne kopa vsak dan, da ni potrebe, pa se kar strinjam...

vidim da že kar lepo šopingirate s tamalimi-no mi gremo jutri prvič in upam, da bo priden in bova lahko v miru nabavila. jest bo pa ziher hotu vsaj 2x, kokr ga poznam user posted image   bomo šli tud kengurujčka probat, kako se obnese, ker ga namerava oči potem velik prenašat v njem. za sling oz. ruto se pa kar nisem odločila, si nekak ne predstavljam našega korenjaka stlačenega tam notr user posted image pa sebe tud ne, da ga v tem prenašam, ker podnevi ga mam dost v gugalniku ali ga nosim, če je tečkast, ali pa vozičkamo zunaj tako da ne vem, kdaj bi mi sploh nucala ruta...

vikend bo pa zgleda lep, jupi! user posted image

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
11.3.2010 18:29:03   
ugi
Kopanje: Sreda (z milom in v banjico), sobota (samo v banjico), drugače jo vmes še kakšen dan brisačkam. Vsako jutro pa umijeva obrazek in za ušeski, pa rokice zjutraj in zvečer. Rito pa itak skoz. user posted image

Osebna: Bom tudi kar jaz jo slikala, pol mi bojo pa že v studiju povedal, če ne bo OK. Smo za Luka tudi tako naredil. Kolk časa velja, pa ne vem - za Luka je 5 let, jo bom mogla letos zamenjat, a je zdaj kaj drugače, pa ne vem, ampak 3 mesece je pa res malo.

Dojenje: Polenta res dela mleko.

Spanje: Naša zaspi med 22 in 0 in spi najprej 5 ur, poje in spi 3 ure, spet poje in spi še 3 ure. Čez dan pa samo malo dremlje (cca. pol ure) med podoji.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
11.3.2010 19:13:03   
alex17
kriza, mali se dere pa nič ne pomaga, pa ni ne lačen ne moker ne krčev nima, mislim da ga matra ker ne more zaspat user posted image user posted image   včer je bil pa tak angelček... upam da bo noč kaj lažja...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
11.3.2010 19:52:53   
novkica
Pozdravljene

Evo da se še js mal oglasim. Danes smo imeli merjenje teže in dolžine pri 2 mesecih, tko da nam gre kar lepo .Naš Aleksej je že pravi korenjak.
T= 6 kg in D= 63cm ( za seznam)
Zanima pa me kdaj naj bi se krči nehali, jih še kar ima.

Pa še nekaj, če ima katera podoben primer. Smo na steklenički in vedno pri hranjenju je ful nemiren, se krči, zvija, tako da komaj poje, mi smo pa pol čisto crknjeni. Zanimivo pa je , da če mu pa damo čaj pa vleče kot nor, tko da se mi dozdeva da je bolj žejen, sam pol pa se čaja napije pa spet ne je.. Sem to omenila v posvetovalnici, pa so rekli, da čaja niti ne potrebuje, je mleko zadosti, tko da res ne vem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
11.3.2010 20:06:13   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Sem pa imela jaz včeraj tudi pregled pri G in je vse ok, je pa mi rekel, da se za kontracepcijo vidima na pregledu čez pol leta, razen če bi se prej pojavila . Zdaj pa ne vem, ali naj se greva metodo PAZI ali uporabljava kondome (kar nobenemu najbolj ne diši) ali kaj bi bilo najboljše?

Hm, odvisno koliko ti je do tveganja user posted image Kondomi so ziher bolj varni kot pazi metoda, ker nikoli ne veš, kdaj pride prva ovulacija. Mi2 sva tudi na kondomih, nama je tako čisto v redu. Samo sva pa zadnjič najprej malo brez pa mi ni bilo čisto ok, ker me je ves čas preganjalo, da bi se me kaj prijelo user posted image Se zna kar hitro zgodit, prvič nama je ratalo drugo rundo, drugič pa že takoj v prvo.

ALEXI M., poskusi še kakšno drugo dudo, če ne drugega. Mogoče mu bo bolj všeč. Mi mamo Aventove in jih ima rad user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
vikend bo pa zgleda lep, jupi! user posted image

Ja, je blo na vremenu user posted image Pa drug teden tudi (vsaj začetek) user posted image
Uf, upam, da se je mali umiril. Da bote spočiti za šoping ju3 user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
11.3.2010 21:42:47   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

IZVIRNO SPOROČILO: sassy0

Slikanje: našemu moramo tudi počsi dat delat OI, sem pa jaz rešila ta problem pri tastarejšem tako, da sem ga sama doma slikala (ker imaš miljon trenutkov,ki so za to primerni in lahko narediš milijon slik) in potem dala razvit v foto studio. In je bil mali star šele 1 mesec, ker smo šli pri njegovih še ne dveh, že na morje.
Tako, da bom tega ravno tako slikala sama in nesla sliko samo razvit-pa še to, imejte jih več, pa naj oni zberejo najprimernejšo, ker vejo, kako naj bi izgledala. Po moje je to še najlažje.

