alex17
|
ojla! sem prejle že ful napisala, pa mi ni hotl objavt ker je seja potekla al kaj, grrr no zdaj smo nazaj s sprehoda, smo bli vsi trije z očijem dobro uro in je ful pasal, mali je spal, midva pa opazovala hiše in debatirala o planih za naprej za najino ko smo prišli nazaj sem ga previla in me je skor kap-je bil posračkan do sredine hrbta da sva ga kar pod tuš dala sej ni čudn, da tok kaka, če bi pa skoz jedu-res, zadnje dni ma tak apetit da joj! grahek, držim pesti da se vam kaj bolš obrne in boste imeli več očija doma! kile-sem že nekaj časa na teži ob zanositvi, bi pa rada še ene 3 kilce zgubila da pridem na idealno, kar računam da bo šlo s tekom, ko bo končno topleje, samo bom morala zelo postopoma začet da slučajno mleka ne zgubim. diete pa niso zame, no way, sem bikica po horoskopu kar pomeni velik gurman kopamo se pa mi nekje na 2-3 dni, oči ga drži jaz pa umivam, ostale dni ga pa kar na previjalni umijem z mokro krpico po celem telesu, kak dan ko že spi pa tudi samo rito očistim pa ga potem drug dan zjutraj umijem. nam je patronažna rekla, da se ne kopa vsak dan, da ni potrebe, pa se kar strinjam... vidim da že kar lepo šopingirate s tamalimi-no mi gremo jutri prvič in upam, da bo priden in bova lahko v miru nabavila. jest bo pa ziher hotu vsaj 2x, kokr ga poznam bomo šli tud kengurujčka probat, kako se obnese, ker ga namerava oči potem velik prenašat v njem. za sling oz. ruto se pa kar nisem odločila, si nekak ne predstavljam našega korenjaka stlačenega tam notr pa sebe tud ne, da ga v tem prenašam, ker podnevi ga mam dost v gugalniku ali ga nosim, če je tečkast, ali pa vozičkamo zunaj tako da ne vem, kdaj bi mi sploh nucala ruta... vikend bo pa zgleda lep, jupi!
|