rogljicek
|
kjava, cestitke za fantka, so potrebni pri vsej tej poplavi babnic. Pa lepo ime ste izbrali. Felicia, celo noc se mi je sanjalo o tebi, da cakas, da gres rodit in potem sem jaz na vrsti. Ne me vprasat, kje so moji mozgani to pobral. Uganite, kje je bila rogljicek te dni. Ja, kje, v bolnici vendar. Sem dobila neko trebusno gripo od Reye in 3 dni bruhala, driskala, nic ni ostalo v meni, tako, da sem sla v bolnico po infuzijo. In kreteni, sploh me niso obravnavali kot nekoga z virusom (kaj npr. ce bi mela svinjsko gripo), ampak kot nosecnico. Takoj so me poslali na CTG, vaginalni in normalni ultrazvok, lezat ne oddelek,... Potem so rekli, aha, imas kratek MV, zato ti bomo dali se inekcije za razvoj pljuck in zdravilo proti popadkom (ki jih nisem mela) To je bilo ze petic v 5 mesecih (ce ne stejem Reyinega obiska). Ma, jaz bom znorela, ce moram it se 1x. Smesno je pa tudi to, da te res vsak zdravnik obravnava drugace. Npr. moja G me obravnava kot nekoga, ki ima pac nekaj problemov, ampak gre, v bolnici kjer so mi delali cerklazo, tudi niso komplocirali, v tej bolnici sedaj je bla pa panika. Taka in drugacna zdravila, pocivat, tudi sedaj naprej lezat. Komu verjet!!!! Pri Reyi sem bla 1,5 meseca odprta in normalno zivela naprej, pa je blo vse BP in sedaj!? Mah, samo p....., a ne! Lep vikend vsem.
|