Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:23:26
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi buska, lepa novička!! Lepo grej svojo pikico in naj ti čez 14 dni test pokaže močan +! Punce, jaz mam eno vprašanje: vem, da moramo počakati na drug postopek 3 M. Sedaj me pa zanima ali se šteje tukaj tudi M ki smo jo dobile po koncu neuspešenga postopka? Npr. moj primer: M po neuspešnem postopku 2.3., potem nekje konec marca/začetek aprila in potem še ena konec aprila. Po tej grem lahko že v postopek, ne? Glede na to, da sta to komaj 2 meseca. Ko sem jaz klicala na GKLJ so mi sestre rekle da ne štejejo tisto menstruacijo ki je bila znak neuspešnega postopka, tako da sem morala dobiti dec.,jan.,februarsko in štratala potem 22.dan.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:24:30
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra NO SEDAJ PA NOVIČKA. DALA SEM KRI, BETA JE 2034 , imam bolniško do prvega ultrazvoka. , jutri pokličem kdaj ga imam. Lepo! Sedaj pa srečno do konca in naprej!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, mislila sem, do kdaj delajo na GK pred počitnicami. Hm.. Ampak če dam jaz napotnico od osebne G k dr. D, on mi pa napiše novo, to nima veze z MBjem. Itak pol za MB prinesem svojo napotnico od osebne G. A ni to tko? Ker na posvet v MB grem lahko tudi v sredini postopka. mojškra, super za lepo beto!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:26:05
|
|
|
|
šopka
|
bravo mojškra! kdaj si pa merite temperaturo a zjutraj preden vstanete al kr tko čez dan? kdaj naj bi bila TT povišana?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:26:33
|
|
|
|
baguSka
|
Ooooo mojskra - koncno smo te docakale!!! SUPER NOVICKA!!!! .. Glede jajcnikov pa ja, jaz sem res kar presenecena, da se je desni sploh odzval, glede na to stanje v kakrsnem je.. Res je reku da bo vseeno delu punkcijo tud iz njega... me kr mal skrbi tole, ampak bo ze. .. No, pa javi nam kaj kdaj mas prvi UZ!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:28:38
|
|
|
|
Teta M
|
NO SEDAJ PA NOVIČKA. DALA SEM KRI, BETA JE 2034 , imam bolniško do prvega ultrazvoka. , jutri pokličem kdaj ga imam. Jejejeeeeeeeee......bravoo.....super novica....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:29:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, mislila sem, do kdaj delajo na GK pred počitnicami. Hm.. Ampak če dam jaz napotnico od osebne G k dr. D, on mi pa napiše novo, to nima veze z MBjem. Itak pol za MB prinesem svojo napotnico od osebne G. A ni to tko? Ker na posvet v MB grem lahko tudi v sredini postopka. a ja to te muči, no na GK začnejo s počitnicami avgusta, to pomeni, da v zadnje dolge postopke jemljejo nekje v začetku junija, potem pa samo še kratke. Čaki, a imaš ti dolgi postopek ali mild protocol?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, mild imam.. tako, da ni panike.. Sedaj me samo skrbi kako bo z napotnicami. Da še enkrat napišem bolj točno: k svoji osebni G sem šla 2.3. po napotnico, ki mi velja 2 meseca, ki jo bom porabila pri dr. Dju 9.4., da mi napiše napotnico za posvet.. Potem bom šla spet k svoji G, da mi napiše napotnico za MB, kjer mam posvet 31.5.. To bo šlo "skozi" al ne? Ker sedaj pa res ne vem.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:39:02
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Ojla punce, hvala vam za odgovore. Vode pa kar precej pijem in tudi redno hodim "odvajat" . Pa trebuha tudi nimam napihnjenega - no ne preveč, boleče prsi pa so kar zelo. Občutek imam skratka kot da bo pritekla ta , vendar je še skoz belina - nobenih izcedkov. Mislim da bo odločilen ta vikend ki prihaja - ker takrat bo čas za mojo . Joj, je res dolga ta pot do testov ali bo + ali bo -. Kakorkoli že bo, bo treba iti naprej. Lep dan vam želim!!! in še enkrat hvala. m.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:42:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, mild imam.. tako, da ni panike.. Sedaj me samo skrbi kako bo z napotnicami. Da še enkrat napišem bolj točno: k svoji osebni G sem šla 2.3. po napotnico, ki mi velja 2 meseca, ki jo bom porabila pri dr. Dju 9.4., da mi napiše napotnico za posvet.. Potem bom šla spet k svoji G, da mi napiše napotnico za MB, kjer mam posvet 31.5.. To bo šlo "skozi" al ne? Ker sedaj pa res ne vem. Mislim, da ne, ker če imaš ti razgovor pri dr. D-ju, 9.4. takrat ti začne šele veljati ta napotnica in ti velja potem do 9.6., glede na to, da jo imaš za dva meseca. Ker napotnica ti začne veljati za datumom vpisa, kar hočem povedati je to, da bi tebi tvoja G lahko dala napotnico že lani, pa bi ti začela veljati šele na dan vpisa v Leonišču. Najbolje bo, da greš k svoji G in jo prosiš, da ti da napotnico za 1x obisk na GK LJ, potem se ti bo pa izšlo.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:43:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Ojla punce, hvala vam za odgovore. Vode pa kar precej pijem in tudi redno hodim "odvajat" . Pa trebuha tudi nimam napihnjenega - no ne preveč, boleče prsi pa so kar zelo. Občutek imam skratka kot da bo pritekla ta , vendar je še skoz belina - nobenih izcedkov. Mislim da bo odločilen ta vikend ki prihaja - ker takrat bo čas za mojo . Joj, je res dolga ta pot do testov ali bo + ali bo -. Kakorkoli že bo, bo treba iti naprej. Lep dan vam želim!!! in še enkrat hvala. m. vrtnica, držim pestke
