ancka1
|
Dober dan po dolgem času! Cappy z velikooooo zamudo ISKRENE ČESTITKE še z moje strani! Upam, da ste vsi zdravi in ok! Upam, da otroci že kaj lažje kakajo...to je res hudo hudo, vem. Nasvete, kako pomagat, ste že vse izčrpale. Pri nas se pa dogaja 100 na uro. V službi je gužva. Daaaaa, a ne? Full neki novega. Pa GLAVNA novica, Tevž je začel s 1.marcem hodit v vrtec. Smo dali za konec aprila vlogo, pa je zelo slabo kazalo, potem smo morali pa malo prirediti plane, ker smo na vrat na nos dobili prosto mesto in je bilo take it or leave it. Pa se kar obnese. Izkušnje prvega tedna...nobenega joka in stoka, Tevžu je všeč. Rad gre in zjutraj samo gre, še pogleda me ne. Samo s spanjem bo treba še kaj narediti. Sicer spi vedno od 12-14, v vrtcu pa ne more zaspati. Bo že. Smo pa seveda včeraj že zboleli. Kašlja in smrka in malo ima mejne vročine. Klasika, sem pričakovala, saj čisto vsi otroci v skupini, brez izjeme, smrkajo in kašljajo. Gremo zdajle na dežurno za vsak slučaj, da mu poslušajo pljučka, pa ta teden bova doma. Bom imela pač v službi popoldansko izmeno. V petek sem se pa tudi jaz pošteno prehladila. Sem šla k maši, ki je bila za starega ata (z namenom dobrih družinskih odnosov) in sem se tam tako prezebla, da sem bila včeraj zjutraj vsa narobe (grlo,...) Ampak jaz nebi bila jaz če nebi šla včeraj še noret na Nike 14.dan aerobike v Konexa. Mal sem se s tableti nafilala pa gas. Bilo je NORO kot vedno. Na Siolu je posnetek, se me nekajkrat vidi, samo dvomim, da me bo katera našla, ker imam spet drugačno frizuro; sem se na čisto temno rjavo pobarvala. To je pa to, marec bo torej še malo pester v službi in v vrtcu, potem pa hudimana že računam na kakšne znake tople pomladi in bo vse spet kot pesmica! Če sem spregledala kakšno bistveno novico mi ne zamerite, sem bolj diagonalno brala za nazaj. A ja, kjava navijamo navijamo!!! Poljubčki, pozdravčki z moje strani! Imejte se radi! Se spet malo bolj vestno začnem javljat....