Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 9:56:09
|
|
|
|
baguSka
|
Sensi - ahh ne... Mismis - jaaa levi dela kot je treba in je bil zadovoljen!! Sicer pa tud desni dela ampak veliko veliko slabse... ampak ze to da sploh nekaj dela me zelo preseneca! Suzi - naslednji UZ mam v nedeljo ob 5ih zjutri!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 10:09:04
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - hvala, itak pa da bo april najin zmagovalen SS - april je naš sensi - , kaj moramo, gremo v nove boje
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 10:30:59
|
|
|
|
Buska
|
grejem - test 25.3. od 6 celic so bile 4 zrele , od tega sta se 2 oplodili, 1 se ni razvila
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 10:49:32
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska grejem - test 25.3. jeeeej - vsaj ena dobra novicka se dons!!! zdej pa cakamo se ursko in mojskro.... pa ce ma kera druga se kej za povedat, naj PLIIIS pove kej lepga!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 10:52:49
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Pozdravljene punce, 6.3. sem imela ET, danes pa imam velike bolečine - špikanje v levem jajčniku. A je imela katera podobno? Tudi vročina je občasno prisotna - 37 stopinj. Drugače pa imam test 22.3. - še je dolga pot do takrat!!! Miklarom - mi je žal Buška - lepo grej pikico!!!! lep dan želim m.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 10:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
buska, lepa novička!! Lepo grej svojo pikico in naj ti čez 14 dni test pokaže močan +! Punce, jaz mam eno vprašanje: vem, da moramo počakati na drug postopek 3 M. Sedaj me pa zanima ali se šteje tukaj tudi M ki smo jo dobile po koncu neuspešenga postopka? Npr. moj primer: M po neuspešnem postopku 2.3., potem nekje konec marca/začetek aprila in potem še ena konec aprila. Po tej grem lahko že v postopek, ne? Glede na to, da sta to komaj 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 11:07:38
|
|
|
|
mismis
|
Skuštranka, raje vidijo da bi počakal še eno, torej majsko, ampak če si v maju naročena v MB boš morala aprila iti v postopek, malo zaglumi, ko boš klicala sestro Milico/Gino. A napotnico in zaporedno številko že imaš? Buška, lepo grej vrtnica, težko ti kaj pomagal, mene je vedno špikalo samo rahko, vročine pa v postopkih nisem imela. Ti pa želim veliko sreče
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 11:14:13
|
|
|
|
S*
|
Mikla moja , hudo mi je zate, me pa veseli, da si tako pozitivno naravnana. Urshy, komej čakam poročilo o tvojih Buška lepo grej! Mojškra tudi tvoje poročilo o visoki beti pričakujem Sanje in sensi Baguska, glavno da eden funkcjonira, pa naj bo ta za oba. Sem zasledila da se bojiš punkcije pri atu. Ja imam zelo nizek prag bolečine, pa sem lepo 2 ketonala zjutraj spila in me potem ni nič bolelo, tako da kar pogumno. Mišu, kako je pa s tabo??? Jaz sem pa bila včeraj na prvem pregledu pri moji ginekologinji. Zaenkrat je vse o.k., bije in veliki smo že 19 mm . Naslednji pregled imam pa šele 7. aprila. Zaradi krvavitve in slabosti pa ostajam do nadaljnega na bolovanju.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 11:26:39
|
|
|
|
sensi
|
Vrtnica tudi jaz sem imela vročino 37,4.Pa špikalo me je v jajčnikih prsa pa kot da bojo vsak čas explodirale.6 dan roza iscedek 8 pa menstruacija.Pa ne se zdaj vstrašit, da bo pri tebi enako končalo.Umiri se in bodi pozitivna.Nektere pravijo,da je to špikanje pravi znak.Ne rzmišljaj kaj se je drugim zgodilo s podobnimi znaki.Jaz sem mela iscedek kot nekatere tu na forumu pri njih je bil to dober znak pri meni pa žal slab.Drži se in lp.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 11:33:54