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:53:12
|
|
|
|
sensi
|
mojškra čestitam za lepo rezultat.zdej pa samo tako naprej. Tiste, ki hodite k dr.Merlotu veste mogoče kako se pri njih šteje za v ponovni postopek. 1 menstruacija od neuspelega poskusa ali šele naslednja po neuspelem postopku.Zmrznjenčkov pa žal nimam.Tako da moram it na ponovno punkcijo.Punkcijo sem imela 14 dan terapije,ve katera je to kratki postopek ali dolgi?.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:54:30
|
|
|
|
baguSka
|
na kateri dan ciklusa pa si pricela s terapijo? ce si na drugi dan M, potem si mela takratkega..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:20:58
|
|
|
|
šopka
|
hej vrtnica te popolnoma razumem, tudi zame bo ta vikend odločilen. tudi jaz imam približno takšne znakce kot ti(+ nenehni vetrovi in bolj mehko blato). čeprav v 1 postopku ko sem šla po pingote mi je pritekla 13 dan , 8 dan pa mi je test kazal rahlo črtico. v obeh primerih z svežimi zarodki pa je prišla tam nekje 8 in 9 dan če se še prav spomnem. katastrofa, težko je biti optimist ko pa veš ob kakšnih znakcih pride hudičevka in prav te čutiš cel cajt od et naprej!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:30:07
|
|
|
|
Teta M
|
Šopka in vrtnica: držim pesti, da vajini znaki pomenijo kaj drugega in ne prihod ,...kaj ko svoje telo poznamo najbolje in točno vemo kaj pomenijo določeni simptomi...ampak vseeno, dokler je belina, razmišljajta pozitivno in ne obupajta....v teh mučnih postopkih je upanje na edino kar nas drži gor.....glavo gor punce!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:34:27
|
|
|
|
sensi
|
baguSka-A tako se to šteje, terapijo sem začela na drugi dan m., potem takem je to kratki postopek.Hvala za info.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, hvala.. bom sedajle poklicala, da vidim, če mi to napotnico lahko prekliče. Drugače bom pa klicala v MB in vprašala če mi lahko prestavijo za 14 dni.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:39:07
|
|
|
|
baguSka
|
ja tko so meni punce razlozile.. ce je na drugi dan M, potem je kratka... ce pa je 22.dan v ciklusu al neki takega, pa je dolga..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:40:33
|
|
|
|
baguSka
|
sopka in vrtnica, tud jaz drzim pesti za vaju.. MOCNO!! .. Uuuuuurska urska - kje se skrivas!!??
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja tko so meni punce razlozile.. ce je na drugi dan M, potem je kratka... ce pa je 22.dan v ciklusu al neki takega, pa je dolga.. točno tako. Če začneš pa 5 dan je pa mild postopek.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:50:10
|
|
|
|
baguSka
|
Evo, se neki novga..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 14:50:33
|
|
|
|
Urshy78
|
kukuc, evo mene sensi, miklarom, ful mi je žal, da ni uspelo ampak glavo pokonci in v nove boje mojškra, res lepo te je bilo spoznati. čestitke še tukaj za super lepo beto kave pa itak ne pijem, tako da hvala saj če bi imela več časa bi sigurno kakšen sokec spila s tabo, tako si pa videla da se mi je mudilo. sej pa ob kakšni drugi priložnosti pade sokec jaz sem pa zagledala enega in sem presrečna ko mi je dr. Tomaževič povedal da vidi enega srčka, so se mi od sreče vlile solze. sem bila čisto zmedena, sem mu pozabila rečti za slikico on je pa zgleda tudi pozabil. tako da sem šla potem še enkrat na UZ ko so že vse opravile, da sem jo dobila. je velik 9 mm sploh ne morem dojeti da se mi to dogaja. res privoščim čisto vsem, da boste kmalu na mojem mestu. prvi pregled pri svoji G imam pa 8. aprila. bom pa ostala tukaj z vami in vas spodbujala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:02:32
|
|
|
|
baguSka
|
evo..... pa si me spravla v jok se mene!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:07:15
|
|
|
|
mateja33
|
ojla vsem urshy78 čestitke,pa tud ostalim, tistim ko pa ni še pa bo pa en . tud js upam da 23.3 zagledam al en al pa dva .js sm mela pa 8.3.kt pa mi niso nč povedal kolk mam beta,zdej me pa že en mal skrbi,ko vidim da vsem povejo.men je reku da sm noseča in da mi čestita pa da se 23 vidmo.....kaj pravte punce?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:14:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis saj tako je rekla, da bo šla v maju k Rešu, vendar si je vmes premislila, otroci pač , ne vejo kaj hočejo
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.