|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
11.3.2010 10:38:18   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Živjo!

Uf danes nič ne pada user posted image Bomo probali it malo ven, ko pride naš oči iz službe user posted image Drugače smo pa včeraj izvedeli, da bo na tem delovnem mestu verjetno samo še ta in naslednji teden, potem bo pa verjetno moral delat od 7h do 19h vsak dan user posted image user posted image user posted image Vprašanje tudi, kaj bo z vikendi user posted image Ful mi je hudo zaradi tega, ker po 12h službe itak nič ne more, pride domov samo jest pa spat. Upam, da bo kaj prišlo vmes in da se zadeva drugače obrne.

Ojoj uboga.... Kakšno službo pa ima, da dela po 12 ur? Res, da tud jaz svojega mal vidim, sam mi dost mama pomaga, pa tolažim se, da bo v dveh mesecih vsega konec, ko bo tud naše stanovanje končano in bomo na svojemuser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.3.2010 10:39:43   
ugi

Živjo!

Uf danes nič ne pada user posted image Bomo probali it malo ven, ko pride naš oči iz službe user posted image Drugače smo pa včeraj izvedeli, da bo na tem delovnem mestu verjetno samo še ta in naslednji teden, potem bo pa verjetno moral delat od 7h do 19h vsak dan user posted image user posted image user posted image Vprašanje tudi, kaj bo z vikendi user posted image Ful mi je hudo zaradi tega, ker po 12h službe itak nič ne more, pride domov samo jest pa spat. Upam, da bo kaj prišlo vmes in da se zadeva drugače obrne.

Tudi jaz mu želim, da se zadeva drugače obrne in bo ful bolje. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: somic
zdaj me pa zanima, kako pogosto se vačim user posted image dogaja, da kihajo? patrik to počne skoraj vedno ko ga previjam user posted image user posted image pa mi to ni najbolj jasno

Naš mišek tudi kiha večkrat na dan. Pa tudi kolca še vedno, samo ne tako pogosto kot včasih. Kako je pa pri vaših pikcih s polivanjem?

Naša tudi kihne parkat na dan in kolca tudi še, samo manj. Poliva pa praktično ne več. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Spanje...moj mali se zbuja dvakrat na noč. Spat ga dava me 21 in 22 uro in ponavadi spi prvič 4 ure, nato pa 3. No nocoj je prvič spal 5 ur skupaj, pa bi verjetno še kar, ampak sem ga zbudila, ker drugače bi mi joško razneslo.

Dojenje...podnevi se dojiva nekako na 2,5 do 3 ure ponoči pa kot sem že napisala redkeje. Dojim ga enkrat na eni joški drugič na drugi. Čas dojenja in katera joška je bila v ˝obdelavi˝si zapišem, ker drugače bi vse pozabila. Spet so me začele boleti bradavice, ker je mali začel bradavico zvečiti. Dokler zelo teče mu ni treba niti sesati, ker mleko kar lije, in lahko samo požira, potem pa se pa začne jeziti in začne žvečiti. Ni ravno prijetno.

No pod tole oboje se pa jaz podpišem, je pri nas enako, glede urnika, zapisovanja in žvečenja bradavice. Je pa zanimivo te zapise zizanja za nazaj gledat, jaz jih imam spravljene in mi je kar hecno, kak urnik sva mela še na začetku user posted image

Jap, pr nas je tudi tako. No danes je spala najprej 5 ur potem pa po 3. Je zanimiv to za nazaj gledat, se ful spreminja od začetka.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.3.2010 11:16:13   
tweety83
Naša biba je pa ponoči ful pridna in lepo spi,vendar so jo že začele matrati dlesni in je čez dan včasih ful boga,ker joče in noče dude,ne grizala in ničesar. Danes grem po gel za dlesni,da ji malo ublaži vse skupaj. Spodaj se že poznata dve beli pikici....

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.3.2010 11:16:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Januarčk

Živjo!

