|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
11.3.2010 9:56:09   
baguSka
Sensi - ahh ne... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis - jaaa levi dela kot je treba in je bil zadovoljen!! Sicer pa tud desni dela ampak veliko veliko slabse... ampak ze to da sploh nekaj dela me zelo preseneca!user posted image

Suzi - naslednji UZ mam v nedeljo ob 5ih zjutri!user posted image

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 801
11.3.2010 10:09:04   
miklarom
mismis - hvala, itak pa da bo april najin zmagovalenuser posted image

SS - april je našuser posted image user posted image user posted image

sensi - user posted image user posted image user posted image , kaj moramo, gremo v nove boje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 802
11.3.2010 10:30:59   
Buska
grejem user posted image - test 25.3.

od 6 celic so bile 4 zrele , od tega sta se 2 oplodili, 1 se ni razvila

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 803
11.3.2010 10:49:32   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeej - vsaj ena dobra novicka se dons!!!

zdej pa cakamo se ursko in mojskro....user posted image

pa ce ma kera druga se kej za povedat, naj PLIIIS pove kej lepga!!user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 804
11.3.2010 10:52:49   
vrtnica.m
Pozdravljene punce,

6.3. sem imela ET, danes pa imam velike bolečine - špikanje v levem jajčniku. A je imela katera podobno? Tudi vročina je občasno prisotna - 37 stopinj. Drugače pa imam test 22.3. - še je dolga pot do takrat!!!

Miklarom - mi je žal user posted image
Buška - lepo grej pikico!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan želim
m.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 805
11.3.2010 10:55:33   
Anonimen
buska, lepa novička!! Lepo grej svojo pikico in naj ti čez 14 dni test pokaže močan +! user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, jaz mam eno vprašanje: vem, da moramo počakati na drug postopek 3 M. Sedaj me pa zanima ali se šteje tukaj tudi M ki smo jo dobile po koncu neuspešenga postopka? Npr. moj primer: M po neuspešnem postopku 2.3., potem nekje konec marca/začetek aprila in potem še ena konec aprila. Po tej grem lahko že v postopek, ne? Glede na to, da sta to komaj 2 meseca. user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
11.3.2010 11:07:38   
mismis
Skuštranka, raje vidijo da bi počakal še eno, torej majsko, ampak če si v maju naročena v MB boš morala aprila iti v postopek, malo zaglumi, ko boš klicala sestro Milico/Gino.
A napotnico in zaporedno številko že imaš?

Buška, lepo grej user posted image user posted image

vrtnica, težko ti kaj pomagal, mene je vedno špikalo samo rahko, vročine pa v postopkih nisem imela. Ti pa želim veliko sreče

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
11.3.2010 11:14:13   
S*
Mikla moja user posted image user posted image user posted image , hudo mi je zate, me pa veseli, da si tako pozitivno naravnana.

Urshy, komej čakam poročilo o tvojih user posted image

Buška lepo grej!

Mojškra tudi tvoje poročilo o visoki beti pričakujem  user posted image   user posted image   user posted image

Sanje in sensi user posted image user posted image user posted image

Baguska, glavno da eden funkcjonira, pa naj bo ta za oba. Sem zasledila da se bojiš punkcije pri atu. Ja imam zelo nizek prag bolečine, pa sem lepo 2 ketonala zjutraj spila in me potem ni nič bolelo, tako da kar pogumno.

Mišu, kako je pa s tabo???

Jaz sem pa bila včeraj na prvem pregledu pri moji ginekologinji. Zaenkrat je vse o.k., user posted image bije in veliki smo že 19 mmuser posted image . Naslednji pregled imam pa šele 7. aprila. Zaradi krvavitve in slabosti pa ostajam do nadaljnega na bolovanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
11.3.2010 11:26:39   
sensi
Vrtnica tudi jaz sem imela vročino 37,4.Pa špikalo me je v jajčnikih prsa pa kot da bojo vsak čas explodirale.6 dan roza iscedek 8 pa menstruacija.Pa ne se zdaj vstrašit, da bo pri tebi enako končalo.Umiri se in bodi pozitivna.Nektere pravijo,da je to špikanje pravi znak.Ne rzmišljaj kaj se je drugim zgodilo s podobnimi znaki.Jaz sem mela iscedek kot nekatere tu na forumu pri njih je bil to dober znak pri meni pa žal slab.Drži se in lp. 

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
11.3.2010 11:33:54   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Baguska, glavno da eden funkcjonira, pa naj bo ta za oba. Sem zasledila da se bojiš punkcije pri atu. Ja imam zelo nizek prag bolečine, pa sem lepo 2 ketonala zjutraj spila in me potem ni nič bolelo, tako da kar pogumno.

