|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.3.2010 8:59:28   
ancka1
Dober dan po dolgem času!

Cappy z velikooooo zamudo ISKRENE ČESTITKE še z moje strani! user posted image
Upam, da ste vsi zdravi in ok! Upam, da otroci že kaj lažje kakajo...to je res hudo hudo, vem. Nasvete, kako pomagat, ste že vse izčrpale. user posted image
Pri nas se pa dogaja 100 na uro. V službi je gužva. Daaaaa, a ne? Full neki novega. user posted image Pa GLAVNA novica, Tevž je začel s 1.marcem hodit v vrtec. Smo dali za konec aprila vlogo, pa je zelo slabo kazalo, potem smo morali pa malo prirediti plane, ker smo na vrat na nos dobili prosto mesto in je bilo take it or leave it. Pa se kar obnese. Izkušnje prvega tedna...nobenega joka in stoka, Tevžu je všeč. Rad gre in zjutraj samo gre, še pogleda me ne. Samo s spanjem bo treba še kaj narediti. Sicer spi vedno od 12-14, v vrtcu pa ne more zaspati. Bo že. Smo pa seveda včeraj že zboleli. Kašlja in smrka in malo ima mejne vročine. Klasika, sem pričakovala, saj čisto vsi otroci v skupini, brez izjeme, smrkajo in kašljajo. Gremo zdajle na dežurno za vsak slučaj, da mu poslušajo pljučka, pa ta teden bova doma. Bom imela pač v službi popoldansko izmeno. user posted image
V petek sem se pa tudi jaz pošteno prehladila. Sem šla k maši, ki je bila za starega ata (z namenom dobrih družinskih odnosov) in sem se tam tako prezebla, da sem bila včeraj zjutraj vsa narobe (grlo,...) Ampak jaz nebi bila jaz če nebi šla včeraj še noret na Nike 14.dan aerobike v Konexa. Mal sem se s tableti nafilala pa gas. Bilo je NORO kot vedno. user posted image Na Siolu je posnetek, se me nekajkrat vidi, samo dvomim, da me bo katera našla, ker imam spet drugačno frizuro; sem se na čisto temno rjavo pobarvala. user posted image
To je pa to, marec bo torej še malo pester v službi in v vrtcu, potem pa hudimana že računam na kakšne znake tople pomladi in bo vse spet kot pesmica!
Če sem spregledala kakšno bistveno novico mi ne zamerite, sem bolj diagonalno brala za nazaj.
A ja, kjava navijamo navijamo!!!

Poljubčki, pozdravčki z moje strani! Imejte se radi! user posted image
Se spet malo bolj vestno začnem javljat....

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
7.3.2010 16:16:54   
Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
user posted image Kdor čaka, dočaka!

user posted image Ti si že dočakala?

Ne še. Pa ti? Sem ravno danes nate mislila. Kako vam gre in zakaj se nam nič ne javiš. Upam, da ste ok in da ste že dočakali paket...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
7.3.2010 22:59:39   
petra a
no, teli paketki pa tud mene zanimajo!?! da vidmo kera je bla pridna in ji je božiček prinesel darilo.user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
8.3.2010 9:11:06   
kjava
Rogljiček, naša tud doma za en drek je, samo packla bi po krožniku, pa v roki mečka hrano, kot dojenček user posted image v vrtcu pa pravjo, da velikokrat prosi, da bi še. Samo je pa res, da jima nič kaj ne omejujem sladkarij in tega, tako da sem v glavnem sama smotana. pač sem sama tok usekana na sladko, da se mi zdi grdo, da bi njiju sekirala. samo bom nekaj spremenila v tej smeri. Tisto, da dobita po kosilu nič ne pomaga.
Sem še v enem kosu. Vprašanja v stilu, a si še zmer doma, so se že začela -ja ne, moj duh hodi okrog user posted image

Včasih zvečer mal špika v križu, pol pa neha. No, bo že, dokler nisem čez rok, bo še šlo, pol bom pa tečna ratala user posted image

Ančka, a gužvo maš na šihtu? kako pa to? user posted image Fino, da se je Tevž hitro navadil na vrtec. Erika pa glih v vrtcu spi k norc, doma čez vikend pa nikoli. Edin, če se z avtom peljemo, jo pa koj zmanjka. Glih včeraj smo se popldne mal vozili po Gorenjski in Andrej je očitno nagnjen k slabosti med vožnjo, ker je dvakrat bruhal, pa tud sicer mu je velikokrat slabo in bruha, ko se vozimo.