Mene pa zadnje dni muči sledeče.. user posted image Ko naša punči joka, jo jaz lahko celo uro prenašam po stanovanju, jo ujčkam, pojem, šššš..., itd.. in nič ne pomaga, dokler ne obupam in jo pristavim k dojki, parkrat potegne (ni lačna) in zaspi. KO pa jo tolaži moja mami, moj oči, kdorkoli, razen mene, se pomiri in zaspi v 5 - 10 minutah.

Nič jasno.. Mogoče ve, da se pri meni lahko ujčka na dojki, pri drugih pa ne in se pri njih zadovolji z manj, kot pri meni?? user posted image user posted image user posted image

Januarčk - lahko ti samo rečem, da je pri meni popolnoma enako. Jaz si to razlagam tako, da so naši user posted image  že tolk pametni, da vejo, da mamica ima pač mlekeca. In se nočejo samo ujčkati. Drugi pa ga nimajo. Takoj ko so pri nas v naročju, nas "zavohajo".

Usihanje mleka - jaz imam že skoz občutek, da mleka ni dost pa da mi popoldne usiha, ampak je potrebno verjetni, da nam ne usiha, ker to je samo naš občutek! Kot trdijo svetovalke za dojenje LLL (na med.over.net), mleka je toliko, kolikor ga user posted image  zahteva. In to je dejansko res. Če mi user posted image  en dan prej ful sesa, potem naslednji dan zelo veliko teče in obratno.

Krčki - predvčerajšnim, v torek sem za kosilo jedla kuhano repo. V sredo (včeraj) pa sem user posted image  dala 2 kapljivi AD3 in je imel ceeeeeel dan ful krče (prvič sploh), skoz kakal, prdel itd itd. Cel dan jok in edino z dojenjem sem ga lahko umirila. In je posledično cel dan visel na joški, tako da sem imela že po telesu mravljince od tega sesanja. Me pa zanima, a je možno, da je bil vpliv repe po več kot 24 urah, odkar sem jo jedla? Pa še nekaj me zanima, tiste, ki ste imeli krčke po AD3, koliko časa se vztrajale na njih, preden ste jih zamenjale za Olevit? Ker mi smo jemali 4 dni po eno kapljico, 5. dan pa 2 - in je bila katastrofa. Ampak kot rečeno, ne vem, če zarad repe... Al pa margarine Becel..Kaj drugega posebnega pa že tko ne jem...

Pleničke - imam Pampers premium care, pa mu prepuščajo. Potem sem kupila tiste za ponoči, pa mu tudi prepuščajo lulanje!!! Res ne vem, kaj naj. Po DM-ovih je imel pikice.

Kihanje - ne, mojemu do sedaj še ni šlo nič krvi ven. Mogoče ko si mu pucala nosek, mu je kakšna kapilara počila. Saj če ni dost krvi in če se ne bo ponovilo, pomoje ni panike, ne vem.

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Očitno je trebušna gripa tud za nekaj dobra... Končno lahko oblečem kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo:))

Blagor! Jaz moram zbit še vsaj 10 kg, da bom lahko oblekla stare kavbojke!

Sling - Anita, kje si ga kupila? Ker je ful enih vrste tega...Kolk pa je stal?

Kontracepcija - kondomi. Upajmo, da še kakšno leto ne bo nič, potem pa bi spet...user posted image

Aerobika - Isabelle, a ti dojiš al ne? Ker jaz bi tud ful hodila, pa mi nekak to preprečuje...Pa še ena je rekla, da hodi, Enkica mislim da, na aerobiko. Kam pa to hodite, če ni skrivnost. Kam v Lj?

Polivanje - poliva dopoldne, ko imam ful več mleka v joškah, kot popoldne, ko mora že ful vlečt in so podoji tud daljši, pa manj. Edino ob podiranju kupčka.

