|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
12.3.2010 12:48:47   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Hudi FEBE priletel,
je ubogo Putko s sabo vzel,
trala, trala, tralalala,
tralalalalom.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa sumim tejč, da tud tebe ima,
iz krempljev te spustit ne zna
trala trala tralala
tralalalalom.

< Sporočilo je popravil kjava -- 12.3.2010 12:50:10 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.3.2010 18:52:22   
tejč
kjavica, kje pa! pojma nimam, kako ta stvar deluje, mi tamali v službi vsi neki govorijo o tem FBju, nimam pojma, nisem in ne grem.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.3.2010 11:23:28   
felicia
no kjava kje si a je štruca že v tvojem objemu??

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.3.2010 13:41:50   
felicia
o user posted image  zdej je pa še mala štruca dobila norice, pa za popizd... je tole leto se začelo.

pomladddddddddddddd

poletjeeeeeeeee

kje steeeeee

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.3.2010 18:44:17   
Majchi
Oooo Feliša, šit no!user posted image Revček mali. To je pa res še čist premajhno dete za norice, no. Pomlad je pa skoraj že tuki... Glih kar so po TV rekli, naj še ne menjamo gum, čeprav je 15.3. Grrrr...

Kjava, kaj dogaja? Vaš fantič še ne bi šel ven?user posted image Al si glih v P, pa nas ne šliviš? Daj nam firbcem kakšen sms pošlji, boš?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.3.2010 9:42:18   
rožica81
Z veseljem sporočam, da se je Kjavina družina danes zjutraj povečala za enega člana user posted image  user posted image  user posted image  

Razveselil jih je Jošt, velik 52 cm, težak pa 3640 gramov.

Kjava, iskrene čestitke še tu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.3.2010 12:38:48   
petra a
kjava-čestitke za sinčka!!!Lepo ime!user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.3.2010 13:58:23   
Majchi
Kjava, bravouser posted image user posted image !!!! Čestitke! No, pa ste ga dočakali! Zdaj pa uživajte 100 na uro!user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.3.2010 19:48:13   
kai1
Kjava, iskrene čestitke za sinčka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.3.2010 12:28:38   
BAMBINA_
Kjava čestitke user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.3.2010 13:49:17   
felicia
kjava še od nas čestitke. Ko boste pa fit pa gremo na vozičkanje, če bomo zdravi ker me se že rola od teh noric, prehladov in mrazaaaaaaaa

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
20.3.2010 9:19:21   
ancka1
Kjava iskrene čestitke tudi iz moje strani!!! HURA za fante!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je tu gor kar zatišje...ponovno. No, saj nič čudnega, če imate skoraj vse že "frišne" štruce doma. user posted image user posted image
Pri nas nič novega. V službi se počasi umirja, v ponedeljek gremo po 14 dneh ponovno v vrtec. Me zanima, kako dolg interval nas čaka tokrat. Upam, da se vsaj vreme ustali in bo končno pomlad. Sicer jaz tako navijam za poletje. user posted image
Danes popoldne morda skočimo do Viktringa pogledat, če je v Adidasu kaj pametnega, zvečer pa....prosim lepo....greva z rožico na pijačko. Pohvalno, a ne?! user posted image

Pozdravček!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
20.3.2010 13:54:47   
rogljicek
kjava, cestitke za fantka, so potrebni pri vsej tej poplavi babnic. Pa lepo ime ste izbrali.

Felicia, celo noc se mi je sanjalo o tebi, da cakas, da gres rodit in potem sem jaz na vrsti. Ne me vprasat, kje so moji mozgani to pobral.

Uganite, kje je bila rogljicek te dni. Ja, kje, v bolnici vendar. Sem dobila neko trebusno gripo od Reye in 3 dni bruhala, driskala, nic ni ostalo v meni, tako, da sem sla v bolnico po infuzijo. In kreteni, sploh me niso obravnavali kot nekoga z virusom (kaj npr. ce bi mela svinjsko gripo), ampak kot nosecnico. Takoj so me poslali na CTG, vaginalni in normalni ultrazvok, lezat ne oddelek,... user posted image Potem so rekli, aha, imas kratek MV, zato ti bomo dali se inekcije za razvoj pljuck in zdravilo proti popadkom (ki jih nisem mela) To je bilo ze petic v 5 mesecih (ce ne stejem Reyinega obiska). Ma, jaz bom znorela, ce moram it se 1x. Smesno je pa tudi to, da te res vsak zdravnik obravnava drugace. Npr. moja G me obravnava kot nekoga, ki ima pac nekaj problemov, ampak gre, v bolnici kjer so mi delali cerklazo, tudi niso komplocirali, v tej bolnici sedaj je bla pa panika. Taka in drugacna zdravila, pocivat, tudi sedaj naprej lezat. Komu verjet!!!! Pri Reyi sem bla 1,5 meseca odprta in normalno zivela naprej, pa je blo vse BP in sedaj!?

