|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
11.3.2010 15:18:05   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

bravo mojškra!user posted image
kdaj si pa merite temperaturo a zjutraj preden vstanete al kr tko čez dan? kdaj naj bi bila TT povišana?

Šopka-  jaz sem si ponavadi merila popoldan, nikoli zjutraj, tako da ne vem, ali je bila prisotna že zjutraj, po moje je bila čez cel dan. Tudi zdaj imam vročino

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.3.2010 15:20:02   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Ojla punce,

hvala vam za odgovore. Vode pa kar precej pijem in tudi redno hodim "odvajat" user posted image . Pa trebuha tudi  nimam napihnjenega - no ne preveč, boleče prsi pa so kar zelo. Občutek imam skratka kot da bo pritekla ta user posted image , vendar je še skoz belina - nobenih izcedkov. Mislim da bo odločilen ta vikend ki prihaja - ker takrat bo čas za mojo user posted image .
Joj, je res dolga ta pot do testov user posted image ali bo + ali bo -.
Kakorkoli že bo, bo treba iti naprej.

Lep dan vam želim!!! in še enkrat hvala.

m.

VRTNICA- to so dobri znaki, jaz sem imela čisto iste znake kot jih navajaš ti. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 852
11.3.2010 15:23:58   
Rakica_80
Urshy78, jeeeeeeeeeeej, čestitam za srčeka, naj lepo raste in uživajte skupaj še 8 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, jaz sem se ful težko odločila, se bojim spet k Rešu, ker sem umirala od bolečine na punkciji, ne rečem, da je v LJ neboleče, ampak, glede na to koliko sem imela v LJ foliklov, je bilo rožnato proti punkciji pri Rešu z eno celico in par majhnimiuser posted image  Res pa je, da Reš ne da nobene protibolečinske enekcije,user posted image  kot da smo u pravekuuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.3.2010 15:29:50   
Rakica_80
Mojškra,jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate vešuser posted image UŽIVAJ MI MAKSIMALNOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 854
11.3.2010 15:32:52   
mojškra
URSHY- ŠE ENKRAT JUHUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 855
11.3.2010 15:33:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Mojškra,jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate vešuser posted image UŽIVAJ MI MAKSIMALNOuser posted image

BEBIII - hvala. Saj ti boš pa tudi kmalu za mano, a ne da boš?

Neposredna povezava do sporočila: 856
11.3.2010 15:42:34   
mojškra

Urshy78, jeeeeeeeeeeej, čestitam za srčeka, naj lepo raste in uživajte skupaj še 8 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, jaz sem se ful težko odločila, se bojim spet k Rešu, ker sem umirala od bolečine na punkciji, ne rečem, da je v LJ neboleče, ampak, glede na to koliko sem imela v LJ foliklov, je bilo rožnato proti punkciji pri Rešu z eno celico in par majhnimiuser posted image  Res pa je, da Reš ne da nobene protibolečinske enekcije,user posted image  kot da smo u pravekuuser posted image

BEBIII- pejdi tja kjer ti je boljše. Če ti je bolje v LJ raje počakaj en mesec, pa boš bolje naredila, kot pa da boš trpela in se spraševala, kaj bi bilo, če bi bila vLJ. Res, če misliš, da bo LJ bolje, pejdi tja, zakaj bi po nepotrebnem trpela in se venomer spraševala.

Neposredna povezava do sporočila: 857
11.3.2010 15:50:00   
Rakica_80
Mojškra, sej jaz resnično nevem kaj je najboljše, če povem po resnici sem čisto zmedena, naj mi kakšna prosim svetuje, kaj bi bilo najbolj pametnouser posted image
Sem že za tabouser posted image kdaj pa bo, bomo videliuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 858
11.3.2010 16:03:54   
baguSka
BEBIII - ce se ti nikamor ne mudi tok zlo... in ce si pripravljena zelo na izi vse skupi peljat... in ce se ti da tam okol hodit, potem pejd tja itak!! Sploh ce si ziher da te bo tam manj bolelo...

Ampak kot sem jaz ze veliko in ogromno prebrala je ta bolecina res od posta do posta drugacna oz se zelo razlikuje - in ne samo od samih posameznic, ampak tudi od punkcije do punkcije. Torej ena punkcija npr jih boli ZELO, druga ne, tretja spet itd. Da te pa RES ne bo bolelo, je pa kot vem edina opcija potem ambulanta MB, ker tam pa to delajo v splosni anesteziji.. ne?