(odgovor članu Januarčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.3.2010 11:25:20   
somic
user posted image user posted image user posted image

kakšna noč je za nama user posted image user posted image user posted image

4x sem morala vstat. nekaj čudno mi je danes štrajkal s hranjenjem, je pojedel samo po 60 ml in potem koma zaspal. verjetno ve, da očkata ni doma in da lahko mene potem malo šeta sem in tja.

bo že, upam, da bo danes kaj bolje. zdaj sicer že slabo urico leži v posteljici in se zabava po svoje, tako, da mi je kar ok. ampak bo potem okoli časa kosila cel joj, kot vedno. user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.3.2010 11:27:16   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Naša biba je pa ponoči ful pridna in lepo spi,vendar so jo že začele matrati dlesni in je čez dan včasih ful boga,ker joče in noče dude,ne grizala in ničesar. Danes grem po gel za dlesni,da ji malo ublaži vse skupaj. Spodaj se že poznata dve beli pikici....

tebe pa kar lep časi ni bilo tukaj...

z zobki boste že začeli... ja, naš še čaka marsikaj...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.3.2010 11:28:34   
somic

Živjo!

Ojoj uboga.... Kakšno službo pa ima, da dela po 12 ur? Res, da tud jaz svojega mal vidim, sam mi dost mama pomaga, pa tolažim se, da bo v dveh mesecih vsega konec, ko bo tud naše stanovanje končano in bomo na svojemuser posted image

ja, poznam to, žal... vem da ti ni prijetno. midva s patrikom sva že cel teden sama, ker moj dela. res da dela za sedaj še na drugem koncu slo, ampak dela tudi po 12 ur in več na dan. groza te službe danes...

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.3.2010 11:30:14   
somic
zdaj pa na plano z idejami za shujševalne!!!

ne dojim, rada pa bi šla malo (veliko) v minus!!! user posted image user posted image user posted image

tale ločevalna pa mi nekako ne odgovarja.

kako pa je s kakšnimi vajami po cr? ker tale trebuh se mi zdi prav ... kako naj rečem... bogi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.3.2010 11:53:11   
Isabelle
Evo smo že iz posvetovalnice.Ni blo nobene gužve, hb. user posted image

Za na seznamček:pri 2.mesecih teža 4610g in 54cm

Smo dobili kapljice Idroplurivit iz Italije, ker AD3 so jo ful napenjale in ji bom zdej ta mesec te dajala, potem ko se pa krči nehajo ji bom začela dajat AD3.
Aerobika-js ne dojim, mislim pa da ni dobro če dojiš ker lahko mleko zgubiš
Zdej pojem kosilo, potem počakam da se mala zbudi, jo nahranim in šibneva vn k je ceu luksuz danes. user posted image

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 11.3.2010 11:56:34 >

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.3.2010 11:53:43   
Zala01

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Jaz tudi ne morem s kg kar tako dol. No sej aprila začnem s službo za par uric na teden, pa upam, da bo takrat šlo bolj dol.

Kako pa to, da greš spet v službo (če ni skrivnost)?

Ni skrivnost, sem s.p. in delo čaka. Sej to ne pomeni, da bom vsaki dan šla, za zdaj računam 2X na teden po par uric.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.3.2010 11:58:13   
Žaži
somic, za trebuh samo trebušnjaki pomagajo in ja, tudi jaz sem prelena za njihuser posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.3.2010 12:19:09   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Krčki - predvčerajšnim, v torek sem za kosilo jedla kuhano repo. V sredo (včeraj) pa sem user posted image  dala 2 kapljivi AD3 in je imel ceeeeeel dan ful krče (prvič sploh), skoz kakal, prdel itd itd. Cel dan jok in edino z dojenjem sem ga lahko umirila. In je posledično cel dan visel na joški, tako da sem imela že po telesu mravljince od tega sesanja. Me pa zanima, a je možno, da je bil vpliv repe po več kot 24 urah, odkar sem jo jedla? Pa še nekaj me zanima, tiste, ki ste imeli krčke po AD3, koliko časa se vztrajale na njih, preden ste jih zamenjale za Olevit? Ker mi smo jemali 4 dni po eno kapljico, 5. dan pa 2 - in je bila katastrofa. Ampak kot rečeno, ne vem, če zarad repe... Al pa margarine Becel..Kaj drugega posebnega pa že tko ne jem...