Zdele grem pa baterije za fotoaparat kupit, da bomo sploh lahko kaj bejbija slikali. še dobr, da sem se spomnila. No, sej pol bomo pa fotoaparat doma pozabili...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
8.3.2010 10:51:50   
rogljicek
Kjava, jaz sem tudi vedno mela slabost v avtu kot otrok, pa naj bo na kratke al dolge proge. Ce smo sli kam dalec, sem vedno tablet proti slabosti morala vzet. No, potem sem pa prerasla.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.3.2010 11:30:12   
BAMBINA_
da bomo sp

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

user posted image Kdor čaka, dočaka!

user posted image Ti si že dočakala?

Ne še. Pa ti? Sem ravno danes nate mislila. Kako vam gre in zakaj se nam nič ne javiš. Upam, da ste ok in da ste že dočakali paket...

user posted image Nop, tudi pri nas še ni nič... Moram rečt, da sem se začela že kar en mičkeno obremnjevati, ker že toliko časa traja. Ah, ja, takale mamo....
Danes sva bila z Grišem pri P, ker je dobil vročino, pa ful je pokašljeval in sem imela občutek, da nekako težko diha... diagnoza: pljučnica user posted image Zaenkrat še ni tako hudo, da bi bilo treba v bolnico, ga pa moramo opazovati, če bo šlo slučajno na slabše, pa vpihavat Ventolin, pa AB...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.3.2010 20:07:59   
Majchi
Bambina, pri nas traja že točno eno leto in v sredo sem naročena pri G, pa da vidim, kaj bo rekel. Sploh ne štekam, pri Lani sva se 1x samkrat spozabila in je blo. Zdaj pa takoleuser posted image . Ah, saj bo!

Kjava pa odšteva... A že kaj gnezdiš? Kjava, a je v drugo in v tretje to pričakovanje enako vznemirljivo kot v prvo? Verjetno je, ampak na drugačen način? Po mojem ful manj kompliciraš. Joj, kakšne sprašujemuser posted image .

Ančka, super za vrtecuser posted image ! To je pa nekaj najboljšega, kar lahko tamavčki dobijo. Po mojem, no. Je pa res, da so potem skoz smrkavi - od oktobra do maja. Pa če je samo to, jo še dobro odnesešuser posted image .

Rogljiček, zdaj pa samo užiiiiiiivaaaaaaaaaaj! Imata že izbrano ime za punčko?

Kje pa so Putka in ostale punce?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.3.2010 20:09:58   
Majchi
Bambina, držim pesti za Griša! Da se pocajta in da ne bo treba v bolnico. Joj, ti mali revčki. Ko zbolijo, so pa res bogi.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
9.3.2010 20:27:15   
kjava

[Kjava pa odšteva... A že kaj gnezdiš? Kjava, a je v drugo in v tretje to pričakovanje enako vznemirljivo kot v prvo? Verjetno je, ampak na drugačen način? Po mojem ful manj kompliciraš. Joj, kakšne sprašujemuser posted image .

Gnezdo mam že narjeno, zdaj samo še čakam user posted image Joj, men je vedno enako kot prvič. Čist sem že obsedena, skoz te male cunjce prekladam in si predstavljam, kako bomo pestvali štruco. user posted image . Čeprav do drugih dojenčkov nimam nobenga posebnga filinga, mi je z mojimi tok fajn, da že zdej študiram, kdaj bo četrti na vrsti user posted image

Zate in za BAMBINO pa res držim pesti, da vama čimprej uspe, ker sta taki fajn punci in si zaslužita to srečo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
9.3.2010 20:35:27   
felicia
ojla

no evo končno ste se mal razpisale. Bambina in Majchi - sej vam verjetno vsi govorijo sej bo sam bo res enkrat ko bosta res ne pričakovale vas bo presenetilo. No jaz bi mela še kakšno vozičkarsko družbo!user posted image

Sem danes vidla petro zg v štacuni in njuna otročka. Kako sta že velika!