Jaz sicer se tezko govorim o takih bolecinah in sem sedaj se zelo pametna... ne vem kako bom razmisljala po punkciji in transferju, ampak verjetno ne dost drugace. Mi2 sva se namrec odlocila za Resa, kljub temu da sva vedela kaksen je, ampak izkljucno zarad hitrosti postopkov, ker nama je ZELO blizu in ker naj bi bil eden najbolj priznanih strokovnjakov pri nas.

Drugac pa je tud mene danes ZELO ozmerju, ampak: skozi eno uho gre notri in skoz drugo gre (MORA) ven!!user posted image

S protibolecinskimi tabletami se bom pa kr sama doma nafilala in upam da vsaj kej pomagajo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
11.3.2010 16:20:05   
mojškra

Mojškra, sej jaz resnično nevem kaj je najboljše, če povem po resnici sem čisto zmedena, naj mi kakšna prosim svetuje, kaj bi bilo najbolj pametnouser posted image
Sem že za tabouser posted image kdaj pa bo, bomo videliuser posted image

BEBIII- O Bebiii moja, vem kako ti je. Kaj če bi ti se zdaj odločila, da boš svoje telo mal sprostila,  in poskusila uživati maksimalno kot se da. Potem pa ti jaz svetujem, da greš na GK LJ, se tam prijaviš, in ., če sem te prav razumela  si rekla, da bi v maju prišla na vrsto. Glej maj je tako lepi mesec ...zakaj ne bi poskusila še enkrat tam? Kaj te zadržuje?

Mislim, da je čas, da se telo malo sprosti, počakaj,

Neposredna povezava do sporočila: 860
11.3.2010 16:28:33   
Rielka
Dan
Mojskra super,cestitkeuser posted image user posted image user posted image ,srecno do konca!
Urshy78 tudi tebi cestitke,lepo user posted image se naprej
Baguska kot pravis skozi eno notr,skozi drugo venuser posted image ,samo da se nekaj dogaja,a ne.
miklarom skoda,bo pa naslednjic uspesno,bos vidla!
BEBIII ti premisli kam it,ce pa gres v LJ,se boljse,si bomo delale kompanijouser posted image .
No da vam povem,vceri sem sprasevala za posto,danes sem klicala sestro Tatjano in je rekla naj jo pricakujem enkrat sredi drugega tedna-upam!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
11.3.2010 16:58:38   
mojškra

No da vam povem,vceri sem sprasevala za posto,danes sem klicala sestro Tatjano in je rekla naj jo pricakujem enkrat sredi drugega tedna-upam!
[/quote]

SUPERuser posted image user posted image  

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 862
11.3.2010 16:58:50   
Fargesia
baguska, najbolj da si zrihtaš un ketonal (mislim da se reče forte), ki počasi spoušča učinek in dlje časa traja...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
11.3.2010 17:00:07   
Rakica_80
Mojškra, sej se mi res nikamor ne mudiuser posted image  res mi paše kakšno vaše mnenje, ker bom takrat bolj pomirjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rielka, jaz upam, da bomo res si delale kompanijouser posted image , samo nevem kdaj bom začela s postopkom, glede na to, da je moja user posted image  mimo- posvet imam 24.3, takrat bo lih 18 dan mojega cikla, špikat pa se začne na 22 dan, tako, da bomo še videli, če bom padla v ta krog ali maja meseca, ne glede na vse itak da se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tebi pa želim, da začneš čim prej s postopkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošta bo hitro boš videla, lahko že v ponedeljekuser posted image joooj ko se spomnem moje pošte iz LJ, sem se prav zjokala od srečeuser posted image ja tako je to, ko veš da si bližje svojemu ciljuuser posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
11.3.2010 17:11:35   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Ampak kot sem jaz ze veliko in ogromno prebrala je ta bolecina res od posta do posta drugacna oz se zelo razlikuje - in ne samo od samih posameznic, ampak tudi od punkcije do punkcije. Torej ena punkcija npr jih boli ZELO, druga ne, tretja spet itd. - SE POPOLNOMA STRINJAM S TEM
Drugac pa je tud mene danes ZELO ozmerju,- KAKŠNO PRAVICO NAS IMA KDO ZMERJATuser posted image Jaz osebno sem zelo občutljiva na take besede, če se človek zdravi, je toliko bolj občutljiv, vsaj jaz, pač ene preslišijo-kar ne verjamem, vsaka hoče slišat nekaj dobrega, če že ne dobro besedo, vsaj malo prijaznosti in razumevanja a neuser posted image  Nikoli ne bom rekla, da je on slab Dr.,ampak meni je osebno rekel po punkciji: JA GOSPA, VI SPLOH NE RABITE VEČ HODIT NA UMETNO OPLODITEV, KER VAS TAKO BOLIuser posted image user posted image user posted image user posted image to sploh ni noben način oprosti. Uhhhh prav mi je pasalouser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
11.3.2010 17:22:27   
Rielka
BEBIII ja da ti povem,komi cakam pismo,da cimprej startam.Sej tudi jaz ne vem kdaj se lotim,racunala sem da ze s to M,ki jo dobim okrog 18 tega meseca sej itak imam baje dolg postopek in posta naj bi prisla lih okrog 18.Kaj mislis,da ulovim ze ta termin?
Kaj menite ostale,vem sem zelo nestrpnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 866
11.3.2010 18:15:19   
jona klara
urshy-čestitke iz dna srca!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enako tebi mojškra,uživajta v tej radosti in sreči, upam tudi jaz na kaj takega, jutri hgrem po špikule, začnem v ponedeljek,ve pa le glejte nase in se predajte užitkom nosečnosti