A takšne fotke sprejmejo?  Jaz sem pred tremi leti klicala na občino in je absolutno rekla da ni govora, da mora obvezno fotograf, ker imajo normative za razdaljo , za velikost glave ali kaj vem česa. Tudi sem že doživela to, da sem za nekom stala v vrsti in je uslužbenka zavrnila slike naret  v studio, da nekaj ni štimalo. Morda so pri osebnih majn strogi, pri potnih listih so ful.

Ja jaz sem dala za OI delat in je bilo ok, čeprav so mi v foto studiu naredili tako za potni list, kjer je samo glava-sej znajo obrezat tako, da to pride ok. Drugače pa najlepš lahko slikaš tako, da daš malega na belo podlago in stopiš nad njega in ga kar v ležečki pritisnteš. Pa naštimaš tako, da je glava nekako center in to je to. Mislim, da če bi tamalemu dali potni list delat, da bi ravno tako šlo skozi.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
11.3.2010 21:57:11   
Naty_ka
Dober večer

Jaz sem pa danes nekam čudno utrujena. No, saj sem lahko. Sem že za zajtrk metala sneg-preden sem ta velikega peljala v vrtec. In sem ugotovila, da je moja kondicija zelo slaba user posted image

Z Erikom sva bila tudi v posvetovalnici: tehta 5.200 g, velik pa je 57 cm.

Zdaj zvečer pa sem še imela sestanek. Sem predstavnica sveta staršev v svetu zavoda. Tak da je bil dan kar pester.
Grem zdaj še malo nazaj prebrat

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 11.3.2010 21:58:18 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
11.3.2010 22:01:49   
sassy0
A ja punce samo še eno opozorilo za vse, ki dojite. Če se greste kake diete ali športanje, bodite tudi tu zelo zmerne, ker ni samo to, da lahko zgubite mleko od napora ampak se v mleko izločajo tudi vsi toksini, ki jih telo raztaplja med tem. Tako, da je to še bolj nevarno od same izgube. Tako, da po pameti.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
11.3.2010 22:03:04   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

verjetno moral delat od 7h do 19h vsak dan

Mi je kar znano ja. S tem da moj odide zjutraj ob pol petih, domov pa pride večer ob osmih. Vozi pa se v Lj (iz Prlekije). Dela pa na tem zdaj že milijonkrat omenjenem stadionu v Stožicah. In ko zvečer pride domov se naje, umije in gre spat. Sem tudi jaz za vse sama.

inteligence.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
11.3.2010 22:05:36   
sassy0
Alexi M- mogoče mu pa probaš samo enkrat čez dan dat dodatek, pa boš videla, če bo potem mir, je najbrž res lačen, če pa bo isto, pa je mleka dosti, se pa hoče samo cartat tako silnouser posted image
Ker te nočem strašit, ampak pravijo, da če dojiš po nastavku, lahko pride do usihanja mleka, ker se pač sama bradavica in kolobar ne stimulirata tako, kot če je natur. Ampak, poznam pa kar nekaj punc (tudi iz foruma), ki pravijo, da so po nastavkih dojile tudi 1 leto. Problem je samo, da ne veš v katero skupino spadata vidva. Zato mogoče probaj en obrok po flaški, pa ti bo takoj jasno kaj in kako. Držim pesti, da je samo prehodnouser posted image

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
11.3.2010 22:08:57   
sassy0
Vidim, da vas je kar nekaj takih, ki vidite svoje možeke samo bolj za okrasuser posted image  Me kar veseli, da nisem edinauser posted image  Mi je takoj lažje, ko vidim, da še nekatere delite enako usodo kot jazuser posted image
Upam, da tudi me enkrat dočakamo, da bojo naši fantje na razpolago vsaj pol dnevauser posted image

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
11.3.2010 22:11:33   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Pia ima tudi mečavo že zelo zaraščeno. Bom videla kaj bo rekla pediatrinja, ko imava v torek drugo posvetovalnico.

