|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
10.3.2010 22:32:36   
baguSka
Anonimna, naj cimprej pride posta zate in drzim pesti, da bos cimprej neanonimna!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
10.3.2010 22:34:34   
baguSka
ok, zdej pa tud jaz pocasi sibam v mizule... cez dobrih 6 urc bo treba kidat... user posted image

vsem skupi zelim lepo in mirno noc, predvsem pa urski in mojskri zelim naj bo ta cimkrajsa!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
10.3.2010 23:24:37   
Teta M
Urshy78 in Mojskra:srečno jutri....vse bo ok....user posted image
Ostalim pa želim da gre vse po vaših planih....
Pri meni potek vse ok, danes dobila svojo user posted image ,16.3 prvi UZ in če bo ok, se na mojem inekcijskem jedilniku pojavi še menopur....ga ne maram:-((, no potem pa se začne zares....
Punce ste pile pivo za rast foliklčkov? Ste imele kakšen poseben prehranjevalni režim da jih je bilo čim več ?
Zeloooo zasnežene pozdravčke tudi iz nadmorske višine 600 m, pa kaj lepega sanjajte...Nočko

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.3.2010 6:58:46   
miklarom
jutro!user posted image

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.3.2010 6:59:37   
mojškra
PUNCE-veste da se mi je zjutraj pojavil rjav izcedek-upam na najboljše. Držite pesti in se slišimo popoldan.user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.3.2010 7:02:38   
miklarom
mojškra - saj bo vse vreduuser posted image , držim pestke in poročaj popoldanuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.3.2010 7:05:49   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mojškra - saj bo vse vreduuser posted image , držim pestke in poročaj popoldanuser posted image

MIKLAROM-upajmo na najboljše. Hvala, se slišimo. Zdaj grem tamalga spokat iz postelje, se mu ne da vstat.user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.3.2010 7:23:28   
Anonimen
Jutro.

sanje, žal mi je, da ni uspelo. user posted image user posted image

mojškra, lepo beto ti želim danes!!

urshy, držim pesti, da danes zagledaš user posted image ali user posted image user posted image .. user posted image user posted image user posted image

miklarom, kako si? user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
11.3.2010 7:27:42   
miklarom
SS - zaenkrat je vse vredu, belina še prisotna , pa ti kako si mi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.3.2010 7:41:38   
loremi
Dobro jutro!
miklarom hvala za kavico in navijam, da belina ostane! user posted image  user posted image

mojškra naj bo danes lepa beta! user posted image  glede izcedkov ... mam pa jst tako izkušnjo, da jih imam še zdaj, tko da očitno zarad teh izcedkov ni takoj za obupat!

Urshy78 ti želim, da danes zagledaš srček ali dva! user posted image user posted image

Sanje žal mi je, da ni uspelo! user posted image

Teta M srečno naprej! Boš pa zdej, ko boš začela z menopurjem, vidla, kako bojo rasli foliklčki, pomagaš si lahko s pivom in jajčki menda. V samem postopku in niti prej niti po njem nisem imela pa jaz nobenih drugačnih prehranjevalnih navad.

Lep dan vsem!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.3.2010 7:49:26   
baguSka
Jutro punce!!

Mojškra - sej bo!! Nič bat!!user posted image user posted image user posted image

In ker sem jaz že fertik, bom prva poročala moje rezultate in naj bojo ti prvi pozitivini, ostali pa naj sledijo!!user posted image

No, jaz sem danes bo 5ih bla na prvem UZ-ju... in je blo takolele:

Reš: "Uf, kako ste se pa vi slabo odzvala..."
Jaz: " Prosim?"
Reš: "Tale vas desni jajcnik pa tako slabo kaze..."
Jaz: "Aja desnega gledate? Ja sej ta je tisti, ki je ze itak problematicen..."
Reš: "Ja sej nekaj se dogaja, ampak zelo malo..."
Jaz: " Kaj pa levi??"
Reš: "Ooooo levi je pa SUPER!!"

user posted image user posted image user posted image Sem vam prou mogla opisat najin dialog... ker mi je se zdej tok smesen, pa se sama ne vem zakaj... Skratka, jaz sem ZELO vesela, da se je desni sploh odzval, ker sem nekako pricakovala da se sploh ne bo glede na stanje, ki ga imam v trebuhu... Sicer je pa eden dovolj, ane!? user posted image In sploh sem tok bolj vesela, ker se je levi se tok lepse odzval... Tako da se razvija in se odvija, dal mi je se hormonckov za 2 dni, v nedeljo zjutri pa spet sibam k njemu... user posted image