Naš je imel že po prvi kapljici težave, pa nisem vedela da je to od kapljic, zato sem mu drugi dan dala 2 in je bila KATASTROFA. To naše dete res redkokdaj joka, mora biti res res hudo, ampak takrat se je pa tako DRL, KRIČAL, da je bil moder v obraz, ker zaradi kričanja ni prišel do zraka. Dobil je tudi drisko, tako da smo z AD3 zaključili. Sedaj mu od nedelje, dajem  plivit d3 po 1 kapljico in ni nobenih težav. Drugi teden dobi 2 kapljici in tako do 4 kapljic na dan.

Repa mislim da mu ne bi smela škoditi, ker ne napenja. Jaz jo imam full rada in sem jo dobila že v porodnišnici in tudi doma jo dosti jem in malemu do sedaj ni nič škodila. Tako da pri tvojem so verjetno za težave krive AD3 kapljice. Samo ko mu jih boš nehala dajati, mu ne bo takoj boljše. Našega je zvijalo še dva dni,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.3.2010 12:35:34   
anita goitan
http://bibaleze.si/clanek/starsi/iz-zeninega-mleka-naredil-odlicen-sir.html

razmišljam da bi se dalo zravn porodniške še kaj zaslužituser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.3.2010 12:41:52   
Žaži
povezava do sporočila: 1937
11.3.2010 12:35:34

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.3.2010 13:07:05   
ALEXI M.
OMG
user posted image user posted image user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.3.2010 13:13:06   
ellie
Telovadba po CR je dovoljena vsa...do bolečine. Telo bo povedalo, ko mu kaj ne bo pasalo.

Usihanje mleka - tud jaz sem imela že občutek, da mi zmanjkuje mleka...ampak pomoje je to samo tisti strah, da bi ga zmanjkalo. Sem pa včeraj jedla polento, ponoči pa sem imela čisto polne in trde joške. Malega je kar zalivalouser posted image  zdaj pa ne vem, al je polenta to povzročila al kajuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.3.2010 13:27:41   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Sem pa včeraj jedla polento, ponoči pa sem imela čisto polne in trde joške. Malega je kar zalivalouser posted image  zdaj pa ne vem, al je polenta to povzročila al kajuser posted image

Pri meni enako polenta povzroči dodatno proizvodnjo mleka. Če imam kdaj občutek da so zize preohlapne, premehke, da mogoče ni mleka, je polenta na jedilniku in...potem bi skorajda lahko delali sir, pa skuto....user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.3.2010 13:45:22   
tweety83

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

tebe pa kar lep časi ni bilo tukaj...

z zobki boste že začeli... ja, naš še čaka marsikaj...

ja res me že en čas ni bilo - do FB-ja še pridem,pol se pa ne znam dol spravit....user posted image in pol zmanjka časa za ta forum...
bom mal bolj pridna ratala....obljubimuser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.3.2010 14:00:33   
sisi77
ojla!
Danes je spet topleje midva z Anejem sva moji mami nesla zapznelo rožico za dan žena ker nam enostavno prej ni zneslo sedaj pa spi.
Spanje Danes ponoči je spal 9 ur skupaj od 19 do 4 potem sem ga previla podojila in še naprej spal do 7 se najedel preoblekel in spal do 10 super tale naš dečko.

Osebna mene zanima kako dolgo velja osebna. meni je pred časom na občini rekla da 3 mesece zdaj pa ne vem če je to res ali ona nekaj bluzi.user posted image

Kopanje zanima me kako pogosto kopate svoje pikote. Mi se kopamo na tri dni pa ne vem če je to premalo ali preveč. Vsak dan nam res ne znese.

Dojenje tudi meni se zdi da mleko usiha. Bom tudi jaz probala s polento. Bom jo kar danes šla kupit ( drugače je nimamo na jedilniku user posted image ). Me pa tudi bradavice nekaj bolijo ker naš user posted image vleče kot za stavo. Tako kot je napisala ene ko je v nastavku mleko komaj požira pol pa se samo nekaj igra in čudno vleče.