Če boš prišla do nje.
Ne vem kaka je navada v Ljutomeru, a jaz danes do P nisem prišla. Ker drugi mesec je kao kontrola teže in rasti in če je v okviru normalnega potem kar pri sestrah vse skup rešiš. S tem da, ko sem jaz imela drugo posvetovalnico s prvim sinom sva normalno šla tudi do pediatrinje in je na brzino naredila tak mini sistematski pregled.
No, je pa res da so bile danes sestre v ZD tak nataknjene da je bilo hudo. Pa ni bilo gužve, v bistvu ni bilo NIKOGAR. So kar nekaj letale sem in tja in se drle. Sem bila kar malo šokirana. Ker tega tu še nisem doživela. So recimo zadnjič ko sem imela prvo posvetovalnico, imele ful gužvo. In so imele zelo korekten odnos. A danes pa groza. Jaz pa sem bila predobre volje da bi sploh kaj rekla ali pa odreagirala. Ker drugače nisem tiho, če se kdo za brezveze kaj repenči...

inteligence.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
11.3.2010 22:14:36   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

somic, za trebuh samo trebušnjaki pomagajo in ja, tudi jaz sem prelena za njihuser posted image user posted image

user posted image jaz tudi. Me sprejmeta zraven?user posted image

inteligence.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
11.3.2010 22:15:50   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

http://bibaleze.si/clanek/starsi/iz-zeninega-mleka-naredil-odlicen-sir.html

razmišljam da bi se dalo zravn porodniške še kaj zaslužituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
11.3.2010 22:20:50   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Osebna mene zanima kako dolgo velja osebna. meni je pred časom na občini rekla da 3 mesece zdaj pa ne vem če je to res ali ona nekaj bluzi.user posted image

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=106&sid=318

L. 2006 ko sem jo jaz dala delati za takrat še ne trimesečnega otroka ima OI veljavnost 5 let. Ti pa na tem linku vse lepo piše.

inteligence.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
11.3.2010 22:23:13   
Naty_ka
Tak, zdaj pa še mojemu do konca porihtam farmo, mojo sem že prej, potem pa grem spat.

Lahko noč.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.3.2010 6:49:42   
nony

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Osebna mene zanima kako dolgo velja osebna. meni je pred časom na občini rekla da 3 mesece zdaj pa ne vem če je to res ali ona nekaj bluzi.user posted image

Jaz sem jo dala delat za naš pred enim tednom in velja 3 leta..

Upanje ostaja....

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
12.3.2010 8:28:16   
nincrli
Dobro jutro!

Naš je danes ponoči jedel samo ob 3h in sem mu dala 120ml kot vedno in je začel potem ful jokat, mu nardim še 60 pa je vse spil, ne vem zakaj je bla taka lakotauser posted image

Lepo vreme je punce, fajn ga izkoristite... Mi ne moremo vozičkat, ker gremo domov okrog 13h, ko pa pridemo domov pa tak ponavadi ni več sončka pa niti se nam ne ljubi takoj vn laufat...

Moj prehlad je malo bolje, sem se basala s coldrexi...
Mali je zaspal, grem pakirat.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
12.3.2010 8:32:30   
MMMojca
Punce, kdaj se odda vloga za podaljšanje porodniške - že sedaj (pred nastopom dopusta za varstvo in nego) ali kasneje?

Mi smo pa ta teden začeli uvajati rutino popoldanskega spanca in zaenkrat nam super uspeva. Po hranjenju ob pol enih jo dam v posteljco in spi ene dve do tri urce.

Ponoči pa od včeraj tudi spi v svoji posteljci (prej v zakonski, ker ata spi ločeno, da je spočit za službo). Je pa zelo čudno, ker sicer nič ne protestira, ko jo dam v posteljco in lepo zaspi, ponoči pa se potem non stop premetava, brca in jamra user posted image Sem jo potem zjutraj vzela spet k sebi in se je totalno umirila in še sedaj spi kot top user posted image

Moram tudi priznati, da se mi ne ljubi več dojiti (ne me napasti). Sedaj že nekaj časa dodajam AM, mleko pa imam večinoma samo v eni dojki (ki je naši pikici najljubša user posted image ), na drugi dojki pa protestira in joka. Sploh ne vem, kaj na naredim. Hranjenje tako traja vedno skoraj eno uro, ker je najprej na dojkah pol urce, potem pa še priprava mleka in hranjenje z AM. Imava pa skoraj dva meseca in pol. Se vam zdi to dovolj časa ali naj vztrajam?