Mah, samo p....., a ne!

Lep vikend vsem.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
21.3.2010 20:19:57   
kjava
Hej hoj!

Hvala za čestitke in hvala rožica, da si sporočila mojim majčicam user posted image Mi že uživamo doma, Jošt je pravi cukr, ma deset_ takih štruc bi še mela joj, kok je to luštno user posted image . Andrej in Erika sta ga brez težav sprejela, na njun šundr se je tud že navadil user posted image

Porodna zgodba je čist kratka: Ob ene pol treh zjutraj začutim popadke, med katerimi je blo manj kot pet minut presledka. Dokaj močni, ampak kratki, tako da ni blo pretirano hudo. Mal pred peto sva bla v porodnišnici, v sprejemni ugotovi, da sem 8(!) cm odprta in sem šla direkt v porodno, brez britja in klistirja. No, ob 6-ih je pa bil.
Taka brzina, sploh nisem mogla verjet.

Rogljiček, sranje no user posted image Pa daj zdrži še malo, samo da bo dete potem zdravo in se boste lahko doma crkljali user posted image

Že kliče, srček mali...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
21.3.2010 20:39:55   
kaya2007
kjava čestitkeeee! matr, je šlo pa res hitro! in super, da je vse ok in da je štručka pravi cukr user posted image

rogljiček, ti pa tokrat res nimaš sreče z nosečnostjo user posted image bo pa po rojstvu zato toliko bolje, sigurno!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
21.3.2010 21:00:20   
indy
Kjava iskrene čestitkeza Jošta!user posted image  To si pa ekspresno rodila. Super.

Rogljiček upam, da se pri tebi vse to že enkrat umiri in da začneš uživati v brezskrbni nosečnosti.user posted image

Meni je prav super, da je že zunaj bolj toplo. Je pa seveda blatno, kar pomeni , da se pralni stroj sploh ne ustavi.user posted image

Jaz sem na antibiotikih, ker me že od oktobra napadajo bakterije. V urinu namreč. Toliko testov sem že naredila, da grem večkrat na wc v laboratorijih kot pa doma.user posted image   Tko pač je ...

Povejte mi drage majčice kakšne višine vzglavnikov uporabljate za naše majčke? Mark ima velikega cca2 cm. A je to premalo, preveliko ali ok? 

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
22.3.2010 12:51:15   
rogljicek
Kjava, je fajn brez klistirja rodit, a neuser posted image Jaz sem jim govorila, da moram it na wc, pa me noben ni poslusal, so se vsi na Reyo koncentriral user posted image
Joj, men se tvoj porod zdi precej dolg, Reya je rabla le 50 min. Upam, da me tokrat tud ne caka kej vec kot to. Ne morem verjet, da sem res ze na vrsti.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
22.3.2010 15:19:14   
Putka
Evo me!!! Po dveh mesecih gor pišem, ojoj!!!

Mah, niti na FB nimam časa iti, sem tudi tam bolj egzot...

Praktično vsak dan po šoli/vrtcu imamo kakšne obveznosti, med vikendi nam kdaj pa kdaj uspe lenariti... Ta teden dvakrat Vesnin 7. RD praznujemo, pečem, nabaljam,....

priznam, če že dop računalnika pridem, takoj je ena od punc zraven, katja hoče gledat Winxice... Kakšno serijo si dol potegnem pa pogledam v miru, kar je bolj poredko..

No, se pa lahko pohalim, da sem končno magisterij napisala, zdaj je v prvem branju, bo najbrž še par mesecev trajalo da bo vse prebrano in popravljeno.. ratalo mi je!!! Po nekje 5-ih letih, žalostno ni kej..

Komaj čakam na pomlad!! Pa na sonček da se lahko kaj v Tivoliju ali Arboretumu dobimo. Sej veste da sem za, pa kak sms ali mail pošljite, če bom spet poniknila za kak mesec-dva..

Kjava, čestitke za brzinskega Jošta!!

Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.3.2010 15:56:30   
juniorka
kjava- cestitke!!!!!!! Ma a samo jaz moram trpet 30 ur popadkov pred 9 urnim porodomuser posted image user posted image Ne, saj vam prvoscim!
Sem sama z obema ta teden, je moj v slo.. ne me vprasat, kaj tam pocne..
Bom drugic kaj vec napisala! LP

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.3.2010 18:04:40   
rogljicek

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

kjava- cestitke!!!!!!! Ma a samo jaz moram trpet 30 ur popadkov pred 9 urnim porodomuser posted image user posted image Ne, saj vam prvoscim!

