Majchi
|
Drugace pa pozdravcek vsem iz Budimpeste (zato ni sumnikov). Sem sluzbeno na enem kongresu, pa mi je mal dolgcas. Wireless ne dela, tko da ne morem v sobi kaj za sluzbo delat, sem sla pa v tale brezplacni koticek mal precekirat, ce je Cappy ze rodila, itd. Ja, Kjava, zdaj pa tebe cakamo. Mater ste dobre punce, ena za drugo! Kot da je maj 2007... Pri nas je drugac vse po starem. Lane se vedno kahla nic ne zanima, se vedno je vecja od vseh v vrtcu. Po mojem zgleda stara skoraj 4 leta. Ful govori, poje, se upira, skoz hoce bit ta glavna, zeli, da je po njeno, nagaja macku in psu, pa mamici in ociju ... V ponedeljek smo se sli kopat v Atlantis, pa se vode boji . Tok o plavanju dojenckov... Kr ene fore ima in noce v vodo, pa za vsako figo je ful previdna. Cisto pri vsaki stvari rabi ful casa, da se navadi. Zadnjic jo je moja mami peljala nekam na gibalne urice, pa se sploh ni znala vklopit, takoj naslednji teden pa ni vec hotla it. Ne vem, kaj ji je, ker je bla vedno ful druzabna in tud v vrtcu se prov nic nazaj ne drzi. Zgleda rabi vec casa, da se sprosti ali pa je to kaksna faza sramezljivosti. Ah, bo ze minil. Rogljicek, hvala bogu, da je z Reyo vse ok. Si kar mislim, kako te je moglo skrbet. Zdej so tile nasi malcki ravno v najvecji nevarnosti, da se jim kaj res hudega zgodi. Nekje sem slisala, da je v tej starosti najvec nesrec. Glih tok so veliki, da jih za kaksno minuto same npr. v sobici pustis, vse hocejo delat sami, po drugi strani so pa se tok trapasti kot noc. Aja, Lana bo pa cez kaksna 2 tedna koncno svojo sobo dobila. Pohistvo mislim. Komaj cakam! Cez dober mesec pa zacnemo pocasi teraso in okolico zunaj rihtat. Upam, da bo do maja koncano, da bova midve z Lano lahko svoje rojstne dneve ze v lepsem ambientu praznovale. Pa pikniki, pa lezanje na terasi, pa pivo zraven,... Oh kok se veselim! Nikol v zivljenju nismo imeli balkona ali terase in res ze komi cakam, da pridem na svoj racun. Nic, zdaj pa najboljs, da grem kar spat. Se bom vsaj naspala enkrat za spremembo. Pa nobeden ne bo ponoci vpil: "Mami! Pidi me iskat v mojo sobico. Bom pri mamici ajala!"
|