Majchi
|
Hvala punce vsem za nasvete. Lani je pol uspel, zdele mi je pa že 2 dni spet vse skupaj sumljivo. Sem rekla mojmu, naj v vrtcu vsak dan vpraša, če je kakala al ne, pa vedno pozabi . V glavnem, bom jutri zjutraj spet na čistem, ko bom šla jaz tja. Ker če ni, potem to pomeni, da že spet 2 dni ni. Sem ji pa ukinla čokolado in sladkarije, čokolešnik, Monte, ipd. Kupila sem Activie, Smoothije in zdaj jo pregovarjam, da bi rajš jedla to. Mah, smotano je to, da nič noče jest, nobenega sadja in zelenjave. Nekaj časa je bila tok neješča, da sem bila zadovoljna s čimerkoli, da je le jedla. Zdaj pa ugotavljam, da vse kar je, je meso, kruh, kakšen jogurt in svinjarija, ki sem jo zgoraj naštela in jo zdaj ukinjam. Oooh, kje so tisti časi, ko sem bla z njo na porodniški in je jedla zdrave kašice, jogurte z ovsenimi kosmiči, gres, polento, zelenjavo.... Zdaj pa, če pol nagravžne hrenovke vanjo spravim, se mi zdi, da sem pa res dobr zrihtala, da je otrok povečerjal in da je svet lep . Eehh, spat grem...
|