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
12.3.2010 8:53:35   
Žaži
majcyca, gugalnica je ravno pravega naklona, pa saj FP stvari so itak super, jaz imam veliko večino od njih, tole gugalnico, stolček z vibro, vrtiljak, veliko igrač.........tako da ti res povem da je lahko dojenček od rojstva dalje notri, naklon se resda nič ne nastavlja, ker otrok dobesedno raste z njo, no, kot pravim, sin je bil rad v njej, Živa pa sedaj kar zaspi notri in ful gleda lučke ki se izmenično ugašajo in vklapljajo in imam jaz mir za se it tuširat, kuhat, tukaj visetuser posted image user posted image user posted image
Pa še to, Živa je ena taka pazi metoda kontracepcije, s tem, da naj bi bila jaz skorajda sterilna in zato nisem vzela kontracepcije po prvem porodu, ker tako naj sploh nebi brez zdravil mogla zanositiuser posted image . Tako da lahko že iz izkušenje tega foruma povem, da bo na to pazi metodo v naslednjih 6 mesecev kar nekaj ponovnih user posted image med nami.

kopanje je pri nas vsak večer ob isti uri, stvar rituala večernega, ko se ve da se gre po tem spat. Sin je to tako osvojil, da z njim nimam nikoli težav zvečer, ko se skopa gre sam naravnost v posteljo, tudi če so še risanke na tv. Meni se zdi da se ful splača potruditi, pa čeprav se tudi meni ne da vsak večer. Samo če pomislim da je to 10 min dela in otrok po tem takoj zaspi mi je ljubče kot po jo eno uro uspavatuser posted image .

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
12.3.2010 9:11:23   
majčyca
Žaži hvala za nasvet o gugalniku. Bom šla v torek v BC in mislim, da ga bom kar kupila. Ker če pa čakam, da bi ga user posted image prinesel iz Nemčije, pa še lahko čakam najmanj 3 tedne, ker gre danes v Nemčijo in pride verjetno za Veliko noč komaj domov.

Glede metode pazi pa zgleda, da se ne bomo šli tega, ker trenutno nimam želje po takojšnji zanositvi, mora Pia definitivno biti stara vsaj 1 leto, potem pa bomo videli.

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

kopanje je pri nas vsak večer ob isti uri, stvar rituala večernega, ko se ve da se gre po tem spat. Sin je to tako osvojil, da z njim nimam nikoli težav zvečer, ko se skopa gre sam naravnost v posteljo, tudi če so še risanke na tv. Meni se zdi da se ful splača potruditi, pa čeprav se tudi meni ne da vsak večer. Samo če pomislim da je to 10 min dela in otrok po tem takoj zaspi mi je ljubče kot po jo eno uro uspavat .

Pod to pa se jaz podpišem user posted image Midve se tudi greva vsak večer ob 18.30 umivat (od ponedeljka, mogoče že od nedelje naprej pa kopat - že komaj čakam). Sem pa opazila, da ko sva se kopali (kar je bilo samo 1 teden - zaradi popka) mi je potem veliko prej zaspala, kot pa zdaj, ko se samo s krpicami umivama. Tako da res komaj čakam, da se bova spet začeli kopat in pa tudi Pia bo sigurno uživala user posted image

Zdaj pa grem malo po stanovanju pospravit, dobimo popoldne obiske.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
12.3.2010 9:25:19   
Žaži
Jaz sem si pa sedaj vmes lase pobarvala, 11 let sem bila zaprisežena blondinka, sedaj me je pa po porodu nekaj pičilo, sem se kar na rjavo pobarvala doma in sedaj sem kupila še temnejšo čokolada barvouser posted image . Grem sedaj sprati da vidim kaj bouser posted image . Če že jesti ne smem čokolade da jo imam vsaj na glaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
12.3.2010 9:36:22   
nincrli
Hehe žažiuser posted image user posted image
Jaz tud nekaj študiram, da bi se mal pobarvala, ko moji lasje so naravno dvobarvniuser posted image pol pa zgleda vedno kot da mam narastek, posebej poleti, ko mi sonce špice poblontiuser posted image odzgoraj pa so bolj temni...
No špice si grem ziher postrič zelo kmalu, mam na srečo teto frizerko, ki mi to počne zastonj... Za barvnje pa bom vidla, ker moj itak hoče, da bi bla blont, men se pa zdi da mi mal bolj temna bol paše... Ma saj na koncu bom kr pustla kot je...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
12.3.2010 9:38:01   
tweety83
Mi se tud kopamo vsak večer - ob sredah jo kopam v kamilicah ob sobotah pa z milom,drugače pa samo z vodo.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
12.3.2010 10:00:56   
Žaži
MMMojca, če ti ni do dojenja ti pač ni, kdo smo pa me da bi te sodileuser posted image . In če vidiš da to ne gre nikamor, mislim, tako enourno hranjenje tudi nikamor ne vodi pa prešaltajta počasi samo na AM, postopoma, recimo da samo še trikrat daš dojko zraven, pa potem počasi dvakrat in nato samo še enkrat, zaradi mastitisa moraš pazit, pa bosta do 3 meseca ravno konec. Čez dober mesec kasneje bosta pa že jabolka in korenček jedli in boš še pozabila na to vse skupajuser posted image .

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.