|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
10.3.2010 20:04:58   
poopek
jz sem ravno hotla kopat malo, pa je že na pol dremuckala.. tak da sem hitro sam pleničko zamenala in že spi. prej sem jo kopala ob 20, pol ob 19, zgleda da bom mogla še prej. user posted image jo tud nebom danes, ker že spi zdele ko medek. user posted image
ja... tole sem pisala ob 19, zdej pa je že aufff! dvakratno cicanje ni uspelo in zdej smo pokonci. user posted image
morem še enkrat rečt, kak fajn je ta zadeva gugalnik! user posted image tak ji je fajn notri ( ko seveda njej paše, nebi bla kr non-stop not user posted image )! opazuje tiste igrače in že nekako steguje rokice, včasih celo neki zabrunda user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.3.2010 20:09:01   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Pa lepo se ga da pomirit v tem položaju, kar pozabi na tečnobo user posted image

Našga tud pa tak lepo okrog gleda in vse vidi čez ramo gospodič... Pa že ful pokonci se drži, v ležečem položajo sploh noče več bit že en čas. Se kar jokat začne pol ga pač mamo pokonci, da vse lepo vidi.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.3.2010 21:37:19   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: sassy0

Slikanje: našemu moramo tudi počsi dat delat OI, sem pa jaz rešila ta problem pri tastarejšem tako, da sem ga sama doma slikala (ker imaš miljon trenutkov,ki so za to primerni in lahko narediš milijon slik) in potem dala razvit v foto studio. In je bil mali star šele 1 mesec, ker smo šli pri njegovih še ne dveh, že na morje.
Tako, da bom tega ravno tako slikala sama in nesla sliko samo razvit-pa še to, imejte jih več, pa naj oni zberejo najprimernejšo, ker vejo, kako naj bi izgledala. Po moje je to še najlažje.

A takšne fotke sprejmejo?  Jaz sem pred tremi leti klicala na občino in je absolutno rekla da ni govora, da mora obvezno fotograf, ker imajo normative za razdaljo , za velikost glave ali kaj vem česa. Tudi sem že doživela to, da sem za nekom stala v vrsti in je uslužbenka zavrnila slike naret  v studio, da nekaj ni štimalo. Morda so pri osebnih majn strogi, pri potnih listih so ful.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.3.2010 21:40:52   
somic
danes sva imela s patrikom tehtanje in merjenje, pa sporočam, za seznam, da je težek 4320g in velik 53.5 cm

moj pikec se pokaka normalno enkrat na dan, vsak dan ob pribljižno enaki uri, hraniva se pa z aptamilom

kika, jaz sem šla ravno prejšnji teden se pozanimat kako poteka slikanje baby- jev za osebno, ker jo bom tudi dala delat najkasneje sredi aprila, ker za prvi maj računam, da bom že šla z patrikom na morje user posted image user posted image user posted image

samo za tole pa nisem vedla, da ga lahko sama slikam. kaj je povsod tako???

moj tudi poje zelo različno- kakor kdaj. od 60, včasih tudi 150 samo to je bolj poredko.

mimikica, je pa res tale dojenček od tvoje znanke mali velikanček

zdaj me pa zanima, kako pogosto se vačim user posted image dogaja, da kihajo? patrik to počne skoraj vedno ko ga previjam user posted image user posted image pa mi to ni najbolj jasno

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu vtitag)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.3.2010 22:38:11   
Naty_ka
user posted image

Jaz pa osebne še nisem dala delati in bom verjetno počakala do dopustov, če jo bom takrat rabila.

Midva pa imava jutri posvetovalnico in me prav zanima kakšne mere ima sedaj Erik.

Drugače pa tudi meni to vreme že počasi preseda. Sploh ne morem prav ven, ker non stop nekaj piha.