Prosim da daste na seznam tudi našega pikece
Anej, rojen 21.12.2009 2310 g, 46 cm, obseg glavice 32 cm
1. posvetovalnica 3200 g, 50 cm
2. posvetovalnica 4220g, 54 cm

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.3.2010 14:52:46   
nincrli
Joj grahek bedno, da bo moral tak delat... Vem pa kak je bedno, če ateja ni tolk, kot bi blo treba... Sam, ko nč ne moreš, če majo zahtevne službe, nekaj menjavat pa se v tem času tud ne da z lahkoto...

Poliva naš zlo redko, ko je bil mlajši je pa kar pogosto.

Spal je danes, ko ga ne matra več nosek tolk, prvo rundo spet 8 ur, celo mal več od 20h do 4.30 pa potem do 7h, atija sploh nisma slišala, ko je šeluser posted image

kia
kaj pa če kupiš št večje pa mogoče ne bodo prepuščale?

zdaj pa na plano z idejami za shujševalne!!!

ne dojim, rada pa bi šla malo (veliko) v minus!!!

tale ločevalna pa mi nekako ne odgovarja.

kako pa je s kakšnimi vajami po cr? ker tale trebuh se mi zdi prav ... kako naj rečem... bogi

Men ločevalna tud ne... Mogoče manj sladkarij in kruha, manjše porcije nasploh in telovadit Bi blo za poskusit... Sam najprej morem v glavi vse poštimat in se res lotit, ker mi sladko tak preveč diši...

kopamo ga v petek, nedeljo in sredouser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.3.2010 15:01:35   
ellie
Midva sva tud bla zdaj na eem finem sprehodu...je prav pasalouser posted image

Shujševalna - jaz sem na dieti brez mleka in jajc...ker sumim, da ima mali alergijo. Je pa to kar huda dieta...mleko je skoraj v vseh stvareh. Tak da nič kaj sladkega, nič belega kruha, hrenovk, salam, paštet, sirov,...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.3.2010 15:01:48   
grahek85
Živjo!

Sicer je štromar, ampak so itak vezani na gradbeništvo. Letos je bla sezona mal bolj mrtva kot prejšnja leta zaradi hude zime, zdaj se bo pa vsem mudilo nadoknadit zamujeno user posted image

Jaz tudi ne morem s kg kar tako dol. No sej aprila začnem s službo za par uric na teden, pa upam, da bo takrat šlo bolj dol.

Kako pa to, da greš spet v službo (če ni skrivnost)?

Ni skrivnost, sem s.p. in delo čaka. Sej to ne pomeni, da bom vsaki dan šla, za zdaj računam 2X na teden po par uric.

Aja, potem je pa ker logično... Meni je šlo vedno na živce - čim je mel kdo s.p., je folk mislil, da ma neskončno denarja pa nič ne dela. Resnica je pa itak daleč od tega - se mi zdi, da vi še največ delate od vseh, denar pa kljub temu ni samoumeven.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
Kopanje zanima me kako pogosto kopate svoje pikote. Mi se kopamo na tri dni pa ne vem če je to premalo ali preveč. Vsak dan nam res ne znese.

Tudi mi na tri dni. Mu pa vsak dan umijem obraz, za ušeski in dlani, ker se mu tam ful nabirajo mucke user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
11.3.2010 15:58:22   
zmajčika
hy
Spanje: učeri me je prav lepo presenetil ko je spal od 22-4 pa po hranjenju še do 7, danes pa se je zbuju vsake 3 ure.
Duda:- naš jo ma kar dost v ustih, včasih mu uspe dat v usta roko pa je tut dobr, vedno more neki cuclatuser posted image user posted image
Kopanje- mi se namakamo vsak večer, milimo se pa 2 na tedn.