Jaz sem pa bila včeraj na prvem pregledu pri moji ginekologinji. Zaenkrat je vse o.k., user posted image bije in veliki smo že 19 mmuser posted image . Naslednji pregled imam pa šele 7. aprila. Zaradi krvavitve in slabosti pa ostajam do nadaljnega na bolovanju.

Hvala za vzpodbudne besede S.user posted image A pa lahko brez problema vzames tablete? Jaz sicer mislim da nimam ketonala, imam pa naklofen. Verjetno bo tud ok, ne? Ne upam pa prevec... Sicer sem pa mela v mislih tud kaksen persencek, da ne bom zivcna prevec. Ker verjamem da bi s tem samo se poslabsala vso situacijo.user posted image

Je pa lepo slisat tako novicko od tebe!!user posted image upam da ti bomo vse lepo sledile po hitrem postopku.... in cist ok da si doma, kar lepo pocivaj in miru in cuvaj zlato pikico... user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
11.3.2010 12:01:11   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, jaz mam eno vprašanje: vem, da moramo počakati na drug postopek 3 M. Sedaj me pa zanima ali se šteje tukaj tudi M ki smo jo dobile po koncu neuspešenga postopka? Npr. moj primer: M po neuspešnem postopku 2.3., potem nekje konec marca/začetek aprila in potem še ena konec aprila. Po tej grem lahko že v postopek, ne? Glede na to, da sta to komaj 2 meseca. user posted image user posted image

M od postopka se ti ze steje ... saj meni se je pri Resu ... 3 M in danes sem imela ET :D

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
11.3.2010 12:27:52   
Rakica_80
O Miklarom, pa sej nemoreš verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj rečem.....drži mi se, veš da te tapravi še čaka, me veseli, da si pozitivna in da šibaš dalje, res te občudujem in marsikatera gor na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram vam sporočit, da bomo spet trepetali skupaj, sva se z mojim odločila, da greva spet v LJ, če povem po resnici mi nič kaj ne diši pri Rešuuser posted image
Napotnico sem dobila danes, razgovor pa imam 24.03 pri Dr. Pintar
Tako, no glede na to, da sem imela skoraj nič hormona se lahko spustim v nove boje in to zelo kmaluuser posted image user posted image user posted image
Punce moje, spet boste ostale brez sendvičev v avtomatuuser posted image user posted image user posted image

Mismis, a bomo kakšno kofe spile ali pa hainiuser posted image

Buska, čez 14 dni en deeebel plus prosim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojškra
, naj se ti izcedek umiri in da danes sporočiš lepo visoko novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sensi, držim pesti!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 812
11.3.2010 12:32:34   
Rakica_80
Punce samo da vam povem, da nam internet blokira že par dni, so Telemach oropali-sploh nevem kaj imajo za ukrasti????
Pa se švercam na maminem računalniku, se javim kaj zvečer ali pa prej, če bo internet prišeluser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 813
11.3.2010 12:33:27   
Lep.dan
Hojla punce, sem IVF-ovka izpred skoraj treh let (mali bo jutri star že dve leti!user posted image ). Sicer nikoli nisem bila med najbolj aktivnimi na forumu, ampak vas še vedno kdaj pa kdaj obiščem, navijam za vsako posebej, se ob pluskih veselim z vami in mi je hudo, kadar kateri ne uspe.
Pišem pa, ker sem prebrala post od vrtnice. Menim, da bi bilo dobro da pokličeš svojega ginekologa in se pogovoriš z njim. Bolečine in mejno povišana temperatura so sicer lahko normalne po ET, vseeno pa je dobro izključiti morebitno vnetje. En pregled krvi in po možnosti en UZ bi si že zaslužila.

Srečno, vsem skupaj pa želim veliko sončnih pomladanskih pluskov

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 814
11.3.2010 12:33:38   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

razgovor pa imam 24.03 pri Dr. Pintar

kako, ce pravis da gres k resu!?user posted image razlozi prosim mojim zmedenim mozganckom...user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 815
11.3.2010 12:51:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

razgovor pa imam 24.03 pri Dr. Pintar

kako, ce pravis da gres k resu!?user posted image razlozi prosim mojim zmedenim mozganckom...user posted image

če ji je napotnica za Reša potekla, se lahko preveksla v LJ, še sploh ker je bila že prej v LJ in že ima odobritev konzilija, tako da bo tole pri njej šlo hitro skozi.