Sem vidla da ste debatirale o dudah. Naš user posted image jo sicer ima, a zelo redko. Če bi mu jo tak na brzino hotela podturiti, se mu kar dviguje in revež komaj pride do sape. Po eni strani je fajn če otrok sprejema dudo, ker včasih se ga res ne da drugače na brzino potolažiti. Po drugi strani pa je spet kriza če jo ima predolgo.
Moj prvi sin jo je tudi imel. Ni bil glih neke strašno navezan na njo, a imel jo je. In potem je nekega jutra ko je vstal, šel na kahlo seveda z dudo v ustah. In sedi on na kahli, noge drži fejst na široko in ful nekaj govori, pa mu tista duda pade naravnost v vsebino kahle. Jao. Pa sva oba stala zraven tiste v urinu plavajoče dude inugotavljala da je sedaj neužitna. Potem sva jo skupaj vrgla v smeti in odnesla v kanto da jo bojo strici odpeljali. Seveda so v trenutku izginile tudi vse ostale dude ki so bile v obtoku in od takrat je ni imel več. Na srečo ni imel niti krize. Le vsakemu je razlagal kako je njemu duda padla v kahlo in kako so jo strici odpeljali user posted image
In sedaj je strašansko pameten ko vidi kakega velikega otroka z dudo. Jao.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.3.2010 22:40:37   
Anonimen
Punce se opravičujem, ker sm tko not padla ampak... , če vas zanima...

Punce, če kero zanima talele stolček za hranjenje... popolnoma nov, zapakiran...
PRODAM za 90 EURotov...
Mam enga drugega ugledanega, pa dam tega naprej..

STOLČEK

Pa še tolele blazino... za dojenje, za počivanje dojenčka... za... pač veliko tega.. . Zame je bla super, sam jo ne potrebujemo več... Brava je pa oranžno-zelena. PRODAM za 45 EUR.

BLAZINA

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.3.2010 22:43:31   
Naty_ka
Drugače pa tudi mi postanemo zelo jezni, če bi mogli biti predolgo v ležečem položaju. In moram rečti da tudi že fajn drži glavico pokonci.

Jaz ležalnika sicer nimam ker imam Erika podnevi v vozičku v kuhinji. In na tisti ročaj od vozička, ki se na srečo obrača v obe smeri, zvežem gor eno ropotuljico, ki jo Erik naravnost obožuje, in ful maha z rokico, da jo premakne. Se prav vidi da so bili prej ti gibi majn kontrolirani in večkrat je zgrešil. Sedaj pa najprej čisto mirno opazuje tisto ropotuljico, potem dvakrat brcne in jo z enim zamahom premakne. Se tudi po celo uro igra z njo. Samo ko pa mu je dovolj pa se začne jeziti na njo user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.3.2010 22:46:17   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: mimikica

no nekaj vam še povem,  imam znanko ki je rodila prejšnji teden , user posted image je imel 5500g in velik 57 cm,  je pravi mali velikanček

user posted image user posted image user posted image
aaaaaaaaaaaaaaaaa... Pa to ne moreš verjeti. Uau.

inteligence.

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.3.2010 22:47:47   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Očitno je trebušna gripa tud za nekaj dobra... Končno lahko oblečem kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo:))

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še kar trmim in imam še vedno 4 kile viška user posted image

inteligence.

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.3.2010 7:05:21   
Zala01
Jaz tudi ne morem s kg kar tako dol. No sej aprila začnem s službo za par uric na teden, pa upam, da bo takrat šlo bolj dol.
Jutri imamo pa 2. posvetovalnico, me prav zanima teža, ker je pravi mali debeluščekuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.3.2010 7:45:15   
nincrli
Dobro jutro!

Kiha naš kar pogosto, se mi zdi čist fajn, da če mu kak tujek pride not, da ga izkiha...

