spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ojojoj, septembrke moje, dejte me mal potolažit. Saj veste, da je 8. februarja Kaja zbolela z bronhiolitisom, po bolnici sem jo imela še jaz 1 teden doma, je bila čisto dobra, nič kašljanja, nič iz noska teči, potem je bila prejšnji teden pri tašči in tastu, tudi še čisto ok, včeraj zvečer, ko sem prišla domov, sem pa videla, da ji iz noska teče, ponoči je kašljala, zjutraj pa vročina 37.7 Prav jokala sem se na poti v službo, no, ker ne more spet zbolet. Včeraj sem šla po službi k zdravnici po bolniški list in jo vprašala, če lahko gre Kaja že v ponedeljek v vrtec, pa je rekla, da če se le da, naj bo še drug teden doma, da bo res čisto zdrava. Pa še za cepljenje, ki bi ga že januarja morali imeti, me je naročila v petek. Sedaj pa spet to. Od česa bi lahko zbolela? A je možno, da recimo spi v premrzlem prostoru, ker imata tašča in tast res mrzlo spalnico. Ali je mogoče, ker je prevelika razlika v temperaturi v enem in drugem prostoru. Ali kaj jaz vem hudiča, kaj bi to lahko bilo?!?!?!?! Vsi drugi smo ok, Vid tudi. Men se bo res zrolalo!!!! Ej ko sva bila mi2 doma en teden sva tudi oba zbolela pa pomojem zato, ker nisva navajena spat v tako mrzlem prostoru. Jest sem bila cel teden čist hin, Oskar je imel pa 2 dni vročino okol 38-29, pa kašljat mi je začel. Tko da pomojem je to možno, če ni navajen spat v takem mrazu.
|