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 867
11.3.2010 18:16:20   
jona klara
urshy- a je bil tomaževič uredu, kaj je kaj rekel, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa mora biti nor filing ane

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 868
11.3.2010 18:19:17   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo, da vam poročam, moja user posted image , je pravkar prišla z vso svojo veličino in bolečino, točna bolj kot urca , tako da gremo aprila v nove boje, kaj moramo, tako nam je usojeno, enkrat bo, saj me v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki., in mi se ne damo

miklarom- pa ne noooooo, zakaj? res mi je hudo, počivaj in takoj v nov boj!!!!!!!!!!!!!!!držim pesti za naprej, sedaj pa misli le naseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 869
11.3.2010 18:31:05   
Anonimen
Pozdravljene!
Jaz sicer se ne oglašam veliko, Vas pa večkrat berem in skupaj z vami trepetam in držim pesti da nam uspe.
Trenutno sem v postopku, danes sem imela transfer, v torek je bila punkcija.
Popoldan sem imela že trikrat sluz z malo krvi, ko sem se obrisala s toaletnim papirjem.
Ali mi lahko katera kaj pove-ali je to kaj v zvezi s transferjem da se je kaj poškodovalo, ali se ježe kaj končalo?
Malo se mi vseeno zdi prehitro ...prosim povejte mi kaj..

Neposredna povezava do sporočila: 870
11.3.2010 18:36:15   
jona klara
kdaj je priporočljiv pir in jajca, ko začneš s hormoni? kaj pa pred punkcijo zjutri že doma lahko vzamem kak tablet kljub injekciji, ki jo dobim tam?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 871
11.3.2010 18:46:11   
Rielka
jona klara po moje zacnes z birco in jajcki,ko se zacnes spikat,to bo pri tebi kmalu,a ne?Kaj ti si cakala dolgo posto,ko si jo dobila,si prisla takoj na vrsto,mislim v postopek?Jaz jo cakam,cakam,cakam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
11.3.2010 18:46:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!
Jaz sicer se ne oglašam veliko, Vas pa večkrat berem in skupaj z vami trepetam in držim pesti da nam uspe.
Trenutno sem v postopku, danes sem imela transfer, v torek je bila punkcija.
Popoldan sem imela že trikrat sluz z malo krvi, ko sem se obrisala s toaletnim papirjem.
Ali mi lahko katera kaj pove-ali je to kaj v zvezi s transferjem da se je kaj poškodovalo, ali se ježe kaj končalo?
Malo se mi vseeno zdi prehitro ...prosim povejte mi kaj..

nikakor to ni konec, ta krvava sluz je samo ostanek po transferju, lahko da so te ob prenosu malo ranili, to se lahko zgodi.
Pa veliko sreče

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
11.3.2010 19:16:49   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka

BEBIII ja da ti povem,komi cakam pismo,da cimprej startam.Sej tudi jaz ne vem kdaj se lotim,racunala sem da ze s to M,ki jo dobim okrog 18 tega meseca sej itak imam baje dolg postopek in posta naj bi prisla lih okrog 18.Kaj mislis,da ulovim ze ta termin?
Kaj menite ostale,vem sem zelo nestrpnauser posted image .

Ja seveda začneš takojuser posted image , ko dobiš pismo, takoj pokliči sestro Milico in ona ti bo dala evidenčno številko in po njej prideš 22 dan tvojega cikla po špikeuser posted image Mislim, da je tako no,nevem točnouser posted image Ma kaj sem že pozabilauser posted image user posted image
In sploh nisi nestrpna, pač te zanimajo stvari, kot vsako od nasuser posted image

Anonimna, to sigurno ni konec, lahko imaš to krvavo sluz še od punkcije, pa se ti čisti. Srečno, pa tudi tebi želim da postaneš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 874
11.3.2010 19:19:26   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jutri hgrem po špikule, začnem v ponedeljek,

Ooo super, želim ti uspešno špikanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.