Mi mamo dans tolk snega da spt nisva šla vn, oz bil je na balkonu za 20min. Komi čakam jutr  bomo šli mal v šopng, še nisva bla z malim bomo vidl kako bo. Sicer pa v vozičku zmeri spiuser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.3.2010 16:15:20   
majčyca
Hej!
Pa mi je le uspelo prit mal do računalnika. Pia danes skoraj nič ne spi, samo malo zadrema za kakšnih 20 minut in to je to. Že vidim, da bo zvečer panika, ko bo tako zaspana, potem pa od zaspanosti ne more zaspat zvečer
Smo pa se včeraj cel dan potepali in je cel dan spala, samo ko sva se previjale in jedle je bila budna in potem proti večeru 1 uro. Ostalo pa je vse pridno spančkala mi je bilo to prav všeč, da sva lahko z lubijem brez da bi se nama mudilo, kupovala v trgovinah, Pia pa lepo spančkala v vozičku
Jutri zvečer pa gre lubi nazaj v Nemčijo in pride verjetno komaj za Veliko noč domov ah, pa se bo treba počasi spet na to navadit, ker zdaj je bil od poroda praktično cel čas z nama, samo cca. 10 dni ga ni bilo.

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Za nami pa je malo bolj čudna noč kot ponavadi - Pia je včeraj zaspala že ob 19h in se prvič zbudila že ob 23.30, se najedla in zaspala nazaj, drugič se je zbudila ob 3.15 in se najedla in bedela še cca. 20 min in zaspala in potem se je spet zbudila ob 6h. Je pa celo noč med spanjem nekaj jamrala in mislim, da je bilo krivo napenjanje, ker je tudi celo noč prdela.

Drugače pa ni pri nama nič kaj novega. Jaz imam jutri končno pregled pri ginekologu, da se zmenim za zaščito, da ne bo več treba pazit pri potem pa gremo še vsi skupaj v Maribor malo v šoping moramo kupit plenice, pa nekaj malega za oblečt za Pio, pa mislim, da si bom še jaz privoščila kaj za oblečt in pa razmišljam, da bi kupila ta gugalnik http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175501   
pa me zanima če mogoče katera ve, do koliko kg je, ker nič ne piše zraven. In če ima katera takšnega, je rad v njem?

Majčica, jaz imam točno ta gugalnik, do 9kg je. Je fajni, jaz sem sina imela notri več kot do 9kg in ni bilo problema, pa takrat itak otroci že plazijo, nekateri tudi že hodijo, tako da za kasneje ni potrebe. Se je pa rad notri gugal in Živa sedaj tudi.

Včeraj sicer nismo imeli časa, da bi šli še po ležalnik oz. gugalnik, grem pa verjetno v torek.  Žaži, a v tem gugalniku praktično sedi noter ali se ga da nardit tudi v bolj ležeči položaj? Bom še pogledala malo v BC, ampak mislim, da bom enega kar kupila, ker imam še tudi bone za porabit. Bom pa rekla lubiju, da naj gre tudi v Nemčiji pogledat (še pred torkom, ko grem jaz v BC) kakšne so kaj cene in če je velika razlika, ga bo kar iz Nemčije prinesel.

Pia ima tudi mečavo že zelo zaraščeno. Bom videla kaj bo rekla pediatrinja, ko imava v torek drugo posvetovalnico.
Sicer pa tudi jaz komaj čakam, da se ta letošnja zima poslovi, da se začne prava sezona vozičkanja...

Sem pa imela jaz včeraj tudi pregled pri G in je vse ok, je pa mi rekel, da se za kontracepcijo vidima na pregledu čez pol leta, razen če bi se prej pojavila . Zdaj pa ne vem, ali naj se greva metodo PAZI ali uporabljava kondome (kar nobenemu najbolj ne diši) ali kaj bi bilo najboljše?

Midve s Pio pa se boma končno spet kopale v ponedeljek verjetno, ker je popek videti ok, ampak za ziher še vseeno raje nekaj dni počakam. Boma pa se kopali vsak večer, se mi zdi to ok, da jo že od malega navajam, da se vsak dan umivamo in pa po kopanju je tudi prijetno utrujena in lepo spančka

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.3.2010 17:39:35   
ALEXI M.
punce zdej pa res rabim pomoč... moj malček (starost 2 meseca) vsak dan cele dneve ziza men se bo pa zmešal še na wc ne morem...ponoči je pa ok...sem mislila da mi mleko usiha,sej lahko da mi -sam je v nastavku mleko in tudi če stisnem dojko teče -ne ful sam sej že ne more če je skoz gor... dude noče,ležalnik,jajčka ne veljata...kaj naj naredim??? user posted image user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.