Putka je na FB.

Kjava - tudi mi že čakamo kdaj boš novega kej sporočila.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
9.3.2010 21:05:43   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Putka je na FB.

Pa ta blesavi FB user posted image . Še puto nam je ukradel...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
9.3.2010 21:44:04   
rogljicek
ampak nas je aktivnih majcic res samo se ene pet user posted image
bo treba poleti kako srecanje organizirat ane!?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
10.3.2010 12:14:31   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Putka je na FB.

ja je treba kjava biti v koraku s časom in napredkom user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
10.3.2010 19:46:27   
Majchi

Putka je na FB.

user posted image user posted image user posted image O pišuka, si me spet nasmejala!user posted image Faca si Kjava. Le glej, da nam ne uideš med kakšne marčevke. Za četrtega otročka pa še mal počak, nouser posted image . Moraš še tega prej rodit. Kako mu/ji bo ime?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
10.3.2010 21:19:46   
juniorka
jaz sem tudi tu... sam kaj vam cem pisat o svojih zakonskih problemih, pa o tem, da imamo ze 2 tedna soncek in se je tako fajn martinckat na vrtu... pa da se je Nesonu malo izboljsala koza, ampak se zmer ni ok... kr neki.
no, zdaj me pa mala ne pusti vec tu...
lp

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
11.3.2010 0:33:16   
petra a
kjava-še mal, lahk pa tud žeuser posted image

majchi & Bambina-ne se obremenjevat pa tuhtat pa z glavo na vsak način it v to, k če ne res ne bo...sej bouser posted image

juniorka-naj se ti kmalu izboljša stanje v družiniuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.3.2010 11:42:10   
kjava

Putka je na FB.

ja je treba kjava biti v koraku s časom in napredkom user posted image

J.ebeš tak napredek user posted image

Majchi, na marčevke še pomislim ne. So preveč napredne zame user posted image
Joj, pa ne me za ime sprašvat, ker ne veeeeeem user posted image . Ajde, priznam da vem za spol-fantek. Moja predloga sta Simon ( to bi bil že Andrej, če ne bi moževa želja zmgala) in Filip. Mož bi mel Anžeta. Nobenmu pa ni všeč predlog od druzga. tako da računam da se me pol v porodni usmili in bo Simon, al pa čist ena tretja varianta, ker Anže ne bo!

Juniorka
, upam, da so zakonske težave samo prehodne narave, tako kot pri veliki večini parov. user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.3.2010 13:00:27   
BAMBINA_
Majchi enako je tudi pri nas pri Grišu uspelo v prvem mesecu poskušanja... mogoče sva pa zato sedaj toliko bolj neučakani user posted image
Punce hvala za spodbudo!
Z Grišem sva bila danes na kontroli, pokci in piski v pljučkah se še vedno slišijo. Je pa bil pohvaljen, ker je takooo priden - mami se je pa seveda topila zraven user posted image
Kjava pridi še ti na FB user posted image Tudi jaz sem se dolgo upirala, potem me je pa le premagala radovednost. Pa moram rečt, da je prov fajn. Kar se imena tiče, so lepa vsa tri. Čeprav tebi ni všeč (in si si mogoče nakopala vojno z mamicami Anžetov - hecam se user posted image ) jaz vseeno navijam za Anžeta.
Feliška kako ste vi? Kako se je Uroš navadil na majhnega bratca?

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
da imamo ze 2 tedna soncek in se je tako fajn martinckat na vrtu...

user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.3.2010 13:04:34   
rogljicek
Kjava, moja mlajsa sestra je bla kake 3 tedne kar brez imena, ker se mi vsi 4je nismo strinjali pri nobenem. Nazadnje je dobila eno najbolj pogosto slovensko ime: Petra user posted image Danes si pa niti ne predstavljam, da bi bla Anja al pa Katarina. Katerokoli ime otrok ze dobi, ga nekako posvoji in se zdi, da je bila najboljsa izbira.
Mi tudi se ne vemo kaj bo, ker se tudi pri nobenem ne strinjava. Meni je za prvo ime vsec Luna, za drugo.... ne se smejat, Angela (po moji ljubi stari mami, ki je umrla pri mojih 15 letih in sem rabila celo vecnost, da prebolim) Al pa potem iz istega kosa imen kot smo dobili Reyinega Yuno oziroma Juno. Dezu je vsec Amira (predlog njegove mame) in Nuray. Reya jo pa itak ze klice Luna. Na koncu pojma nimam kaj res bo.