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Baguska, glavno da eden funkcjonira, pa naj bo ta za oba. Sem zasledila da se bojiš punkcije pri atu. Ja imam zelo nizek prag bolečine, pa sem lepo 2 ketonala zjutraj spila in me potem ni nič bolelo, tako da kar pogumno. Jaz sem pa bila včeraj na prvem pregledu pri moji ginekologinji. Zaenkrat je vse o.k., bije in veliki smo že 19 mm . Naslednji pregled imam pa šele 7. aprila. Zaradi krvavitve in slabosti pa ostajam do nadaljnega na bolovanju. Hvala za vzpodbudne besede S. A pa lahko brez problema vzames tablete? Jaz sicer mislim da nimam ketonala, imam pa naklofen. Verjetno bo tud ok, ne? Ne upam pa prevec... Sicer sem pa mela v mislih tud kaksen persencek, da ne bom zivcna prevec. Ker verjamem da bi s tem samo se poslabsala vso situacijo. Je pa lepo slisat tako novicko od tebe!! upam da ti bomo vse lepo sledile po hitrem postopku.... in cist ok da si doma, kar lepo pocivaj in miru in cuvaj zlato pikico...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 12:01:11
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Punce, jaz mam eno vprašanje: vem, da moramo počakati na drug postopek 3 M. Sedaj me pa zanima ali se šteje tukaj tudi M ki smo jo dobile po koncu neuspešenga postopka? Npr. moj primer: M po neuspešnem postopku 2.3., potem nekje konec marca/začetek aprila in potem še ena konec aprila. Po tej grem lahko že v postopek, ne? Glede na to, da sta to komaj 2 meseca. M od postopka se ti ze steje ... saj meni se je pri Resu ... 3 M in danes sem imela ET :D
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 12:27:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
O Miklarom, pa sej nemoreš verjet kaj naj rečem.....drži mi se, veš da te tapravi še čaka, me veseli, da si pozitivna in da šibaš dalje, res te občudujem in marsikatera gor na RR Moram vam sporočit, da bomo spet trepetali skupaj, sva se z mojim odločila, da greva spet v LJ, če povem po resnici mi nič kaj ne diši pri Rešu Napotnico sem dobila danes, razgovor pa imam 24.03 pri Dr. Pintar Tako, no glede na to, da sem imela skoraj nič hormona se lahko spustim v nove boje in to zelo kmalu Punce moje, spet boste ostale brez sendvičev v avtomatu Mismis, a bomo kakšno kofe spile ali pa haini Buska, čez 14 dni en deeebel plus prosim!!!! Mojškra, naj se ti izcedek umiri in da danes sporočiš lepo visoko novico Sensi, držim pesti!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 12:32:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce samo da vam povem, da nam internet blokira že par dni, so Telemach oropali-sploh nevem kaj imajo za ukrasti???? Pa se švercam na maminem računalniku, se javim kaj zvečer ali pa prej, če bo internet prišel
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 12:33:27
|
|
|
|
Lep.dan
|
Hojla punce, sem IVF-ovka izpred skoraj treh let (mali bo jutri star že dve leti! ). Sicer nikoli nisem bila med najbolj aktivnimi na forumu, ampak vas še vedno kdaj pa kdaj obiščem, navijam za vsako posebej, se ob pluskih veselim z vami in mi je hudo, kadar kateri ne uspe. Pišem pa, ker sem prebrala post od vrtnice. Menim, da bi bilo dobro da pokličeš svojega ginekologa in se pogovoriš z njim. Bolečine in mejno povišana temperatura so sicer lahko normalne po ET, vseeno pa je dobro izključiti morebitno vnetje. En pregled krvi in po možnosti en UZ bi si že zaslužila. Srečno, vsem skupaj pa želim veliko sončnih pomladanskih pluskov
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 12:33:38
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII razgovor pa imam 24.03 pri Dr. Pintar kako, ce pravis da gres k resu!? razlozi prosim mojim zmedenim mozganckom...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 12:51:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII razgovor pa imam 24.03 pri Dr. Pintar kako, ce pravis da gres k resu!? razlozi prosim mojim zmedenim mozganckom... če ji je napotnica za Reša potekla, se lahko preveksla v LJ, še sploh ker je bila že prej v LJ in že ima odobritev konzilija, tako da bo tole pri njej šlo hitro skozi. BEBIII, seveda bomo, če bo le sreča mila :)
