grahek85
|
Živjo! Uf danes nič ne pada Bomo probali it malo ven, ko pride naš oči iz službe Drugače smo pa včeraj izvedeli, da bo na tem delovnem mestu verjetno samo še ta in naslednji teden, potem bo pa verjetno moral delat od 7h do 19h vsak dan Vprašanje tudi, kaj bo z vikendi Ful mi je hudo zaradi tega, ker po 12h službe itak nič ne more, pride domov samo jest pa spat. Upam, da bo kaj prišlo vmes in da se zadeva drugače obrne. IZVIRNO SPOROČILO: somic zdaj me pa zanima, kako pogosto se vačim dogaja, da kihajo? patrik to počne skoraj vedno ko ga previjam pa mi to ni najbolj jasno Naš mišek tudi kiha večkrat na dan. Pa tudi kolca še vedno, samo ne tako pogosto kot včasih. Kako je pa pri vaših pikcih s polivanjem? IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jaz pa še kar trmim in imam še vedno 4 kile viška No meni se je tudi ustavilo izgubljanje kil "samo od sebe" pri 3-4kg viška glede na pred nosečnostjo. Tako da bom morala zdaj malo manj svinjarije pojesti, pa bom spet v igri IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Jaz tudi ne morem s kg kar tako dol. No sej aprila začnem s službo za par uric na teden, pa upam, da bo takrat šlo bolj dol. Kako pa to, da greš spet v službo (če ni skrivnost)? IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Sva pa za vse sama, tukaj v Kamniku nimava čist nobenega, moji na Primorskem, njegovi na Gorenjskem..včasih takoooo pogrešam mamo, samo za eno urco, da skočim recimo v miru v trgovino, al pa k frizerju. Ampak, če si sam ima svojo ceno, je pa tudi luksuz, a ne. Mi2 isto... Sploh zdaj, če bo moj res delal 12h na dan, bo kar hudo IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Spanje...moj mali se zbuja dvakrat na noč. Spat ga dava me 21 in 22 uro in ponavadi spi prvič 4 ure, nato pa 3. No nocoj je prvič spal 5 ur skupaj, pa bi verjetno še kar, ampak sem ga zbudila, ker drugače bi mi joško razneslo. Dojenje...podnevi se dojiva nekako na 2,5 do 3 ure ponoči pa kot sem že napisala redkeje. Dojim ga enkrat na eni joški drugič na drugi. Čas dojenja in katera joška je bila v ˝obdelavi˝si zapišem, ker drugače bi vse pozabila. Spet so me začele boleti bradavice, ker je mali začel bradavico zvečiti. Dokler zelo teče mu ni treba niti sesati, ker mleko kar lije, in lahko samo požira, potem pa se pa začne jeziti in začne žvečiti. Ni ravno prijetno. No pod tole oboje se pa jaz podpišem, je pri nas enako, glede urnika, zapisovanja in žvečenja bradavice. Je pa zanimivo te zapise zizanja za nazaj gledat, jaz jih imam spravljene in mi je kar hecno, kak urnik sva mela še na začetku