Se pa že tudi tak igra, da prijemlje igrače, predvsem kakne mehke pa po unem telefončku tipka in mu potem poje, sicer je za 9 mesecev sam je našmu fajn, ko poje in mu ga kr pustim... Drugače pa ko se naveliča se tud krega na igrače al pa na iste, ki nč ne počnejo in jih ne dosežeuser posted image

Zdaj sem še jaz zbolela me boli grlo in glava... Vsega krivo vreme!user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.3.2010 8:47:31   
anita goitan
jutro

glede kg:  jaz sem na svoji teži že kmal od poroda, imam tako presnovo da nikol nimam težav s kg, ja sem srečko, pač tako je, kvečjemu grem v minus.

sling: punce je zakon! Priporočam, predvsem popoldan ko začnejo krči in dretje, notr se umiri. Pa še za Zojo lahko laufam in jo strežem.user posted image

Noči: kot sem že omenila, zaenkrat so super, če samo pomislim na Zojo (in še sedaj nama ga kdaj biksa) mi je kar slabo. Ula zaspi kmal po 19ih tja do 20ih in se zbudi okol 2. pa potem okol 5ih, potem smo pa kmal za 7.pokonc.
Spi v svoji sobi, vrata imam odprta (Zoja pa pri nama na sredini), dojit jo pa grem na kavč v dnevno.

Čez dan jo dojim po potrebi, ma več kot 2,5 uri ne zdrži, ja punca je velika. Plenice št.3, vsa oblačila že dober mesec št.62.
Je pa tudi sestrica velika, zadnjič sva jo v lekarni tehtala in merila, pri skoraj 19m ima 12,5kg in 87cm. Oči je velik, jaz imam 168cm.

Sva pa za vse sama, tukaj v Kamniku nimava čist nobenega, moji na Primorskem, njegovi na Gorenjskem..včasih takoooo pogrešam mamo, samo za eno urco, da skočim recimo v miru v trgovino, al pa k frizerju.
Ampak, če si sam ima svojo ceno, je pa tudi luksuz, a ne.user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.3.2010 9:08:38   
ugi
Sling je res super. Ga jaz tudi uporabljam. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Sva pa za vse sama, tukaj v Kamniku nimava čist nobenega, moji na Primorskem, njegovi na Gorenjskem..včasih takoooo pogrešam mamo, samo za eno urco, da skočim recimo v miru v trgovino, al pa k frizerju.
Ampak, če si sam ima svojo ceno, je pa tudi luksuz, a ne.

To je pa res. So prednosti in slabosti. Mi smo tudi sami tle na Zaplani, najini starši so v LJ. Ampak 50 metrov okol ni nobene bajte in se imamo prou super. user posted image Če bi pa hotla recimo z mojim user posted image v kino je pa to cel projekt, kam otroke dat, pa potem speče nazaj domu vozit.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.3.2010 9:08:57   
poopek
dobro jutro punce, kako ste?

moram vas neki vprašat... tiste, ki ste mele hemoroide, a so vam zginli??? men niso in včeri sem že drugič opazila kri na blatu.user posted image verjetno je zarad hemoroidov in bom morala it zdravniku, ajoj in da mi to kirurško odstranijo! user posted image ker drugač ne gre, nič ne pomaga :( razen operacija.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.3.2010 9:09:08   
nincrli
Kak je vam fajn, ko nimate problemov s težo... Men itak noben kg še nikamor ni šel, saj niti ne kaj počnem, da bi, dojim pa tud ne. Bo treba res počasi začet mal bolj migat, ker drugače ne bo kaj šlo dol...

Boma pa mi2 od aprila v Krškem tud čist sama, od naju starši bodo na koroškem do tja pa je 2,5 ure v dobrem primeru, pri nas je katastrofa kar se povezav tiče, un projekt za tretjo razvojno os bojo pa tak čez 10 let izpeljali, v zelo dobrem primeruuser posted image Bo pa moja mama kaj na "počitnice" prišla, ko je doma, brezposelna... Pa moja sestra bo tud, vsaj na začetku pol bomo pa že... Je pa 100x bolš, ko je moj popoldne z nama, ker drugače sem pri njegovih... Sam zdaj njegovi Nataniela ful pogrešajo, ko smo v Lj, so se ga kar navadili, sam sem rekla, da se tak morjo navadit, ker čez 1 mesec se selimo.
Sma v pondeljek šla s tamalim sanovanje glet, ker je to moj vse rihtal, je res lepo novo, neki je treba še opremit, sam mi je blo tak čudno čist novo okolje, ko nč ne vem kje je kaj... Še dobro, da ima moj prvi teden seljenja dopust, da boma skupaj okolico raziskala. No sicer pa je vsaka selitev stresna pol je pa fajn, ko se udomačišuser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.3.2010 9:27:57   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Za nami pa je malo bolj čudna noč kot ponavadi - Pia je včeraj zaspala že ob 19h in se prvič zbudila že ob 23.30, se najedla in zaspala nazaj, drugič se je zbudila ob 3.15 in se najedla in bedela še cca. 20 min in zaspala in potem se je spet zbudila ob 6h. Je pa celo noč med spanjem nekaj jamrala in mislim, da je bilo krivo napenjanje, ker je tudi celo noč prdela.