Juniorka, tako kot v vecini druzin.... vzponi in padci. Se tezje je, ko so razlicne kulture vpletene na tujih tleh. Tuj jezik, malo znancen, se manj prijateljev, nic casa zase in za zvezo, cele dneve sluzba,... So pa druge prednosti. ki jih na nasih prelepih slovenskih tleh ne dobis oziroma ne dozivis in jih ne izkusis s slovenskimi moskimi user posted image
Tudi midva sva plavala v zelo razburkanih vodah, ampak na koncu itak ugotovila, da se ne predava user posted image Stvari so so uredile in se mamo spet fajn in super. Verjetno orkani se pridejo, ampak je vredno.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
11.3.2010 13:09:05   
rogljicek
Hey, a pr vas tudi tako snezi? Pri nas je en oreng zamet 1x na teden, potem mal lepega vremena, mraz in potem sneg. Ma tale zima je totalno predolga. Smo hotli it v Garmisch danes za cez vikend, pa ne vem kako bo. Dez je hotel Reyo mal na smucke postavt in se it sankat, on bi sel bordat, jaz bi pa mal pohajala, kofetkala, jedla torte in dobre vecerje user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.3.2010 13:19:25   
felicia
rogljič - uživaj!user posted image

No kdaj boste kaj v SLoveniji "tujke"? Se bomo dobile po rojstvih ali pred rojstvi?

Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.3.2010 13:20:34   
felicia
Urška K. - 2008 punčka Vita

Sugar - 11.2.2009 punčka Emma

Petrazg - 7.5.2009 fantek Luka

Petra a - 13.5.2009 fantek Nejc

Dodi - 22.6.2009 fantek Oskar

juniorka - 11.11.2009 punčka Leila

rožica - 22.12.2009 fantek Bine

felicia - 24.1.2010 fantek Marko

cappy - 10.02.2010 fantek Anže

kjava - 14.3.2010 (mogoče še en fantek Anže) - uf sem žleht user posted image

rogljicek - 05.05.2010 puncka

no Kjava do nedelje je še malo user posted image

< Sporočilo je popravil felicia -- 11.3.2010 13:23:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.3.2010 17:10:41   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Katerokoli ime otrok ze dobi, ga nekako posvoji in se zdi, da je bila najboljsa izbira.

Se strinjam, ja. Pa fino da sta z Dezom pošlihtala zadeve. Drugač pa kle tud noče bit konec zime ne. Zdele je bla dva dni taka burja na Primorskem, da so zaprli vrtce, šole, promet...Oz. po celi Sloveniji je pihalo za vse odnest. pa sneg je padal vmes pa svašta. Tko za info, če slučajn nisi na tekočem, kaj se dogaja v domovini user posted image

BAMBINA, ne grem na FB (smajlikiudaripomizi). A si ti tud skoz tam? Ker se je Majchi zapičla v tisto puto, mi zdej že cel dan gre una pesmica po glavi: putka mi je ukradena, pod belim gradom snedena...

Žleht žleht, felicia user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2873
11.3.2010 20:35:46   
tejč
Hudi FEBE priletel,
je ubogo Putko s sabo vzel,
trala, trala, tralalala,
tralalalalom.user posted image

Hej, bejbe, mi po starem. Mi pa čakamo nedeljo, ne, kjava? user posted image Anže bi bila super izbira, ne vem, če nas boš pustila na cedilu, hm,...si upaš?user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 11.3.2010 20:36:48 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
12.3.2010 12:48:14   
kjava
O, kaj sem šla sploh omenjat tega Anžeta user posted image Sploh vas ne bom več brala, ker se dam prehitro prepričat...user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?