Juniorka, mas pa zato verjetno najbolj pridne otroke user posted image Saj ves, da se nikjer ne prispara.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
25.3.2010 14:01:51   
felicia
sam na hitro vam napišem, da sva bila z Markotom v bolnici (infekcijski) diagnoza akutni bronhiolitis povzrožen RSV virusom user posted image , še vedno me stiska ko samo pomislim na viruse in infekte. Kaj več pa drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 2896
25.3.2010 20:35:29   
Majchi
Ojoj Feliška, tole je pa res groznouser posted image ! Hitro se pocajtajte in crkljajte, in res, čimprej naj pride pomlad, da se neha tole.

Pri nas je isto štala. V petek jih je bilo v vrtcu 13, v ponedeljek 7 in v torek le še 5user posted image . Zakuhala je tud Lana in tokrat je prvič šlo malo dlje od vročine, kašljanja in smrklja. Dobila je še vnetje ušes in s tem prvič antibiotike. Pa je že pri tem blo hudo, kaj šele da bi bila stara 1 mesec in pristala v bolnici kot Marko. Res Feliška in vsi, ki se zdajle s tem spopadate, držte se.
Drugač sem pa tud jaz čist na meji. Kiham tok, da bo koga odpihnilo, nos imam čisto zabit, da ne govorim o tem kok sem vsak večer utrujena in zaspana.

Rogljiček, tudi nate mislim! Prov nič ni fajn tole vse skupaj. Res ti ni easy v tejle nosečnosti. Sicer pa zdaj ni več tako dolgo, potem bo pa še ena lušna štrucauser posted image .

Juniorka, kako si ti? Si še sama? Upam, da je med vama bolje. Res!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
26.3.2010 8:43:26   
ancka1
No, se pridružujem vsem, ki imajo trenutno viruse na obisku. Mi smo za en drek že od prvega tedna vrtca. Tudi ostali družinski člani smo za en k.... Sedaj sta še ta velika zbolela, ki zlepa, ampak res zlepa ne zbolita. Se ne spomnim, da bi bila vsak po 2x bolna v 6 letih, pa ju je vrglo zdajle. Teli prehodi iz zime na pomlad so vedno kritični.
Tevž se je v 14 dneh v nulo pozdravil, potem je bil pa 3 dni v vrtcu in je začel kašljat in smrkat bolj kot v prvi rundi. Samo vročine k sreči nima. Sva preventivno ostala doma, ker se je ponoči skoraj zadavil predvčerajšnim. user posted image Je pošteno tudi do drugih otrok, samo kaj, ko pol skupine pride čisto bolnih v vrtec...
Me pa res zanima, kako je s pravili o vodenju otrok v vrtec, kar se tiče zdravstvenega stanja. Včeraj mi je ena vzgojiteljica rekla, da je to od vsakega vrtca do vrtca odvisno. Saj vem, da imajo eni res krizo z varstvom, ampak, zaradi enega ima potem krizo z varstvom 15 staršev. Bom morala prebolet pri sebi to politiko. user posted image Saj, ko se bo prekužil bo bolje. Tale bronhiolitis so imeli pa otroci od dveh sodelavk pa še cel kup jih poznam. Vsi v bolnico in na ventolin... GROZNO! user posted image

No, vsi bolančki držite se in čimveč zdravja!

Greva s Tevžem k sosedi na kavo, da ne bom čistilkam pod prste gledala. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
26.3.2010 14:22:49   
juniorka
majchi- ja, sem se sama z otroci do ponedeljka.. ljubljancanke, v izvidnico v klube za vikenduser posted image
rogljicek, drzi se! Mislim nate!

felicia- joj, to pa ni lusno. Najprej norice.. kako jih je pa Marko prenesel, je imel velik pik?
Upam, da boste zdaj naprej zdravi!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
26.3.2010 18:22:38   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

majchi- ja, sem se sama z otroci do ponedeljka.. ljubljancanke, v izvidnico v klube za vikenduser posted image

Ojoj juniorka, saj tole je v celoti hec ane user posted image

Felicia, ma sranje no! Pa kok je zdej teh bronhitisov in bronhiolitisov, šit. To že nisi v koraku s cajtom, če tvoji otroci nimajo tega user posted image . Upam, da bo v nadaljevanju čim manj težav s tem user posted image
Majchi, ti se tud pocajtaj. Pa še slikce od sobice si nam dolžna user posted image
In Ančka-nisem nič fovš za vse tele bolezni, Želim vam, da boste kmalu bolje!

Jaz moram kar potrkat glede tega, da noben od starejših dveh ni bil kaj ekstra bolan, upam da bo Jošt obdržal to lepo navado user posted image

Putka, lepo da si se nam javila user posted image

A bi kakšno slico? Naj vam bo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?