Drugače pa ni pri nama nič kaj novega. Jaz imam jutri končno pregled pri ginekologu, da se zmenim za zaščito, da ne bo več treba pazit pri user posted image potem pa gremo še vsi skupaj v Maribor malo v šoping user posted image moramo kupit plenice, pa nekaj malega za oblečt za Pio, pa mislim, da si bom še jaz privoščila kaj za oblečt user posted image in pa razmišljam, da bi kupila ta gugalnik http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175501   
pa me zanima če mogoče katera ve, do koliko kg je, ker nič ne piše zraven. In če ima katera takšnega, je user posted image rad v njem?

Majčica, jaz imam točno ta gugalnik, do 9kg je. Je fajni, jaz sem sina imela notri več kot do 9kg in ni bilo problema, pa takrat itak otroci že plazijo, nekateri tudi že hodijo, tako da za kasneje ni potrebe. Se je pa rad notri gugal in Živa sedaj tudi.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.3.2010 9:34:25   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: somic

žaži, ja, bolha je tudi mene popolnoma "prevzela". sem tudi jaz za patrika nabavila kar nekaj stvari sem brez predsodka in to je prav super. kaj ti si stvari ki si jih prodajala uspešno prodala?

Do sedaj sem vsa oblačila od sina in sedaj 56 od Žive uspečno prodala, je pa res da dajem vedno vse v paketu po 1€ na kos oblačila, zgolj simbolično, ker s posamično prodajo se mi ne ljubi ubadat. Sedaj imam na prodaji še 3 kombinezone, nekaj obutve in to je to. Bom pa sedaj drug teden dala v prodajo še več kot 60 kosov oblačil 62 za punčko za 60€. Je prerasla.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.3.2010 9:38:07   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Punce,
mene pa zanima kolikokrat na dan se vaše štručke pokakajo. To me zanima za tiste, ki jih ne dojite.

Hvala za odgovor

Enkrat, vedno dopoldan okoli 10huser posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.3.2010 9:40:04   
polho3006
Ojla punce!

Da se vam še jaz malo javim.

Kile so šle po porodu zelo hitro dol, potem se je pa ustavilo in sedaj počasi, počasi...po 20dag na teden, tako da...premika se vendar...pa saj bo šlo. Fant pridno raste in že gre proti 7kg in to težo prenašati sem in tja...ja kar prava telovadba.

Duda...naš fant jo ima ko je zelo zelo tečen, ali pa grozljivo lačen, drugače pa...jo špukne ven da leti po zraku. Sem rekla da je izumil novo športno disciplino...špukanje dude v daljino.

Hemeroidi...jaz sem jih imela...v nosečnosti so se mi pojavili dvakrat in sem mazala z hladilnim mazilom in umivala z ledeno mrzlo vodo in je bilo bolje. Sedaj je o.k.

Spanje...moj mali se zbuja dvakrat na noč. Spat ga dava me 21 in 22 uro in ponavadi spi prvič 4 ure, nato pa 3. No nocoj je prvič spal 5 ur skupaj, pa bi verjetno še kar, ampak sem ga zbudila, ker drugače bi mi joško razneslo.

Dojenje...podnevi se dojiva nekako na 2,5 do 3 ure ponoči pa kot sem že napisala redkeje. Dojim ga enkrat na eni joški drugič na drugi. Čas dojenja in katera joška je bila v ˝obdelavi˝si zapišem, ker drugače bi vse pozabila. Spet so me začele boleti bradavice, ker je mali začel bradavico zvečiti. Dokler zelo teče mu ni treba niti sesati, ker mleko kar lije, in lahko samo požira, potem pa se pa začne jeziti in začne žvečiti. Ni ravno prijetno.

