Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Januarčk Živjo! Mene pa zadnje dni muči sledeče.. Ko naša punči joka, jo jaz lahko celo uro prenašam po stanovanju, jo ujčkam, pojem, šššš..., itd.. in nič ne pomaga, dokler ne obupam in jo pristavim k dojki, parkrat potegne (ni lačna) in zaspi. KO pa jo tolaži moja mami, moj oči, kdorkoli, razen mene, se pomiri in zaspi v 5 - 10 minutah. Nič jasno.. Mogoče ve, da se pri meni lahko ujčka na dojki, pri drugih pa ne in se pri njih zadovolji z manj, kot pri meni?? Januarčk - lahko ti samo rečem, da je pri meni popolnoma enako. Jaz si to razlagam tako, da so naši že tolk pametni, da vejo, da mamica ima pač mlekeca. In se nočejo samo ujčkati. Drugi pa ga nimajo. Takoj ko so pri nas v naročju, nas "zavohajo". Usihanje mleka - jaz imam že skoz občutek, da mleka ni dost pa da mi popoldne usiha, ampak je potrebno verjetni, da nam ne usiha, ker to je samo naš občutek! Kot trdijo svetovalke za dojenje LLL (na med.over.net), mleka je toliko, kolikor ga zahteva. In to je dejansko res. Če mi en dan prej ful sesa, potem naslednji dan zelo veliko teče in obratno. Krčki - predvčerajšnim, v torek sem za kosilo jedla kuhano repo. V sredo (včeraj) pa sem dala 2 kapljivi AD3 in je imel ceeeeeel dan ful krče (prvič sploh), skoz kakal, prdel itd itd. Cel dan jok in edino z dojenjem sem ga lahko umirila. In je posledično cel dan visel na joški, tako da sem imela že po telesu mravljince od tega sesanja. Me pa zanima, a je možno, da je bil vpliv repe po več kot 24 urah, odkar sem jo jedla? Pa še nekaj me zanima, tiste, ki ste imeli krčke po AD3, koliko časa se vztrajale na njih, preden ste jih zamenjale za Olevit? Ker mi smo jemali 4 dni po eno kapljico, 5. dan pa 2 - in je bila katastrofa. Ampak kot rečeno, ne vem, če zarad repe... Al pa margarine Becel..Kaj drugega posebnega pa že tko ne jem... Pleničke - imam Pampers premium care, pa mu prepuščajo. Potem sem kupila tiste za ponoči, pa mu tudi prepuščajo lulanje!!! Res ne vem, kaj naj. Po DM-ovih je imel pikice. Kihanje - ne, mojemu do sedaj še ni šlo nič krvi ven. Mogoče ko si mu pucala nosek, mu je kakšna kapilara počila. Saj če ni dost krvi in če se ne bo ponovilo, pomoje ni panike, ne vem. IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 Očitno je trebušna gripa tud za nekaj dobra... Končno lahko oblečem kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo:)) Blagor! Jaz moram zbit še vsaj 10 kg, da bom lahko oblekla stare kavbojke! Sling - Anita, kje si ga kupila? Ker je ful enih vrste tega...Kolk pa je stal? Kontracepcija - kondomi. Upajmo, da še kakšno leto ne bo nič, potem pa bi spet... Aerobika - Isabelle, a ti dojiš al ne? Ker jaz bi tud ful hodila, pa mi nekak to preprečuje...Pa še ena je rekla, da hodi, Enkica mislim da, na aerobiko. Kam pa to hodite, če ni skrivnost. Kam v Lj? Polivanje - poliva dopoldne, ko imam ful več mleka v joškah, kot popoldne, ko mora že ful vlečt in so podoji tud daljši, pa manj. Edino ob podiranju kupčka.
|