Evo tako, zacela sem s prvo lepo novicko in naj se tako tud nadaljuje danes. JA??user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 11.3.2010 7:53:43 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 786
11.3.2010 7:52:26   
Teta M
Loremi hvala......
Saj vem da je ravno to učinek menopurja,samo kaj ko sem v prvem postopku imela samo 4 folikle,sicer pridelala tudi 4 celice, od tega so se 3 razvile v blastocite.....sicer se mi zdi da je bil to super rezultat glede na število foliklov, ampak vseeno sem razmišljala če lahko kaj sama prispevam k temu da bi jih bilo sedaj malo več.....no kljub temu da piva ne maram,ga bom očitno morala vzljubiti....hehehhe...malo šale....
Lep dan vsem .....pa da bo danes čim več lepih novičk tukaj gor...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.3.2010 7:55:28   
baguSka
Teta M - na zdravje!!user posted image user posted image Tud jaz ga ne maram SPLJOH!!user posted image In ce bi danes reku da sem totalno pod nivojem, bi ga sla ze takoj na pumpo kupit, ce bi blo treba... user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.3.2010 8:37:22   
miklarom
evo, da vam poročam, moja user posted image , je pravkar prišla z vso svojo veličino in bolečino, točna bolj kot urca , tako da gremo aprila v nove boje, kaj moramo, tako nam je usojeno, enkrat bo, saj me v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki., in mi se ne damo

< Sporočilo je popravil miklarom -- 11.3.2010 8:38:01 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 789
11.3.2010 8:41:26   
baguSka
user posted image user posted image user posted image pa neeeeee, sem rekla lepe novicke!!user posted image

drzi se miklarom!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.3.2010 8:43:04   
miklarom
se držim dobro, se nič ne sekiram, ker ko mi bo namenjeno bo tako ratalo, v to ne dvomimuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.3.2010 8:52:09   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

se držim dobro, se nič ne sekiram, ker ko mi bo namenjeno bo tako ratalo, v to ne dvomimuser posted image

mi je zelo hudo zate mikla... ampak ker vidim da si zelo pozitivna oseba ...vem da imaš glavo že pokonci in gledaš naprej....user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 792
11.3.2010 8:56:41   
šopka
miklarom je.... miša!
user posted image
kdaj si pa imela transfer?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 793
11.3.2010 9:07:11   
Teta M
Miklarom.....drži se, glavo pokonci, april je pa že skoraj pred vrati,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 794
11.3.2010 9:07:15   
miklarom
 šopka - transfer sem imela 4.3., torej je danes en teden

bit - ja itak da imam že glavo pokonci in grem aprila naprej, ko nam bo namenjeno se bo že prijelo, vse je z nekom namenom

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
11.3.2010 9:10:32   
šopka
a si kaj posebnega čutila, bolečine? jst ne čutim bolj nič kot kaj? tu pa tam me spodaj boli pa niti ne v jajčnikh kr nekii. drži se vse smo na istem...user posted image ni kej

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 796
11.3.2010 9:16:38   
miklarom
šopka - ne nič bolečin samo ob pol osmih zjutraj, me ne spodaj full zapeklo in se je takoj ulila, to se mi vedno naredi tisi dan ko prihaja user posted image , drugače, pa me zdaj že malo začenjajo krči in kar lije

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
11.3.2010 9:32:34   
sensi
miklarom žal mi je.user posted image Tudi moje sanje so se končale včeraj ob 4 zjutraj sem šla na wc in sem imela poln papir temne krvi.Res,da ni menstruacija kot običajno sam krvavim pa že drugi dan.Sem govorila z dr.in je rekel,da kljub temu da to seveda ni dober znak naj naredim test 14 dan po transferu.Čeprav že zdaj vem, da ne bo nič se bom držala navodil in seveda se bo treba pripravit za nove boje.Vsem, ki še grejete pa želim vso srečo.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 798
11.3.2010 9:32:45   
mismis
Dober dan,

joj Miklarom moja, mi je hudo zate user posted image user posted image , ampak glavo gor, jaz verjamem in zaupam, da bo april zmagovalen za naju, ravno tako kot je bil lani

mojškra, čim višjo beto danes user posted image user posted image user posted image

Urshy, uspešen UZ
Baguska, superca da levi jajčnik dela tako kot treba user posted image user posted image

sensi, pa ne tudi ti user posted image user posted image user posted image , drži se...

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.3.2010 9:33:29 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 799
11.3.2010 9:47:32   
Anonimen
miklarom, js sm ok.. počasi se pripravljam na nov postpek konec aprila.. Se poskušam zdravo prehranjevat, migat... Ojej, šele sedaj sem videla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je!!!

baguska, super za lepe rezultate!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj imaš naslednji UZ?

tetaM, to je super rezultat! Jaz npr. sem imela v zadnjem postopku 10 celic, 6 oplojenih, do 5 dne so prišle dve (ena morula in ena blastocista). Tako, da imaš ti res super rezultat!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.