Kontracepcija....midva imava kondome. Me je pa kar strah da ne bi zadeva zatajila...ker sem imela CR pa tudi zaradi zdravstvenega vidika NE SME zatajiti. Me je strah, še toliko bolj, ker sem user posted image  že dobila, kljub polnemu dojenju in ko sva zadnjič user posted image ,  se je kondom snel ko potegnil ˝prijatelja¨ven. Upam da so vsi plavalci ostali tam kjer jim je sedaj še namenjeno. Ker je bilo pa ravno v dneh ko naj bi bila O

Sedaj pa grem malo stanovanje pospravit, ven tako verjetno ne bomo šli, ker je čisto prava zima. Mogoče bo popoldan že kaj bolje.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.3.2010 9:49:38   
Žaži
kg gredo dol, imam 6kg manj kot ob zanositvi, kavbojke oblečem še izpred prve nosečnosti, sem pa na dieti.

za osebno sem jo že slikala, enkrat drug teden jo grem dat delat

mečava je še vedno kar velika, D3 so ok, nima več krčev

madeži
mi gredo vsi dol z Arielom. Samo čakajte da bodo začeli jesti GH, ker tisto pa res ne gre dol, sploh korenček in veliko sadjauser posted image user posted image

kolke je imela 1B, pa sem jo sedaj pri 2 mesecih začela imeti podnevi samo v pampersi, ponoči pa 12 ur široko. uz pa še nisva imeli, čele drug mesec kontrola.

cucelj ima še vedno avent1, sem 2 enkrat že probala in jo je kar zalivalo

domača naloga opravljenauser posted image user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.3.2010 9:58:33   
ellie
Anej tud najbolj uživa, ko je na rami...samo da gleda okroguser posted image  takrat glavico že lepo drži pokonci. Ampak najbolše je pri očiju...pri meni nekak ne gre. Oči pa ima fajn široka ramena, tak da ima dost prostora se za naslonituser posted image  in tud pri nas je to dobra rešitev, ko je tečko.

Danes smo pa super spaliuser posted image  1x sva samo bila pokonci, ker se mu je nosek zamašil...pa seveda je bil pokakan. Sicer sva bila mal bolj dolgo pokonci, ker se mi je med previjanjem celi polulal...tak da sem ga morala kompletno preobleč. Zdaj pa oba moja moška še spita...mami pa ima mal časa zaseuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.3.2010 10:02:42   
Isabelle
Končno je burja nehala in pri nas je danes sonček. user posted image Edino malo snega je še, ampak glih tolk da ga je, itak se bo do popoldan stopilo.In zdej upam da je konec zime in da prihaja pomlad.
Danes je naša zaspanka spala od 23-07:30.Res je zlat otrok.Učeri jo je moj dal v posteljco in je v trenutku zaspala, pol se je še neki malega zbudila in neki godrnjala, sem ji dala dudo in je blo konc do jutra. user posted image Na splošno je tudi ful pridna, čez dan je ful rada v ležalniku in se tudi kr sama zamoti z igračkami.

Glede kg...js sem od poroda šla dol ene 10kg, nisem pa še na svoji teži, manjka mi še kakih 8kg.S težo se ne preveč obremenjujem, sam da dam dol trebuh.Zdej malo pazim da se lih ne nažiram in sladko sem ful zmanjšala.2x na teden hodim na aerobiko in se prou dobro počutim po koncu vadbe.
Krči...našo vsake tolk malo zvija in ji dam Mylicon kapljice-so italijanske in ji kr ublaži.

Zdej pa grem, moram malo uštimat ker imava posvetovalnico.

Lp.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.3.2010 10:14:54   
nony
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

kg gredo dol, imam 6kg manj kot ob zanositvi, kavbojke oblečem še izpred prve nosečnosti, sem pa na dieti.

Žaži na kakšni dieti si? A se dojite?