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 12:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, hvala. Kar se tiče LJ in MB ni panike, ker sem sedaj pri svoji G prosila za napotnico (mislim, da mi je dala za dva meseca). 12.4. imam v LJ posvet, 31.5. pa v MB. Po posvetu v LJ bom šla še enkrat po napotnico k svoji G, da mi jo da za MB.. Mislim, da ne bi smel biti problem. s*, čestitke za pregled!! bebiii, kako pa to, da gresta spet v LJ?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 12:59:42
|
|
|
|
baguSka
|
aha... no, jaz sem jo najprej razumela da gre k atu resu, ceprav nerada... v nadaljevanju pa da ima razgovor pri dr.pintar... zato mi pa ni slo v betico mojo zlato...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:01:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka aha... no, jaz sem jo najprej razumela da gre k atu resu, ceprav nerada... v nadaljevanju pa da ima razgovor pri dr.pintar... zato mi pa ni slo v betico mojo zlato... saj tako je rekla, da bo šla v maju k Rešu, vendar si je vmes premislila, otroci pač , ne vejo kaj hočejo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, sem si šla računat. Al grem cca. 22.4. ali pa 22.5. Do kdaj pa potem delajo?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:03:46
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: baguSka aha... no, jaz sem jo najprej razumela da gre k atu resu, ceprav nerada... v nadaljevanju pa da ima razgovor pri dr.pintar... zato mi pa ni slo v betico mojo zlato... saj tako je rekla, da bo šla v maju k Rešu, vendar si je vmes premislila, otroci pač , ne vejo kaj hočejo modrost je norost ja....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:04:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Evo, sem si šla računat. Al grem cca. 22.4. ali pa 22.5. Do kdaj pa potem delajo? kako misliš do kdaj delajo?? ampak če ti štartaš s postopkom v aprilu, ne vem če boš ti fertik do MB-ja, še sploh ker imaš dolg postopek Kaj pa če bi spustila tokrat LJ in šla direktno v MB, vmes pa jemlji tisto Keto, pa morda tudi Maco. Midva sva jo ta zadnji postopek oba jemala, pa veš da sva v redu, in sva imela največ celic do sedaj in pa tudi zamrznjenčkov
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:15:19
|
|
|
|
mojškra
|
JOJ STE DANES AKTIVNE Miklarom -pa neeeee, prav hudo mi je zate , še dobro da si tako pozitivna.Zdaj bo kmalu sonček, in pozitivna energija bo te oblila in boš videla da bo naslednji postopek srečen. Verjemi v to Urshy, še enkrat lepo te je bilo spoznati, še kave ti nisem ponudila tako sem bila vesela. Aja Usrhy, na onem listu piše, da je bolniška do prvega obiska pri osebni ginekologinji, tako, da ti si še zdaj doma lahko. Kdaj imaš pa tam pri svoji? Baguska, ti pa imaš isto funkcioniranje jajčnikov kot jaz- levi vredu, desni pa je len sensi, pa ne tudi BUŠKA GREJE , lepo grej vrtnica- jaz sem imela po ET skozi vročino 37,4 in imam jo še danes. MIslim da je to normalno, saj se nam temperatura v tem času poviša in ostane vse do menstruacije, če pa si noseč pa se nadaljuje. Špikanje v jajčniku smo vse imele. Če pa si v skrbeh, ali pa če ne hodiš dovolj na vodo, da imaš trebuh ful napihnjen in te zelo boli, potem pa moraš obiskati zdravnika. Danes je ena prišla tja s tako hiperco-ubožica trebuh je imela kot v 7 mesecu, pa sploh ni mogla hoditi.Skratka čuvaj se, pa veliko pij tekočine. BEBIIII- mačkica april je tvoj-boš vidla NO SEDAJ PA NOVIČKA. DALA SEM KRI, BETA JE 2034 , imam bolniško do prvega ultrazvoka. , jutri pokličem kdaj ga imam. vsem puncam en lep pozdravček. čuvajte se
< Sporočilo je popravil mojškra -- 11.3.2010 13:17:48 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:17:14
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska grejem - test 25.3. od 6 celic so bile 4 zrele , od tega sta se 2 oplodili, 1 se ni razvila Bravooooooo.....sedaj pa sproščeno in z vso ljubeznijo grej pikico....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 13:19:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra NO SEDAJ PA NOVIČKA. DALA SEM KRI, BETA JE 2034 , imam bolniško do prvega ultrazvoka. , jutri pokličem kdaj ga imam. super, lepa beta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.