BEBIII, seveda bomo, če bo le sreča mila :)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
11.3.2010 12:58:24   
Anonimen
mismis, hvala. user posted image Kar se tiče LJ in MB ni panike, ker sem sedaj pri svoji G prosila za napotnico (mislim, da mi je dala za dva meseca). 12.4. imam v LJ posvet, 31.5. pa v MB. Po posvetu v LJ bom šla še enkrat po napotnico k svoji G, da mi jo da za MB.. Mislim, da ne bi smel biti problem. user posted image

s*, čestitke za pregled!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebiii, kako pa to, da gresta spet v LJ?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
11.3.2010 12:59:42   
baguSka
aha... no, jaz sem jo najprej razumela da gre k atu resu, ceprav nerada... v nadaljevanju pa da ima razgovor pri dr.pintar... user posted image zato mi pa ni slo v betico mojo zlato... user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 818
11.3.2010 13:01:49   
mismis

aha... no, jaz sem jo najprej razumela da gre k atu resu, ceprav nerada... v nadaljevanju pa da ima razgovor pri dr.pintar... user posted image zato mi pa ni slo v betico mojo zlato... user posted image

saj tako je rekla, da bo šla v maju k Rešu, vendar si je vmes premislila, otroci pač user posted image user posted image user posted image , ne vejo kaj hočejo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
11.3.2010 13:01:53   
Anonimen
Evo, sem si šla računat. Al grem cca. 22.4. ali pa 22.5. Do kdaj pa potem delajo? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
11.3.2010 13:03:46   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

saj tako je rekla, da bo šla v maju k Rešu, vendar si je vmes premislila, otroci pač user posted image user posted image user posted image , ne vejo kaj hočejo

user posted image user posted image user posted image modrost je norost ja....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 821
11.3.2010 13:04:25   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Evo, sem si šla računat. Al grem cca. 22.4. ali pa 22.5. Do kdaj pa potem delajo? 

kako misliš do kdaj delajo??

ampak če ti štartaš s postopkom v aprilu, ne vem če boš ti fertik do MB-ja, še sploh ker imaš dolg postopek
Kaj pa če bi spustila tokrat LJ in šla direktno v MB, vmes pa jemlji tisto Keto, pa morda tudi Maco. Midva sva jo ta zadnji postopek oba jemala, pa veš da sva v redu, in sva imela največ celic do sedaj in pa tudi zamrznjenčkov

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
11.3.2010 13:15:19   
mojškra
JOJ STE DANES AKTIVNE

Miklarom -pa neeeee, prav  hudo  mi  je zate user posted image user posted image , še dobro da si tako pozitivna.Zdaj bo kmalu sonček, in pozitivna energija bo te oblila in boš videla da bo naslednji postopek srečen. Verjemi v to user posted image

Urshy, še enkrat lepo te je bilo spoznati, še kave ti nisem ponudila tako sem bila vesela.user posted image user posted image  Aja Usrhy, na onem listu piše, da je bolniška do prvega obiska pri osebni ginekologinji, tako, da ti si še zdaj doma lahko. Kdaj imaš pa tam pri svoji?
Baguska, ti pa imaš isto funkcioniranje jajčnikov kot jaz- levi vredu, desni pa je len user posted image user posted image user posted image

sensi, pa ne tudi

BUŠKA GREJE user posted image user posted image user posted image , lepo grej

vrtnica- jaz sem imela po ET skozi vročino 37,4 in imam jo še danes. MIslim da je to normalno, saj se nam temperatura v tem času poviša in ostane vse do menstruacije, če pa si noseč pa se nadaljuje. Špikanje v jajčniku smo vse imele. Če pa si v skrbeh, ali pa če ne hodiš dovolj na vodo,  da imaš trebuh ful napihnjen in te zelo boli, potem pa moraš obiskati zdravnika. Danes je ena prišla tja s tako hiperco-ubožica trebuh je imela kot v 7 mesecu, pa sploh ni mogla hoditi.Skratka čuvaj se, pa veliko pij tekočine.

BEBIIII- mačkica april je tvoj-boš vidlauser posted image user posted image user posted image

NO SEDAJ PA NOVIČKA. DALA SEM KRI, BETA JE 2034user posted image user posted image user posted image user posted image , imam bolniško do prvega ultrazvoka.user posted image user posted image user posted image , jutri pokličem kdaj ga imam.

vsem puncam en lep pozdravček.user posted image user posted image user posted image čuvajte seuser posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 11.3.2010 13:17:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
11.3.2010 13:17:14   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

od 6 celic so bile 4 zrele , od tega sta se 2 oplodili, 1 se ni razvila

Bravooooooo.....sedaj pa sproščeno in z vso ljubeznijo grej pikico....user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 824
11.3.2010 13:19:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra
NO SEDAJ PA NOVIČKA. DALA SEM KRI, BETA JE 2034user posted image user posted image user posted image user posted image , imam bolniško do prvega ultrazvoka.user posted image user posted image user posted image , jutri pokličem kdaj ga imam.

super, lepa beta user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.