Jaz mam še 8kg viška....sam se bojim it na kako dieto zaradi dojenja,da nebi izgubila mleka.....

Upanje ostaja....

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.3.2010 10:18:35   
grahek85
Živjo!

Uf danes nič ne pada user posted image Bomo probali it malo ven, ko pride naš oči iz službe user posted image Drugače smo pa včeraj izvedeli, da bo na tem delovnem mestu verjetno samo še ta in naslednji teden, potem bo pa verjetno moral delat od 7h do 19h vsak dan user posted image user posted image user posted image Vprašanje tudi, kaj bo z vikendi user posted image Ful mi je hudo zaradi tega, ker po 12h službe itak nič ne more, pride domov samo jest pa spat. Upam, da bo kaj prišlo vmes in da se zadeva drugače obrne.

IZVIRNO SPOROČILO: somic
zdaj me pa zanima, kako pogosto se vačim user posted image dogaja, da kihajo? patrik to počne skoraj vedno ko ga previjam user posted image user posted image pa mi to ni najbolj jasno

Naš mišek tudi kiha večkrat na dan. Pa tudi kolca še vedno, samo ne tako pogosto kot včasih. Kako je pa pri vaših pikcih s polivanjem?

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
Jaz pa še kar trmim in imam še vedno 4 kile viška user posted image

No meni se je tudi ustavilo izgubljanje kil "samo od sebe" pri 3-4kg viška glede na pred nosečnostjo. Tako da bom morala zdaj malo manj svinjarije pojesti, pa bom spet v igri user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Jaz tudi ne morem s kg kar tako dol. No sej aprila začnem s službo za par uric na teden, pa upam, da bo takrat šlo bolj dol.

Kako pa to, da greš spet v službo (če ni skrivnost)?

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Ampak, če si sam ima svojo ceno, je pa tudi luksuz, a ne.user posted image

Mi2 isto... Sploh zdaj, če bo moj res delal 12h na dan, bo kar hudo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Spanje...moj mali se zbuja dvakrat na noč. Spat ga dava me 21 in 22 uro in ponavadi spi prvič 4 ure, nato pa 3. No nocoj je prvič spal 5 ur skupaj, pa bi verjetno še kar, ampak sem ga zbudila, ker drugače bi mi joško razneslo.

Dojenje...podnevi se dojiva nekako na 2,5 do 3 ure ponoči pa kot sem že napisala redkeje. Dojim ga enkrat na eni joški drugič na drugi. Čas dojenja in katera joška je bila v ˝obdelavi˝si zapišem, ker drugače bi vse pozabila. Spet so me začele boleti bradavice, ker je mali začel bradavico zvečiti. Dokler zelo teče mu ni treba niti sesati, ker mleko kar lije, in lahko samo požira, potem pa se pa začne jeziti in začne žvečiti. Ni ravno prijetno.

No pod tole oboje se pa jaz podpišem, je pri nas enako, glede urnika, zapisovanja in žvečenja bradavice. Je pa zanimivo te zapise zizanja za nazaj gledat, jaz jih imam spravljene in mi je kar hecno, kak urnik sva mela še na začetku user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.3.2010 10:32:47   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nony

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Kot prvo sem se v sami nosečnosti zredila "samo" 8kg in že oz P prišla z -2 domov, sedaj sem na ločevalni že en mesec in sem šla ene 4-5kg dol in seveda ne dojim, če bi se nebi šla nobene diete, samo pazila bi da nebi jedla preveč sladkarije, bele moke itd. Samo jaz imam res veliko za shujšat, ker sem se pred prvo nosečnostjo zdravila za neplodnost in se od zdravil ogromno zredila, nato nosečnost, hujšanje, ponovna nosečnost 18 mesecev kasneje, tako da me čaka še veliko dela da pridem tja, kjer sem nekoč bila, ker je tudi koža obupna od vsega tega raztezanja gor in dol v zanjoh 5 letihuser posted image . Ampak bo že, a neuser posted image
Žaži na kakšni dieti si? A se dojite?

Jaz mam še 8kg viška....sam se bojim it na kako dieto zaradi dojenja,da nebi izgubila mleka.....

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.